2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende anlamis degilim nasil davranmam gerektigini de hilmiyorum ustelik ama ikili oynayamiyorum babam bile bu sabah anneme demis cocuklarin tayini karsa cikqrsa eger gidip babasiyla konusacam veyselin demia

Aldım bile o bezi canım lavaboyu bi daha temizleyiverdim istedigim gibi simdi oldu ohh misskendin temizlemek gibisi yok aslında

Kızlar kötüyüm, ben ilkte böyle sancılar yaşamadım gecem zehir oluyor, bu beldeki sancım mahvediyor beni, bugün sağ taraftaki böbreğim sancıyor, gece iki saat oturdum ağlıycaktım artık geçmeseydi acile gidecektik, hafifleyince yattım azcık uyudum ama hala var sancım sancı şiddetli gelince ter döküyorum midem bulanıyor, tansiyonumda düşük idrar sonucu çıksn gidicem acile artık hoş bir şey yapmıyorlar ki nst de sancı çıkmayınca normal deyip gönderiyorlar ama ben bildiğiniz doğum sancısı çekiyorum kv kum döküyorsun gibi diyor dr da öyle demişti

Cnm cok gecmis olsun kum dokuyo olabilirsin hakikaten ayaklarini sicak tut su ic bebegin sancisi bel ve bobrekte olmuyor biliyorsun ins cabuk gecer

eflal

bırak ev işini zorlama kendini .. birazcık pasaklı olsan birşey olmaz. zamanında doğacak inşallah merak etme hepimizde olan kaygılar...

inşaallah canım, boşverdim zaten ağrım çok

Normal atlet gibi değil. Onu 2 kat ve lastikli alt tarafi göğüsün.
Sarkik durmaz bence yani
sağol canım alayım bende
kızlar ikinci doğumlarda ilkine göre daha sancılı geçermiş hazırlık kasılmaları o olmasın sizin ki...
bilmiyorum ki canım ondan mı
maşaallah bebeğine
canım benimd eçok sancılı geçerdi doğum sancım adet sancım gibiydi
canım ben spinal oldum işin ehli dr yaparsa sıkıntı olmuyor

çok güzelmiş canım

Larkin bunlar ne beni benden aldı hepsi çok ama çok güzel olmuş ellerinize sağlık huzurla sağlıkla kullanın inşaallah canım bayıldım,paylaş tabi gözüm gönlüm açıldı
canım çok geçmiş olsun kötü olmuş gerçekten
canım sen ara bozacak bir şey yapmamışsın ki gayet tarafsız yazıyorum kv den haset biri belli, siz elinizden geleni yapmışsınız
Cnm cok gecmis olsun kum dokuyo olabilirsin hakikaten ayaklarini sicak tut su ic bebegin sancisi bel ve bobrekte olmuyor biliyorsun ins cabuk gecer

canım bakalım idrarda ne çıkacak idrarda çıkmazsa böbrekte büyüme olabilir hamilelikte çok oluyor iki ablamda da var hatta, belimden karnıma doğru oluyor canım sancım

Gecmis olsun canim ihmal etme safra kesene de baktır tez zamanda iyilesirsin umarım...

Allah acil şifalar versin canım benim.. İnan cok zor bu sancı işi.. Kum döküyo olabilirsin bizcede.. Yada cok üşüttün böbreklerine vuruyo..
Bnde kasılmalardan dolayı olsa gerek acayıp bel agrısı yaşıyorumacayipppp

Kızla beşigmin korumalıkarını yıladım hassasta... Yerleştirdim... Minigimib beşigdr hazır.. Nevresimin henüz koymadın.... Katlayıp kaldırdım..nasıl .... Malesef odam küçük böle oldu.. Bunada şükür ama...

geçmiş olsun bebek bobrege baskı yaptıgından bobregin sancimiş olabilir yada kum dokuyorsundur sıcak tut kndini ve bol su iç geçer inş.

guzelmiş gule gule kullan sende bnm gbi bebege oda yapmayanlardansn galiba. Beşigin pencerenin onune kurmuşun ama bebek uşumesin bşka bi yere yer açip kursan daha iyi olurdu ama yer yoksa ypck bşy yk malum bazı pencereler gece sogugu sızdırıyor snra hasta olmasınlar bebişler.

Ben de gece 3 kere uyandığım için Ancak öğlen kalkabiliyorum canım.
aynen bndede iki uç gundur uykuszluk basladı bi turlu uykuya dalamiyorum hamilelik ilerledikçe boyle şikayetler oluyormuş malesef dayancaz artık çogu gtti azı kaldı hayırlısıyla.

Annisler bugun dr kontrolumuz cardi. Artik 15 gunde 1 gidiyoruz kontrole. Cok sukur rabbime herseyimiz iyi maasallah. Sanirim formda rekor benim tam 20 kg almisim. Hayatim boyunca 34-36 beden dolasan biriydim. Boyum 170 bu arada :) doktor biraz hizli gidiyorsun ama veirsin hepsini dedi. Zaten cogu dogumda gidecek sonrasinda dikkat edicem fln ama yune de 20 kg yani :) ki daha 10 haftam var. Sizler kac kg aldiniz?

Saol canım.. Ewet malesef yapamadım.. Ama olsun.. Bu arada penceremde öle bi sorun yok.. Hatta petek yanmasa bile odam cok sıcak oluyo gecede gündüzde şükürler olsun..

Maşallah bebişine canım. doğumdan sonra verilir bende aynı fikirdeyim canım o yüzden alınan kiloları dert etmiyorum ben kimse de etmemeli önemli olan yavrucaklarımız
ben toplamda 9 kilo aldım tabi şimdiye kadar bakalım daha önümüzde 10 hafta var aşağı yukarı

Canım bebek ve sen saglıklıysan bi problem yok..ama kılo tabi biyerden sonra bi kadının hazmedenesigi bi olay oluyo.. Dikkat et yinede..
Ama şimdiden kafana takma tabi..
Ben su ana kadar 10 kılo aldım.. 7 haftam var .. 15 kıloyla kapatsam sevincem

Hepimiz günlerdir seni merak ediyoruz lütfen bizleri habersiz bırakma inşallah herşey yolundadır dualarımız seninle

ben 47 le hamıle kaldımm suan 63 um 16 kılo rahatımm sonradan verırızz ınsallhh :)

Bebeğine ayrı oda yapanlar size sorum olacak bebeğiniz için odaya ayrı besik mi alacaksınız bebeğin yanımızda olmasi lazim ya yoksa oda takımının yatağını kendi odanın koyup daha sonra mı odayı ayıracak siniz yeni dogan bebek ayrı oda da olmaz yani nasıl yapıcaksiniz bende oda yapıcam oğluma o yüzden soruyorum

Tecrübeli anneler bebeği kaç yaşında ya da kaç aylıkken ayrı odaya geçmesi daha uygun olur çok büyürse ayrı odada yatmaya hep anne ve babasıyla yatmak isteyecek yalnız yataktan korkacaktir diyor doktorlar siz ne diyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…