2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ağrım var de kalkma yerinden zaten rapor da aldım diosun... yani dinlenmeye ihtiyacın var. senin kendini yorman bebeğe zarar. dikkat etmen lazım. artık son aylarımızdayız hepimiz bütün ev işleri zor oluo madem geliolar sana yardım etsinler. sen odanda uzan, dinlen bol bol

ayy canım çok geçmiş olsun yaa rabbim korumuş gerçekten bende bundan çok korkuyorum bebek gelicek ama haberim olmucak diyeacı eşiğim yüksek biraz benim
imkanın varsa hemen git annenin yanına dizinin dibine otur
hayırlısı nasılsa öyle olsun normal sezerayan farketmez

bende çok zor yapıorum ama yapıorm mecburen. işten dön yemek yap hatta bugün de yapcam yemeğim yokkkk
temizlik de hafta sonları ama eşim çok yardım edio Allahtan :) şu zamanlarda bi yardım eden olsa gerçekten çok zor oluoooo...

Girlboymom, post: 37732693, member: 613381"]cok güzel seyduna güzel günlerde kullanın[/QUOTE]

Teşekkürler :)

arkadaşlar geçen de yazmıştım ama kaynadı arada ateş ölçer aldınız mı hangi markaları önerirsiniz

Canim bende aldim braun aldim kulaktan olcen 120 tl braunu kullananlar memnun oldugu icin onu tercih ettim diger markalar hakkinda bilgim yok malesef

Markası crystal baby 270 life fiyatına 470 oldu.ben cçok beğendim özelliklerini bakalım inşallah iyi olur.

Canim Ankara'da ego otobuslerinde on koltuklar hakile yasli gaziler icindir yaziyo. Ben en son bindigimde cok kalabalikti. Ondekilere soyledim artik. On koltuklar hamileler icin biriniz yer verir misiniz dedim. Kalkti birisi oturdum ben de. 1.5 saat yol geliyorum bir de tiklim tiklim ne yapayim yuzsuzluk ettim.

Sorma canim. Cok sukur az kaldi izne. Raporla kapaticam arayi da artik. Darisi tum hamislere.

Sagol canim. Aslinda cok iyi insanlar. Bana da cok duskunler de. Fazla muhabbet de sikiyor boyle istem azicik kendi halimize biraksalar. Kayinvalidem de yardimci olir cok. Kizim otur vs der hep ama ne kadar da dese ne kadar da yardim etse sen hep diken ustunde oluyosun, mutlaka kalkip kalkip oturuyosun. Sabredicem artik ne yapalim.

Sagol canimcim. Mecbur iste ne diceksin ki. Zaten kayinpederim cok alingandir. Bisi desem ufacik kuserlee ne gelirler ne ararlar. O zaman da esim uzulecek. Bu seferlik sabredicem ama bi daha boyle olmasina izin vermicem.

Aman canim dikkat et. Yat dinlen sakin ha kalkma zorunlu olmadikca. Dursun daha bebisin yavvvv cok erkennnnn..

Mumkun oldugunca oyle yapmayi dusunuyorum canim. Bir de ben hani geldiklerimde veya telefonla konusurken cekinmesinler diye gelin gidin diyorum. Geldiklerinde gidecekleri zaman biraz daha dursaydiniz vs diyorum. Artik demicem oyle seyler. Aman yavvvv bu kadar da demedik yani dediysek de :)

TE="babyforwe, post: 37732818, member: 537794"]benm var canım
benm dr da pek önemsemiyor normal hamilelerde oluyor diyor
bana fitil veriyor son gittiğimde 1 içimlik suya karıştırıp içiyorsun ilaç verdi içmedim onu fitil kullanıyorum sadece
ilaç hamilerde tam teşhis edilememiş çünkü öyle yazıyordu

sağlıcakla kullanın canm:)[/QUOTE]

TeseKkurler canim daha iyileri sizlere :)

aynen ben de yemek derdi her gün ne yapacağım... bir de sağlıklı yemek yapim diyorum bebişim faydalansın güzel güzel..

geçen haftaya kadar öyleydim canm bende bu hafta hiç halim yok
benim eşimde çok yardımcı şükürler olsun çoğu zaman akşam yemeğini bile birlikte yapıyoruz kolay şeyler o işten gelince
hafta sonları da eskiden o elektrikler ben silerdim şimdi ikisini de o yapıyor tamamen nerdeyse ben bir oda silip yoruluyorum kalanları o tananlıyor bende ortalığı topluyorum anca dağınıkları falan
rabbim razı olsun eşlerimizden

bende istanbuldayım canm burada da öyle ama takan varmı herkes görmezden geliyor

çok zor durumda olursam bende kaldırırım canm yapcak bişi yok en iyisini yapmışsın

Kilolar aldı başını gitti. Bu hafta hiç tartılmadım. Korkudan sanırım

aynen ama ben bugün çıktım sonunda 80 i gördüm tartıda ki 80 le doğuma giderim inş diyordm
2 ay var daha dolu dolu

aynen ben de yemek derdi her gün ne yapacağım... bir de sağlıklı yemek yapim diyorum bebişim faydalansın güzel güzel..

aynen ama işte her zaman olmuo çok yorgun oluyorum zaten eve döndüğümde... bugnü menüde ev yapımı kötfe (önceden hazırlanmış) ve patates kavurması var

bebek ve sen sağlıklı olun da sezeryan veya normal artık hangisi olursa önce sağlık

Mumkun oldugunca oyle yapmayi dusunuyorum canim. Bir de ben hani geldiklerimde veya telefonla konusurken cekinmesinler diye gelin gidin diyorum. Geldiklerinde gidecekleri zaman biraz daha dursaydiniz vs diyorum. Artik demicem oyle seyler. Aman yavvvv bu kadar da demedik yani dediysek de :)[/QUOTE]

tabi ki saygısızlık yapma elbet gelcekler ama sonuçta senden hizmet beklemiycekler. gelip yardım etcekler ya da gelmiycekler. durumun özel yoksa sen de durup dururken kapris yapmıosun ki hiç üzme kendini şu an en önemlisi bebişin!!

amin cnm! gerçekten öyle! yardıma ihtiyacımız oluo çok yemek ben geçince mecburen yavaş yavaşşş yapıorm , çok acıkıorm. dışardan söylemek de istemiyorum...

idil cantanı hazırla koy canım sonrasında çok rahatlıyacaksın.. son haftalarda bunklarla uğraşmak stres yaratabiliyor.. son haftalar gezer tozarsın :))

bşraz idare etmeye çaliş canim tamam duşuncesğzlk ama yapcak bişey yokki gelen adama gelme denmezki eşinin kardesi annesi babası el degilki kotu olmaya degmez bence .

bu insanlara sinir oluyorum yav hastaysan öpme hamile kadını
geçen gün annemin kardeşi geldi gittim ayıp olmasın diye ama kadın hasta grip olmuş geldi hemen yapıştı öptü
öpme niye öpüyosun bak ben de hasta oldum senin yüzünden hayret bişiy yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…