2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayy guldurdun kız bni oglen oglen . Guzel bişey aslında. İlgilenmesi sahiplenmesi guzel seyler. Ben severim ama çokta karışmaması şartıyla

çok düşük değil canım endişelenme .. doktorun ona göre önlemini alır hiç canını sıkma. bebeği hiç bir şekilde etkilemez tamamen seninle ilgili... bu aralar kendini travmadan koru sadece ona dikkat et ..bir forumda bununla ilgili bir şey görmüştüm.. bakayım eklerim biradan ... bazen cihazlar da tam ölçüm yapamayabiliyor ...

ayyyy bomba haberi yazmayı unutmuşum

kayınvalidem de kendine doğum çantası hazırlamış
bizde kalıcak diye hastanede falan kalırım diye kendi adına

len dur destur ben daha tam hazırlamadım çantamı

umarım iyi biridir. iyi biriyse heyecan yapmış demek ki .. umarım iyi biridir , iyi anlaşıyorsunuzdur.. eğer öyleyse bu çok değerli bir şey.. ama cadının tekiyse feci baskı olmuş bu sana ..

ne dedin sen ne dedin sen nasıl hamile kiloduna çocuk çorabi gbi dersin aaaaa aşk olsuuuunnn bu kadar zamandr hamile kulodu giyorum nasıl dalga geçersinnn insan hakları mahkemesine vercm seni

Sırt çantası konusuna gönderme yapmaya çalıştın sanırım. Hoş olmamış bu yorumun

ay benim de almam lazım orta olur herhalde bana

Sırt çantası pratik diye aldım ben .. evden çıkarken bir elimde bebek bir elimde arabası sırtıma da çantayı takar daha dengeli olur diye düşündüm.. bu da bir alternatif yani.. istemeyen almaz zaten ..
bende şahsen hiç istemiyodum sırt çantasını ama ablam bana chicconun sırt çantasını vermişti büyük hemd kullanışlı al demişti ama ben almayıp annemde bırakmıştım şimdi pişman oldum anneme gidince alıcam onu bi yere gitmeye hem daha iyi büyük büyük hemd bebeğimi taşıyalım çantayımı bütün saçma düşüncelerimi kafamdan attım anne olmak böyle bişey sanırım
3 parça şey koydum çantasına hemen doldu benim portbebeli set çantam var bide bübchen çantam var ama ufak birine kendiminkini koysam kızımın eşyalarını nereye koycam hastaneye giderken en iyisi sırt çantası

süt kartı kocaelı buyuksehir belediyesinin baslattıgı bı uygulama.hamılelere süt dagıtımı.6 ay boyunca.karta para yukluyolar marketlerdn alıyoruz sutlerı
iyimiş valla az da olsa düşünüyo belediye hamişlerini bizim belediyeler bizii yese doymayacak

Allahım doguma 2 gün kaldı demeyide nasip et
ayyy doğuma demek istememde bebeğimi kucağıma alalı iki gün oldu demek istiyorum ben
doğumdan tırsıyorum da gözümü kapasam kızım kucağımda olsaa

ayyyy bomba haberi yazmayı unutmuşum

kayınvalidem de kendine doğum çantası hazırlamış
bizde kalıcak diye hastanede falan kalırım diye kendi adına

len dur destur ben daha tam hazırlamadım çantamı
ayy inanmıyorum yaa hiç güleceğim yoktu senden önce doğuma gidecekte haberin yok senin
ama düşünceli kv senden önce seni düşünüyo kendince sanırım ama sanada bırakmıyo

Hayırlı günler arkadaslarım... Nasılsınız bakalım.. İnanın böle agrılardan neremin agrdıgını unutuyorum.. Nefesim yetmiyo.. Bazen bogazımı biri sıkıyo gibi.. Havalarda bıgun soguk bi gri ... İyice bnde bi affdf havası basladı..
Allahım ne yazıgımıda anlamıorum..

EFLALİM biranem bevegine masallah... Dedgın deger hakkında bi bilgim yok.. İnş bişi yoktur.. Arkadasların desıgı gii seni etkılıcek bi durum olmaz kardesim...

Girlboymom Dorumu yazdım nici bilmiyorum.. Canım aglattın kız bni.. Rabbim yawruna saglık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin...bnmde kızım varya ayrı bi üstüne alındım...

Kalkıp evi topliiiim

canım sende anlayışlı olduktan sonra gelmesinden sakınca yok o zaman:) bende kv istiyorum annemi değil mesela:)

amin canım inşaallah bir daha yaşamayız o sıkıntıları

geçinip gidiyoruz canım ben mesafeliyimdir kv me karşı o yüzden yüzgöz olmadık hiç şükürler olsun saygımda eksik etmedim hiç oda bana
annem izmirde ben istanbulda mecbur o gelecek yani
annem 2. güne falan yetişir anca

Bence öne evde giyip dene, bende aldım ama ofiste makasla kesip çıkarasım geldi..Anormal rahatsız..

aslında aldığım her eşyayı eve glince denerim ama onu denemeyi gözüm almadı nedense
olmadı pantolon giyerim napıyım

ayy guldurdun kız bni oglen oglen . Guzel bişey aslında. İlgilenmesi sahiplenmesi guzel seyler. Ben severim ama çokta karışmaması şartıyla

bende kv lere karşı bir ön yargı var kadın ağzıyla kuş tutsada bana yaranamıyor yenemedim şu ön yargımı ama ona da hiç belli etmedim
güleryüzümü gösteririm hep saygıda kusur etmm
karışırsa işler değişir tabi
o yüzden mesafemi korurum ki karışmasn

umarım iyi biridir. iyi biriyse heyecan yapmış demek ki .. umarım iyi biridir , iyi anlaşıyorsunuzdur.. eğer öyleyse bu çok değerli bir şey.. ama cadının tekiyse feci baskı olmuş bu sana ..

iyi anlaşıyoruz sayılır canm şükürler olsun cadılığını görmedim hiç kızım der hep öyle davranmaya da çalışır
hele kp kızından bile aayırmaz şükürler olsun
kp daha çok sever beni ama belli etmez
babam gibi
babam yaşlanınca belli etmeye başladı tabi o ayrı

zaten bu gidişle öyle olucak sanırım haber ver duşa gir temizlen doğuma git derken( tabi inş bu kadar zamn olur )
ben hastaneye gidene kadar o hastaneye gelmişbizi bekliyo
düşüncelidir saolsun baksana emzirme sütyenine kadar ısmarlamış

senin adına çok sevindim canım

valla böyle giderse doğumada girerse hiç şaşırmam
eşine sen dur şöyle diyipte
ay hiç düşünemiyorum

okurken bile çok etkilendim çok şükür bişey seni yönlendirmiş ellerine bakmışsın allaha şükür malum oluyor ya onun gibi olmuş bebişinin kilolu olmasını istemeni çok iyi anladım canım allah bir daha yaşatmasın ne sana ne bana ne de bir başkasına rabbim yardımcımız olsun inşallah

Sağol canım, benim doktorum progesterona başlattı, zararlı diye mi bu haftadan sonra olmaz dedi acaba seninki? Hayırlı zamanda sağ salim doğum nasip etsin Rabbim.

progestanın bu zamanda kullanılmasıyla ilgili bana yaşayan kişinin bizzat anlattığı, anlattığı an ağzımı 1 karıştan fazla açık bırakan ve hala inanamadığım olay şu şekilde. Anlatan kişi diyor ki 7 aylıktım düşük gibi bir sorun yaşadım ve doktor beni progestanla destekledi ve problem kalmadı ancak doğum haftam geldi geçti fakat bende doğuma dair bir belirti veya sezeryanla almayı gerektirecek bir problem yaşanmadı. Her gün sağlık ocağında bebeğin kalp atışları ve benim tansiyon v.s bakıldı ama kendimi hem çok iyi hissettiğim hemde bebekte bir problem olmadığı için bekledik. Finalde bebek 46.haftada doğdu dedi.
Anlatan kişi aynen bunları anlattı hala inanasım gelmiyor ayrıca anlatan kişiyi de pek tanıdığım söylenemez ama neden yalan söylesin birde o var ama bilemiyorum. Bu hafta doktoruma 41-42 haftalara kalır mı doğum dedim yok en fazla 2-3 gün bekleriz fazla olmaz, kendi gelmesse suni sancı veya sezeryanla alırız dedi. yani progestanla ilgili bildiğim tek ve yegane olay bu ama inanma bence veya en doğrusunu doktor bilir sorabilirsin.

Plt düşük ama neden
bilmiyorum ki canım dr a ayrıntısını sormadım keşke sorsaydım 10 gün sonra tekrarlayalım bu önemli dedi
canım o 300gr yanılma payı belki senin bebeğini şu an 2700gr yapar +- diyolar sonuçta bence biz + olarak düşünelim
evet pozitif olalım haklısın canım:) inşaallah öyledir
öyle canım her anne ister tabi ki
plt diye geçer canım bak bakalım değerin kaç çıkmış ..

canım çok sağol emek verip linkte eklemişsin okudum hemen, çok düşük değilmiş dediğin gibi bakalım bir daha ki tahlile inşaalah iyice düşmez, kortizonlu ilaç başlatılıyormuş tedavisi için, canım sıkılmıştı epey
canım benimde çok ağrım var, dün görseydin oğlumu wc ye alıştırdığım için sürekli çömeliyorum ayyy akşama doğru çatı kemiklerim ayrılıyor sandım nasıl ağrıdı, şükür geçmiş bugün

inşaallah canım amin, kan pıhtılaşması sorunuymuş kanım geç pıhtılaşırmış
canım hamdolsun ben seviyorum kv mi samimiyizdir, keşke benimde annem candan ciğerden olsa kv dem annemde çok yardım eder bana
amin canım amin kimseye yaşatmasın çok zor evine getirmişken geri hastaneye bırakmak
Eşini doğuma girdirecek olan var mı?
Kuzenim doğururken girsin diyodu sonra vazgeçmiş. Benim de pek sevmediğim bi durum neden beni o halde görsün ki

ben istiyorum bu sefer bakalım hastane prensibi ne, benimki sezaryanya girsin foto çeksin diyorum:) hem de görsün ne eziyet çektiğimi belki insafa gelir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…