2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cok
d Cok degilmi bunlar ben hastaneye birer tane emzirme sutyeni ve atketi uc kulot uc corap patik şal hi pijama bi gecelik bi sabahlik terlik havlu ped hasta bezi ve bakim malzemesi goursem yeter diyordm

bi ben isim koymakta bu kadar zorlandim heralde kuzucuklarima.hala bulamadim.ne güzel cogu annisler isimleriyle söyluyo bebisini
Bende bende herkes sürekli soruyo onlar sordukca sinirleniyorum isim konusu o kadar gerdi ki beni ne yapıcam bilmiyorum doğumdan zor olacak isim koymam bir türlü içime sinmiyor isim bulamıyorum oğluma yaa gıcık oluyom kendime

Yemin ederim sen beni kalpten götüreceksin!!! Ne biçim insanlar var böyle ya şoktayım. O sapık kızı hatırlıyorum ben, ooooff nerden hatırlattın şimdi.
Kadınla bir görüşeyim bakayım gözüm tutacak mı, sonra bizim evde bakmayı kabul edecek mi? İlle kendi evimde bakarım derse kamera işi yalan olur. Düşünce olarak kameraya çok karşıyım ama bu anlattıklarından sonra mantıklı gelmeye başladı. Ben arada işyerinden vakitsiz de çıkar baskın yaparım aslında o konuda problem olmaz. Arada annemleri gönderirim onlar bi bakar. Kötü insan muhakkak açık verir. Ben yetişkin çocukları olan birini tercih edeceğim kesinlikle, öyle genç aklı havada birini asla istemem. Ayyy bilmiyorum içime fenalık geldi, kalbim sıkıştı.
2 yaşında kreşe vericem zaten kreş evimize 100 metre, babası bırakıcak sabahları ama 2 yaşa gelene kadar bakıcıya mecburuz.

Aynen bende 40 çıkmadan yaptıramayozda Abdestsiz oluruz Doğumdan önce Zararlı olurmu acep

sen söyleyince düşündüm de abdestsiz olıcaz zaten 40 gün bu kadının aklı nasıl çalışıyor bilmem

Ne demek abdestsiz olacağız benim kanamam on gün sürdü sonra abdestimi aldım oğlumda bir aylıktı mevlütünü yaptık...

Bir pijama takımı iki takım birisi şık birisi spor gecelik
Üç çift çorap iki sütyen ve penye ucuz kilotlardan aldım kirlenenleri direk attım
Taç terlik makyaj malzemesi
Hasta bezi alt serme bezime kadar hastane verdi
Kağıt havlu ıslak mendil
Göğüs ucu kremi humana stil çayım
Bir gece kaldım şampuan falan koymamıştım...
Bebeğe ayrı bavul yaptım kendime ayrı rahat oldu...
Sağlıcakla gelsinler...

canim foruma daha once yazdım ama hiç cevap gelmedi sen tum eksiklerini tamamladın galiba sana sorayım dedim dun civilden bebek giysileri aldım aldıklarım hastane çikişi uç adet altlı ustlu takım yani zıbın takım iki tane kadife tulum uç adet çitçitli body ve iki adet kollu body iki adette tek alt sence yeterlimi canm sen kaçar adet aldın lutfen yazabilirmisinnn?

canim kanaman olsada olmasada ilk kırk gun lohusa oluyosun yani abdestin geçmiyor kırk gunu tamamlaması lazım bildigim kadar

Kızlar grip oldum

geçmiş olsun canm

Cok

d Cok degilmi bunlar ben hastaneye birer tane emzirme sutyeni ve atketi uc kulot uc corap patik şal hi pijama bi gecelik bi sabahlik terlik havlu ped hasta bezi ve bakim malzemesi goursem yeter diyordm

bilmiyorum canım yaa sorayım dedim araştırmalarım sonucu bunları buldum nette hatta daha fazlaları da vardı

canım benimkiler
1 adet 10 lu takım
4 adet zıbın takımı 5 li
1 pijama takımı (alt ve üst)
5 tulum 2 si kadife 3 ü normal
12 adet de çıtçıtlı badi var bazıları kısa kollu bazıları uzun kollu
1 adet de kadife alt zıbın
aldım

benimkiler de yetmez gibime geliyor
1 hastane çıkışı ve
1 kadife tulum daha almayı düşünüyorum
1 yada 2 adet de kadife alt zıbın

almayı düşünüyorum

kış bebeği olacaklar üşümesin diye iki pjama giydirirsek kıyafet kalmaz iki günde diye düşünüyorum

Kizlar herkese merhaba bayadir yazamadim bikacgun izne ciktim bebisin eksiklerini yapmak icin,annem geldi tum hazirliklar nerdeyse bitti esyalarini yikayip utuleyip yerestirdik,odasi bitti,hastane cantam hazir..bitek oglusumun ismi yok bi o kaldi..saglikla gelsinler insallah..oz
ledikce dolabinin kapagini acip kokluyorum..miss gibi bebek kokuyor..

Eklentiler

• 20141029_163708.webp
    104,5 KB · Görüntüleme: 146
cevabın için tesekkur ederim canim benimkilerden çok seninki ama gene alacaksan bence tulum alma altlı ustlu kadife zıbın takımlardan al çunku tulum pek kullanişli olmuyor bebişlerin surekli altını degiştrmek gerekiyor ve tulumla çok zor oluyor giydir çikar mazallah uşıtebilirlerde ben oglumda kullanamadım tabi sana kalmiş bişey çok tatlılar alınmıck gbi degiller ama kullaniş bakimindan alma derim zaten bes tane almişin

Sakin ol cnm mantık olarak kırklanıp temiz temiz Mevlüt okunur mis gibi boşver sen onu :) 1 haftada kendine bile gelemessinki

aynen canim herkes isim soruyo ortada bir sey yok malesef.nie icimize sinmio bilemedim isimler

Bnm 40 gün sürdü son zamanlar lekede olsa kırklanmadan rahat edemedim

kadife zıbın bulamadım canım gönlüme göre ,buldum aslında ama çok pahalı 130 -140 civarı oda bütçeyi aşıyor
o zaman 1 hastane çıkışı 2-3 alt zıbın alıyım en iyisi

Sakin ol cnm mantık olarak kırklanıp temiz temiz Mevlüt okunur mis gibi boşver sen onu :) 1 haftada kendine bile gelemessinki

aynen canm yaa birde 19 ocakta formasyon sınavım var yani onunla mı uğraşcam mevlütlemi bebeklemi kendimlemi

0 konuşur konuşur yine benim dediğim olur zaten her zamanki gibi

Tesekkürler

Çok zor bir durum canim ya, Allah temiz dürüst insanlarla karşılaştırsın tüm çalışan anneleri. Hamilelik döneminde çalışmayı bırakmıştım, kızım 1 yaşına gelene kadar da çalışmayı düşünmüyorum. 1 yasından sonrada kreşe başlatmak istiyorum ve inşaallah bende kreşte calismak niyetindeyim. Eğer istedigim gibi olursa ancak içim rahat eder. Aksi taktirde yazdıkların da cok haklısın ve okurken bile içim bir kötü oldu. En azindan kizimla evden çıkar kizimla eve dönerim. Gözümün önünde olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…