2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Evet erkek anasıyım amma velakin bu sabahlığın hatırına ev için pembe pijama aldım
Bu kürk sabahlıkta annemin ablama hamileyken aldığı kendi lohusa sabahlığı.
Birde terliği varmış zamanında ama bize ulaşamadı o
Ben annemin böyle eski kıyafetlerine hastayımdır da
bu arada annem ablama ve bana kullandığı ana kucağını bile saklamış, yorgan vs. Yani o kadar çok değil elbette atmaya kıyamadığı şeyleri. Onları da hazırlıyor şimdi.
Ev ayakkabılarını da yeni almadım ablam verdi onları süsledim birkaç boncukla

Son düzenleme:
Masallah canım benim.. Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin...
Senin hazırlıkları böle yaptıklarını falan görünce kendimi cok eksık görüyorum.. Masallah ailende sende e kadar cok heveslisiniz.. Rabbm bozmasın şeker...
Hepsi cok güzeller.. Süslerin kıyafetlerin geceliklerin hepsi el emegi göz nnuru...

Veeeeeee buda bendeniz Larkinin elceğizleriyle ördüğü bebek çantası içi bez taşıma çantası
Çok heves ettim, tığla ördüm, annem birleştirdi, içine astar dikti, çıt çıt dikti.
Çantamın içinde bakım eşyaları düzgün ve şık dursun istedim.
Bir yere gittiğimde altını değiştirmem gerektiğinde bütün malzemeler aynı şeyin içinde olsun
Pişik kremini değiştireceğim Sudokrem alacağım. Şimdilik koydum.
Islak mendil, bez, pişik kremi, alt değiştirme örtüsü, ön cepte de ağız mendili

Bnmde kalan eksıkleri bi kagıda yazmam lazım.. Artık son bir ay herseyin hazır olsun... Allahın izni ile bi tek doguröak kalsın

Allah razı olsun hepsinden. Benim tarafım komple hevesli çok şükür.
Ne eksiliği mervecim aşkolsun, sadece süslemek hazırlanmak çok hoşuma gidiyor, annemde ablamda bizim taraf çok ssver süsü püsü yapıyoruz işte bir şeyler

Cok iyi bir fikir gercekten...
Ben örmem belki ama bakım cantasının içine böle

Budaaa annemin ördüğü alt açma. Hazır alacaktım ama aldığım örgü kitabında bunu görünce bayıldımmm.
Annem de Allah razı olsun ördü. Arkası kumaş kaplı ve içi elyaflı.
Adı alt açma işte, yoksa insan kıyamaz kirlenme riskine

Son düzenleme:
Masallah bacım.. Aman öle olsunlar...
Hepsinin ellerine saglık.. Alt acmaya bayıldım yalnız

Ve ve ve son olarak teyzemin büyük kızının ördüğü penguen tulumu ve teyzemin küçük kızının iğne oyasıyla oyaladığı mendillerin bir kısmını paylaşıp daha fazla rahatsız etmeyeceğim sizi.
Yokda çok süs var paylaşacak daha ama daha sonra paylaşırım inşallah.
Hakkınızı helal edin. Çok biriktirmişim mesaj doldurdum ortalığı

ayy hepsi çok tatlılar yaa çok begendim ne kadar çok sey hazırlamişiniz ellerinize saglık o polar gecelşgi annenmi dikti dogru anladm demi hepsi harika gule gule giy cnm

ne hakkı cnm gozum gonlum açildi paylaşimkarının devamini bekliyorum bizede ornek oldu pennguen tulumuda kaydettim orcm inş sen hakkını helal et

ayy hepsi çok tatlılar yaa çok begendim ne kadar çok sey hazırlamişiniz ellerinize saglık o polar gecelşgi annenmi dikti dogru anladm demi hepsi harika gule gule giy cnm

Evet Pınarcım, polar yakası dantelli incili sabahlığı annem dikti.
Boyu tam bilekte, tam istediğim gibi. Büyük beden dikti tabi, doğumun ertesi rahat giyilsin diye.
Annem benim o incileri de tek tek dikti dantellerin ortasındaki çiçeklere Allah razı olsun

Çok teşekkür ederiiim

ya bbayıldımmmm tek kelimeyle harikaa yaaaa bnde istiyorum bunlardaaaaannn ozellikle alt açmayla çantan ve tulumun el emegi oldugu için ve orgu oldgu için daha çok ilgimi çekti kaydettim orcem inş ozellikle alt açmayı orcm ztn model arıyrdm çoookk sagol cnm ..

Bende bayılıyorum baktıkça bakasım geliyor
Tulum biraz zor sanırım, hem tığ hem şişle örülüyor. Birde modelde 9-12 aylık ölçüyle veriyordu tarifini.
Ama bizim bebişler 9-12 aylık olunca önümüzdeki kış gelmiş olacak Allah'ın izniyle o yüzden kendi kafasından küçülttü yaptı sayıları.
Örgü biliyorsan zaten sende yaparsın. Ben ancak tarifle şöyle yap böyle yap derlerse yanımda biri varsa yapabiliyorum
Şimdi örgü kitabı annemde, onun örülüşünün yazdığı kısmın fotoğrafını çekip paylaşırım, daha çok işine yarar inşallah.

çok sagol cnm en kısa zamnda bekliyorum o zmn resmi tekrar gule gule kullan el emegi bir bşka ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…