2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar bu arada geçen cuma benim dişim kırılmıştı ya ben dişçiye gittim yaptırdım dişimi jinekoloğum lokal anestezi kullanabilirler demişti ama kullanmadık normalde gebeliğin ilk 3ve son 3 ayında dişe herhangi bir operasyon yapılamazmış 5n1k arkadaşımızın da dediği gibi ama bnm doktor akrabam olduğu için uyuşturmadan geçici dolgu yaptık kırılan yere idare ettği kadar edecek umarım bebek biraz büyüyünce düşer de komple yaptırırım

büyük konuşmak istemiyorum ama sallanmadan uyutmaya çalışacağım İnşallahhhh..
sen bilirsin tabi ki canım:)
memelerim keçi memesi kadar küçük nasıl emecek çocuk
canım o hiç önemli değil hatta senin memen gibi olanların sütü daha çok oluyor
Doktor söylemiyor hemşire söylüyor kiloyu oda bişey demedi
canım bence normal kilosu netten baksana haftasına göre
Günaydın annişler 2 gündür adet sancısı gibi bi sancıyla uyaniyorum gun icinde de ara sira sancilaniyorum bacaklarima vuruyor sanci sizdede oluyor mu?
canım adet sancısı önemli ya enfeksiyon ya böbrek ya susuz kalmış olunabiliyor yani ihmal etme git tahlil yaptır nst ye girersin
geçmiş olsun canım
Pekmezin demiri de kalsiyumu da kendisinin olsun zaten istemem, sırf şeker deposu baksanıza :)
he he orası öyle şekerli
inşaallah canım istediğin gibi olur
Aa hiç duymamıştım
bende:)

ah normal doğum işte ne güzel
canım normalde gidiyorda sezaryanda koca göbek kalıyor
canım iyi tarafından bakıyorum keşke benimkilerde alsa nerdee ama senin içinde kalmasın kv de ilgilendirmez sende 3-6 ay al 6-9 ay al canının istediğini al kv getireceklerinin hepsini yıkamasın hediye götürürsün başka bebeklere olur biter
çok güzeller
sanki karnımın çatır çatır çatlama seslerini duyuyorum
canım çıt diye ses mi geliyor bende de oluyorda böyle eklem yeri çıtlar gibi
cizgi film izlemmekten böö geldi ahmet doguna da izleyecegimi dusunursem onumuzdeki 5yil boyle
ah ah aynen fenalık geldi
canım o hıçkırık oluyor bebişin hıçkırıyor
iyi aksamlar anneler bende cok yoruldum bugun süt kartımı almaya gittim.lohusa tacımı aldım.kapı susu ıcınde arastırmaya giristim.süt kartı alanlar varmı.ben kocaelıdyım varmı baska hemserim:)

süt kartı kocaelı buyuksehir belediyesinin baslattıgı bı uygulama.hamılelere süt dagıtımı.6 ay boyunca.karta para yukluyolar marketlerdn alıyoruz sutlerı
aa ne güzel uygulamaymış o öyle
Kızlar dogum yaklaştıkça hem çok heyecanlanıyorum hemde biraz korkuyorum birde 2. Olcak çok ayıp ediyorum dimi :)
bende ilk başta öyleydim şimdi rahatım
Dun yeni anne bir arkadasim, doğuma yakin göğüs uvlarini çekiştir dedi. Ucunun daha iyi cikmasi için.
Yazarken bile için giciklaniyor yapabilir miyim bilmiyorum.
canım çok acıyor zaten ama çekiştirme fazla doğumu tetikliyor meme ucuyla oynamak, ebeler nasıl çekiştiriyor hastanede
rahim büyüyor
güle güle kullanın
canım herkes nasıl istiyorsa içinden nasıl geçiyorsa öyle yapmalı zaten sen böyle istiyorsun böyle yaparsın ne güzel yapabilmekte nimet zaten, benim eşim her şeyi içimde bıraktığı için öyle şatafatlı yapamam isterimde yapamam
sağlıkla büyüsün annesi yavrun sizinle
canim benim bi bilgim yok bebegine de masallah nirmalde benim 29Aralik regle gore senin bebis iki hafta onde gidiyor sanirim ondan mi erken alacak ..esin niye cabnini sikti kizcam artik ona
canım evet önde hamdolsun, eşim neden bozdu iki hafta önce kilosu işte 2 kiloydu az dedi canımı sıktı halbu ki haftasına göre çoktu ama ilk oğlum 2850 doğdu sıkıntılarımız oldu ya ondan korkuyor kendince, doğum tarihim adete göre 10 ocak bebeğin gelişimine göre 29 aralık dedi
sağol canım, inşaallah
ayy kızlar 1 penye emzirme sütyeni almıştım
2 adet de önden açılmalı sporcu sütyen almıştım
kayınvalidem de ısmarlamış 2 adet

ev emzirme sütyeni doldu bilsem penye olan ı almazdım ben
canım alsın daha iyi çok terleniyor süt lekesi oluyor bolca değişmek gerekiyor zaten
plt kanın pıthılaşma zamanının göstergesi canım ..ilaç verir doktorun bir sorun olursa merak etme ..
canım daha ayrıntılı yazarmısın bilgin varsa bana bebeğe etkisi nedir bunca zaman niye çıkmamış canım sıkıldı
ayyyy bomba haberi yazmayı unutmuşum

kayınvalidem de kendine doğum çantası hazırlamış
bizde kalıcak diye hastanede falan kalırım diye kendi adına

len dur destur ben daha tam hazırlamadım çantamı

yok artık kendini davet ettiriyor yani:)

canım bebeğe birşey olmaz onunla aynı kanı paylaşmıyorsunuz .. trombosit sayın düşük müydü senin ? ameliyat ta kanama kontrolü için söylemiş doktorun.. endişelenme

Kızlar bebeğin kilosu konuşulmuş , bebeğim kilolu olsun diyenler tuhafınıza gitmesin benden onlardanım çünkü oğlum 2850 doğdu hem de 3500 beklerken arada dağlar kadar fark var, son ay kilo alması durmuştu dr müdahale etmedi ki edilmesi gerekiyormuş, hal böyle olunca benimde sütüm hemen gelmeyince mama verildi ona rağmen aç kaldı şekeri düştü ve açlıktan havale geçirdi benim yavrum 3 gün yoğun bakımda yattı, doğumumun sezaryan olmasının sebebide kalp atışlarını taşıkardik olmasıydı bu da bence anne karnında beslenmesinin durmasındandı yani güçsüz düşmüştü benim oğlum, güçsüz olması kilosunun da az olması sonucu başımıza bunlar geldi bizim

Yaşamayan bilemez o yüzden şimdi bebeğimin 4 kilo doğmasını istiyorum o kadar taktım buna tabi ki sağlıklı olsun önemli olan bu, zaten sağlığını kiloya bağladığım için böyle düşünüyorum

Şimdi maşaallah süphanallah deyin teyzeleri 2500 gr çıktı tabi yanılma payı oluyor 200-300 gr, o kadar seviniyorum ki tarif edemem, eşimde o yüzden geçen hafta kilosu az değil mi dedi moralimi bozdu ki kilosunun fazla olduğunu bildiğim halde moralimi bozmaya yetti bu laf

Umarım anlatabilmişimdir:)

Bu arada oğlumun havale geçirdiğini ellerinden farkettim ben elleri kasılmıştı,Allah'ın hikmeti o ara eldivenini çıkarmıştım şimdi eldiven kullanmayı pek düşünmüyorum bu sebepten

canım bebeğe birşey olmaz onunla aynı kanı paylaşmıyorsunuz .. trombosit sayın düşük müydü senin ? ameliyat ta kanama kontrolü için söylemiş doktorun.. endişelenme
Sağol canım bebeğim etkilenmesinde, trombosit ne olarak geçiyor ki tahlilde bakayım hemen, doğumumda sezaryan olacak ya çok önemli o zaman

aaa canim sende bi alemsin birak sanciyi da o ceksin ne komik kadin ayni sehirde degil misiniz ne cabtasi ya :)

aynı yerdeyiz canım hatta 15 dk da yürüyerek varıyoruz birbirimize
hastane de ikimizin evinin arasında ikimize de eşit mesafede bana 5 dk ona 10 dk uzaklıkta gibi yürümeyle sabahtaann beri gülüyorum

yok kız o dAveti aşmış sahiplenmiş resmen
neyse artık ilk torunu olucak ona sayıyorumsaf benim kv biraz
eşimde alır getirirmiş çantayı
sanki doğum çantası

maşallah canım bebeğine rabbim korusun inş öyle şeyler yaşatmasın birdaha

canım sende anlayışlı olduktan sonra gelmesinden sakınca yok o zaman:) bende kv istiyorum annemi değil mesela:)

amin canım inşaallah bir daha yaşamayız o sıkıntıları

kızlar pentiden hamile kilodu aldım 4 beden, ne o öyle çocuk çorabı gibi

bebişimizi sıkıp ta ona zarar vermez dimi stajımda ders anlatırken sadece 1 gün giyerim artk napıyım

Bence öne evde giyip dene, bende aldım ama ofiste makasla kesip çıkarasım geldi..Anormal rahatsız..

Kan grubu 0 olup bebeğinin kilosu iyi olanlar nasil besleniyorsunuz?

kan grubuyla bir alakasımı var beslenmenin

Günaydınlar herkese... benim paşa dönmedi döneceğini de hiç sanmıyorum artık. . Sezeryan fikrine alışmaya baslasam iyi olacak ama ben nedense normal doğumdan değilde sezeryan dan korkuyorum..

geçen hafta dönmüştü bu hafta yine ters duruyor artık kısmet ne diyelim
ayyyy bomba haberi yazmayı unutmuşum

kayınvalidem de kendine doğum çantası hazırlamış
bizde kalıcak diye hastanede falan kalırım diye kendi adına

len dur destur ben daha tam hazırlamadım çantamı

hahahha süpermiş unuttuğun bişey olursa onunkilerden alırsın artık alem bu kv ler yaaa

canım o 300gr yanılma payı belki senin bebeğini şu an 2700gr yapar +- diyolar sonuçta bence biz + olarak düşünelim

kızlar pentiden hamile kilodu aldım 4 beden, ne o öyle çocuk çorabı gibi

bebişimizi sıkıp ta ona zarar vermez dimi stajımda ders anlatırken sadece 1 gün giyerim artk napıyım
ne dedin sen ne dedin sen nasıl hamile kiloduna çocuk çorabi gbi dersin aaaaa aşk olsuuuunnn bu kadar zamandr hamile kulodu giyorum nasıl dalga geçersinnn insan hakları mahkemesine vercm seni

ayy kotu seyler yasamişsinz ama atlatmişinz . Muhtemelen anne karnında gelişmedginden olmuştr dedgn gbi. Bende bebegin ele avuca gelmesini isteyenlerdenim zaten 5 -6 kilo olsun demiyorum 3.5 4 kilo olsun . Yani olması gereken normal standartlarda olsun istiyorum. Kim istemezki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…