ben yeni başladım. lansinoh :) ama benim uçları kullanmazsam fena olacak belli o yüzden bi an önce başliim dedim..kızlar dün doktora hazırlıksız gittiğim için sormayı unutmuşum göğüs ucu için krem kullanmaya başladınız mı
Hadi bakalim hepiniz ayrilinda kizimda oldugu gibi son haftaya kadar calisan bi ben kalayimben de dayanamayacam ptesiden itibaren gelmiyorum işe falan yeter yaahuu :) üstelik ben bütün gün oturuyorum:s
Çok sağol canim
Peki nelere dikkat ettin yemekte??
İnşallah dahiliye doktorundan memnun kalirim. Acikca anlatır herşeyi
ben de aslında sonrası için çalışmak istiyodum ama of çok sıkıldım en kötü ücretsiz alırım napayım ya..Hadi bakalim hepiniz ayrilinda kizimda oldugu gibi son haftaya kadar calisan bi ben kalayimazimle devam calismaya kocam ayril diyo ben sonrasi icin lazim diyorum bide bogazim kotu smdi hayirli olsun:)
ben de son haftaya kadar dayanacağım canım.. normalde 10 gün sonra ayrılma hakkım başlıyorHadi bakalim hepiniz ayrilinda kizimda oldugu gibi son haftaya kadar calisan bi ben kalayimazimle devam calismaya kocam ayril diyo ben sonrasi icin lazim diyorum bide bogazim kotu smdi hayirli olsun:)
benim başladı bile ama sonuna kadar dayancm diye çalışabilir raporu aldım 1 hafta daha calışmış olacam o kadar dayanabildimben de son haftaya kadar dayanacağım canım.. normalde 10 gün sonra ayrılma hakkım başlıyor
benim haftaya pztesi başlıyor dün gittim pazartesi eşin geldin yazarım senin gelemene gerek yok dedi sanırım onun başladığı tarih yazılması gerekiyordoğum izni alan arkadaşlarım bişey soracağım.benim doğum iznim 4 aralıkda başlıyor ama ben doktora 1 hafta önce gitsem doğum raporunu yazarmı 4 aralık başlangıçlı.çünkü kızımı özledim 1 ayı geçmiş oluyo görmeyeli.yani tekrar gitmeme gerek kalmaz demi kızlar
32+0 yazması lasım canımbenim haftaya pztesi başlıyor dün gittim pazartesi eşin geldin yazarım senin gelemene gerek yok dedi sanırım onun başladığı tarih yazılması gerekiyor
Kızlar dün akşam idrar yolları enfeksiyonu sebebiyle hastaneye yattım dualarınızı bekliyorum...
Hadi bakalim benim bu gun 8.gun:) dayanabilecegim zamana kadar devambenim başladı bile ama sonuna kadar dayancm diye çalışabilir raporu aldım 1 hafta daha calışmış olacam o kadar dayanabildim
yazar sanıyorumdoğum izni alan arkadaşlarım bişey soracağım.benim doğum iznim 4 aralıkda başlıyor ama ben doktora 1 hafta önce gitsem doğum raporunu yazarmı 4 aralık başlangıçlı.çünkü kızımı özledim 1 ayı geçmiş oluyo görmeyeli.yani tekrar gitmeme gerek kalmaz demi kızlar
Sana guveniyorum hadii bakalim ben 34.haftaya basladim bugunben de son haftaya kadar dayanacağım canım.. normalde 10 gün sonra ayrılma hakkım başlıyor
Kızlar dün akşam idrar yolları enfeksiyonu sebebiyle hastaneye yattım dualarınızı bekliyorum...
Merhaba anneler.
Kanamam olduğu için doktor hastaneye yönlendirdi. Eşimi aramadım netleşsin öyle haber vericem 20 saatlik uçak yolcusundan farkı Adamcağız Ne yapsın
Hastane çantamı da Yanıma alamadım diye ağlıyorum:)) ağlıyım da rahatlıyım.
Dua edin ne olursunuz . Rabbim herkese sağlıklı hayırlı ve zamanında kolay oğumlar nasip etsin inş
Benden bu kadar..
günaydın güzel anneler @Mrssuperfine inş herşey yolundadır canım
bende de eşimde de uyku kalmadı artıkgece sürekli uyanıyoruz sabah erken uyanıyoruz bi toletm geliyo bi susuyorm
ben de son haftaya kadar dayanacağım canım.. normalde 10 gün sonra ayrılma hakkım başlıyor
benim başladı bile ama sonuna kadar dayancm diye çalışabilir raporu aldım 1 hafta daha calışmış olacam o kadar dayanabildim
işim oturarak olduğu için dayanırım diye düşünüyorum inşallah...Sana guveniyorum hadii bakalim ben 34.haftaya basladim bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?