2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
şu saat oldu eşim gelmedi bankada müfettiş var bankayı bunlar kurtaracaklar sanki

sözde bankalar 5:30 da kapanıyor

Bende 80 gecmeyim dedim ama şuan 79 oldum daha bnmde. Nerden bakarsan 2 ay var her 1 kılo daha alırsam fazla almasam inş 81 olurum

Offff minik minik ser ser bitmedi bugun :). Cok şükür yıkadım kuruttum yarında artık katlar bohçalarım şifonyer pazar gelecekti hafta içi demişler inş yarın gelirde direk çekmeceye düzkerin. Ana dizi. Oto koltuğu küvet filesi bezi bakım ürünleri kaldı .. Daha ben 3 tane alt camaşir 1 de emzırme çamaşırı aldım sıra bana gelicek inş bu ayda oglumunkileri bitirirsem önünüzdeki ayda benimkiler alınır off daha şekerimiz var bitmiyo eksik ama vok şükür alabılıyoZ allahım alamayanlara yardım etsın bebeği olmayanlara yardım etsin evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıkla büyütelim inş

İyi aksmlargüzel anneler...
Bnm oglan yine maratona kosuyo.....
Mrsssüperrfin den haber yokmu ya.. Aslında hiç halim yok ama haber almak in giriyorum göremedim... Noldu acaba ya... Afff cok canım sıkkın.. İnş güzel habelerini alırız

Bende yarin niyet ettim yikamaya inşallah.
Annem yikama torbasi almis ona doldurur yikarim
Kendi sifonyerimi bosaltip silip yerlestirecem.
6 ayda tayinimiz olacak gittiğimiz yerde alacagiz oda takimini. O zamana kadar beşik ve sifonyerle idare edeceğiz artik.
Benimde eksiğim bebek bakin ürünleri kaldi. Birde göğüs kremi.

Mrssuperfine ,cok merak ediyorum naptı acaba

evet bende çok merak ediyorum naptı acaba

hatta yakşalık bir saat önce ankamalledeki yatsandan sipariş ettim yastığla beraber en sağlıklısı bence temizlik açısındanda rahatlıkla dış yüzeyi çıkıp yıkanabiliyor yastığıyla beraber tamamen doğal malzeme olan ürünü 700 tlye aldım kızlar

Kızlar yarın açlık ve tokluk kan şekerimi ölçtürücem. Nasıl yapılıyor? Gece 12 den sonra bişey yemicem de mi?
Evet gece 12 den sonra birsey yeme içme su bile içme. Aç karnına önce kan alıyorlar arkasından doktorun istedigi mg da eczaneden aldığın sulu şekerin tamamını içiyorsun 1 saat yine hicbirsey yemeden su bile içmeden bekliyorsun tekrar kan alıyorlar ve tamam artık istediğini ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…