Ben de aynı durumdayım doktor tek kullanımlık bir ilaç verdi genelde görülen birsey dedi. Burada arkadaşlar bol su içmemi söyledi arada ağrı oluyo bol bol su içmeye çalışıyorum ilac etkili oldu mu bilmem ama suyu iyi içtiği zamanlar sıkıntı yok sende suya dikkat etKızlar mrb çok afedersiniz ama idrar yollarında iltihap olan varmı doktor normal OLDUĞUNU söylüyo ama bazen kasıklarım çok ağrıyo normal mi acaba
ben hala çalışıorm ve otobüse biniyorum. millet yer vermezse de napiym o da onların insafına kalmış ama genelde hemen yer veriyorlar :)
bu arada 2 gündür benim sağ bacağım, kalçam acayip ağrıo. sekiorm... akşamları ovduruorm eşime ama çok faydası olmuo neden anlamadım. hamileliğimin 3. ya da 4. ayıydı yine olmuştu bölye, o zaman ovmayla geçmişti...
Kızlarrrrr kızlarr basıma neler geldi. Cuma günü rutin kontrol için doktora gittim ve doktor rahim agzının kısaldığını gördü nts ye bagladı kan testi falan derken meğer benim kızım gelmek üzereymiş. Hemen hastaneye yattım kortizonlu iğneler serumlar vs. Neyse ki simdilik erken doğum riski geçti ama dikkat etmem lazım. Ayrıca zaten faktor bes olduğum icin kan sulandırıcı kullanıyodum ama ona ragmen normal doğum yapmayı onaylamıstı doktorum ama son muayenede rahmin olduğu yerde varisler oluşmuş. Normal doğumda patlama riski olduğu icin sezeryan olcam yani. Ne güZel kendimi normale hazırlamıstım ve fethiyede doğum yapcaktım ama bu kdar aksilikten sonra gözüm kesmiyo cuma günü ankaraya gitcem ailemin yanına ve orda sezeryan olcam . İnsallah gidene kadar doğurmam. Bu arada benim hiçbi sikayetim yoktu sadece catı kemiğim agrıyodu zonklama seklinde. Ama merdeyse bebek geliyomus iste .///
Çok geçmiş olsun kontrolleri ihmal etmemenin önemini göstermiş oldu herkese durumun. Bunda da bir hayır vardır demekki sezeryan olmasi hayırliymis öyle düşün bebişin sağlıklı olsun da doğumun normal olup olmaması önemli değil benceKızlarrrrr kızlarr basıma neler geldi. Cuma günü rutin kontrol için doktora gittim ve doktor rahim agzının kısaldığını gördü nts ye bagladı kan testi falan derken meğer benim kızım gelmek üzereymiş. Hemen hastaneye yattım kortizonlu iğneler serumlar vs. Neyse ki simdilik erken doğum riski geçti ama dikkat etmem lazım. Ayrıca zaten faktor bes olduğum icin kan sulandırıcı kullanıyodum ama ona ragmen normal doğum yapmayı onaylamıstı doktorum ama son muayenede rahmin olduğu yerde varisler oluşmuş. Normal doğumda patlama riski olduğu icin sezeryan olcam yani. Ne güZel kendimi normale hazırlamıstım ve fethiyede doğum yapcaktım ama bu kdar aksilikten sonra gözüm kesmiyo cuma günü ankaraya gitcem ailemin yanına ve orda sezeryan olcam . İnsallah gidene kadar doğurmam. Bu arada benim hiçbi sikayetim yoktu sadece catı kemiğim agrıyodu zonklama seklinde. Ama merdeyse bebek geliyomus iste .///
Kızlar eşim aradı diyoki nasılsın dedim iyiyim.. Mervişim bizim hazırlıklar ne alemde... Desim bi kaç eksik var.. Persembe günü izin almıs eksıklerın hepsini alalım hazırlayalım böle bi telaşlı desim hayrola...
Diyo ki canım gece sen cok inledin bende sarılayım dedım... Karnına elimi koydum merviş bu cocuk cok acayıp harelet ediyo.. Böle karnını itti itti sonra asagıya indi aha dogurcak dedım sonrada uyuyamadım.. Bi dogurusan canta falan hazır degil düye düşünmüş manyak ... Korkmus cocugun hareketınden
Felaket sorun yapmıs adam... İyiki admalr hamile kalamıyo.. En azından bnmki 40 hafta hastanede yatar kalkardı
medilife gidiyorum
burcu hanıma
çok çok memnun değilim ama nebiliym çok hastane değiştim
yeni hastane arayışına girmeye eriniyorum diyim
sen naptın?
Canımo naftalini hemen al ordan naftalinin en büyük kansorejen oldugu gecen yıl ispatlandı dünyadq uretilen en zararlı seylerden cıktı..birseysermekistiyorsan ser ama ben sermedim boy boy hurclar kullanıyorum kalın mukavvalı
Kızlarrrrr kızlarr basıma neler geldi. Cuma günü rutin kontrol için doktora gittim ve rahim agzının kısaldığını gördü nts ye bagladı kan testi falan derken meğer benim kızım gelmek üzereymiş. Hemen hastaneye yattım kortizonlu iğneler serumlar vs. Neyse ki simdilik erken doğum riski geçti ama dikkat etmem lazım. Ayrıca zaten faktor bes olduğum icin kan sulandırıcı kullanıyodum ama ona ragmen normal doğum yapmayı onaylamıstı doktorum ama son muayenede rahmin olduğu yerde varisler oluşmuş. Normal doğumda patlama riski olduğu icin sezeryan olcam yani. Ne güZel kendimi normale hazırlamıstım ve fethiyede doğum yapcaktım ama bu kdar aksilikten sonra gözüm kesmiyo cuma günü ankaraya gitcem ailemin yanına ve orda sezeryan olcam . İnsallah gidene kadar doğurmam. Bu arada benim hiçbi sikayetim yoktu sadece catı kemiğim agrıyodu zonklama seklinde. Ama merdeyse bebek geliyomus iste .///
evet en başında çok saglamcı diyebilirim burcu hanımaben biliyorsun belki 15 aydır burcu betül hnm a gidiyorum,iyi günündeyse bal şeker olur,normal gününde durgun bazende çok sinrli olsada,bana çok güçlü geliyor,inanılmaz güveniyorum ona,az ve öz konuşur,eli çabuk,tez canlı bir doktor,aklına ne geliyorsa sor bence,hiç çekinme,ne zmn gitsem yeni tipler görüyorum burcu hnmın namını duyduk kalktık geldik diyenler,herkes çok memnun gözüküyor tabi nasip kısmet bu işler,ben hatırlıyorsan sadece hastane odasına takılmıştım,çift yatak olayıydı hatırlarsan,burcu hnm a danıştım kesinlikle böyle birşeye rastlamadım duymadım görmedim yok öyle bişey deyince aklımdan artık hastane değiştirme fikrim tamamen çıktı,hem zaten evime 5 dk uzaklıkta,buda tercih etmem için bir neden,Allah hayırlı doğum nasip etsin hepimize,hakkımızda hayırlısı bakalım...
Geçmiş olsun canım, dinlen bol bol, bu haftalarda sık kontrole gitmek daha önemliymiş şimdi anlıyorum.Kızlarrrrr kızlarr basıma neler geldi. Cuma günü rutin kontrol için doktora gittim ve doktor rahim agzının kısaldığını gördü nts ye bagladı kan testi falan derken meğer benim kızım gelmek üzereymiş. Hemen hastaneye yattım kortizonlu iğneler serumlar vs. Neyse ki simdilik erken doğum riski geçti ama dikkat etmem lazım. Ayrıca zaten faktor bes olduğum icin kan sulandırıcı kullanıyodum ama ona ragmen normal doğum yapmayı onaylamıstı doktorum ama son muayenede rahmin olduğu yerde varisler oluşmuş. Normal doğumda patlama riski olduğu icin sezeryan olcam yani. Ne güZel kendimi normale hazırlamıstım ve fethiyede doğum yapcaktım ama bu kdar aksilikten sonra gözüm kesmiyo cuma günü ankaraya gitcem ailemin yanına ve orda sezeryan olcam . İnsallah gidene kadar doğurmam. Bu arada benim hiçbi sikayetim yoktu sadece catı kemiğim agrıyodu zonklama seklinde. Ama merdeyse bebek geliyomus iste .///
insanın düşüncesiz olanıyla birarada olmak çok kötübu insanlara sinir oluyorum yav hastaysan öpme hamile kadını
geçen gün annemin kardeşi geldi gittim ayıp olmasın diye ama kadın hasta grip olmuş geldi hemen yapıştı öptü
öpme niye öpüyosun bak ben de hasta oldum senin yüzünden hayret bişiy yaa
yk canım ya örtü filan koymayalım kötü duruyo benceaynı dertten müzdaribim,nerdeyse 10 gün oldu,ama ben asla hergün silmedim silemem çünkü dolabı çok büyük yatak büyyüyen beşik,bayağı ebatları büyük,karnım çok acıyo silerken eğilemiyorum,10 günde toplam 3 defa sildim,ama ne yalan söyliyeyim sirkeli suyla hiç silmedim,hergün kapaklı çekmeceleri açık,sabah 9 akşam 8 e kdr camlar açık,10 gün oldu tabi ilk günkü kdr değil ama hafif hafif halen kokuyor,geçen gün aklıma şey geldi palmolive in bir sıvı sabunu vardı evde,koku giderici sabun yazıyor,mesala sarımsak doğradın onla elini yıkıyorsun anında geçiyor,ılık suya 2-3 kapak döküp köpürtüp en son onla sildim nispeten biraz hafifledi,bugun melek programına mobilyalar konusunda uzman bir adamı çıkardılar konuk,kadının biri 10 yıllık mobilyasının halen koktuğunu söyleyince adam ona herçekmeceye her bir bölüme naftalin koyun dedi,bende evde misket şeklinde olanlardan vardı,her bir göze 1 er tane koydum,ama 10 gün daha çamaşır yıkamıcam ben,10 gün sonra kısmetse yerleştircem,asıl ben şeyi merak ediyorum onu ne düşündünüz dolaplara eskiden kapitone diktirirlerdi,onlardan koyarlardı,plastik gibi olan şeylerden nefret ederım onlardan hayatta koymamda,çıplakmı kalsın,birşey koycakmısınız,merak ettim kızlarbabyforwe
Ben toplamda 13 kilo.aldimKilolar aldı başını gitti. Bu hafta hiç tartılmadım. Korkudan sanırım
Ya ben artik ultrasondan hiçbirşey görmüyorum. Doktor bakip boyunu kilosunu olcuyor. Söylüyor o kadar.doktordan geldim 29+4 sata göre ama doktora göre 31 haftalık oğluşum 1700gr ve 41cmmiş onu ultrasonda izlemeye bayılıyorum
kendisi beni pek sevmez öpünce de şaşırdım yani sanki bilerek yapmış gibi hayret biişiyinsanın düşüncesiz olanıyla birarada olmak çok kötü
bende çok iğreti oluyorum böyle düşüncesiz hareketlere
doktordan geldim 29+4 sata göre ama doktora göre 31 haftalık oğluşum 1700gr ve 41cmmiş onu ultrasonda izlemeye bayılıyorum
Ben toplamda 13 kilo.aldim
Bu hafta seker testi yaptirdim şeker cikti. Bugün şeker ölçüm cihazimi vs. Aldim yarin seker takibine ve diyete basliyorum. Kilo alim hizim yavaşlar inşallah bu diyetle
Ya ben artik ultrasondan hiçbirşey görmüyorum. Doktor bakip boyunu kilosunu olcuyor. Söylüyor o kadar.
evet en başında çok saglamcı diyebilirim burcu hanıma
en ufak bişeyde bile pürüz istemiyor
herhangi bişeyden mesela bebegin durumu falan şüpheye düşse onun peşine düşüyor ve olayı netleştirmek için ugraşıyor
dediğin gibi az konuşuyor ama sorulduğunda cevap veriyor acıklama yapıyor
benim içinde önemli olan işini iyi yapması zaten
bu arada bi 10 gün içinde falan eltimde o hastanede doğum yapacak
gerçi burcu hanım konuşmuyor diye begenmiyor ama inş hastane değişmez son anda.
eger değişmezse daha öncesinden gidip göreceğim eltimin doğumu sayesinde odaları ve hizmeti
sanada haber ederim gözlemlerimi...
Oyy geçmiş olsun aceleci bebişe bak sen :) çok şükür ki fark edilmiş de önlem alınmış, sağ salim vaktinde doğuralim hepimiz inşallah.Kızlarrrrr kızlarr basıma neler geldi. Cuma günü rutin kontrol için doktora gittim ve doktor rahim agzının kısaldığını gördü nts ye bagladı kan testi falan derken meğer benim kızım gelmek üzereymiş. Hemen hastaneye yattım kortizonlu iğneler serumlar vs. Neyse ki simdilik erken doğum riski geçti ama dikkat etmem lazım. Ayrıca zaten faktor bes olduğum icin kan sulandırıcı kullanıyodum ama ona ragmen normal doğum yapmayı onaylamıstı doktorum ama son muayenede rahmin olduğu yerde varisler oluşmuş. Normal doğumda patlama riski olduğu icin sezeryan olcam yani. Ne güZel kendimi normale hazırlamıstım ve fethiyede doğum yapcaktım ama bu kdar aksilikten sonra gözüm kesmiyo cuma günü ankaraya gitcem ailemin yanına ve orda sezeryan olcam . İnsallah gidene kadar doğurmam. Bu arada benim hiçbi sikayetim yoktu sadece catı kemiğim agrıyodu zonklama seklinde. Ama merdeyse bebek geliyomus iste .///
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?