- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
sen bilirsin tabi ki canım:)büyük konuşmak istemiyorum ama sallanmadan uyutmaya çalışacağım İnşallahhhh..
canım o hiç önemli değil hatta senin memen gibi olanların sütü daha çok oluyormemelerim keçi memesi kadar küçük nasıl emecek çocuk
canım bence normal kilosu netten baksana haftasına göreDoktor söylemiyor hemşire söylüyor kiloyu oda bişey demedi
canım adet sancısı önemli ya enfeksiyon ya böbrek ya susuz kalmış olunabiliyor yani ihmal etme git tahlil yaptır nst ye girersinGünaydın annişler 2 gündür adet sancısı gibi bi sancıyla uyaniyorum gun icinde de ara sira sancilaniyorum bacaklarima vuruyor sanci sizdede oluyor mu?
geçmiş olsun canımgunaydin hamisler gece birden kizimin burnu tikandi uyuyamadi sabah ventolin tedavisine basladik aralik basi hacettepee goturcem bi alerji ummunilojiye hayirisi ins buyuyunce hasta olmaz iiraf diyorum bi kista evde yanimda hasta olmasin die `hmeti doguuyoum :) sizde haberlwr nasil kocamda ahmet buyumeden su tezi birirseydi ya aman erkekler hep ogrenci
he he orası öyle şekerliPekmezin demiri de kalsiyumu da kendisinin olsun zaten istemem, sırf şeker deposu baksanıza :)
inşaallah canım istediğin gibi olurKiloyu cok takiyordum zaten 67falandim balik etli toplucana bi kizken hamile kaldim :) dun dr da tartildim 80olmusum daha iki ay var bide.. saglik icin evet kilo alimi iyi degil ama dr abartiki bulmuyor nedense catladim bu arada epeyce ama kizimin cani sagolsun napalim. Simdi tek istegim saglikli bi sekilde normal yada sezeryan kismette ne varsa artik sagkikli dogumm tabi hepimize insallah
bende:)Aa hiç duymamıştım
ah normal doğum işte ne güzelBende 57 yola hamile kaldim 72 oldum
Simdi seker cikti diye yediklerime dikkat ediyorum ama kilo alimin devam ediyor. 77 de doğum yaparsam sukredecem
Ablam 22 gün önce doğum yaptı 20 kilo almisti. Dun kamerada gördüm göbeği dümdüz olmuştu
Normal doğumun faydalari
canım normalde gidiyorda sezaryanda koca göbek kalıyorMerhabe kızlar kilolardan bahsedilmiş bende 62ile hamile kaldım şimdi 75 kiloyumama ilkinde nerdeyse 20kiloya yaklaşmıştım takmayın kiloları ben 79la doguma gitmistim kızımda eve geldim 64 kiloyum normal dogumdu .Verilir kilolar önemli olan saglıklı olmaları bebişlerin.
canım iyi tarafından bakıyorum keşke benimkilerde alsa nerdee ama senin içinde kalmasın kv de ilgilendirmez sende 3-6 ay al 6-9 ay al canının istediğini al kv getireceklerinin hepsini yıkamasın hediye götürürsün başka bebeklere olur biterMerhaba annecikler , bilmiyorum burası yerimi ama cok dertliyim bi şekilde bi yerde paylasmak istiyorum cünkü kimseye anlatamıyorum. sorun su ki zor bi hamilelik gecirdim hastanelerde 2 ay kaldım kanama kan toplanması plasenta asagıda filan cok sükür simdi daha iyim bu yüzden cok korkuluydum hic bişi almıycam dedim bebişime ta ki dogana kadar belki doguma yakın cok lazım olan bişiler alırım diyodum dogduktan sonra rahat rahat alısverısımı yaparım diyodum .Cünkü psikolojik olarak iyi hisstmiyodum annemede kayınvalidemede öle dedim sizde almayın diye.tabi annem aynen dinledi fakat kayınvalidem gecen aydan beri önce bi kac bişi aldı sonra kendini öle bi kaptırdı ki hersryini aldı corabından tulumuna battaniyesine montuna hemde aldıgı seylerın baska modelleri hosuna gidiyo gene aynısından alıyo kısaca tüm kıyafet alısverişini yaptı ve kendi evinde saklıyo neymiş bohca yapıcam diyo kendi yıkayıp getiricekmiş tabi ne zamn bilmiyorum . E iyi hosda ben ne alıcam bebegime ilk bebegim ilk heycanım.banada simdiden sakın bişşi alma herseyi var fazladıyla ffilan diyonapsam ne sölesem hic bilemiyorum kızlar nasıl davranmalıyım ne demeliyim ?
çok güzellerkızlarrr aliexpres siparişim gelditam 39. gün bugün beklemesi zordu ama geldiler nihayet
Eki Görüntüle 1308112 Eki Görüntüle 1308113 Eki Görüntüle 1308114
bunu da kipadan almıştım
Eki Görüntüle 1308116
canım çıt diye ses mi geliyor bende de oluyorda böyle eklem yeri çıtlar gibisanki karnımın çatır çatır çatlama seslerini duyuyorum
ah ah aynen fenalık geldicizgi film izlemmekten böö geldi ahmet doguna da izleyecegimi dusunursem onumuzdeki 5yil boyle
canım o hıçkırık oluyor bebişin hıçkırıyorYa kızlar sizdede oluyomu merak ediyorum.. Böle göbegiin etrafı ritmik hareketlerle bi beş dk falan ileri geri oluyo... Cocuk hareket ediyoda nasıl böle ritmik hareket ediyo anlamıyorum.. Bi degişik geldi bana .. Bi problem oldugundan degil merak etigimden soruyorıum..
iyi aksamlar anneler bende cok yoruldum bugun süt kartımı almaya gittim.lohusa tacımı aldım.kapı susu ıcınde arastırmaya giristim.süt kartı alanlar varmı.ben kocaelıdyım varmı baska hemserim:)
aa ne güzel uygulamaymış o öylesüt kartı kocaelı buyuksehir belediyesinin baslattıgı bı uygulama.hamılelere süt dagıtımı.6 ay boyunca.karta para yukluyolar marketlerdn alıyoruz sutlerı
bende ilk başta öyleydim şimdi rahatımKızlar dogum yaklaştıkça hem çok heyecanlanıyorum hemde biraz korkuyorum birde 2. Olcak çok ayıp ediyorum dimi :)
canım çok acıyor zaten ama çekiştirme fazla doğumu tetikliyor meme ucuyla oynamak, ebeler nasıl çekiştiriyor hastanedeDun yeni anne bir arkadasim, doğuma yakin göğüs uvlarini çekiştir dedi. Ucunun daha iyi cikmasi için.
Yazarken bile için giciklaniyor yapabilir miyim bilmiyorum.
rahim büyüyorkizlar ya kasigimin sag tarafinda degisik bir seyler oluyor ara ara.nasil tarif edecegimi de bilmiorum komik olacak ama sanki pipetle bir seyi cekersin ya belli araliklarla bu duyguyu hissediorum.aceba plasentaya kan gecisinde mi bir sey oluo.böle hisseden var mi
güle güle kullanınAmann oh bir rahatladım şifonyer geldi temızledım daha önce yıkadığın kıyafetlerıde yerlestırdım anadizi sıpariş verdım kargoda civilden park beşiğimiz vardı onuda önümüzdeki ay kurarım Nasılsa ilk başta anadizinde yatak odamda yatarrım gündüz park yatakta oto koltuğumuzda aldımmı sıra bana gelicek eksik cokta büyük Parçalar hazır cok şükür bugun cok yoruldum yatmadan Yazayım birde bakayım dedim
canım herkes nasıl istiyorsa içinden nasıl geçiyorsa öyle yapmalı zaten sen böyle istiyorsun böyle yaparsın ne güzel yapabilmekte nimet zaten, benim eşim her şeyi içimde bıraktığı için öyle şatafatlı yapamam isterimde yapamamEveeet tatlı bebilerin anneleri gelelim fasülyenin faydalarına
Öncelikle herkesin görüşüne saygı duyuyorum. Ben kendi yapacağımdan ve bana normal gelenden bahsedeceğim.
Biliyoruz ki bebek mevlütü yapmak için 40 ın çıkmasını beklememize gerek yok.
Sonuçta mevlüt yapma gibi bir zorunluluğumuz da yok.
Ben en fazla 2 hafta beklemeyi düşünüyorum, o da kendime gelebilmek için.
Kıyafet konusuna gelince. Lohusa 40 gün hassastır, yorgundur, vücudu psikolojisi çok yeni şeylere alışmaya çalışıyordur vs.
İmkanı olanlar yanında hizmet edecek yakını bulunanlar bu süreyi dinlenerek geçirmeli. Keşke herkesin böyle imkanı olsa tabi.
Yani ben mevlüt yapacağım Allah nasip ederse ve yatacağım, yani misafirler geldiğinde ben yatağın içinde oturuyor yada yatıyor olacağım.
Çünkü benim düşünceme göre bu sıradan bir Kur'an okutma ritüeli, mevlütü değil.
Ben doğum yaptım, dinleniyorum, bebeğimin hayırlı ve sağlıklı evlat olması niyetiyle Kur'an-ı Kerim okutacağım ve hala yatağımda olmam benim için çok normal.
Hatta yatmamak normal bir misafir ağırlıyormuş gibi dolaşmak bana doru gelmiyor. Dediğim gibi düşünce meselesi.
Annemin çeyizime yaptırdığı yatak takımlarını sereceğiz. Bebeğim de benim yanımda yatacak, mevlüt için annemin diktiği taşıma yastığında.
Kıyafet olarakta baş örtülü biri olduğum için ve o günümde de fotoğraf vs çekileceği için açık olmak istemiyorum.
Normalde nişan yada düğün alış-verişinde alınan şu saten gecelik-sabahlık takımını giyiyorlar, genel olarak.
Ama ben bunu tercih etmeyeceğim.
Annemin kendi çeyizinden verdiği komple fransız dantelinden fakir kollu rengi beyaz ama hafif ekru gibi harika bir sabahlığı var. Göğüs altından 3 düğmesi var ve aşağı tarafı kiloş.
Bu elimizde bunu giymek hayalimdi benim.
İçine boğazdan büzgülü, uzun kollu krep şifondan, önden düğmeli (emzirmek için) boydan elbise dikecek annem, hatta yarın kumaşını almaya gideceğiz.
Başımı da aynı uygun renkte düz renk eşarpla normal bağlayacağım;
O eşarbın üzerine de klasik mevlüt eşarplarından değil, kendi gelinliğimden kalan taşlı işlemeli kumaştan şal yaptıracağım.
Yani ondaki motifler kesilip başka bir şifona monte edilecek. Ve hafif bir göz makyajı..
Annem iç elbisesini dikince sabahlığı ve elbisenin fotoğrafını paylaşacağım.
Ben açıkçası gelin gibi olmak istiyorum. Beyaz dantelli sabahlıkla içinden beyaz elbiseyle, başıma taşlı tuşlu şal örterek...
Zaten aşağı yukarı anlamışsınızdır biraz abartıyı sevdiğimiSüslü püslü şeyleri çok severim.
Bu zamanlar insanın hayatında çok fazla olmuyor ve ben sonuna kadar bunu değerlendirmeyi düşünüyorum.
Benim için bebek mevlütü misafirleri kapıda ağırlayacağım sıradan bir gün değil.
Başkasının bebek mevlütüne gittiğimde de kıyafetimi çok aşırı özenle seçerim, değişik pullu mevlüt eşarplarım var, eşarbımı özel bir şekilde bağlarım, süslenir püslenir öyle giderim.
Benimde böyle hoşuma gidiyor işte ne yapayım
Başkasının mevlütüne nasıl gidiyorum, kendi mevlütüme nasıl katılırım
sağlıkla büyüsün annesi yavrun sizinlegunaydin kizlar 3yil once 20.11.2011 de pazar gunu 16.20 de normal dogumla hayatima giren üzüm gözlü prensesim ipek kübram iyiki dogmus iyiki hayatimi aydinlatmis sanki hep hayatimdaymis canim kuzum benim gunler cabucak gecti artik kankam oldu benim parcam canim bu duyguyu bana yasatan Allahima sukurler olsun kizima saglikli hayirli omurler versin kardesini guzellikle kolaylikla dünyaya getirmek nasip olsun ins. kokusunda cennet olan yawrum benim sen hep anne debana hep guzel annem de ellerinin arasina yuzumu al babandan kıskan kardesini sev anne ben buyudum kocaman oldum de
canım evet önde hamdolsun, eşim neden bozdu iki hafta önce kilosu işte 2 kiloydu az dedi canımı sıktı halbu ki haftasına göre çoktu ama ilk oğlum 2850 doğdu sıkıntılarımız oldu ya ondan korkuyor kendince, doğum tarihim adete göre 10 ocak bebeğin gelişimine göre 29 aralık dedicanim benim bi bilgim yok bebegine de masallah nirmalde benim 29Aralik regle gore senin bebis iki hafta onde gidiyor sanirim ondan mi erken alacak ..esin niye cabnini sikti kizcam artik ona
sağol canım, inşaallahgünaydın canım :) bebişinin doğumgünü kutlu olsun :)
mutlu sağlıklı yaşlara inş
canım bebiş de dönmedi daha
döner diye umud ediyorum ama hayırlısı artık
gözün aydın canım
bebişine de maşallah :)
plt hakkında bilgim yok ama inş kötü bişey değildir rabbimin izniyle :)
canım alsın daha iyi çok terleniyor süt lekesi oluyor bolca değişmek gerekiyor zatenayy kızlar 1 penye emzirme sütyeni almıştım
2 adet de önden açılmalı sporcu sütyen almıştım
kayınvalidem de ısmarlamış 2 adet
ev emzirme sütyeni doldubilsem penye olan ı almazdım ben
canım daha ayrıntılı yazarmısın bilgin varsa bana bebeğe etkisi nedir bunca zaman niye çıkmamış canım sıkıldıplt kanın pıthılaşma zamanının göstergesi canım ..ilaç verir doktorun bir sorun olursa merak etme ..
ayyyy bomba haberi yazmayı unutmuşum
kayınvalidem de kendine doğum çantası hazırlamış
bizde kalıcak diye hastanede falan kalırım diye kendi adına
len dur destur ben daha tam hazırlamadım çantamı
canım bebeğe birşey olmaz onunla aynı kanı paylaşmıyorsunuz .. trombosit sayın düşük müydü senin ? ameliyat ta kanama kontrolü için söylemiş doktorun.. endişelenmesen bilirsin tabi ki canım:)
canım o hiç önemli değil hatta senin memen gibi olanların sütü daha çok oluyor
canım bence normal kilosu netten baksana haftasına göre
canım adet sancısı önemli ya enfeksiyon ya böbrek ya susuz kalmış olunabiliyor yani ihmal etme git tahlil yaptır nst ye girersin
geçmiş olsun canım
he he orası öyle şekerli
inşaallah canım istediğin gibi olur
bende:)
ah normal doğum işte ne güzel
canım normalde gidiyorda sezaryanda koca göbek kalıyor
canım iyi tarafından bakıyorum keşke benimkilerde alsa nerdee ama senin içinde kalmasın kv de ilgilendirmez sende 3-6 ay al 6-9 ay al canının istediğini al kv getireceklerinin hepsini yıkamasın hediye götürürsün başka bebeklere olur biter
çok güzeller
canım çıt diye ses mi geliyor bende de oluyorda böyle eklem yeri çıtlar gibi
ah ah aynen fenalık geldi
canım o hıçkırık oluyor bebişin hıçkırıyor
aa ne güzel uygulamaymış o öyle
bende ilk başta öyleydim şimdi rahatım
canım çok acıyor zaten ama çekiştirme fazla doğumu tetikliyor meme ucuyla oynamak, ebeler nasıl çekiştiriyor hastanede
rahim büyüyor
güle güle kullanın
canım herkes nasıl istiyorsa içinden nasıl geçiyorsa öyle yapmalı zaten sen böyle istiyorsun böyle yaparsın ne güzel yapabilmekte nimet zaten, benim eşim her şeyi içimde bıraktığı için öyle şatafatlı yapamam isterimde yapamam
sağlıkla büyüsün annesi yavrun sizinle
canım evet önde hamdolsun, eşim neden bozdu iki hafta önce kilosu işte 2 kiloydu az dedi canımı sıktı halbu ki haftasına göre çoktu ama ilk oğlum 2850 doğdu sıkıntılarımız oldu ya ondan korkuyor kendince, doğum tarihim adete göre 10 ocak bebeğin gelişimine göre 29 aralık dedi
sağol canım, inşaallah
canım alsın daha iyi çok terleniyor süt lekesi oluyor bolca değişmek gerekiyor zaten
canım daha ayrıntılı yazarmısın bilgin varsa bana bebeğe etkisi nedir bunca zaman niye çıkmamış canım sıkıldı
yok artık kendini davet ettiriyor yani:)
Sağol canım bebeğim etkilenmesinde, trombosit ne olarak geçiyor ki tahlilde bakayım hemen, doğumumda sezaryan olacak ya çok önemli o zamancanım bebeğe birşey olmaz onunla aynı kanı paylaşmıyorsunuz .. trombosit sayın düşük müydü senin ? ameliyat ta kanama kontrolü için söylemiş doktorun.. endişelenme
aaa canim sende bi alemsin birak sanciyi da o ceksin ne komik kadin ayni sehirde degil misiniz ne cabtasi ya :)
sen bilirsin tabi ki canım:)
canım o hiç önemli değil hatta senin memen gibi olanların sütü daha çok oluyor
canım bence normal kilosu netten baksana haftasına göre
canım adet sancısı önemli ya enfeksiyon ya böbrek ya susuz kalmış olunabiliyor yani ihmal etme git tahlil yaptır nst ye girersin
geçmiş olsun canım
he he orası öyle şekerli
inşaallah canım istediğin gibi olur
bende:)
ah normal doğum işte ne güzel
canım normalde gidiyorda sezaryanda koca göbek kalıyor
canım iyi tarafından bakıyorum keşke benimkilerde alsa nerdee ama senin içinde kalmasın kv de ilgilendirmez sende 3-6 ay al 6-9 ay al canının istediğini al kv getireceklerinin hepsini yıkamasın hediye götürürsün başka bebeklere olur biter
çok güzeller
canım çıt diye ses mi geliyor bende de oluyorda böyle eklem yeri çıtlar gibi
ah ah aynen fenalık geldi
canım o hıçkırık oluyor bebişin hıçkırıyor
aa ne güzel uygulamaymış o öyle
bende ilk başta öyleydim şimdi rahatım
canım çok acıyor zaten ama çekiştirme fazla doğumu tetikliyor meme ucuyla oynamak, ebeler nasıl çekiştiriyor hastanede
rahim büyüyor
güle güle kullanın
canım herkes nasıl istiyorsa içinden nasıl geçiyorsa öyle yapmalı zaten sen böyle istiyorsun böyle yaparsın ne güzel yapabilmekte nimet zaten, benim eşim her şeyi içimde bıraktığı için öyle şatafatlı yapamam isterimde yapamam
sağlıkla büyüsün annesi yavrun sizinle
canım evet önde hamdolsun, eşim neden bozdu iki hafta önce kilosu işte 2 kiloydu az dedi canımı sıktı halbu ki haftasına göre çoktu ama ilk oğlum 2850 doğdu sıkıntılarımız oldu ya ondan korkuyor kendince, doğum tarihim adete göre 10 ocak bebeğin gelişimine göre 29 aralık dedi
sağol canım, inşaallah
canım alsın daha iyi çok terleniyor süt lekesi oluyor bolca değişmek gerekiyor zaten
canım daha ayrıntılı yazarmısın bilgin varsa bana bebeğe etkisi nedir bunca zaman niye çıkmamış canım sıkıldı
yok artık kendini davet ettiriyor yani:)
Kızlar bebeğin kilosu konuşulmuş , bebeğim kilolu olsun diyenler tuhafınıza gitmesin benden onlardanım çünkü oğlum 2850 doğdu hem de 3500 beklerken arada dağlar kadar fark var, son ay kilo alması durmuştu dr müdahale etmedi ki edilmesi gerekiyormuş, hal böyle olunca benimde sütüm hemen gelmeyince mama verildi ona rağmen aç kaldı şekeri düştü ve açlıktan havale geçirdi benim yavrum3 gün yoğun bakımda yattı, doğumumun sezaryan olmasının sebebide kalp atışlarını taşıkardik olmasıydı bu da bence anne karnında beslenmesinin durmasındandı yani güçsüz düşmüştü benim oğlum, güçsüz olması kilosunun da az olması sonucu başımıza bunlar geldi bizim
Yaşamayan bilemezo yüzden şimdi bebeğimin 4 kilo doğmasını istiyorum o kadar taktım buna tabi ki sağlıklı olsun önemli olan bu, zaten sağlığını kiloya bağladığım için böyle düşünüyorum
Şimdi maşaallah süphanallah deyin teyzeleri 2500 gr çıktı tabi yanılma payı oluyor 200-300 gr, o kadar seviniyorum ki tarif edemem, eşimde o yüzden geçen hafta kilosu az değil mi dedi moralimi bozdu ki kilosunun fazla olduğunu bildiğim halde moralimi bozmaya yetti bu laf
Umarım anlatabilmişimdir:)
Bu arada oğlumun havale geçirdiğini ellerinden farkettim ben elleri kasılmıştı,Allah'ın hikmeti o ara eldivenini çıkarmıştım şimdi eldiven kullanmayı pek düşünmüyorum bu sebepten
oohh maaşalllh-5 +6 = +1 kilo
Aclik 110a kadar normalmis sanirim canim
aynı yerdeyiz canım hatta 15 dk da yürüyerek varıyoruz birbirimize
hastane de ikimizin evinin arasında ikimize de eşit mesafede bana 5 dk ona 10 dk uzaklıkta gibi yürümeylesabahtaann beri gülüyorum
yok kız o dAveti aşmış sahiplenmiş resmen
neyse artık ilk torunu olucak ona sayıyorumsaf benim kv biraz
eşimde alır getirirmiş çantayı
sanki doğum çantası
maşallah canım bebeğinerabbim korusun inş öyle şeyler yaşatmasın birdaha
kızlar pentiden hamile kilodu aldım 4 beden, ne o öyle çocuk çorabı gibi
bebişimizi sıkıp ta ona zarar vermez dimistajımda ders anlatırken sadece 1 gün giyerim artk napıyım
Aynen canim herşey yasakben giitim dün idare eder sınırda dedi yediğine içtiğine dikkat et dedi hamurişi falan yeme dedi amann şimdi yemicem ne zaman yicem beaaa :)
kızlar en kullanışlı burun aspiratörü hangisi kullananlar fikir verebilir mi
cizgi film izlemmekten böö geldi ahmet doguna da izleyecegimi dusunursem onumuzdeki 5yil boyle
Plt düşük ama neden
Kan grubu 0 olup bebeğinin kilosu iyi olanlar nasil besleniyorsunuz?
Günaydınlar herkese... benim paşa dönmedi döneceğini de hiç sanmıyorum artık. . Sezeryan fikrine alışmaya baslasam iyi olacak ama ben nedense normal doğumdan değilde sezeryan dan korkuyorum..
ayyyy bomba haberi yazmayı unutmuşum
kayınvalidem de kendine doğum çantası hazırlamış
bizde kalıcak diye hastanede falan kalırım diye kendi adına
len dur destur ben daha tam hazırlamadım çantamı
Kızlar bebeğin kilosu konuşulmuş , bebeğim kilolu olsun diyenler tuhafınıza gitmesin benden onlardanım çünkü oğlum 2850 doğdu hem de 3500 beklerken arada dağlar kadar fark var, son ay kilo alması durmuştu dr müdahale etmedi ki edilmesi gerekiyormuş, hal böyle olunca benimde sütüm hemen gelmeyince mama verildi ona rağmen aç kaldı şekeri düştü ve açlıktan havale geçirdi benim yavrum3 gün yoğun bakımda yattı, doğumumun sezaryan olmasının sebebide kalp atışlarını taşıkardik olmasıydı bu da bence anne karnında beslenmesinin durmasındandı yani güçsüz düşmüştü benim oğlum, güçsüz olması kilosunun da az olması sonucu başımıza bunlar geldi bizim
Yaşamayan bilemezo yüzden şimdi bebeğimin 4 kilo doğmasını istiyorum o kadar taktım buna tabi ki sağlıklı olsun önemli olan bu, zaten sağlığını kiloya bağladığım için böyle düşünüyorum
Şimdi maşaallah süphanallah deyin teyzeleri 2500 gr çıktı tabi yanılma payı oluyor 200-300 gr, o kadar seviniyorum ki tarif edemem, eşimde o yüzden geçen hafta kilosu az değil mi dedi moralimi bozdu ki kilosunun fazla olduğunu bildiğim halde moralimi bozmaya yetti bu laf
Bu arada oğlumun havale geçirdiğini ellerinden farkettim ben elleri kasılmıştı,Allah'ın hikmeti o ara eldivenini çıkarmıştım şimdi eldiven kullanmayı pek düşünmüyorum bu sebepten
ne dedin sen ne dedin sen nasıl hamile kiloduna çocuk çorabi gbi dersin aaaaa aşk olsuuuunnn bu kadar zamandr hamile kulodu giyorum nasıl dalga geçersinnn insan hakları mahkemesine vercm senikızlar pentiden hamile kilodu aldım 4 beden, ne o öyle çocuk çorabı gibi
bebişimizi sıkıp ta ona zarar vermez dimistajımda ders anlatırken sadece 1 gün giyerim artk napıyım
ayy kotu seyler yasamişsinz ama atlatmişinz . Muhtemelen anne karnında gelişmedginden olmuştr dedgn gbi. Bende bebegin ele avuca gelmesini isteyenlerdenim zaten 5 -6 kilo olsun demiyorum 3.5 4 kilo olsun . Yani olması gereken normal standartlarda olsun istiyorum. Kim istemezki ..Kızlar bebeğin kilosu konuşulmuş , bebeğim kilolu olsun diyenler tuhafınıza gitmesin benden onlardanım çünkü oğlum 2850 doğdu hem de 3500 beklerken arada dağlar kadar fark var, son ay kilo alması durmuştu dr müdahale etmedi ki edilmesi gerekiyormuş, hal böyle olunca benimde sütüm hemen gelmeyince mama verildi ona rağmen aç kaldı şekeri düştü ve açlıktan havale geçirdi benim yavrum3 gün yoğun bakımda yattı, doğumumun sezaryan olmasının sebebide kalp atışlarını taşıkardik olmasıydı bu da bence anne karnında beslenmesinin durmasındandı yani güçsüz düşmüştü benim oğlum, güçsüz olması kilosunun da az olması sonucu başımıza bunlar geldi bizim
plt diye geçer canım bak bakalım değerin kaç çıkmış ..Sağol canım bebeğim etkilenmesinde, trombosit ne olarak geçiyor ki tahlilde bakayım hemen, doğumumda sezaryan olacak ya çok önemli o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?