2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar. Çok şükür yıllık iznimden 2 gün aldım ve evdeyim. İş yerim çok yakın olmasına rağmen işkence gibi geliyor gidip gelmek. 2 gün rahatız :)

Sürekli heveslenip erteliyorum galiba bugün bebişimin eşyalarını yıkarım. En azından hastanede lazım olacakları halledeyim diyorum. İlk doğum gelince bende endişeler de değişti rüyalarda

Allahım doguma 2 gün kaldı demeyide nasip et
Amin canim insallah. .
özl hamile çorabı görmüştüm nette ama markasını hatırlamıyorum google dan bi arat istersen karın kısmı özel bi araştır sen işine yarar belki
Canım bu pentininki de hamile corabı diye satılıyor karın kısmını özel yapmıslar ama cok dardı ve sıktı belki karın yapısıyla da alakalı bi durumdur benim karnım yanlara yayılmadı mesela öne doğru füze gibi sipsivri:) belki ondan olmamıstir...bi bakayım netten sagol canim

ebru maternty trendyol den almıştım baya giydim onu ama yırtıldı canım o iyiydi rahattm sitesinde de vardır belki
yine ihtiyaçolunca pentinin alıyım dedim

Gunaydin kizlar,sabaha karsi 6 da vajinama igne batar gibi sancimi diyim agrimi baskimi cozemedim,yarim dk araliklarla yaklasik 1-2 saat ayni tempoyla vurdu,cok sasirdim dedim heralde kasilma dedikleri sey bu ve bn dedim doguruyorum heralde,uyumusum sonra ama uyandigimda gecmisti o durum ,neydi o yasadigin cozemedim

gunaydin kizlar 3yil once 20.11.2011 de pazar gunu 16.20 de normal dogumla hayatima giren üzüm gözlü prensesim ipek kübram iyiki dogmus iyiki hayatimi aydinlatmis sanki hep hayatimdaymis canim kuzum benim gunler cabucak gecti artik kankam oldu benim parcam canim bu duyguyu bana yasatan Allahima sukurler olsun kizima saglikli hayirli omurler versin kardesini guzellikle kolaylikla dünyaya getirmek nasip olsun ins. kokusunda cennet olan yawrum benim sen hep anne debana hep guzel annem de ellerinin arasina yuzumu al babandan kıskan kardesini sev anne ben buyudum kocaman oldum de

Günaydın annisler cnm ya sağlıklı ve mutlu yaşlar olsun inşallah allahım korusun meleklerimizi

aynen canım ben de o moddayım.. daha hiç mevlüt fln planlayamadım

Günaydınlar herkese... benim paşa dönmedi döneceğini de hiç sanmıyorum artık. . Sezeryan fikrine alışmaya baslasam iyi olacak ama ben nedense normal doğumdan değilde sezeryan dan korkuyorum..

Selam canlarım kontrolüm vardı oğlumu gördüm şükür iyi, gayet güzel çıktı kilosu hatta dr şeker mi var dedi yok dedim yapıldı normal çıktı, çok güzel gelişimi dedi hamdolsun kızlar eşim moralimi bozduğuyla kaldı, nst ye girdim sancım bir kere 60 çıktı iyi dedi dr

Haftasonu acilde yaptırdığım tahlilleri gösterdim iyi ki göstermişim, o dr un normal dediğine bu normal demedi, plt değerim düşük çıkmıştı bu tahlili 10 gün sonra tekrarlayalım dedi, birde akıntı görünüyor dedi tahlile göre, fitil yazıyım mı dedi gerekiyorsa yazın dedim yazdı, sancılarım ondan muhtemelen anlıycağınız, suyu bol iç dedi o da

Doğum tarihimi sordum 29 aralık gözüküyor ama 10 gün önce alıyoruz dedi bende almayın gününde olsun dedim, çatlarsın diye şaka yapıyor:) özelde ki dr a gidicem artık buna da devam edicem tabi, bakalım özeldekine diyicem ben erkenden alınmasını istemiyorum diye

Normal doğum istediğimi biliyor bu dr hatırladı gittin mi ünivesite hastanesine dedi, eşim istemiyor son anda yine sezaryan yapacaklar bir sürü sıkıntı çekeceksin diyor dedim, dr da bence git dedi, ne yapsam kızlar sizce?

Birde plt hakkında bilgisi olan var mı, nettetn baktım önemli bir şey gibi pıhtılaşma, gebelik zehirlenmesi vs. yazıyor

Aynen cnm bende de oluyo kalp atışı gibi ritmik bi şekilde oluyo hatta ben makat bölgesinden hissediyorum benimde garibime gitmişti bu durum
canım bebekleriniz hıçkırıyor:) o yüzden öyle kalp atışı gibi sallanıyor...hepimize oluyor normal yani.. solunum egzersizi onlar :)

canim benim bi bilgim yok bebegine de masallah nirmalde benim 29Aralik regle gore senin bebis iki hafta onde gidiyor sanirim ondan mi erken alacak ..esin niye cabnini sikti kizcam artik ona

günaydın canım :) bebişinin doğumgünü kutlu olsun :)

mutlu sağlıklı yaşlara inş

Günaydınlar herkese... benim paşa dönmedi döneceğini de hiç sanmıyorum artık. . Sezeryan fikrine alışmaya baslasam iyi olacak ama ben nedense normal doğumdan değilde sezeryan dan korkuyorum..

canım bebiş de dönmedi daha
döner diye umud ediyorum ama hayırlısı artık

gözün aydın canım
bebişine de maşallah :)

plt hakkında bilgim yok ama inş kötü bişey değildir rabbimin izniyle :)

plt kanın pıthılaşma zamanının göstergesi canım ..ilaç verir doktorun bir sorun olursa merak etme ..

Şaka gibi vallahi :) boşver sen hiç takılma.. zaten o 4,5 kilo bebeği çıkartırken bir tarafları yırtılmıştır.. hala daha savunuyorlar.. son 2 ay alacaklar kiloyu canını hiç sıkma ..anlatamazsın.. canını sıkan birşey olduğunda hayırlısı olsun de çok bozuluyorlar..

ayyyy bomba haberi yazmayı unutmuşum

kayınvalidem de kendine doğum çantası hazırlamış
bizde kalıcak diye hastanede falan kalırım diye kendi adına

len dur destur ben daha tam hazırlamadım çantamı
aaa canim sende bi alemsin birak sanciyi da o ceksin ne komik kadin ayni sehirde degil misiniz ne cabtasi ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…