Inan bende artik patladim patlicam o durumdatim bide esim bugun bile bi git diyor sorun su ki esimle benim icin tartisiyor yani aileme dil uzatiyor bana laf soyluyor mesele ben ve ailem olunncada konubesimle annesi arasinda diyemiyorum iste..cnm cok sikkin bu yuzdende napacahimi biomiyorumsen niye aralarını bozmuş gibi hissediyorsun ki? bence onca şeyden sonra eşini de alıp gitmen bile çok erdemli bir davranış, ki ben hayatta yapmazdım öyle bir şey. şöyle yapmalısın böyle yapmalısın diye akıl verecek kadar tecrübeli ya da yeterli hissetmiyorum kendimi ama bence kendini kötü hissetmene hiç gerek yok. olay eşinle annesi arasında zaten, sen bir şey yapmamışsın ki. ben olsam neler yapardım yazmayayım benceAllah yardımcınız olsun. Eşinle, bebeğinle huzur içinde yaşamayı nasip etsin.
Pelvik kemik cati kemigi aciliyormus canim o yuzdendir bende de oluyor kasilman icin de bi dr danis derimkızlar size bişey soracağım.dünden beri iki bacağımın arası beniz zorluyo yürümekte zorlanıyorum.aynı anda bel ağrısı var.bacaklarımı açamıyorum bile sanki daralmış.sebebi ne sizce 29+2 olduk bugün.birde benim kasılmalarım çok fazla ve sık oluyor.gün içinde en az 10 diyebilirim.
Canım rabbim dogacak cocugunun yüzü suyu hürmetine sana ve eşine yardım etsin.. Nasıl anne bunlar.. Nasıl bi aile olmus.. Oglunu neden üzerki cokmu hosuna gidiyo oglunu mutsuz görmek.. Bide barısmaya gelince cocuk gibi kaçmalar vs ne ya.. Allah o kadını ıslah etsin.. Sevdacım sende o kadını Allaha havale et.. Üzülme artık boswermeye calıs ne kadar zor olsada.. Yazık ya sana yazık kocana yazık.. Anlamam ki gelinin ailesini yermek ne demek..rabbim sabır versin gerçektenInan bende artik patladim patlicam o durumdatim bide esim bugun bile bi git diyor sorun su ki esimle benim icin tartisiyor yani aileme dil uzatiyor bana laf soyluyor mesele ben ve ailem olunncada konubesimle annesi arasinda diyemiyorum iste..cnm cok sikkin bu yuzdende napacahimi biomiyorum
canım benim ortaokuldan beri var hatta daha önce var mıydı onu bile bilmiyorum.ben ben ben
tamda bende olan buymuş huzursuz bacak sendromu acaba hamileliktenmi yoksa normaldemi var yaa
eşimin teyzesinde vardı bu durum hatta ilk defa onda duyduk hafif tuhafımıza gitti ismi sen şimdi sorunca baktımda belirtilerine özellikle bacaklarda hareket ettirme hissi huzursuzlukoff yaaa bide hafif ağrı var acep oda mı ondan yaa iyiki sordun yaaa hayatta aklıma gelmezdi
Canım sporcu sütyeninin resmini atabilirmisin.. Bnde emzirme süttueni düşünmüyorum gögüs ucunu belli ediyo dıye.. Emzirme atleti alıcam hastane içinde belim acılmasın daha iyi olur diye...kızlar herkese günaydın nasılsınız bakalım bende nbb nin önden açmalı sütyenlerinden aldım kullanışlı olacak gibi duruyor sporcu sütyeni diye geçiyor
emzirme sütyenleri genelde penye ,göğüs ucunu belli ediyo 1 atne aldım onlardan da evde kullanmak için
penye külotlar aldım pislense bile atarımçöpe dedim ,tek kullan at külotlar poşet gibi gördüm içime sinmedi
Larkin bayıldım bacım bütün herşeyine rabbim sağlıkla giyinmeyi nasip etsin inş
loğusa pjamalarımız aynı bu arada
Bazen uyku arasinda titreme bendede oluyo tek seferlik aynimi acaba sanki bi yerden duscek gibi hissediyorum ayy ben bu hafta kendimi iyice takip edeyimde cuma dr sorayim bu huzursuzluk sendromunu bosada ozaman magnezyum icmiyimcanım benim ortaokuldan beri var hatta daha önce var mıydı onu bile bilmiyorum.
sinir stres çok etkiliyor. hatta eşim diyorki uykuda bile bacaklarını titretiyorsun diye. çok feci bir his anca bu sıkıntıya düşen anlar bizi. özellikle akşam uyku vaktine yakın oluyor . yerimde durdurmuyor beni ayaklarım . sürekli hareket hissi , titreme seğirme şeklinde . sanki bacağımın içinde bi ipi biri tutmuş ayaklarımdan çekiyor gibi oluyor. hatta artık istemsizce hareket ettiriyorum
Canım sporcu sütyeninin resmini atabilirmisin.. Bnde emzirme süttueni düşünmüyorum gögüs ucunu belli ediyo dıye.. Emzirme atleti alıcam hastane içinde belim acılmasın daha iyi olur diye...
Nekadar aldın canım sporcu sütyenini..
Canim ben dun mothercareden alisveris yaptim %40 indirim vardi belli urunlerde ama guzel seylerAnneler, dün bir kişi daha sormuştu ama cevaplandı mı ben göremedim. Bu mothercare indirimi her ayın 15'inde oluyor mu? Ona göre evden çıkarmayı düşünüyorum da eşimi. İndirim yoksa gitmeye gerek yok
Kizlar burası bdv degil ama benim özellikle sizlere danismak istedigim hi mesele var kafam cok karisik..bdvye konu acmak istemedm acikcasi..kv ile sorunlarimizi az cok yyazıyorum buraya..gecen gun benim olmadigim bi ortamda esimle birbirleriine girmişler ki dsim çok mülayim dir nasil dolduysa dusunun bi sürü insanin icinde tartismislar..ama bbu tartışma ilk degil..kv surekli aileme takik durumda.. esim Napsa o tarafın dedigini yap bizim tarqfi dinleme zaten vs diyormus ..allahta şahit ailem bi gun olsun biseye karismis degildir yalandan korkarim..esimde her firsatta bunu söylüyor ama kv kıskanç. .ve ogun benim icin herkesin icinde demedigini birakmamis. .esimde gerekeni demis cikmis eve gelmis..bu meseleler benim onun eviini temizlemem kixima onun adini koymamqmiz ne bilim boyle meseleler..ben yinede hic kotu olmadim esime sende olma dedim ayip etmişsin herkrsin icinde dedim falan cunku yarn bende anne olacam istemem boyoe seyleri yasamayi..neyse dun aldim esimi hadi gidelim dedim..sicagi sicagina konu uzamadan barissinlar diye..gittik kv yuzumuzr bakmafi.ben gittim öptüm esime yokgibi davrandi..iceri girdik ooturduk yanımiza gelmedi mutfaga gitti tv acti..yarim saat bekledik gelmddi..esimdr dedi hadi gidyrz.ciktik eve geldk..gecen aradm tlfna cikmadi..hem suclu hem guclu bama neler yaşattı yetmezmis gibi aileme de dil uzatiyor..simdi sizcr ben artik nasil davranmaliyim..artik gidip gelmek aramayi düşünmüyorum aslinda ama esim daha bugun git otur biraz dedi..kizdim baya içten içe ..hayir dedim daha dun ne yasadik israr etme dedim..hise demedi..buarada o sinirlede karsa dilekce verdi burdan gidelim diye..esimin ailesi de dahil herkes bizi hakli buluyor. .bunuda dmeden gecmeyim..nolur biseyler deyin..esim ruh gibi ben bunlari hakrtmedim diyor..bende kendimi ana ogul arasini bozmus kotu kadun gibi hissediyorum. .napacagimi şaşırıyorumKizlar burası bdv degil ama benim özellikle sizlere danismak istedigim hi mesele var kafam cok karisik..bdvye konu acmak istemedm acikcasi..kv ile sorunlarimizi az cok yyazıyorum buraya..gecen gun benim olmadigim bi ortamda esimle birbirleriine girmişler ki dsim çok mülayim dir nasil dolduysa dusunun bi sürü insanin icinde tartismislar.Kizlar burası bdv degil ama benim özellikle sizlere danismak istedigim hi mesele var kafam cok karisik..bdvye konu acmak istemedm acikcasi..kv ile sorunlarimizi az cok yyazıyorum buraya..gecen gun benim olmadigim bi ortamda esimle birbirleriine girmişler ki dsim çok mülayim dir nasil dolduysa dusunun bi sürü insanin icinde tartismislar..ama bbu tartışma ilk degil..kv surekli aileme takik durumda.. esim Napsa o tarafın dedigini yap bizim tarqfi dinleme zaten vs diyormus ..allahta şahit ailem bi gun olsun biseye karismis degildir yalandan korkarim..esimde her firsatta bunu söylüyor ama kv kıskanç. .ve ogun benim icin herkesin icinde demedigini birakmamis. .esimde gerekeni demis cikmis eve gelmis..bu meseleler benim onun eviini temizlemem kixima onun adini koymamqmiz ne bilim boyle meseleler..ben yinede hic kotu olmadim esime sende olma dedim ayip etmişsin herkrsin icinde dedim falan cunku yarn bende anne olacam istemem boyoe seyleri yasamayi..neyse dun aldim esimi hadi gidelim dedim..sicagi sicagina konu uzamadan barissinlar diye..gittik kv yuzumuzr bakmafi.ben gittim öptüm esime yokgibi davrandi..iceri girdik ooturduk yanımiza gelmedi mutfaga gitti tv acti..yarim saat bekledik gelmddi..esimdr dedi hadi gidyrz.ciktik eve geldk..gecen aradm tlfna cikmadi..hem suclu hem guclu bama neler yaşattı yetmezmis gibi aileme de dil uzatiyor..simdi sizcr ben artik nasil davranmaliyim..artik gidip gelmek aramayi düşünmüyorum aslinda ama esim daha bugun git otur biraz dedi..kizdim baya içten içe ..hayir dedim daha dun ne yasadik israr etme dedim..hise demedi..buarada o sinirlede karsa dilekce verdi burdan gidelim diye..esimin ailesi de dahil herkes bizi hakli buluyor. .bunuda dmeden gecmeyim..nolur biseyler deyin..esim ruh gibi ben bunlari hakrtmedim diyor..bende kendimi ana ogul arasini bozmus kotu kadun gibi hissediyorum. .napacagimi şaşırıyorumKizlar burası bdv degil ama benim özellikle sizlere danismak istedigim hi mesele var kafam cok karisik..bdvye konu acmak istemedm acikcasi..kv ile sorunlarimizi az cok yyazıyorum buraya..gecen gun benim olmadigim bi ortamda esimle birbirleriine girmişler ki dsim çok mülayim dir nasil dolduysa dusunun bi sürü insanin icinde tartismislar..
Sen dayanamaz alırsın o bezi eline.. Bn ilk hamileliğimn son 2 ayı haftada bir almıstım..kadın temizliyo ama bn böle duramıyom.. Dıyokı siz oturun bana söleyin ben yaparım kadın gitti.. Bn hemen tekrar üstünden geçtim... Anca ohhh dedimCok yorgun oldugum icin bu hafta eve ķadin aldim temizlik icin ama alismisim ya herseyi kendim yapmaya dayanamiyorum zor tutuyorum kendimi bir bez de ben alip baslayim temizlige diye :) bitseydi su temizlik faslı..
ay bende inliyomusum gece esım ole dıyo.bazen konusuyomusum.korkularm bsladı galıba.allah hepımızı hayırlısyla kurtarsnHayırlı haftasonlar kızlar... Sabaha karsı uyuyup şimdi uyandım sayılır... Belim agrıyo.. Kasıklarım aynı.. Pzrtesı dr gıdıcem.. Eşim gece inlememe uyanmış.. Dedı haftasonu nöbt oluyo hep eger sabredevışırsen pzetsıye kadar sabret dedı ki bnde öle yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?