2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gunaydın herkese hayırlı sabahlar....bu saatte aclıktan fevrim dönmüş bi şekikde kalktım ve bililer yıyorum ...
Acım aç.. MRSSUPERFIN kız ödümüzü kopardın.. Walla cok sevındım.. Rabbim şifa versın canım ya... Bı arada sen nerde oturuyodun .. Awah da yaptı dogum... Teli olsada gözunayfın desem..
Allhım bidaha yasatmasın arkadasım ya

Bu arada kızlar okudugum kadarıyla erken dogum rıskını arttıran şeyler arasında hamilelikte alkol sıgara kullanımı
Asırı stres ve üzüntü
Agır iş yapmak
İdrar yolları enf..
Bu gıbı seyler var aman dıkkat.. Gözunuzu sevimm erkenden erkenden yola gırmesın bebekler ;D
Bn çömlegi doyurdum.. 9 a kadar yatam sonra hazrlancam

:) ilk bebek evet. Sürekli değil cnm en azından ilk bikac ay sonuçta ben de spora vs gitcem. Gerçi Rabbim oyle guzel ayarliyor ki herseyi akışına birakicam buyuk ihtimal ama okudugum makale ilginc geldi paylasim dedim
Bende ilk üç ay bişi olmaz diye düşünüyorum ama sonradan kucaktan ayrılmalı. İlk birkaç ay ztn bebek annenin bi uzantısı sanıyor kendini garibim​

Bnmki de makat hala en başından beri. Ama döner dedi hareketleri çok iyi dedi sabırla bekliyoruz bakalım sıpayı

hep açım hep allahım dünyaalrı yedim doymuyorum birde grip oldum oof off ne olacak halim yarın doktor teyzemize gidicez 10.30 randavumuz var bakalım ne durumda kuzum
bnmde haftaya.. her hafta gitsem sıkılmıcam sanki :)

gunaydın hanımlar herkese..bugun erkenciyim belimin ve kasıgımın agrısından dönmekten yatamadm. Merak ettgımız arkadastanda haber gelmıs cok sevındım ıyı olmanıza.bugun bebegını gormeye gıdenlerde varmıs ıyı haberlerle gelın ıns.

Benim de tüm rahimde taş gibi olma şeklinde oluyor ayaktaysam öne eğilme ihtiyacı oluyor bi 5-10 sn sürüyor sonra geçiyor.. günde 10-15 e kdr normalmiş. Sakinliğinizi koruyun kızlar o geldiğinde emin olun hepiniz anlarsınız :)

O kadar merak ediyordum ki sağlığınızı.. Çok şükür arkadaşım, Rabbim başka dert sıkıntı göstermesin. Zamanı geldiğinde sağlıkla, huzurla kucağına al evladını inşallah. Allah yardımcın olsun.

Benim de kontrolüm bu akşam inşallah. Artık haftada bir gidiyorum, inşaallah herşey yolundadir. Ben ve diğer anneler güzel haberlerle geliriz.:)

Günaydınnnn iyi haftalar herkese. Çalışan ve sıkıntısı olan annelere çarçabuk geçsin. :)

Mrssuperfine iyi olmana cok sevindim rabbim korusun seni bebisini allah yardimcin olsun canim..

bnde öyle düşünerek aldım rabbim dagıtmayı nasip etsin

amin canm :)

maşallah canım bebişe :)
benimki de yerleşmedi daha canım inş yerleşirler hayırlısıyla

bende bırakmam kucağımdan canm kim ne derse desin ilk zamanlar kucağa alıştırmam diyordum ama bebeğimi taşıdıkça ona emek verdikçe düşüncelerm çok değişti
rabbim korusun bebişlerimizi

bende son yıkanacakları attım makinaya canm hazırladığım kadarını koycam valize bugün
kalanları da yarın ütüler koyarım

hayırlı haberlerle gel inş canm:)

ayy canm çoook sevindim ne kadar çok durursa bebek karnımızda o kadar iyi inş hayırlı zamanında doğum nasip eder inş rabbim hepimize

günaydın herkese birazdan hazırlanıp çıkıcam kuzumu görmeye gidicem bir aydır görmüyorum

hayırlı haberlerle gel inş canm

sende bebekte sağlıklı olun
ayyyyy canım nasıl sevindim anlatamam sende bebeğinde cokkk sağlıklı olun

Eki Görüntüle 1305195 Deneyim desim de... Bendede azami 10 mb yazoyo..altındada dosyasec yazıyo öle yazıyom ....
Bu arada bu benım kızım.. Yengesinin bulasıları yıkamaya calısıyo( oyun oynuyo)
sagol cnm bnm için ugrastın . Dosya yuklenin altında boş kutucuk var oraya tıklıyorum bişey çıkmıyor yanındada browser yazıyor orayada tıklıyorum bşy çikmiyor bide kabul edilen dosyalar jpg vs. Yazıyr acaba dosya boyutummu kabul edilmiyor . Sen hangi albumden yukluyorsun telefonun resimler bolumundenmi baska yerdenmi ? Bu arada kızında çok tatliymiş maşallah ..

bende bebeğe ayrı oda yaptım onun dışında ilk 6-8 ay yanımda yatırmak için küçük sallanan beşiklerden aldım sonrasında odasında yatırmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…