2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar size bişey soracağım.dünden beri iki bacağımın arası beniz zorluyo yürümekte zorlanıyorum.aynı anda bel ağrısı var.bacaklarımı açamıyorum bile sanki daralmış.sebebi ne sizce 29+2 olduk bugün.birde benim kasılmalarım çok fazla ve sık oluyor.gün içinde en az 10 diyebilirim.

Günaydın annisler Larkin çok güzel ciciler içim açıldı ya ek emeği göz nuru hepsi ellerine sağlık yapan herkesin:) bu arada @Mrssuperfine den yine haber yok girecek durumda olsa haber verirdi bence. Neti yoktur belki. Allah kolaylık versin .

Inan bende artik patladim patlicam o durumdatim bide esim bugun bile bi git diyor sorun su ki esimle benim icin tartisiyor yani aileme dil uzatiyor bana laf soyluyor mesele ben ve ailem olunncada konubesimle annesi arasinda diyemiyorum iste..cnm cok sikkin bu yuzdende napacahimi biomiyorum

Pelvik kemik cati kemigi aciliyormus canim o yuzdendir bende de oluyor kasilman icin de bi dr danis derim

Hayırlı haftasonlar kızlar... Sabaha karsı uyuyup şimdi uyandım sayılır... Belim agrıyo.. Kasıklarım aynı.. Pzrtesı dr gıdıcem.. Eşim gece inlememe uyanmış.. Dedı haftasonu nöbt oluyo hep eger sabredevışırsen pzetsıye kadar sabret dedı ki bnde öle yapcam

kızlar herkese günaydın nasılsınız bakalım bende nbb nin önden açmalı sütyenlerinden aldım kullanışlı olacak gibi duruyor sporcu sütyeni diye geçiyor
emzirme sütyenleri genelde penye ,göğüs ucunu belli ediyo 1 atne aldım onlardan da evde kullanmak için
penye külotlar aldım pislense bile atarımçöpe dedim ,tek kullan at külotlar poşet gibi gördüm içime sinmedi

Larkin bayıldım bacım bütün herşeyine rabbim sağlıkla giyinmeyi nasip etsin inş

loğusa pjamalarımız aynı bu arada

Canım rabbim dogacak cocugunun yüzü suyu hürmetine sana ve eşine yardım etsin.. Nasıl anne bunlar.. Nasıl bi aile olmus.. Oglunu neden üzerki cokmu hosuna gidiyo oglunu mutsuz görmek.. Bide barısmaya gelince cocuk gibi kaçmalar vs ne ya.. Allah o kadını ıslah etsin.. Sevdacım sende o kadını Allaha havale et.. Üzülme artık boswermeye calıs ne kadar zor olsada.. Yazık ya sana yazık kocana yazık.. Anlamam ki gelinin ailesini yermek ne demek..rabbim sabır versin gerçekten

bu arada belim ortadan ayrılacak gibi ağrıyor arkadaşlar, dünden beri geçmedi yatınca geçer dedim ama yok

canım benim ortaokuldan beri var hatta daha önce var mıydı onu bile bilmiyorum.
sinir stres çok etkiliyor. hatta eşim diyorki uykuda bile bacaklarını titretiyorsun diye. çok feci bir his anca bu sıkıntıya düşen anlar bizi. özellikle akşam uyku vaktine yakın oluyor . yerimde durdurmuyor beni ayaklarım . sürekli hareket hissi , titreme seğirme şeklinde . sanki bacağımın içinde bi ipi biri tutmuş ayaklarımdan çekiyor gibi oluyor. hatta artık istemsizce hareket ettiriyorum

Canım sporcu sütyeninin resmini atabilirmisin.. Bnde emzirme süttueni düşünmüyorum gögüs ucunu belli ediyo dıye.. Emzirme atleti alıcam hastane içinde belim acılmasın daha iyi olur diye...
Nekadar aldın canım sporcu sütyenini..

Bazen uyku arasinda titreme bendede oluyo tek seferlik aynimi acaba sanki bi yerden duscek gibi hissediyorum ayy ben bu hafta kendimi iyice takip edeyimde cuma dr sorayim bu huzursuzluk sendromunu bosada ozaman magnezyum icmiyim
İlac falan kullaniyomusun normalde faydasi varmiki

canım ben yaşadığım yerde ucuzluk dükkanlarından japon pazarı gibi biyerden 16 tl ye aldım ama internette fiyatlar çok farklı

Eklentiler

• 2014-11-15-2374.webp
    132,1 KB · Görüntüleme: 198
kızlar bugün diş doktoruna gideceğim kızılaya hazır kızılaya kadar gitmişken de bebişe bişiyler alsam diyorum ankarada olup da kızılayda bebek için alışveriş yapacağım yerleri bilenler varsa yardımcı olabilir mi

Anneler, dün bir kişi daha sormuştu ama cevaplandı mı ben göremedim. Bu mothercare indirimi her ayın 15'inde oluyor mu? Ona göre evden çıkarmayı düşünüyorum da eşimi. İndirim yoksa gitmeye gerek yok
Canim ben dun mothercareden alisveris yaptim %40 indirim vardi belli urunlerde ama guzel seyler

Cok yorgun oldugum icin bu hafta eve ķadin aldim temizlik icin ama alismisim ya herseyi kendim yapmaya dayanamiyorum zor tutuyorum kendimi bir bez de ben alip baslayim temizlige diye :) bitseydi su temizlik faslı..

Cok yorgun oldugum icin bu hafta eve ķadin aldim temizlik icin ama alismisim ya herseyi kendim yapmaya dayanamiyorum zor tutuyorum kendimi bir bez de ben alip baslayim temizlige diye :) bitseydi su temizlik faslı..
Sen dayanamaz alırsın o bezi eline.. Bn ilk hamileliğimn son 2 ayı haftada bir almıstım..kadın temizliyo ama bn böle duramıyom.. Dıyokı siz oturun bana söleyin ben yaparım kadın gitti.. Bn hemen tekrar üstünden geçtim... Anca ohhh dedim

ay bende inliyomusum gece esım ole dıyo.bazen konusuyomusum.korkularm bsladı galıba.allah hepımızı hayırlısyla kurtarsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…