2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
süt pompasını aldım demişsin hangi marka aldın acaba?

Merhaba kizlar biraz mide bulantisi yasamaya basladim. 31. Hftadayim. Yasayan var mi bunu

benim de geçtiğimiz haftasonu 3 gün boyunca midem bulandı sanırım bebişlerin saçları çıkıuor
iki gündür de yemek boruma kadar yanıyr midem ekşiyor

rrabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin canım ::)

selam canım çook teşekkür ediyorum :)
düşünmedim hiç akar diye her yerinde yok zaten sadece önündekiler akmış
am deniyima bugün elimde bakalım inş çıkar acaba kosla ile mi yıkasam çıkmazsa bide

canm aklında olsun 80 dolar üstü takılabiliyomuş, yurtdışından yıılık 80 dolarlık hakkımız varmış diye duydum araştır istersen yine de
bende tüm hakkımı kullanmayı düşünüyorum

kızlar pentiden hamile kilodu aldım 4 beden, ne o öyle çocuk çorabı gibi

bebişimizi sıkıp ta ona zarar vermez dimi stajımda ders anlatırken sadece 1 gün giyerim artk napıyım

Sağol canım, benim doktorum progesterona başlattı, zararlı diye mi bu haftadan sonra olmaz dedi acaba seninki? Hayırlı zamanda sağ salim doğum nasip etsin Rabbim.

Amin cnm cümlemize

tatlım kendisi şeker hastası olmuş gebelikte haberi yok.. ne o öyle ..en üst normal sınır 4 kilo .. kendisine söylersin..

Günaydın kızlar
Maşallah hepiniz mevlüdü ne zaman yapacaksınız ne giyeceksinize kadar plan yapmışsınız
Ben kendimi zor yaşatıyorum ya resmen halim kalmıyo böyle şeyleri düşünmeye o zaman gelince olacak hepsi herhalde bi anda

kızlar pentiden hamile kilodu aldım 4 beden, ne o öyle çocuk çorabı gibi

bebişimizi sıkıp ta ona zarar vermez dimi stajımda ders anlatırken sadece 1 gün giyerim artk napıyım
Ben epey bi zaman once yazmistim canim buraya beni cok rahatsiz etti pentinin corabi en büyük bedeni bide..sabah giyip ise gittim aksami zor ettim karnimi o kadar sıktı ve sancılaandırdı ki bi daha giymedim baska bi marka corap önerisi olan var mi diye sormustum ama kimse cevap yazmamistialdigim hamile elbiseleri dolabi bekliyor yani giyemiyorum

tatlım kendisi şeker hastası olmuş gebelikte haberi yok.. ne o öyle ..en üst normal sınır 4 kilo .. kendisine söylersin..
cok güldüm sabah sabah canim sen cok yasa emişekerim aynı cümleyi söylemiştim bence sen seker hastasi olmussun gebeyken ondan kilolu dogurmussun dedim hayırrrrrrrrrrr diye bi tepki almıstım ben sağlıklı beslendim bebegime iyi baktim ondan kilolu dogdular diye hava atmisti banasanki biz beslenmiyoruz hayret bisey

özl hamile çorabı görmüştüm nette ama markasını hatırlamıyorum google dan bi arat istersen karın kısmı özel bi araştır sen işine yarar belki

Aynen cnm bende de oluyo kalp atışı gibi ritmik bi şekilde oluyo hatta ben makat bölgesinden hissediyorum benimde garibime gitmişti bu durum

Kızlar bu arada nasıl doğum yapmak istediğinizi konuştunuzmu doktorlarınızla hiç.Ben hala çok kararsızım epidural normal doğumla sezeryan arasında çok kararsızım henüz konuşmadım doktorumla çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…