- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
d Cok degilmi bunlar ben hastaneye birer tane emzirme sutyeni ve atketi uc kulot uc corap patik şal hi pijama bi gecelik bi sabahlik terlik havlu ped hasta bezi ve bakim malzemesi goursem yeter diyordmdoğum çantası anne için
1 pijama
1 gecelik
1 sabahlık
1 hırka veya yelek
4 alt çamaşır
2 atlet
2 sütyen (emzirme)
2 çorap
taç ve terlik
hasta bezi
hasta alt serme bezi
tarak,makyaj malzemesi
havlu, kağıt havlu
diş fırçası,diş macun
parfüm,deodorant
göğüs ucu kremi
kirli torbası
hastaneden çıkarken giyilecek kıyafet
orkid
şampuan
fazla veya eksik olan şeyler varsa uyarın lütfen
Bende bende herkes sürekli soruyo onlar sordukca sinirleniyorum isim konusu o kadar gerdi ki beni ne yapıcam bilmiyorum doğumdan zor olacak isim koymam bir türlü içime sinmiyor isim bulamıyorum oğluma yaa gıcık oluyom kendimebi ben isim koymakta bu kadar zorlandim heralde kuzucuklarima.hala bulamadim.ne güzel cogu annisler isimleriyle söyluyo bebisini
Çok gecçmiş olsun bol bol dinlen canım Ateşi'ne dikkat etKızlar grip oldum
Yemin ederim sen beni kalpten götüreceksin!!! Ne biçim insanlar var böyle ya şoktayım. O sapık kızı hatırlıyorum ben, ooooff nerden hatırlattın şimdi.Sezinciğim
Sana yazmak istiyordum ama vaktim olmamıştı. Amacım içine kurt düşürmek değil ama bebeklerimizi emanet ederken saf olmamakta yarar var. Yaklaşık on yeğen sve hep tavsiye güvenilen bakıcılar sonrası bunları Tecrübe edindim. Cep telinden izlenen bir kamera kur evine.
Ben hamileyken topiğe yazmıştım evime gelen bi temizlikçi eniştemin iç çamaşırlarını kokluyordu!! Ve bu kadını çok tavsiye ettiler. Site içinde çalışan yeni evli bi kızdı göya..
Illa bebeği dövecek ağlatacak diye bir şey yok Yanlışlıkla düşürür yerden bir şey verir senin istemediğin şekilde bakımlarını yapar ya da her şey iyi Güzeldir ama sen Bebeğini arada kontrol etmek istersin her zaman işten çıkıp gidemeyeceğin için ya da hasta olduğunda aklında kalmasın diye..
Ablam evine kamera koydurup bakıcısına söyledi ve kadın kameralı odada oturmadı bile :)) ki kadını ailece çok seviyorduk Yeğenim çıldırıyordu.. Sonra ablam gizli bir kamera daha yerleştirdi ve bakıcı, bi yaşındaki çocuğa tüm gün yemek vermiyor sadece eline Çubuk kraker veriyor. altı önü ıslanıyor saat beşte bir kez Kıyafet değiştirip üstüne yelek giydiriyor ondan önce çocuk Çingene çocuğu gibi dolaşıyor koridorda.. Ve tüm gün tv açık.. Ablam kadını hemen gönderdi ve eniştemin teyzesi bakmaya başladı bebek kilo Aldı gelişti resmen :)) gizli kameraya devam etti ablam. Belli bi zaman sonra teyze bebek yaramazlık yapınca pat pat terlikle poposuna vuruyor göya korkutmak Amaçlı.. Ablam onu da uyarmıştı...
Illa dövecek değil ama bütün gün telde konuşur çocuğa bakmaz çocuğa tv açar kendi bakmaz ya da çok ağlatır tüm bunlar için kamera Şart. Lütfen bi kamera al:)
Daha birçok olay var bizzat yaşadığım.. Insan başkası anlatınca kendi Başıma gelmez sanıyor ama hepsi bizler için işte. Önlemini mutlaka al. Artık her şeyin alternatifi çeşidi var hem de..
Aynen bende 40 çıkmadan yaptıramayozda Abdestsiz oluruz Doğumdan önce Zararlı olurmu acep
sen söyleyince düşündüm de abdestsiz olıcaz zaten 40 günbu kadının aklı nasıl çalışıyor bilmem
doğum çantası anne için
1 pijama
1 gecelik
1 sabahlık
1 hırka veya yelek
4 alt çamaşır
2 atlet
2 sütyen (emzirme)
2 çorap
taç ve terlik
hasta bezi
hasta alt serme bezi
tarak,makyaj malzemesi
havlu, kağıt havlu
diş fırçası,diş macun
parfüm,deodorant
göğüs ucu kremi
kirli torbası
orkid
şampuan
Tesekur ederim biraz ateşim var yükselirse ne yapmamı tavsiye edersinÇok gecçmiş olsun bol bol dinlen canım Ateşi'ne dikkat et
canim foruma daha once yazdım ama hiç cevap gelmedi sen tum eksiklerini tamamladın galiba sana sorayım dedim dun civilden bebek giysileri aldım aldıklarım hastane çikişi uç adet altlı ustlu takım yani zıbın takım iki tane kadife tulum uç adet çitçitli body ve iki adet kollu body iki adette tek alt sence yeterlimi canm sen kaçar adet aldın lutfen yazabilirmisinnn?doğum çantası anne için
1 pijama
1 gecelik
1 sabahlık
1 hırka veya yelek
4 alt çamaşır
2 atlet
2 sütyen (emzirme)
2 çorap
taç ve terlik
hasta bezi
hasta alt serme bezi
tarak,makyaj malzemesi
havlu, kağıt havlu
diş fırçası,diş macun
parfüm,deodorant
göğüs ucu kremi
kirli torbası
orkid
şampuan
canim kanaman olsada olmasada ilk kırk gun lohusa oluyosun yani abdestin geçmiyor kırk gunu tamamlaması lazım bildigim kadarNe demek abdestsiz olacağız benim kanamam on gün sürdü sonra abdestimi aldım oğlumda bir aylıktı mevlütünü yaptık...
Bir pijama takımı iki takım birisi şık birisi spor gecelik
Üç çift çorap iki sütyen ve penye ucuz kilotlardan aldım kirlenenleri direk attım
Taç terlik makyaj malzemesi
Hasta bezi alt serme bezime kadar hastane verdi
Kağıt havlu ıslak mendil
Göğüs ucu kremi humana stil çayım
Bir gece kaldım şampuan falan koymamıştım...
Bebeğe ayrı bavul yaptım kendime ayrı rahat oldu...
Sağlıcakla gelsinler...
Kızlar grip oldum
Cok
d Cok degilmi bunlar ben hastaneye birer tane emzirme sutyeni ve atketi uc kulot uc corap patik şal hi pijama bi gecelik bi sabahlik terlik havlu ped hasta bezi ve bakim malzemesi goursem yeter diyordm
canim foruma daha once yazdım ama hiç cevap gelmedi sen tum eksiklerini tamamladın galiba sana sorayım dedim dun civilden bebek giysileri aldım aldıklarım hastane çikişi uç adet altlı ustlu takım yani zıbın takım iki tane kadife tulum uç adet çitçitli body ve iki adet kollu body iki adette tek alt sence yeterlimi canm sen kaçar adet aldın lutfen yazabilirmisinnn?
cevabın için tesekkur ederim canim benimkilerden çok seninki ama gene alacaksan bence tulum alma altlı ustlu kadife zıbın takımlardan al çunku tulum pek kullanişli olmuyor bebişlerin surekli altını degiştrmek gerekiyor ve tulumla çok zor oluyor giydir çikar mazallah uşıtebilirlerde ben oglumda kullanamadım tabi sana kalmiş bişey çok tatlılar alınmıck gbi degiller ama kullaniş bakimindan alma derim zaten bes tane almişingeçmiş olsun canm
bilmiyorum canım yaa sorayım dedim araştırmalarım sonucu bunları buldum nette hatta daha fazlaları da vardı
canım benimkiler
1 adet 10 lu takım
4 adet zıbın takımı 5 li
1 pijama takımı (alt ve üst)
5 tulum 2 si kadife 3 ü normal
12 adet de çıtçıtlı badi var bazıları kısa kollu bazıları uzun kollu
1 adet de kadife alt zıbın
aldım
benimkiler de yetmez gibime geliyor
1 hastane çıkışı ve
1 kadife tulum daha almayı düşünüyorum
1 yada 2 adet de kadife alt zıbın
almayı düşünüyorum
kış bebeği olacaklar üşümesin diye iki pjama giydirirsek kıyafet kalmaz iki günde diye düşünüyorum
Sakin ol cnm mantık olarak kırklanıp temiz temiz Mevlüt okunur mis gibi boşver sen onu :) 1 haftada kendine bile gelemessinkinevresim işini aklımdan çıkardım hemen
oda vardı dimi
o hiç aklıma gelmemişti
doğumdan önce yaptırtmam ben canım 40 ı çıkıncaya kaldı
o zman bebek mevlüdünü de 40 ı çıktıktan sonra yaparız süslenip püslenmem lazım asla olmaz
kv sorsan haftasına mevlüt yapacak ne meraklıymış
ben erken olur dedim yok mok olmaz gibi şeyler dedioda kimmiş haddini bilsin valla
ben ne zaman istersem o zaman olucak
durduk yerde sinirlendim bak
aynen canim herkes isim soruyo ortada bir sey yok malesef.nie icimize sinmio bilemedim isimlerBende bende herkes sürekli soruyo onlar sordukca sinirleniyorum isim konusu o kadar gerdi ki beni ne yapıcam bilmiyorum doğumdan zor olacak isim koymam bir türlü içime sinmiyor isim bulamıyorum oğluma yaa gıcık oluyom kendime
Bnm 40 gün sürdü son zamanlar lekede olsa kırklanmadan rahat edemedimNe demek abdestsiz olacağız benim kanamam on gün sürdü sonra abdestimi aldım oğlumda bir aylıktı mevlütünü yaptık...
Bir pijama takımı iki takım birisi şık birisi spor gecelik
Üç çift çorap iki sütyen ve penye ucuz kilotlardan aldım kirlenenleri direk attım
Taç terlik makyaj malzemesi
Hasta bezi alt serme bezime kadar hastane verdi
Kağıt havlu ıslak mendil
Göğüs ucu kremi humana stil çayım
Bir gece kaldım şampuan falan koymamıştım...
Bebeğe ayrı bavul yaptım kendime ayrı rahat oldu...
Sağlıcakla gelsinler...
cevabın için tesekkur ederim canim benimkilerden çok seninki ama gene alacaksan bence tulum alma altlı ustlu kadife zıbın takımlardan al çunku tulum pek kullanişli olmuyor bebişlerin surekli altını degiştrmek gerekiyor ve tulumla çok zor oluyor giydir çikar mazallah uşıtebilirlerde ben oglumda kullanamadım tabi sana kalmiş bişey çok tatlılar alınmıck gbi degiller ama kullaniş bakimindan alma derim zaten bes tane almişin
Sakin ol cnm mantık olarak kırklanıp temiz temiz Mevlüt okunur mis gibi boşver sen onu :) 1 haftada kendine bile gelemessinki
Tesekkürlergeçmiş olsun canm
bilmiyorum canım yaa sorayım dedim araştırmalarım sonucu bunları buldum nette hatta daha fazlaları da vardı
canım benimkiler
1 adet 10 lu takım
4 adet zıbın takımı 5 li
1 pijama takımı (alt ve üst)
5 tulum 2 si kadife 3 ü normal
12 adet de çıtçıtlı badi var bazıları kısa kollu bazıları uzun kollu
1 adet de kadife alt zıbın
aldım
benimkiler de yetmez gibime geliyor
1 hastane çıkışı ve
1 kadife tulum daha almayı düşünüyorum
1 yada 2 adet de kadife alt zıbın
almayı düşünüyorum
kış bebeği olacaklar üşümesin diye iki pjama giydirirsek kıyafet kalmaz iki günde diye düşünüyorum
Sezinciğim
Sana yazmak istiyordum ama vaktim olmamıştı. Amacım içine kurt düşürmek değil ama bebeklerimizi emanet ederken saf olmamakta yarar var. Yaklaşık on yeğen sve hep tavsiye güvenilen bakıcılar sonrası bunları Tecrübe edindim. Cep telinden izlenen bir kamera kur evine.
Ben hamileyken topiğe yazmıştım evime gelen bi temizlikçi eniştemin iç çamaşırlarını kokluyordu!! Ve bu kadını çok tavsiye ettiler. Site içinde çalışan yeni evli bi kızdı göya..
Illa bebeği dövecek ağlatacak diye bir şey yok Yanlışlıkla düşürür yerden bir şey verir senin istemediğin şekilde bakımlarını yapar ya da her şey iyi Güzeldir ama sen Bebeğini arada kontrol etmek istersin her zaman işten çıkıp gidemeyeceğin için ya da hasta olduğunda aklında kalmasın diye..
Ablam evine kamera koydurup bakıcısına söyledi ve kadın kameralı odada oturmadı bile :)) ki kadını ailece çok seviyorduk Yeğenim çıldırıyordu.. Sonra ablam gizli bir kamera daha yerleştirdi ve bakıcı, bi yaşındaki çocuğa tüm gün yemek vermiyor sadece eline Çubuk kraker veriyor. altı önü ıslanıyor saat beşte bir kez Kıyafet değiştirip üstüne yelek giydiriyor ondan önce çocuk Çingene çocuğu gibi dolaşıyor koridorda.. Ve tüm gün tv açık.. Ablam kadını hemen gönderdi ve eniştemin teyzesi bakmaya başladı bebek kilo Aldı gelişti resmen :)) gizli kameraya devam etti ablam. Belli bi zaman sonra teyze bebek yaramazlık yapınca pat pat terlikle poposuna vuruyor göya korkutmak Amaçlı.. Ablam onu da uyarmıştı...
Illa dövecek değil ama bütün gün telde konuşur çocuğa bakmaz çocuğa tv açar kendi bakmaz ya da çok ağlatır tüm bunlar için kamera Şart. Lütfen bi kamera al:)
Daha birçok olay var bizzat yaşadığım.. Insan başkası anlatınca kendi Başıma gelmez sanıyor ama hepsi bizler için işte. Önlemini mutlaka al. Artık her şeyin alternatifi çeşidi var hem de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?