ayy guldurdun kız bni oglen oglen . Guzel bişey aslında. İlgilenmesi sahiplenmesi guzel seyler. Ben severim ama çokta karışmaması şartıylaaynı yerdeyiz canım hatta 15 dk da yürüyerek varıyoruz birbirimize
hastane de ikimizin evinin arasında ikimize de eşit mesafede bana 5 dk ona 10 dk uzaklıkta gibi yürümeylesabahtaann beri gülüyorum
yok kız o dAveti aşmış sahiplenmiş resmen
neyse artık ilk torunu olucak ona sayıyorumsaf benim kv biraz
eşimde alır getirirmiş çantayı
sanki doğum çantası
maşallah canım bebeğinerabbim korusun inş öyle şeyler yaşatmasın birdaha
kanal tedavısıne basladıkk canımm cokk sukurr gectı sayılır omrumden ömur gııttı ama :)diş agrısı da çok zor rabbim yardımcın olsun canm
çok düşük değil canım endişelenme .. doktorun ona göre önlemini alır hiç canını sıkma. bebeği hiç bir şekilde etkilemez tamamen seninle ilgili... bu aralar kendini travmadan koru sadece ona dikkat et ..bir forumda bununla ilgili bir şey görmüştüm.. bakayım eklerim biradan ... bazen cihazlar da tam ölçüm yapamayabiliyor ...
ayyyy bomba haberi yazmayı unutmuşum
kayınvalidem de kendine doğum çantası hazırlamış
bizde kalıcak diye hastanede falan kalırım diye kendi adına
len dur destur ben daha tam hazırlamadım çantamı
endişelenme her 100 kadında 5 inde görülüyormuş canım.. gestasyonel trombositopeni diye geçiyor.. fizyolojik birşeymiş. Doğum sonrası kendi kendine düzeliyormuş canım.. oku bak
ayyyy bomba haberi yazmayı unutmuşum
ne dedin sen ne dedin sen nasıl hamile kiloduna çocuk çorabi gbi dersin aaaaa aşk olsuuuunnn bu kadar zamandr hamile kulodu giyorum nasıl dalga geçersinnn insan hakları mahkemesine vercm seni
koptum yaaa :))ayyyy bomba haberi yazmayı unutmuşum
ay benim de almam lazım orta olur herhalde bana
bende şahsen hiç istemiyodum sırt çantasını ama ablam bana chicconun sırt çantasını vermişti büyük hemd kullanışlı al demişti ama ben almayıp annemde bırakmıştım şimdi pişman oldum anneme gidince alıcam onu bi yere gitmeye hem daha iyi büyük büyük hemd bebeğimi taşıyalım çantayımı bütün saçma düşüncelerimi kafamdan attım anne olmak böyle bişey sanırımSırt çantası pratik diye aldım ben .. evden çıkarken bir elimde bebek bir elimde arabası sırtıma da çantayı takar daha dengeli olur diye düşündüm.. bu da bir alternatif yani.. istemeyen almaz zaten ..
iyimiş valla az da olsa düşünüyo belediye hamişlerini bizim belediyeler bizii yese doymayacaksüt kartı kocaelı buyuksehir belediyesinin baslattıgı bı uygulama.hamılelere süt dagıtımı.6 ay boyunca.karta para yukluyolar marketlerdn alıyoruz sutlerı
ayyy doğuma demek istememde bebeğimi kucağıma alalı iki gün oldu demek istiyorum benAllahım doguma 2 gün kaldı demeyide nasip et
ayy inanmıyorum yaaayyyy bomba haberi yazmayı unutmuşum
canım sende anlayışlı olduktan sonra gelmesinden sakınca yok o zaman:) bende kv istiyorum annemi değil mesela:)
amin canım inşaallah bir daha yaşamayız o sıkıntıları
Bence öne evde giyip dene, bende aldım ama ofiste makasla kesip çıkarasım geldi..Anormal rahatsız..
kan grubuyla bir alakasımı var beslenmenin
geçen hafta dönmüştü bu hafta yine ters duruyor artık kısmet ne diyelim
hahahha süpermiş unuttuğun bişey olursa onunkilerden alırsın artık alem bu kv ler yaaa
ayy guldurdun kız bni oglen oglen . Guzel bişey aslında. İlgilenmesi sahiplenmesi guzel seyler. Ben severim ama çokta karışmaması şartıyla
umarım iyi biridir. iyi biriyse heyecan yapmış demek ki .. umarım iyi biridir , iyi anlaşıyorsunuzdur.. eğer öyleyse bu çok değerli bir şey.. ama cadının tekiyse feci baskı olmuş bu sana ..
koptum yaaa :))
bende şahsen hiç istemiyodum sırt çantasını ama ablam bana chicconun sırt çantasını vermişti büyük hemd kullanışlı al demişti ama ben almayıp annemde bırakmıştım şimdi pişman oldum anneme gidince alıcam onu bi yere gitmeye hem daha iyi büyük büyük hemd bebeğimi taşıyalım çantayımı bütün saçma düşüncelerimi kafamdan attım anne olmak böyle bişey sanırım
3 parça şey koydum çantasına hemen doldu benim portbebeli set çantam var bide bübchen çantam var ama ufak birine kendiminkini koysam kızımın eşyalarını nereye koycam hastaneye giderken en iyisi sırt çantası
iyimiş valla az da olsa düşünüyo belediye hamişlerini bizim belediyeler bizii yese doymayacak
ayyy doğuma demek istememde bebeğimi kucağıma alalı iki gün oldu demek istiyorum ben
doğumdan tırsıyorum dagözümü kapasam kızım kucağımda olsaa
ayy inanmıyorum yaahiç güleceğim yoktu senden önce doğuma gidecekte haberin yok senin
ama düşünceli kv senden önce seni düşünüyo kendince sanırım ama sanada bırakmıyo
geçinip gidiyoruz canım ben mesafeliyimdir kv me karşı o yüzden yüzgöz olmadık hiç şükürler olsun saygımda eksik etmedim hiç oda bana
annem izmirde ben istanbulda mecbur o gelecek yani
annem 2. güne falan yetişir anca
aslında aldığım her eşyayı eve glince denerim ama onu denemeyi gözüm almadı nedense
olmadı pantolon giyerim napıyım
bende kv lere karşı bir ön yargı var kadın ağzıyla kuş tutsada bana yaranamıyoryenemedim şu ön yargımı ama ona da hiç belli etmedim
güleryüzümü gösteririm hep saygıda kusur etmm
karışırsa işler değişir tabi
o yüzden mesafemi korurum ki karışmasn
iyi anlaşıyoruz sayılır canm şükürler olsuncadılığını görmedim hiç kızım der hep öyle davranmaya da çalışır
hele kp kızından bile aayırmaz şükürler olsun
kp daha çok sever beni ama belli etmez
babam gibi
babam yaşlanınca belli etmeye başladı tabi o ayrı
senin adına çok sevindim canımzaten bu gidişle öyle olucak sanırım haber ver duşa gir temizlen doğuma git derken( tabi inş bu kadar zamn olur )
ben hastaneye gidene kadar o hastaneye gelmişbizi bekliyo
düşüncelidir saolsun baksana emzirme sütyenine kadar ısmarlamış
valla böyle giderse doğumada girerse hiç şaşırmamzaten bu gidişle öyle olucak sanırım haber ver duşa gir temizlen doğuma git derken( tabi inş bu kadar zamn olur )
ben hastaneye gidene kadar o hastaneye gelmişbizi bekliyo
düşüncelidir saolsun baksana emzirme sütyenine kadar ısmarlamış
okurken bile çok etkilendim çok şükür bişey seni yönlendirmiş ellerine bakmışsın allaha şükür malum oluyor ya onun gibi olmuş bebişinin kilolu olmasını istemeni çok iyi anladım canım allah bir daha yaşatmasın ne sana ne bana ne de bir başkasına rabbim yardımcımız olsun inşallahKızlar bebeğin kilosu konuşulmuş , bebeğim kilolu olsun diyenler tuhafınıza gitmesin benden onlardanım çünkü oğlum 2850 doğdu hem de 3500 beklerken arada dağlar kadar fark var, son ay kilo alması durmuştu dr müdahale etmedi ki edilmesi gerekiyormuş, hal böyle olunca benimde sütüm hemen gelmeyince mama verildi ona rağmen aç kaldı şekeri düştü ve açlıktan havale geçirdi benim yavrum3 gün yoğun bakımda yattı, doğumumun sezaryan olmasının sebebide kalp atışlarını taşıkardik olmasıydı bu da bence anne karnında beslenmesinin durmasındandı yani güçsüz düşmüştü benim oğlum, güçsüz olması kilosunun da az olması sonucu başımıza bunlar geldi bizim
Yaşamayan bilemezo yüzden şimdi bebeğimin 4 kilo doğmasını istiyorum o kadar taktım buna tabi ki sağlıklı olsun önemli olan bu, zaten sağlığını kiloya bağladığım için böyle düşünüyorum
Şimdi maşaallah süphanallah deyin teyzeleri 2500 gr çıktı tabi yanılma payı oluyor 200-300 gr, o kadar seviniyorum ki tarif edemem, eşimde o yüzden geçen hafta kilosu az değil mi dedi moralimi bozdu ki kilosunun fazla olduğunu bildiğim halde moralimi bozmaya yetti bu laf
Umarım anlatabilmişimdir:)
Bu arada oğlumun havale geçirdiğini ellerinden farkettim ben elleri kasılmıştı,Allah'ın hikmeti o ara eldivenini çıkarmıştım şimdi eldiven kullanmayı pek düşünmüyorum bu sebepten
Huhuu iyi geceler annişler
Kendime ayrı topik açacağım hazırlıklarım diye
n11.com'dan süt pompası ve hediyeleri, ince süngerli emzirme sütyeni, unibaby yenidoğan ıslak pamuk mendil, hepsini dün eksiksiz teslim aldık. 2 gün içinde gönderdiler. Eksiklerimiz azalıyor inşallah
aldıklarını güle güle kullan. Şu aralar kafamda süt pompası var ne marka ve nereden alayım diye. n11 i düşünüyordum ama burda arkadaşlar iyi değil dediler vazgeçtim ama sen memnun kalmışsın. Ne marka aldın acaba?
Sağol canım, benim doktorum progesterona başlattı, zararlı diye mi bu haftadan sonra olmaz dedi acaba seninki? Hayırlı zamanda sağ salim doğum nasip etsin Rabbim.
benim eşim girmez herhalde durduk yerde sıkıntı o henüz lütfedip çocuğuna bir isim bile bulamadıEşini doğuma girdirecek olan var mı?
Kuzenim doğururken girsin diyodu sonra vazgeçmiş. Benim de pek sevmediğim bi durum neden beni o halde görsün ki
bilmiyorum ki canım dr a ayrıntısını sormadım keşke sorsaydım 10 gün sonra tekrarlayalım bu önemli dediPlt düşük ama neden
evet pozitif olalım haklısın canım:) inşaallah öyledircanım o 300gr yanılma payı belki senin bebeğini şu an 2700gr yapar+- diyolar sonuçta bence biz + olarak düşünelim
öyle canım her anne ister tabi kiayy kotu seyler yasamişsinz ama atlatmişinz . Muhtemelen anne karnında gelişmedginden olmuştr dedgn gbi. Bende bebegin ele avuca gelmesini isteyenlerdenim zaten 5 -6 kilo olsun demiyorum 3.5 4 kilo olsun . Yani olması gereken normal standartlarda olsun istiyorum. Kim istemezki ..
plt diye geçer canım bak bakalım değerin kaç çıkmış ..
çok düşük değil canım endişelenme .. doktorun ona göre önlemini alır hiç canını sıkma. bebeği hiç bir şekilde etkilemez tamamen seninle ilgili... bu aralar kendini travmadan koru sadece ona dikkat et ..bir forumda bununla ilgili bir şey görmüştüm.. bakayım eklerim biradan ... bazen cihazlar da tam ölçüm yapamayabiliyor ...
canım çok sağol emek verip linkte eklemişsin okudum hemen, çok düşük değilmiş dediğin gibi bakalım bir daha ki tahlile inşaalah iyice düşmez, kortizonlu ilaç başlatılıyormuş tedavisi için, canım sıkılmıştı epeyendişelenme her 100 kadında 5 inde görülüyormuş canım.. gestasyonel trombositopeni diye geçiyor.. fizyolojik birşeymiş. Doğum sonrası kendi kendine düzeliyormuş canım.. oku bak
http://www.hemensaglik.com/makale/h...sit-sayisi-dusuklugu/gebelik-trombositopenisi
http://forum.bebek.com/m382282-print.aspx
canım benimde çok ağrım var, dün görseydin oğlumu wc ye alıştırdığım için sürekli çömeliyorum ayyy akşama doğru çatı kemiklerim ayrılıyor sandım nasıl ağrıdı, şükür geçmiş bugünHayırlı günler arkadaslarım... Nasılsınız bakalım.. İnanın böle agrılardan neremin agrdıgını unutuyorum.. Nefesim yetmiyo.. Bazen bogazımı biri sıkıyo gibi.. Havalarda bıgun soguk bi gri ... İyice bnde bi affdf havası basladı..
Allahım ne yazıgımıda anlamıorum..
EFLALİM biranem bevegine masallah... Dedgın deger hakkında bi bilgim yok.. İnş bişi yoktur.. Arkadasların desıgı gii seni etkılıcek bi durum olmaz kardesim...
Girlboymom Dorumu yazdım nici bilmiyorum.. Canım aglattın kız bni.. Rabbim yawruna saglık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin...bnmde kızım varya ayrı bi üstüne alındım...
Kalkıp evi topliiiim
canım hamdolsun ben seviyorum kv mi samimiyizdir, keşke benimde annem candan ciğerden olsa kv dem annemde çok yardım eder banageçinip gidiyoruz canım ben mesafeliyimdir kv me karşı o yüzden yüzgöz olmadık hiç şükürler olsun saygımda eksik etmedim hiç oda bana
annem izmirde ben istanbulda mecbur o gelecek yani
annem 2. güne falan yetişir anca
aslında aldığım her eşyayı eve glince denerim ama onu denemeyi gözüm almadı nedense
olmadı pantolon giyerim napıyım
bende kv lere karşı bir ön yargı var kadın ağzıyla kuş tutsada bana yaranamıyoryenemedim şu ön yargımı ama ona da hiç belli etmedim
güleryüzümü gösteririm hep saygıda kusur etmm
karışırsa işler değişir tabi
o yüzden mesafemi korurum ki karışmasn
iyi anlaşıyoruz sayılır canm şükürler olsuncadılığını görmedim hiç kızım der hep öyle davranmaya da çalışır
hele kp kızından bile aayırmaz şükürler olsun
kp daha çok sever beni ama belli etmez
babam gibi
babam yaşlanınca belli etmeye başladı tabi o ayrı
amin canım amin kimseye yaşatmasın çok zor evine getirmişken geri hastaneye bırakmakokurken bile çok etkilendim çok şükür bişey seni yönlendirmiş ellerine bakmışsın allaha şükür malum oluyor ya onun gibi olmuş bebişinin kilolu olmasını istemeni çok iyi anladım canım allah bir daha yaşatmasın ne sana ne bana ne de bir başkasına rabbim yardımcımız olsun inşallah
Eşini doğuma girdirecek olan var mı?
Kuzenim doğururken girsin diyodu sonra vazgeçmiş. Benim de pek sevmediğim bi durum neden beni o halde görsün ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?