:) ilk bebek evet. Sürekli değil cnm en azından ilk bikac ay sonuçta ben de spora vs gitcem. Gerçi Rabbim oyle guzel ayarliyor ki herseyi akışına birakicam buyuk ihtimal ama okudugum makale ilginc geldi paylasim dedim
Bnmki de makat hala en başından beri. Ama döner dedi hareketleri çok iyi dedi sabırla bekliyoruz bakalım sıpayıDün doktor kontrolüm vardı bebeğim yan yatıyormuş. Başı solumda ayakları sağımda. Hep sağımdan alıyorum hareketleri meğer ayaklarıymış. 1700 gr olmuş nasıl başaşağı dönecek? Sezeryandan da korkuyorum.
bnmde haftaya.. her hafta gitsem sıkılmıcam sanki :)hep açım hep allahım dünyaalrı yedim doymuyorum birde grip oldum oof off ne olacak halim yarın doktor teyzemize gidicez 10.30 randavumuz var bakalım ne durumda kuzum
Şu sancısız toplanma hissi gibi olan kasılmayı bir ayırt edebilsem keşke.
O mudur değil midir ayırt edemiyorum ben.
Ki 2 gündür çok sık olmaya başladı hayır olsun.
Belki bebişin hareketidir diyorum .
Böyle göbek deliğinin oralardan çok kuvvetlice kafasını ittiriyormuş gibi bir his oluyor.
Bir kaç saniye duruyor sonra geçiyor.
Ve sık olmaya başladı, korkmalı mıyım onu bile bilemiyorum.
Kasılması olan arkadaşlar bir daha tarif etse nasıl bir şey şu his?
O kadar merak ediyordum ki sağlığınızı.. Çok şükür arkadaşım, Rabbim başka dert sıkıntı göstermesin. Zamanı geldiğinde sağlıkla, huzurla kucağına al evladını inşallah. Allah yardımcın olsun.Güzel anneler merhaba..
Merak edip dua eden herkesten Allah Razı olsun.
Hamilelliğim 32+4 devam ediyor hala daha hastanede yatıyorum. Doğum her an başlayabilir demişlerdi. Ama inşallah kandırmıyorlarsa yarın taburcu Olacağım. allah herkese sağlıklı zamanında kolay Doğumlar nasip etsin. Şu geçirdiğim zamanlar korku filmi gibi, tüm tırnaklarımı köküne kadar yedim.
Temizlik ağır iş vs hiçbir şey yapmadım. Yemek yesem yetiyordu. Kanamayı stres başlatmış olabilir dedi doktor o kadar.. Bir de karşı komşunun 1 yaş Bebeğini yıkamasına yardımcı oldum. Annesi yıkadı ben banyodan çıkarıp giydirip kurutup beşiğine koydum rica ettiği için. Aslında tanımıyorum ama iki üç bebekli biri diye yardımcı olmaya çalışmıştım, bu da olabilir..
Sizlere ve hatta kimseye yazamadım. Eşimle de iki kez telde konuşabildim. Teli elime alamadım tek ve yatakta olunca. Adamcağız da öldü meraktan.. Inşallah iki günlüğüne yarın uçağı inecek..
Ablam bebeğine pasaport çıkartırdı kocasıyla da o gelecek inşallah..
Benden haberler böyle. Doktor bebek için doğumun çok erken olacağını bekletebileceği kadar bekleyeceğini söylüyor.
Havva arkadaşımız da doğum yapmış. Sütü bol bebeği sağlıklı kendisi de sağlıklı güçlü olur inş. Bu zamanların üstesinden gelirler. Dualarım onlarla.
Güzel anneler merhaba..
Hamilelliğim 32+4 devam ediyor hala daha hastanede yatıyorum. Doğum her an başlayabilir demişlerdi. Ama inşallah kandırmıyorlarsa yarın taburcu Olacağım. allah herkese sağlıklı zamanında kolay Doğumlar nasip etsin. Şu geçirdiğim zamanlar korku filmi gibi, tüm tırnaklarımı köküne kadar yedim.
Temizlik ağır iş vs hiçbir şey yapmadım. Yemek yesem yetiyordu. Kanamayı stres başlatmış olabilir dedi doktor o kadar.. Bir de karşı komşunun 1 yaş Bebeğini yıkamasına yardımcı oldum. Annesi yıkadı ben banyodan çıkarıp giydirip kurutup beşiğine koydum rica ettiği için. Aslında tanımıyorum ama iki üç bebekli biri diye yardımcı olmaya çalışmıştım, bu da olabilir..
Sizlere ve hatta kimseye yazamadım. Eşimle de iki kez telde konuşabildim. Teli elime alamadım tek ve yatakta olunca. Adamcağız da öldü meraktan.. Inşallah iki günlüğüne yarın uçağı inecek..
Benden haberler böyle. Doktor bebek için doğumun çok erken olacağını bekletebileceği kadar bekleyeceğini söylüyor.
Havva arkadaşımız da doğum yapmış. Sütü bol bebeği sağlıklı kendisi de sağlıklı güçlü olur inş. Bu zamanların üstesinden gelirler. Dualarım onlarla.
bnde öyle düşünerek aldım rabbim dagıtmayı nasip etsin
Dün doktor kontrolüm vardı bebeğim yan yatıyormuş. Başı solumda ayakları sağımda. Hep sağımdan alıyorum hareketleri meğer ayaklarıymış. 1700 gr olmuş nasıl başaşağı dönecek? Sezeryandan da korkuyorum.
Bencede ben kızmı hep kıcagıma almak istedigm bi kaç ayda sonra istemedi..ama olabıldıgınce kucagımdaydı ve bendeyken cok rahatdı.. Sakindi ... Kendini güvende hissediyodu belliydi... Ben gıcık oluyorum zaten kucagına alıstırma surana alıstırma burana alıstırma diyenlere
Iyi geceler annisler.evde yoktum iki gündür pek takip edemedim.geçmişide pek okuyamadim iyisinizdir insallah.bizim masallahimiz var kizim bu gece hareketli benim kizim saolsun bu saatlerde basliyo gecemiz gunduzumuz sasti sanırımdogunca napcaz bakalım
ilk bebegimiz dünyaya gelmis ve hazirliklari yarın yapmaya karar verdim utu ve son yikamalari her an her şey olabilir hazir olmakta fayda var.sonradan keske demeyeyim
Bizim diger arkadaşdan hala haber yok sanirim ya o ne yaptı acaba??
Ay kıZlar yarın 10:45 te dr kontrolum var.. Cok heycanlıyım..
Bu arada aralık anneleri teker teker doguruyo.. 6 7 tanedoguö yapan anne war.. Daha 35 haftalık 37 haftalık bazıları okadar bile degil..gittikce bni heycan basıyo ve xok etkılenıyom niyetse.. Sanırım ben son ay girmicem buraya.. ;D
Güzel anneler merhaba..
günaydın herkese birazdan hazırlanıp çıkıcam kuzumu görmeye gidicembir aydır görmüyorum
sende bebekte sağlıklı olunGüzel anneler merhaba..
sagol cnm bnm için ugrastın . Dosya yuklenin altında boş kutucuk var oraya tıklıyorum bişey çıkmıyor yanındada browser yazıyor orayada tıklıyorum bşy çikmiyor bide kabul edilen dosyalar jpg vs. Yazıyr acaba dosya boyutummu kabul edilmiyor . Sen hangi albumden yukluyorsun telefonun resimler bolumundenmi baska yerdenmi ? Bu arada kızında çok tatliymiş maşallah ..Eki Görüntüle 1305195 Deneyim desim de... Bendede azami 10 mb yazoyo..altındada dosyasec yazıyo öle yazıyom ....
Bu arada bu benım kızım.. Yengesinin bulasıları yıkamaya calısıyo( oyun oynuyo)
bende bebeğe ayrı oda yaptım onun dışında ilk 6-8 ay yanımda yatırmak için küçük sallanan beşiklerden aldım sonrasında odasında yatırmayı düşünüyorum.Bebeğine ayrı oda yapanlar size sorum olacak bebeğiniz için odaya ayrı besik mi alacaksınız bebeğin yanımızda olmasi lazim ya yoksa oda takımının yatağını kendi odanın koyup daha sonra mı odayı ayıracak siniz yeni dogan bebek ayrı oda da olmaz yani nasıl yapıcaksiniz bende oda yapıcam oğluma o yüzden soruyorum
Tecrübeli anneler bebeği kaç yaşında ya da kaç aylıkken ayrı odaya geçmesi daha uygun olur çok büyürse ayrı odada yatmaya hep anne ve babasıyla yatmak isteyecek yalnız yataktan korkacaktir diyor doktorlar siz ne diyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?