süt pompasını aldım demişsin hangi marka aldın acaba?Huhuu iyi geceler annişler
Okudum geçmişi baya uzun sürdü, kasılamalar sancılar yaşayan, şekeri yükselen, idrar enfeksiyonu çeken, kendini uyumaya vuran, halsizlikten kılını kıpırdatamayan, hazırlık yapan yapmayan, çalışan çalışmayan, kv sinden çeken çekmeyen güzel annişlerim benim
Ben iyiyim elhamdülillah. Özetle deli gibi hazırlık, süs vs devam.
Kendime ayrı topik açacağım hazırlıklarım diye
n11.com'dan süt pompası ve hediyeleri, ince süngerli emzirme sütyeni, unibaby yenidoğan ıslak pamuk mendil, hepsini dün eksiksiz teslim aldık. 2 gün içinde gönderdiler. Eksiklerimiz azalıyor inşallah
babyforwe yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende sipariş vermek istiyorum artıııık.
Çok güzelmiş aldıkların, iyi günlerde kullanın inşallah. Ben yüksek meblağlı sipariş vereceğim için beklemedeyimHer şey para para para
Keşke elinde yıkasaydın, ben boya vermesinden şüphe etiğim şeyleri elimde yıkarım. Yada soğuk suda tek başına makinede.
O boya vereni birde elinde sadece soğuk sudan bir geçirsene, bana çıkar gibi geliyor boyaları.
Çok olağanüstü şeyler var ordaaaaDemek 39 günde geldi. Şimdi alsam bile doğuma yetişmez
@Sevdeangel bende İzmit'teyim canım, aldım süt kartımı geçen hafta. Ama hala para yüklenmedi içine maalesef.
Mesaj gelecekmiş telefona yüklendiğine dair. Markete gittik bakiye yok yüklenmemiş diye geri döndük.
Bu arada hanımlar süt kartı, Kocaeli Belediyesinin 7 aylık hamilelere verdiği bir hizmet.
Sağlık ocağı senin adına başvuru yapıyor.
Belediyede sana belli marketlerde istediğin marka sütü alabileceğin, bir kart veriyor.
Aylık 20 lira yüklüyor karta. Sütün kutusu 3 lira olduğu için aslında çok bir şey etmiyor, ama verdiği için alacağız. Birde istediğimiz marka sütü alabileceğimiz için tabii.
Bebiş 3 aylık olana kadar verecek. Toplamda 6 ay yani.
Sırt çantası günlük hayatta kullanmıyorum ama bebiş için aldım. Birde arabamızın çapraz askılı çantası vardı.
Şimdilik ikisi yetsin lütfen, artık bir şey almak istemiyorum.
Ama bebiş ve arabasıyla baş başa kaldığımda sırt çantası çok iyi olacak inşallah.
Zaten kola asma çanta kullanırım ama gezmelere giderken
Ellerim boş olunca daha rahat ediyorum ben
Şimdi hepinizi öpüyoruuuum veee mevlüt kıyafeti ile ilgili düşüncelerimi yazmak için ayrı bir mesaja geçiyorum
Merhaba kizlar biraz mide bulantisi yasamaya basladim. 31. Hftadayim. Yasayan var mi bunu
Amann oh bir rahatladım şifonyer geldi temızledım daha önce yıkadığın kıyafetlerıde yerlestırdım anadizi sıpariş verdım kargoda civilden park beşiğimiz vardı onuda önümüzdeki ay kurarım Nasılsa ilk başta anadizinde yatak odamda yatarrım gündüz park yatakta oto koltuğumuzda aldımmı sıra bana gelicek eksik cokta büyük Parçalar hazır cok şükür bugun cok yoruldum yatmadan Yazayım birde bakayım dedim
Huhuu iyi geceler annişler
Okudum geçmişi baya uzun sürdü, kasılamalar sancılar yaşayan, şekeri yükselen, idrar enfeksiyonu çeken, kendini uyumaya vuran, halsizlikten kılını kıpırdatamayan, hazırlık yapan yapmayan, çalışan çalışmayan, kv sinden çeken çekmeyen güzel annişlerim benim
Ben iyiyim elhamdülillah. Özetle deli gibi hazırlık, süs vs devam.
Kendime ayrı topik açacağım hazırlıklarım diye
n11.com'dan süt pompası ve hediyeleri, ince süngerli emzirme sütyeni, unibaby yenidoğan ıslak pamuk mendil, hepsini dün eksiksiz teslim aldık. 2 gün içinde gönderdiler. Eksiklerimiz azalıyor inşallah
babyforwe yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende sipariş vermek istiyorum artıııık.
Çok güzelmiş aldıkların, iyi günlerde kullanın inşallah. Ben yüksek meblağlı sipariş vereceğim için beklemedeyimHer şey para para para
Keşke elinde yıkasaydın, ben boya vermesinden şüphe etiğim şeyleri elimde yıkarım. Yada soğuk suda tek başına makinede.
O boya vereni birde elinde sadece soğuk sudan bir geçirsene, bana çıkar gibi geliyor boyaları.
Çok olağanüstü şeyler var ordaaaaDemek 39 günde geldi. Şimdi alsam bile doğuma yetişmez
@Sevdeangel bende İzmit'teyim canım, aldım süt kartımı geçen hafta. Ama hala para yüklenmedi içine maalesef.
Mesaj gelecekmiş telefona yüklendiğine dair. Markete gittik bakiye yok yüklenmemiş diye geri döndük.
Bu arada hanımlar süt kartı, Kocaeli Belediyesinin 7 aylık hamilelere verdiği bir hizmet.
Sağlık ocağı senin adına başvuru yapıyor.
Belediyede sana belli marketlerde istediğin marka sütü alabileceğin, bir kart veriyor.
Aylık 20 lira yüklüyor karta. Sütün kutusu 3 lira olduğu için aslında çok bir şey etmiyor, ama verdiği için alacağız. Birde istediğimiz marka sütü alabileceğimiz için tabii.
Bebiş 3 aylık olana kadar verecek. Toplamda 6 ay yani.
Sırt çantası günlük hayatta kullanmıyorum ama bebiş için aldım. Birde arabamızın çapraz askılı çantası vardı.
Şimdilik ikisi yetsin lütfen, artık bir şey almak istemiyorum.
Ama bebiş ve arabasıyla baş başa kaldığımda sırt çantası çok iyi olacak inşallah.
Zaten kola asma çanta kullanırım ama gezmelere giderken
Ellerim boş olunca daha rahat ediyorum ben
Şimdi hepinizi öpüyoruuuum veee mevlüt kıyafeti ile ilgili düşüncelerimi yazmak için ayrı bir mesaja geçiyorum
günaydin kizlar dis agrisindan sabhladim bugun saat 9:30 da gidecem korkuyorum ama bu agri da dayanilmaz acaba nasil dogum yapacam bende merak ediyorum
Sağol canım, benim doktorum progesterona başlattı, zararlı diye mi bu haftadan sonra olmaz dedi acaba seninki? Hayırlı zamanda sağ salim doğum nasip etsin Rabbim.Geçmiş olsun canım, Allah korkutmasın. Bende de her şey normal, kanamanın neden OLDUĞUNU bile söyleyemedi doktor. Bu haftadan sonra progestan tedavisi de olmaz dedi, hem korkuttu hem De bir şey yapmadı. Sakinleştirici ile beni uyuttu.. Dün çıktım hastaneden...
Stres yapmamak en iyisi..
Amin cnm cümlemizebenim de geçtiğimiz haftasonu 3 gün boyunca midem bulandı sanırım bebişlerin saçları çıkıuor
iki gündür de yemek boruma kadar yanıyr midem ekşiyor
rrabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin canım ::)
selam canım çook teşekkür ediyorum :)
düşünmedim hiç akar diye her yerinde yok zaten sadece önündekiler akmış
am deniyima bugün elimde bakalım inş çıkar acaba kosla ile mi yıkasam çıkmazsa bide
canm aklında olsun 80 dolar üstü takılabiliyomuş, yurtdışından yıılık 80 dolarlık hakkımız varmış diye duydum araştır istersen yine de
bende tüm hakkımı kullanmayı düşünüyorum
tatlım kendisi şeker hastası olmuş gebelikte haberi yok.. ne o öyle ..en üst normal sınır 4 kilo .. kendisine söylersin..Aynen bende takmam bebegim cok kilo alsin yok tombis bi bebek olsun sağlıklı olsun benim icin onemli olan o ama iste birisi laf edince insan sinir oluyor en son bebeğim 1100gr dı kv ogluna sormus kac kilo oldu bebek diye oda 1 kilo olmus diyince 1 kilo mu o ne öyle küçücük demis tabi ben duyunca sinirler fırladı, kendisinin en zayıf dogurdugu bebek 4.5 kilo olunca bendende ayni potansiyeli bekliyo heralde
Ben epey bi zaman once yazmistim canim buraya beni cok rahatsiz etti pentinin corabi en büyük bedeni bide..sabah giyip ise gittim aksami zor ettim karnimi o kadar sıktı ve sancılaandırdı ki bi daha giymedim baska bi marka corap önerisi olan var mi diye sormustum ama kimse cevap yazmamistikızlar pentiden hamile kilodu aldım 4 beden, ne o öyle çocuk çorabı gibi
bebişimizi sıkıp ta ona zarar vermez dimistajımda ders anlatırken sadece 1 gün giyerim artk napıyım
tatlım kendisi şeker hastası olmuş gebelikte haberi yok.. ne o öyle ..en üst normal sınır 4 kilo .. kendisine söylersin..
Allahım doguma 2 gün kaldı demeyide nasip etGünaydın annisler haftasonuna 2 gun kaldi cok şükür:)
özl hamile çorabı görmüştüm nette ama markasını hatırlamıyorum google dan bi arat istersen karın kısmı özel bi araştır sen işine yarar belkiBen epey bi zaman once yazmistim canim buraya beni cok rahatsiz etti pentinin corabi en büyük bedeni bide..sabah giyip ise gittim aksami zor ettim karnimi o kadar sıktı ve sancılaandırdı ki bi daha giymedim baska bi marka corap önerisi olan var mi diye sormustum ama kimse cevap yazmamistialdigim hamile elbiseleri dolabi bekliyor yani giyemiyorum
Ya kızlar sizdede oluyomu merak ediyorum.. Böle göbegiin etrafı ritmik hareketlerle bi beş dk falan ileri geri oluyo... Cocuk hareket ediyoda nasıl böle ritmik hareket ediyo anlamıyorum.. Bi degişik geldi bana .. Bi problem oldugundan degil merak etigimden soruyorıum..
Darısı başımıza, günler geçmez oldu sanki, çalışmayınca...Hayırlı sabahlar güzel günler arkadaşlar....Biz bugün 34. haftamıza merhaba dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?