Bebeğine ayrı oda yapanlar size sorum olacak bebeğiniz için odaya ayrı besik mi alacaksınız bebeğin yanımızda olmasi lazim ya yoksa oda takımının yatağını kendi odanın koyup daha sonra mı odayı ayıracak siniz yeni dogan bebek ayrı oda da olmaz yani nasıl yapıcaksiniz bende oda yapıcam oğluma o yüzden soruyorum
Tecrübeli anneler bebeği kaç yaşında ya da kaç aylıkken ayrı odaya geçmesi daha uygun olur çok büyürse ayrı odada yatmaya hep anne ve babasıyla yatmak isteyecek yalnız yataktan korkacaktir diyor doktorlar siz ne diyorsunuz ?
Canim ben oda yapmaktan VazgeçtimBebeğine ayrı oda yapanlar size sorum olacak bebeğiniz için odaya ayrı besik mi alacaksınız bebeğin yanımızda olmasi lazim ya yoksa oda takımının yatağını kendi odanın koyup daha sonra mı odayı ayıracak siniz yeni dogan bebek ayrı oda da olmaz yani nasıl yapıcaksiniz bende oda yapıcam oğluma o yüzden soruyorum
Tecrübeli anneler bebeği kaç yaşında ya da kaç aylıkken ayrı odaya geçmesi daha uygun olur çok büyürse ayrı odada yatmaya hep anne ve babasıyla yatmak isteyecek yalnız yataktan korkacaktir diyor doktorlar siz ne diyorsunuz ?
ben bebeğe ayrı oda yapıcam, mobilyalar gelicek bir kaç güne, ayrıca bebeğin odasında bir çekyat var, ben o çekyatda yatıcağım bebek uyku düzenine alışıncaya kadar, umarım 2-3 ay içinde oda olur,ondan sonra da çekyat ı ya atıcam veya evde bir yerlere koyacağım,,,, yatak odama alamam çünkü eşimin işi çok ağır, hem iş hem uykusuz geceler zorlar eşimi,,,,Bebeğine ayrı oda yapanlar size sorum olacak bebeğiniz için odaya ayrı besik mi alacaksınız bebeğin yanımızda olmasi lazim ya yoksa oda takımının yatağını kendi odanın koyup daha sonra mı odayı ayıracak siniz yeni dogan bebek ayrı oda da olmaz yani nasıl yapıcaksiniz bende oda yapıcam oğluma o yüzden soruyorum
Canim selam. Tecrubeli dglm ama oglumuza oda yaptik yine de ufak bi sepet veya besikte ilk 3 ay yatirmayi dusunuyorum yanimizda. Tecrubeli anneler oyle diyorlar.
çok güzelmiş canım güle güle kullanın..Eki Görüntüle 1304038 Eki Görüntüle 1304040 Kızla beşigmin korumalıkarını yıladım hassasta... Yerleştirdim... Minigimib beşigdr hazır.. Nevresimin henüz koymadın.... Katlayıp kaldırdım..nasıl .... Malesef odam küçük böle oldu.. Bunada şükür ama...
ben bebeğe ayrı oda yapıcam, mobilyalar gelicek bir kaç güne, ayrıca bebeğin odasında bir çekyat var, ben o çekyatda yatıcağım bebek uyku düzenine alışıncaya kadar, umarım 2-3 ay içinde oda olur,ondan sonra da çekyat ı ya atıcam veya evde bir yerlere koyacağım,,,, yatak odama alamam çünkü eşimin işi çok ağır, hem iş hem uykusuz geceler zorlar eşimi,,,,
eğer bebeğin odasında çok sıkılırsam, o zaman beşiği yatak odama alırım , eşimi bebeğin odasında ki çekyata gönderirim,,,
çünkü ilk 2-3 ay bebek sürekli ilgi istiyor, sürekli emzirilmek, altı değiştrilmek ve ilgi istiyor,,,, onun için ilk ay ayrı oda biraz zor ama dediğim gibi uyku düzenine alışır alışmaz, ben kendi yatak odama geçiceğim,,,,
Canim ben oda yapmaktan Vazgeçtim
Çünkü haziranda atamam olacak inşallah şehir degistirecegiz
Oraya kurmak istedim odayi
Ama yapsaydim söyle yapacaktim
Oda takiminin beşiğini uzatmali değil de normal beşik alacaktim beşiği odama kuracaktim
Simdi ise beşiği idama kuracagim yine
Ayri odaya başlamak ise cevremden edingim izlenimle bu çocuktan çocuğa değişiyor
Bence yaşayarak tecrübe edinecegiz
Ama en erken 1.5 yas gibi duruyor
Tesekkur ederim cevabın için 3 ay az gibi belki de yeterlidir. Ben 1 yasina kadar odamda kalsın sonra kendi odasına geçer diye düşündüm kv çok erken olur demiş eşime boğulur falan demiş. Bebek telsizi de alıcaz zaten ama kafam karıştı ilk çocuk olunca
Tontişlerimizin yemeği biraz geç oluyor sadece. Ama onların da bizim uyumamıza ihtiyaçları var.aynen bndede iki uç gundur uykuszluk basladı bi turlu uykuya dalamiyorum hamilelik ilerledikçe boyle şikayetler oluyormuş malesef dayancaz artık çogu gtti azı kaldı hayırlısıyla.
O kayinvalideler cok biliolar :) hic bisey kendi zamanlarindaki gbi degil ki. Benim ki de odasi geldiginde ay daha erken ay yatagini yapma ay ust bas alma bebek dogsun oyle diodu onun zamaninda oyleymis. Batil inanc iste. Rabbim koruyo onlari karnimizda !!!Dinledim mi o'nu hayir :) bebis dogduktan snra ugrasmak istemiorum oyle seylerle cunku. Yani 3 ay 1 yil bakicaz gidisata gore. Takma bunlara dusunme dogsun su yolunu bulur
11 kilo aldım canım, şekerim yüksek çıkınca dikkat etmeye başladım, yoksa ilk hızımda devam etsem 20yi geçmiştim.Annisler bugun dr kontrolumuz cardi. Artik 15 gunde 1 gidiyoruz kontrole. Cok sukur rabbime herseyimiz iyi maasallah. Sanirim formda rekor benim tam 20 kg almisim. Hayatim boyunca 34-36 beden dolasan biriydim. Boyum 170 bu arada :) doktor biraz hizli gidiyorsun ama veirsin hepsini dedi. Zaten cogu dogumda gidecek sonrasinda dikkat edicem fln ama yune de 20 kg yani :) ki daha 10 haftam var. Sizler kac kg aldiniz?
Ben de 11 kilo aldım canım. Benim de boyum 1.77. Doktorum bakalım ne dicek? En başta toplam 12 kg uygun demişti ama bu mümkün olmıycak benim için.Annisler bugun dr kontrolumuz cardi. Artik 15 gunde 1 gidiyoruz kontrole. Cok sukur rabbime herseyimiz iyi maasallah. Sanirim formda rekor benim tam 20 kg almisim. Hayatim boyunca 34-36 beden dolasan biriydim. Boyum 170 bu arada :) doktor biraz hizli gidiyorsun ama veirsin hepsini dedi. Zaten cogu dogumda gidecek sonrasinda dikkat edicem fln ama yune de 20 kg yani :) ki daha 10 haftam var. Sizler kac kg aldiniz?
Tesekkur ederim cevabın için 3 ay az gibi belki de yeterlidir. Ben 1 yasina kadar odamda kalsın sonra kendi odasına geçer diye düşündüm kv çok erken olur demiş eşime boğulur falan demiş. Bebek telsizi de alıcaz zaten ama kafam karıştı ilk çocuk olunca
Mrb sekerimMerhaba kizlar
Annisler bugun dr kontrolumuz cardi. Artik 15 gunde 1 gidiyoruz kontrole. Cok sukur rabbime herseyimiz iyi maasallah. Sanirim formda rekor benim tam 20 kg almisim. Hayatim boyunca 34-36 beden dolasan biriydim. Boyum 170 bu arada :) doktor biraz hizli gidiyorsun ama veirsin hepsini dedi. Zaten cogu dogumda gidecek sonrasinda dikkat edicem fln ama yune de 20 kg yani :) ki daha 10 haftam var. Sizler kac kg aldiniz?
bnde yapmadım bnce gerek yok bbk odasına zaten dogunca hmn odasında yatmyrki annenin yanında oluyrlar biraz buyuyunce çocuk odası alirim tek kişilik bazalı olanlardan boylesi bna daha mantıklı geliyor ztn taşincaz bir seneyeSaol canım.. Ewet malesef yapamadım.. Ama olsun.. Bu arada penceremde öle bi sorun yok.. Hatta petek yanmasa bile odam cok sıcak oluyo gecede gündüzde şükürler olsun..
ben 160 boyundayım 59la başladım şuan 69 oldum hayırlısı inşallahAnnisler bugun dr kontrolumuz cardi. Artik 15 gunde 1 gidiyoruz kontrole. Cok sukur rabbime herseyimiz iyi maasallah. Sanirim formda rekor benim tam 20 kg almisim. Hayatim boyunca 34-36 beden dolasan biriydim. Boyum 170 bu arada :) doktor biraz hizli gidiyorsun ama veirsin hepsini dedi. Zaten cogu dogumda gidecek sonrasinda dikkat edicem fln ama yune de 20 kg yani :) ki daha 10 haftam var. Sizler kac kg aldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?