çoğunluk kasılmalardan bahsetmiş. bugün ben de garip bir şeyler hissetmeye başladım ama kasılma mı bebek mi anlayamıyorum ki.. bebek de aniden toplanıp acıtıyor çünkü, ayırt edemiyorum. kasılmanın ne oldugunu da bilmiyorum her şey yolundadır inşallah.
Yatınca böle bogazımdaki bütün damarlar şişiyormus gibi oluyo..
Kızlar kasılmalar eger cok rahatsız edici ve sürekliliği varsa dr görünelim bence bişi kaybetmeyiz.. Bişi cıkmasına gerek yok içimiz rahat etsin.. Önmli olan bu.. Saglıklı oldugumuzu ögrenelim.. İnanın ilk hamilelgimde böle bişi yasamadım hatırlamıyorum yada.. Ama olsaydı hatırlardım.. Resmen böle bebgim toparlanıp kasılınca nefesim daralıyo öle böle degil.. Ve bogazımdaki damarlar şişiyo böle boguluyomusum gibi oluyo... Ayakta elde şişme falan yok yada uyusma ama arada sırada nadiren kramp giriyo.. Bende su var böle kol ve ayak kaslarımı sıkasım geliyo hani kolardakı kasları göstermk için sıkarlarya onun gibi ten kaslarımı sıkıyorum.. Allahım ne acayıp bi hamilelik geçiriyorum anlamadım gitti
Ektin mi kv ni
Ay benimko hic teklif etmedi suana kadar daha dogrusu giderken kendimde gitsem bi esim biliyo duyurmuyoruz genelde sabah gidyoz esimlede gitsem
Gelmek istemeleri dert istememeleri ayri dert
Kimi istiyo diye dert eder kimi gelmek istemiyo diye
Eminim bende gelse gelmesin derdim :)
Bu arada mrssuperfin arkadas ihtımal sadece ama dogum yaptı herlade.. Eger öleyse rabbim ikisinede saglık versin sıhhat versin...
İlk ocak bebegi geldimi dersiniz.. Bi yandan heycan bi yandan merak bi yandan korku ve endişe her duyguyu yasıyorum su an bu arkadasımdan haber beklerken
Tez elden suraya girsede ben ve bebegim iyiyiz dese bizde bi ohhh desek...
geçmiş olsun.gecen hafta cumartesi çok dişim ağrıdı ölüyorum sandım doktorumu aradım istediğin tedaviyi yaptırabilirsin dedi dişçiye gittim kanal tedavisi ve 2 dolgu yaptı.dün bitti hepsi
İkiz ve üçüz bekleyen arkadaslar sizlee nasıl dayanıyosunuz bu kasılmalara..
Allahım evlat i can tasımak bi mucizeyken ikisi yada üçü birden bi karında.. Tam mücizelik yani...
Bedeninizden beden olucak...
kızlar yaardıma ihtiyacım var dişim kırıldı
hamileliğinde dişini çektiren veya dolgu yaptıran var mı aile dişçimizi aradım ama beklicez cart curt filan dedi
geçmiş olsun konunun sonuna da yazdım ama alıntı yapmamışım benim de hem kırık dişim hem çürük dişim vardı dün kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım.doktorum istediğin tedaviyi yaptırabilirsin dedi.
benim gibi huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı ?
hamilelikte iyice arttı ağlamak istiyorum( ayaklarım ve bacaklarımı zaptedemiyorum özellikle uyku zamanı.
ben ben ben
tamda bende olan buymuş huzursuz bacak sendromu acaba hamileliktenmi yoksa normaldemi var yaa
eşimin teyzesinde vardı bu durum hatta ilk defa onda duyduk hafif tuhafımıza gitti ismi sen şimdi sorunca baktımda belirtilerine özellikle bacaklarda hareket ettirme hissi huzursuzluk off yaaa bide hafif ağrı var acep oda mı ondan yaa iyiki sordun yaaa hayatta aklıma gelmezdi
Bu arada mrssuperfin arkadas ihtımal sadece ama dogum yaptı herlade.. Eger öleyse rabbim ikisinede saglık versin sıhhat versin...
İlk ocak bebegi geldimi dersiniz.. Bi yandan heycan bi yandan merak bi yandan korku ve endişe her duyguyu yasıyorum su an bu arkadasımdan haber beklerken
Tez elden suraya girsede ben ve bebegim iyiyiz dese bizde bi ohhh desek...
İkiz ve üçüz bekleyen arkadaslar sizlee nasıl dayanıyosunuz bu kasılmalara..
Allahım evlat i can tasımak bi mucizeyken ikisi yada üçü birden bi karında.. Tam mücizelik yani...
Bedeninizden beden olucak...
Canım tek bebek nasıl bilmiyorum, kıyaslayamayacağım ama ben birden zorlanmaya başladım. Gerçi yine de çok şükür doktorumun söylediğine göre çok iyi gidiyormuşum.
Canım tek bebek nasıl bilmiyorum, kıyaslayamayacağım ama ben birden zorlanmaya başladım. Gerçi yine de çok şükür doktorumun söylediğine göre çok iyi gidiyormuşum.
Hamile olmak baslı basına zor heleki artık bu zamanlarda ama. Siz eminim bizden önce zorlandınız yasmaya basladınız baska sıkıntıları.. Cok sevindim iyi gitmesine diger arkadaslarımızda öle olsun inşallah
Ahh ahh bi haber verebilseudi durumundan @Mrssuperfine ne kadar iyi olurdu.
Kaç gündür onun için girip okuyup çıkıyorum ama hiç haber yok maalesef
İnşallah bebeği de kendide çok iyidir...
İyi akşamlar güzel annişlerim Özledim hepinizi, bütün yazdıklarınıza içimden cevap veriyorum okurken
Yazmaya hiç vaktım olamadı maalesef.
Bizim geçen bende olan günümüz bitmişti, son kişiydim.
Şimdi yeniden başladık güne, bundan sonra almam zor olacak diye yine ilk ben aldım günü.
Bugün misafirlerim vardı yani.
Annem ablam dünden geldiler Allah razı olsun temizlik, hazırlık vs her şey yapıldı, ve bu günüde atlattım çok şükür sayelerinde.
Artık hiç bir şeye halim yok , ağırlaşmak ne demekmiş anladım. Vede çok zormuş gerçekten.
RAbbim tüm hamilelere kolaylık versin yardımcısı olsun hepsinin.
Hepinize ayrı ayrı mesaj yazmayı öyle çok istiyordum ki
Bütün konulara bütün hazırlıklara
2 haftadır çok fena hazırlıklardayız Annem ablam ben ve akrabalarım feci şekilde çalışıyorlar.
Paylaşacağım hepsini inşallah. Özellikle annemin dikip süslediği sabahlığı, ve teyzemin kızının ördüğü penguen tulumu paylaşmak için çok ama çok sabırsızlanıyorum
Süslemelerde bitmek üzere inşallah. Şerbetlikler, bardaklar, ıslak mendillik vs çoğu bitti azı kaldı diyelim
Çoraplarımı bile süslüyoruuum
Bir arkadaşımız yazmış gece fenalık gibi bir his geliyor diye.
Özellikle geceleri değil ama bana da oluyor maalesef, boğazıma biri yapışıyor sanki, nefes alamıyorum birden bir çarpıntı başlıyor kalbim fırladı fırlayacak, nefes darlığı fenalık hissi..
Ama yazmışsınız olabiliyormuş bu his bu haftalarda. Hayır olsun geçecek inşallah..
Haftaya randevu aldım dr gıdıcem... Dicem dooktoor bu cocugun akıbeti nereye godıyo...
Tamam hareket dedık bereket dedık eywalh ama bu toplanıp bırakmalar ne oluyo doktooor dicem...
benim oglanda bugun pek bi hareketli karnım yamuk yumuk oluyor bi o tarafa bi bu tarafa gidiyor arada birde titreşiyor napıosa artık içerde anlamadım gitti çikmak içinmi sabirsazlaniyor acaba bnm gbi onudami heyecan bastı
Evet kızlar bunlar hastane ve Eminönü- Havuzluhan'dan aldığımız lohusa pijaması, geceliği ve sabahlığı.
Sonda gördüğünüzde annemin dikip süslediği sabahlığım
Herkes bayıldı, giyip giyip duruyorum, artık doğum çantasının içine girme zamanı