2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın canlar bizde bugun hicc uyuyamayanlardaniz.. suan esimi ise gomderecem gozumden uyku akiyor..nedense artik evde tek olmaktan korkar oldum..bi pisiriklik sardi beni :) olurda kagizmana gidersek tek naparim valla bilmiyorum kocamada yansitamiyorum bise demiyorum cunku kafasi cok dolu

Canım sana, annene, ablana, teyze kızına hepinize maşallah. Beceriniz de var yapıyorsunuz ne güzel. Bebek kız olsaydı artık neler çıkardı hayal bile edemiyorum
Güzel günlerde kullanın inşallah :)

Günaydın :)
Uyku problemi yaşamadığım için kendimi şanslı hissediyorum. Zaten hafta içinde zar zor kalkıp işe gidiyorum, üstelik iki gün geç kaldığım için bugün yine işe gelmek zorunda kaldım.
Gebelik iznini alamadım ki günde 10 saat işte olmayı bünyem kaldırmıyor artık. Gel 37. Hafta geeeell geelll :)

Emzirme yastıklarına bakıyordum da, önereceğiniz bir model var mı?
Şöyle bişey buldum aslında kullananlar memnun kalmış ama kararsızım

Ne dersiniz?

Canim hepsine de ayri ayri bayildimmmmm.. Rabb'im icinize sindirsin. Guzel gunlerde saglikla kullanmanizi nasip etsin. Annenin, ablanin, akrabalarinin elleri kollari dert gormesin. Ne kadar guzel boyle birbirinize yardimci olmaniz. Insaallah oglun cok sansli olacak. Cok guzel bir akraba ortaminda buyuyecek. Canim gonlumden en cok gecen duamsa su sizin icin; Rabb'im tez zamanda ayni telaslari ablan icin de yasamanizi nasip etsin..

Gunaydin kizlarrrr.. biz bu gece sabahi sabah ettik diyebilirim. Gecenin bi yarisinda esimin cigligiyla uyandim. Nasil korktum tahmin edersiniz. Ahlamaya inlemeye basladi. Cok aciyo cok aciyo diye bagiriyo bi yandan. Ustunu cikardi atti kol altina yakin bi bolge kipkirmizi olmus. O arada bir vizilti duyduk bir baktim kocaman bi ari. Hemen esim cikardigi ustu arinin ustune atip bi kac kez vurdu. Heyecanla internete girip ari sokmasina ne iyi gelir diye bakip mutfaga firladim, tabi esim de aciyla inleyerek arkamdan geldi. Yogurt,sogan,buz vs ugrastik biraz. Geldik odaya, dedik cenazeyi kaldiralim. Bi kaldirdik pijamayi ari yok. Pijamanin terini duzune cevirdik cirptik inceledik ama ari yok. 1 saat odanin evin her kosesinde aradik ama yok. Artik dayanamadik. 7ser ke Ayet'el Kürsi okuyup yattik. Sabah 8.30da kulagimin dibinde bir vizilti isitince yataktan oyle bir firladim ki istemsiz olarak. Allah'tan bisi olmadi bebisime de bana da. Ari ari ari diye cigliklarla uyandirdim esimi. Bu sefer basarili bir operasyonla ariyi atmayi basardik disari sukurler olsun. Ama bu gece yasadigim iki sokun ustune nasil dogurmadim hala inanabilmis degilim

Kizlar burası bdv degil ama benim özellikle sizlere danismak istedigim hi mesele var kafam cok karisik..bdvye konu acmak istemedm acikcasi..kv ile sorunlarimizi az cok yyazıyorum buraya..gecen gun benim olmadigim bi ortamda esimle birbirleriine girmişler ki dsim çok mülayim dir nasil dolduysa dusunun bi sürü insanin icinde tartismislar..ama bbu tartışma ilk degil..kv surekli aileme takik durumda.. esim Napsa o tarafın dedigini yap bizim tarqfi dinleme zaten vs diyormus ..allahta şahit ailem bi gun olsun biseye karismis degildir yalandan korkarim..esimde her firsatta bunu söylüyor ama kv kıskanç. .ve ogun benim icin herkesin icinde demedigini birakmamis. .esimde gerekeni demis cikmis eve gelmis..bu meseleler benim onun eviini temizlemem kixima onun adini koymamqmiz ne bilim boyle meseleler..ben yinede hic kotu olmadim esime sende olma dedim ayip etmişsin herkrsin icinde dedim falan cunku yarn bende anne olacam istemem boyoe seyleri yasamayi..neyse dun aldim esimi hadi gidelim dedim..sicagi sicagina konu uzamadan barissinlar diye..gittik kv yuzumuzr bakmafi.ben gittim öptüm esime yokgibi davrandi..iceri girdik ooturduk yanımiza gelmedi mutfaga gitti tv acti..yarim saat bekledik gelmddi..esimdr dedi hadi gidyrz.ciktik eve geldk..gecen aradm tlfna cikmadi..hem suclu hem guclu bama neler yaşattı yetmezmis gibi aileme de dil uzatiyor..simdi sizcr ben artik nasil davranmaliyim..artik gidip gelmek aramayi düşünmüyorum aslinda ama esim daha bugun git otur biraz dedi..kizdim baya içten içe ..hayir dedim daha dun ne yasadik israr etme dedim..hise demedi..buarada o sinirlede karsa dilekce verdi burdan gidelim diye..esimin ailesi de dahil herkes bizi hakli buluyor. .bunuda dmeden gecmeyim..nolur biseyler deyin..esim ruh gibi ben bunlari hakrtmedim diyor..bende kendimi ana ogul arasini bozmus kotu kadun gibi hissediyorum. .napacagimi şaşırıyorum

Uff ne gıcık bir uygulama, hafta sonu işe gitmek zorunda kalmışsın. Ama maşaallah hedefe 37. haftayı koymuşsun, ben baştan en fazla 35 olur diyordum ama bu gidişle 32'de ayrılacağım izne. Nefes alamıyorum, gittikçe zorlaşıyor işler Sana sabır ve güç diliyorum bol bol :)

Ayy çok korkunç şeyler olmuş ya, yazık eşine sana da tabi. neyse ki sana bir şey yapmamış hain arı, eşinin de bir şeyi yoktur umarım. Bu mevsimde nerden aklına esmiş de gelmiş arıcık, yolunu şaşırmış herhalde

Larkin maşaallah sabah sabah gözüm gönlüm açıldı. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık, ne güzel şeyler yapmışsınız. Sonucun güzelliği bir yana, böyle dayanışma içinde olmanız ayrı bir güzel maşaallah Güzel günlerde kullanmak nasip olsun hepsini.

canim dogurtmays Allah dogurtnmuyor demekki zaten insan dogum saati olum saati evlenecegi kisiyi degistiremezmis bebisin vaktinde saglikla gelir ins:) ari olayi da komik olmus macera dolu esin icin acili bigun

sen niye aralarını bozmuş gibi hissediyorsun ki? bence onca şeyden sonra eşini de alıp gitmen bile çok erdemli bir davranış, ki ben hayatta yapmazdım öyle bir şey. şöyle yapmalısın böyle yapmalısın diye akıl verecek kadar tecrübeli ya da yeterli hissetmiyorum kendimi ama bence kendini kötü hissetmene hiç gerek yok. olay eşinle annesi arasında zaten, sen bir şey yapmamışsın ki. ben olsam neler yapardım yazmayayım bence Allah yardımcınız olsun. Eşinle, bebeğinle huzur içinde yaşamayı nasip etsin.

Gunaydinn kizlllar benimde hafif toplanmA aci ve kasilmalarim oluyor ancak korkmayiemin olun dog7m sancisini ayirtedebilirsinz esim nobete gitti evde nasil vakit gecirecegiz ipegim canim kizimla ayy kizimin dogum gunune az kaldi 2011 yilindada bu gunler ne zaman dogacak diye bekliyordum hey gidi ne cabuk buyuyor bebekler

Anneler, dün bir kişi daha sormuştu ama cevaplandı mı ben göremedim. Bu mothercare indirimi her ayın 15'inde oluyor mu? Ona göre evden çıkarmayı düşünüyorum da eşimi. İndirim yoksa gitmeye gerek yok

Hayırlı hafta sonları güzel anneler.. İnşallah son bir kaç eksiğimizi bugün tamamlayabiliriz, yoksa gittikçe daha da ağırlaşıyorum bende sizler gibi..

Allahım okurken bi tuhaf oldum bende cok korkarim boceklerden falan hemde yatarken arı vız vız vız off

sevgili ben gibi tembel olmayan anneler bebek arabasını ne aldınız acaba hangi markalara baktınız ben hauck ve wei-b diye bi markayı baktım beğendim ama karar veremedim

Çok geçmiş olsun yaa

canim butün sıkıntılarin aynisi bende de var.uykular yalan oldu agrilarda cabasi.tek bebisler iyi olsunda raziyim.doktor bana da tarih vermedi 36 görursek ne mutlu dio simdilik.

cok gecmiş olsun canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…