- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
Bende anlamis degilim nasil davranmam gerektigini de hilmiyorum ustelik ama ikili oynayamiyorum babam bile bu sabah anneme demis cocuklarin tayini karsa cikqrsa eger gidip babasiyla konusacam veyselin demiaCanım rabbim dogacak cocugunun yüzü suyu hürmetine sana ve eşine yardım etsin.. Nasıl anne bunlar.. Nasıl bi aile olmus.. Oglunu neden üzerki cokmu hosuna gidiyo oglunu mutsuz görmek.. Bide barısmaya gelince cocuk gibi kaçmalar vs ne ya.. Allah o kadını ıslah etsin.. Sevdacım sende o kadını Allaha havale et.. Üzülme artık boswermeye calıs ne kadar zor olsada.. Yazık ya sana yazık kocana yazık.. Anlamam ki gelinin ailesini yermek ne demek..rabbim sabır versin gerçekten
anladım canım ozaman sağolPelvik kemik cati kemigi aciliyormus canim o yuzdendir bende de oluyor kasilman icin de bi dr danis derim
Aldım bile o bezi canımSen dayanamaz alırsın o bezi eline.. Bn ilk hamileliğimn son 2 ayı haftada bir almıstım..kadın temizliyo ama bn böle duramıyom.. Dıyokı siz oturun bana söleyin ben yaparım kadın gitti.. Bn hemen tekrar üstünden geçtim... Anca ohhh dedim
Ben de gece 3 kere uyandığım için Ancak öğlen kalkabiliyorum canım.bnde gece uyuyamayıp sabaha karşi uyuyup yeni uyananlardanim.
Cnm cok gecmis olsun kum dokuyo olabilirsin hakikaten ayaklarini sicak tut su ic bebegin sancisi bel ve bobrekte olmuyor biliyorsun ins cabuk gecerKızlar kötüyüm, ben ilkte böyle sancılar yaşamadım gecem zehir oluyor, bu beldeki sancım mahvediyor beni, bugün sağ taraftaki böbreğim sancıyor, gece iki saat oturdum ağlıycaktım artık geçmeseydi acile gidecektik, hafifleyince yattım azcık uyudum ama hala var sancım sancı şiddetli gelince ter döküyorum midem bulanıyor, tansiyonumda düşükidrar sonucu çıksn gidicem acile artık hoş bir şey yapmıyorlar ki nst de sancı çıkmayınca normal deyip gönderiyorlar ama ben bildiğiniz doğum sancısı çekiyorum kv kum döküyorsun gibi diyor dr da öyle demişti
eflal
bırak ev işini zorlama kendini .. birazcık pasaklı olsan birşey olmaz. zamanında doğacak inşallah merak etme hepimizde olan kaygılar...
sağol canım alayım bendeNormal atlet gibi değil. Onu 2 kat ve lastikli alt tarafi göğüsün.
Sarkik durmaz bence yani
bilmiyorum ki canım ondan mıkızlar ikinci doğumlarda ilkine göre daha sancılı geçermiş hazırlık kasılmaları o olmasın sizin ki...
maşaallah bebeğinekızlar bugun kontrolum vardı 1 aydan sonra ilk defa gördüm bebeişimiiii ayyyy cok özlemişim herşey yolunda dedi doktorumuz kilomuzda 2000 artık 2 haftada bir geleceksin dedi herşey yolunda gözüküyo bebekte dönmüş ama ben sezaryan olucam 3 ocak yada 2 ocak artık cantamı filan herşeyi son gaz hazırlıyorum birazdanda eşim gelecek son alınacakları alcam dilerim rabbimden herkez evladığına sağlıkla kavuşur heveslerimiz kursağımızda kalmaz mutlu anneler oluruz inşşşş
canım benimd eçok sancılı geçerdi doğum sancım adet sancım gibiydiBen de normal doğumun sancısından çok korkuyorum, adetlerim çok ağrılı geçer ve ağrı kesici içmeden duramam, o ağrının kat be kat fazlasını düşünemiyorum. Epidural normal doğum olursa belkiAllah yardımcımız olsun...
canım ben spinal oldum işin ehli dr yaparsa sıkıntı olmuyorepidurali bnm doktor onermiyor ya ilerde belle ilgili bi riski varmiş omuilikten vuruluyormuş ya o yuzden galiba . Benimkide normal dogum keşke bnada epidural yapılsa çok isterim çok fazla sanci çekmeden dogum yapmayı ama malesef yapmck doktorum. Tek avuntum ikinci dogum ilk doguma gore biraz daha kolay oluyormuş inş oyle olur . İlk olsun ikinci olsun Allah kolay dogumlar nasip etsin inş.
çok güzelmiş canımTeşekkür ederim canım. Gerçekten sıcak oluyo hastane odaları , 2 gün önce arkadaşım doğum yapmıştı orda farkettim, bebişimin hastane çıkışı havlu gibiydi . Bi de penye takım almaya karar verdim, pişer çocuk sıcakta. Bu arada aldığım gecelik modeli bu
Evet kızlar bunlar hastane ve Eminönü- Havuzluhan'dan aldığımız lohusa pijaması, geceliği ve sabahlığı.
Sonda gördüğünüzde annemin dikip süslediği sabahlığım
Herkes bayıldı, giyip giyip duruyorum, artık doğum çantasının içine girme zamanı
Eki Görüntüle 1303569 Eki Görüntüle 1303570 Eki Görüntüle 1303571 Eki Görüntüle 1303572 Eki Görüntüle 1303573 Eki Görüntüle 1303574 Eki Görüntüle 1303575 Eki Görüntüle 1303576
Evet erkek anasıyım amma velakin bu sabahlığın hatırına ev için pembe pijama aldım
Bu kürk sabahlıkta annemin ablama hamileyken aldığı kendi lohusa sabahlığı.
Birde terliği varmış zamanında ama bize ulaşamadı o
Ben annemin böyle eski kıyafetlerine hastayımdır da
bu arada annem ablama ve bana kullandığı ana kucağını bile saklamış, yorgan vs. Yani o kadar çok değil elbette atmaya kıyamadığı şeyleri. Onları da hazırlıyor şimdi.
Ev ayakkabılarını da yeni almadım ablam verdi onları süsledim birkaç boncukla
Eki Görüntüle 1303591 Eki Görüntüle 1303592 Eki Görüntüle 1303593
Veeeeeee buda bendeniz Larkinin elceğizleriyle ördüğü bebek çantası içi bez taşıma çantası
Çok heves ettim, tığla ördüm, annem birleştirdi, içine astar dikti, çıt çıt dikti.
Çantamın içinde bakım eşyaları düzgün ve şık dursun istedim.
Bir yere gittiğimde altını değiştirmem gerektiğinde bütün malzemeler aynı şeyin içinde olsun
Pişik kremini değiştireceğim Sudokrem alacağım. Şimdilik koydum.
Islak mendil, bez, pişik kremi, alt değiştirme örtüsü, ön cepte de ağız mendili
Eki Görüntüle 1303603 Eki Görüntüle 1303604 Eki Görüntüle 1303605 Eki Görüntüle 1303606
Budaaa annemin ördüğü alt açma. Hazır alacaktım ama aldığım örgü kitabında bunu görünce bayıldımmm.
Annem de Allah razı olsun ördü. Arkası kumaş kaplı ve içi elyaflı.
Adı alt açma işte, yoksa insan kıyamaz kirlenme riskine
Eki Görüntüle 1303628
Eki Görüntüle 1303629
Larkin bunlar ne beni benden aldı hepsi çok ama çok güzel olmuş ellerinize sağlık huzurla sağlıkla kullanın inşaallah canım bayıldım,paylaş tabi gözüm gönlüm açıldıVe ve ve son olarak teyzemin büyük kızının ördüğü penguen tulumu ve teyzemin küçük kızının iğne oyasıyla oyaladığı mendillerin bir kısmını paylaşıp daha fazla rahatsız etmeyeceğim sizi.
Yokda çok süs var paylaşacak daha ama daha sonra paylaşırım inşallah.
Hakkınızı helal edin. Çok biriktirmişim mesaj doldurdum ortalığı
Eki Görüntüle 1303625 Eki Görüntüle 1303626 Eki Görüntüle 1303627
canım çok geçmiş olsun kötü olmuş gerçektenGunaydin kizlarrrr.. biz bu gece sabahi sabah ettik diyebilirim. Gecenin bi yarisinda esimin cigligiyla uyandim. Nasil korktum tahmin edersiniz. Ahlamaya inlemeye basladi. Cok aciyo cok aciyo diye bagiriyo bi yandan. Ustunu cikardi atti kol altina yakin bi bolge kipkirmizi olmus. O arada bir vizilti duyduk bir baktim kocaman bi ari. Hemen esim cikardigi ustu arinin ustune atip bi kac kez vurdu. Heyecanla internete girip ari sokmasina ne iyi gelir diye bakip mutfaga firladim, tabi esim de aciyla inleyerek arkamdan geldi. Yogurt,sogan,buz vs ugrastik biraz. Geldik odaya, dedik cenazeyi kaldiralim. Bi kaldirdik pijamayi ari yok. Pijamanin terini duzune cevirdik cirptik inceledik ama ari yok. 1 saat odanin evin her kosesinde aradik ama yok. Artik dayanamadik. 7ser ke Ayet'el Kürsi okuyup yattik. Sabah 8.30da kulagimin dibinde bir vizilti isitince yataktan oyle bir firladim ki istemsiz olarak. Allah'tan bisi olmadi bebisime de bana da. Ari ari ari diye cigliklarla uyandirdim esimi. Bu sefer basarili bir operasyonla ariyi atmayi basardik disari sukurler olsun. Ama bu gece yasadigim iki sokun ustune nasil dogurmadim hala inanabilmis degilim
canım sen ara bozacak bir şey yapmamışsın ki gayet tarafsız yazıyorum kv den haset biri belli, siz elinizden geleni yapmışsınızKizlar burası bdv degil ama benim özellikle sizlere danismak istedigim hi mesele var kafam cok karisik..bdvye konu acmak istemedm acikcasi..kv ile sorunlarimizi az cok yyazıyorum buraya..gecen gun benim olmadigim bi ortamda esimle birbirleriine girmişler ki dsim çok mülayim dir nasil dolduysa dusunun bi sürü insanin icinde tartismislar..ama bbu tartışma ilk degil..kv surekli aileme takik durumda.. esim Napsa o tarafın dedigini yap bizim tarqfi dinleme zaten vs diyormus ..allahta şahit ailem bi gun olsun biseye karismis degildir yalandan korkarim..esimde her firsatta bunu söylüyor ama kv kıskanç. .ve ogun benim icin herkesin icinde demedigini birakmamis. .esimde gerekeni demis cikmis eve gelmis..bu meseleler benim onun eviini temizlemem kixima onun adini koymamqmiz ne bilim boyle meseleler..ben yinede hic kotu olmadim esime sende olma dedim ayip etmişsin herkrsin icinde dedim falan cunku yarn bende anne olacam istemem boyoe seyleri yasamayi..neyse dun aldim esimi hadi gidelim dedim..sicagi sicagina konu uzamadan barissinlar diye..gittik kv yuzumuzr bakmafi.ben gittim öptüm esime yokgibi davrandi..iceri girdik ooturduk yanımiza gelmedi mutfaga gitti tv acti..yarim saat bekledik gelmddi..esimdr dedi hadi gidyrz.ciktik eve geldk..gecen aradm tlfna cikmadi..hem suclu hem guclu bama neler yaşattı yetmezmis gibi aileme de dil uzatiyor..simdi sizcr ben artik nasil davranmaliyim..artik gidip gelmek aramayi düşünmüyorum aslinda ama esim daha bugun git otur biraz dedi..kizdim baya içten içe ..hayir dedim daha dun ne yasadik israr etme dedim..hise demedi..buarada o sinirlede karsa dilekce verdi burdan gidelim diye..esimin ailesi de dahil herkes bizi hakli buluyor. .bunuda dmeden gecmeyim..nolur biseyler deyin..esim ruh gibi ben bunlari hakrtmedim diyor..bende kendimi ana ogul arasini bozmus kotu kadun gibi hissediyorum. .napacagimi şaşırıyorum
Cnm cok gecmis olsun kum dokuyo olabilirsin hakikaten ayaklarini sicak tut su ic bebegin sancisi bel ve bobrekte olmuyor biliyorsun ins cabuk gecer
Gecmis olsun canim ihmal etme safra kesene de baktır tez zamanda iyilesirsin umarım...Kızlar kötüyüm, ben ilkte böyle sancılar yaşamadım gecem zehir oluyor, bu beldeki sancım mahvediyor beni, bugün sağ taraftaki böbreğim sancıyor, gece iki saat oturdum ağlıycaktım artık geçmeseydi acile gidecektik, hafifleyince yattım azcık uyudum ama hala var sancım sancı şiddetli gelince ter döküyorum midem bulanıyor, tansiyonumda düşükidrar sonucu çıksn gidicem acile artık hoş bir şey yapmıyorlar ki nst de sancı çıkmayınca normal deyip gönderiyorlar ama ben bildiğiniz doğum sancısı çekiyorum kv kum döküyorsun gibi diyor dr da öyle demişti
Allah acil şifalar versin canım benim.. İnan cok zor bu sancı işi.. Kum döküyo olabilirsin bizcede.. Yada cok üşüttün böbreklerine vuruyo..Kızlar kötüyüm, ben ilkte böyle sancılar yaşamadım gecem zehir oluyor, bu beldeki sancım mahvediyor beni, bugün sağ taraftaki böbreğim sancıyor, gece iki saat oturdum ağlıycaktım artık geçmeseydi acile gidecektik, hafifleyince yattım azcık uyudum ama hala var sancım sancı şiddetli gelince ter döküyorum midem bulanıyor, tansiyonumda düşükidrar sonucu çıksn gidicem acile artık hoş bir şey yapmıyorlar ki nst de sancı çıkmayınca normal deyip gönderiyorlar ama ben bildiğiniz doğum sancısı çekiyorum kv kum döküyorsun gibi diyor dr da öyle demişti
geçmiş olsun bebek bobrege baskı yaptıgından bobregin sancimiş olabilir yada kum dokuyorsundur sıcak tut kndini ve bol su iç geçer inş.Kızlar kötüyüm, ben ilkte böyle sancılar yaşamadım gecem zehir oluyor, bu beldeki sancım mahvediyor beni, bugün sağ taraftaki böbreğim sancıyor, gece iki saat oturdum ağlıycaktım artık geçmeseydi acile gidecektik, hafifleyince yattım azcık uyudum ama hala var sancım sancı şiddetli gelince ter döküyorum midem bulanıyor, tansiyonumda düşükidrar sonucu çıksn gidicem acile artık hoş bir şey yapmıyorlar ki nst de sancı çıkmayınca normal deyip gönderiyorlar ama ben bildiğiniz doğum sancısı çekiyorum kv kum döküyorsun gibi diyor dr da öyle demişti
guzelmiş gule gule kullan sende bnm gbi bebege oda yapmayanlardansn galiba. Beşigin pencerenin onune kurmuşun ama bebek uşumesin bşka bi yere yer açip kursan daha iyi olurdu ama yer yoksa ypck bşy yk malum bazı pencereler gece sogugu sızdırıyor snra hasta olmasınlar bebişler.Eki Görüntüle 1304038 Eki Görüntüle 1304040 Kızla beşigmin korumalıkarını yıladım hassasta... Yerleştirdim... Minigimib beşigdr hazır.. Nevresimin henüz koymadın.... Katlayıp kaldırdım..nasıl .... Malesef odam küçük böle oldu.. Bunada şükür ama...
aynen bndede iki uç gundur uykuszluk basladı bi turlu uykuya dalamiyorum hamilelik ilerledikçe boyle şikayetler oluyormuş malesef dayancaz artık çogu gtti azı kaldı hayırlısıyla.Ben de gece 3 kere uyandığım için Ancak öğlen kalkabiliyorum canım.
Saol canım.. Ewet malesef yapamadım.. Ama olsun.. Bu arada penceremde öle bi sorun yok.. Hatta petek yanmasa bile odam cok sıcak oluyo gecede gündüzde şükürler olsun..guzelmiş gule gule kullan sende bnm gbi bebege oda yapmayanlardansn galiba. Beşigin pencerenin onune kurmuşun ama bebek uşumesin bşka bi yere yer açip kursan daha iyi olurdu ama yer yoksa ypck bşy yk malum bazı pencereler gece sogugu sızdırıyor snra hasta olmasınlar bebişler.
Maşallah bebişine canım. doğumdan sonra verilir bende aynı fikirdeyim canım o yüzden alınan kiloları dert etmiyorum ben kimse de etmemeli önemli olan yavrucaklarımızAnnisler bugun dr kontrolumuz cardi. Artik 15 gunde 1 gidiyoruz kontrole. Cok sukur rabbime herseyimiz iyi maasallah. Sanirim formda rekor benim tam 20 kg almisim. Hayatim boyunca 34-36 beden dolasan biriydim. Boyum 170 bu arada :) doktor biraz hizli gidiyorsun ama veirsin hepsini dedi. Zaten cogu dogumda gidecek sonrasinda dikkat edicem fln ama yune de 20 kg yani :) ki daha 10 haftam var. Sizler kac kg aldiniz?
Canım bebek ve sen saglıklıysan bi problem yok..ama kılo tabi biyerden sonra bi kadının hazmedenesigi bi olay oluyo.. Dikkat et yinede..Annisler bugun dr kontrolumuz cardi. Artik 15 gunde 1 gidiyoruz kontrole. Cok sukur rabbime herseyimiz iyi maasallah. Sanirim formda rekor benim tam 20 kg almisim. Hayatim boyunca 34-36 beden dolasan biriydim. Boyum 170 bu arada :) doktor biraz hizli gidiyorsun ama veirsin hepsini dedi. Zaten cogu dogumda gidecek sonrasinda dikkat edicem fln ama yune de 20 kg yani :) ki daha 10 haftam var. Sizler kac kg aldiniz?
Merhaba anneler.
Kanamam olduğu için doktor hastaneye yönlendirdi. Eşimi aramadım netleşsin öyle haber vericem 20 saatlik uçak yolcusundan farkı Adamcağız Ne yapsın
Hastane çantamı da Yanıma alamadım diye ağlıyorum:)) ağlıyım da rahatlıyım.
Dua edin ne olursunuz . Rabbim herkese sağlıklı hayırlı ve zamanında kolay oğumlar nasip etsin inş
Benden bu kadar..
ben 47 le hamıle kaldımm suan 63 um 16 kılo rahatımm sonradan verırızz ınsallhh :)Canım bebek ve sen saglıklıysan bi problem yok..ama kılo tabi biyerden sonra bi kadının hazmedenesigi bi olay oluyo.. Dikkat et yinede..
Ama şimdiden kafana takma tabi..
Ben su ana kadar 10 kılo aldım.. 7 haftam var .. 15 kıloyla kapatsam sevincem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?