canım progestanı bilmem ama eşimin halası kızını tam 11 aylıkken doğurmuş gerçek bu durum, camız yoğurdu ya da işte yağı yiyenler geç doğurur derler o da yemiş, hatta o kişinin kp de 11 aylık doğmuş böyle doğduktan sonra dönmüş mü işte büyük bebeklerin yapacağı bir hareket yapmış ebe kadın korkudan kör olmuş, bunlar gerçek bizzat birinci ağızdan duydumprogestanın bu zamanda kullanılmasıyla ilgili bana yaşayan kişinin bizzat anlattığı, anlattığı an ağzımı 1 karıştan fazla açık bırakan ve hala inanamadığım olay şu şekilde. Anlatan kişi diyor ki 7 aylıktım düşük gibi bir sorun yaşadım ve doktor beni progestanla destekledi ve problem kalmadı ancak doğum haftam geldi geçti fakat bende doğuma dair bir belirti veya sezeryanla almayı gerektirecek bir problem yaşanmadı. Her gün sağlık ocağında bebeğin kalp atışları ve benim tansiyon v.s bakıldı ama kendimi hem çok iyi hissettiğim hemde bebekte bir problem olmadığı için bekledik. Finalde bebek 46.haftada doğdudedi.
Anlatan kişi aynen bunları anlattı hala inanasım gelmiyor ayrıca anlatan kişiyi de pek tanıdığım söylenemez ama neden yalan söylesin birde o var ama bilemiyorum. Bu hafta doktoruma 41-42 haftalara kalır mı doğum dedim yok en fazla 2-3 gün bekleriz fazla olmaz, kendi gelmesse suni sancı veya sezeryanla alırız dedi. yani progestanla ilgili bildiğim tek ve yegane olay bu ama inanma bence veya en doğrusunu doktor bilir sorabilirsin.
bilmiyorum ki canım dr a ayrıntısını sormadım keşke sorsaydım 10 gün sonra tekrarlayalım bu önemli dedi
evet pozitif olalım haklısın canım:) inşaallah öyledir
öyle canım her anne ister tabi ki
canım çok sağol emek verip linkte eklemişsin okudum hemen, çok düşük değilmiş dediğin gibi bakalım bir daha ki tahlile inşaalah iyice düşmez, kortizonlu ilaç başlatılıyormuş tedavisi için, canım sıkılmıştı epey
canım benimde çok ağrım var, dün görseydin oğlumu wc ye alıştırdığım için sürekli çömeliyorum ayyy akşama doğru çatı kemiklerim ayrılıyor sandım nasıl ağrıdı, şükür geçmiş bugün
inşaallah canım amin, kan pıhtılaşması sorunuymuş kanım geç pıhtılaşırmış
canım hamdolsun ben seviyorum kv mi samimiyizdir, keşke benimde annem candan ciğerden olsa kv dem annemde çok yardım eder bana
amin canım amin kimseye yaşatmasın çok zor evine getirmişken geri hastaneye bırakmak
ben istiyorum bu sefer bakalım hastane prensibi ne, benimki sezaryanya girsin foto çeksin diyorum:) hem de görsün ne eziyet çektiğimi belki insafa gelir:)
şahsen öyle bi hakkım olsaydı ben yanımda olup elimi tutsun isterdim ondan güç almak isterdim ama maalesef öyle bi hakkım olmayacağı içinEşini doğuma girdirecek olan var mı?
Kuzenim doğururken girsin diyodu sonra vazgeçmiş. Benim de pek sevmediğim bi durum neden beni o halde görsün ki
ay canım çektiğimiz derken korkmasın gözün hani ameliyat ya benimki sonuçta ondan dedim yoksa normal doğum olsa girmesini istemem ne öyle ben ıkınıp bağırırken görmesinneler çektiğimizi görmesi için iyi tabi gerçi ben daha yaşamadım ne çekiliyo görecez
şahsen öyle bi hakkım olsaydı ben yanımda olup elimi tutsun isterdim ondan güç almak isterdim ama maalesef öyle bi hakkım olmayacağı için
doğduktan sonra dönmüş ne demek. Ayrıca dediğim kadının bebekte 5 küsür mü ne doğmuş. Vallaha zor şeyler Allah korusun, göstermesin.canım progestanı bilmem ama eşimin halası kızını tam 11 aylıkken doğurmuş gerçek bu durum, camız yoğurdu ya da işte yağı yiyenler geç doğurur derler o da yemiş, hatta o kişinin kp de 11 aylık doğmuş böyle doğduktan sonra dönmüş mü işte büyük bebeklerin yapacağı bir hareket yapmış ebe kadın korkudan kör olmuş, bunlar gerçek bizzat birinci ağızdan duydum
şahsen öyle bi hakkım olsaydı ben yanımda olup elimi tutsun isterdim ondan güç almak isterdim ama maalesef öyle bi hakkım olmayacağı için
yani canım hareket etmiş derken yıkıyormuş doğrulmaya çalışmış, duyunca yok daha neler dedim ama gerçekmiş birinci şahıslardan duyunca inandım, kötü bir şey değil yani hani iki aylık bebeğin hareketini düşün onu demek istedim, benim arkadaşımda beş kilo doğurdu şekeri vs. yoktu, hatta kv si az daha dursa okula başlayacaktı demişdoğduktan sonra dönmüş ne demek. Ayrıca dediğim kadının bebekte 5 küsür mü ne doğmuş. Vallaha zor şeyler Allah korusun, göstermesin.
canım dr un sana verdiği beslenme listesi nasıldı kolaydaysa paylaşırmısınneden eşin yanında olmayacak mı o gün?
bilmiyorum ki canım dr a ayrıntısını sormadım keşke sorsaydım 10 gün sonra tekrarlayalım bu önemli dedi
canım çok sağol emek verip linkte eklemişsin okudum hemen, çok düşük değilmiş dediğin gibi bakalım bir daha ki tahlile inşaalah iyice düşmez, kortizonlu ilaç başlatılıyormuş tedavisi için, canım sıkılmıştı epey
canım benimde çok ağrım var, dün görseydin oğlumu wc ye alıştırdığım için sürekli çömeliyorum ayyy akşama doğru çatı kemiklerim ayrılıyor sandım nasıl ağrıdı, şükür geçmiş bugün
canım hamdolsun ben seviyorum kv mi samimiyizdir, keşke benimde annem candan ciğerden olsa kv dem annemde çok yardım eder bana
amin canım amin kimseye yaşatmasın çok zor evine getirmişken geri hastaneye bırakmak
ben istiyorum bu sefer bakalım hastane prensibi ne, benimki sezaryanya girsin foto çeksin diyorum:) hem de görsün ne eziyet çektiğimi belki insafa gelir:)
Yawrum erkekler bizi anlamaz .... Sen sezeryana degil alıp bebegi adamn karnına soksan yine anlamaz... Bnde bu sefer diyorum ki özellikle özel hast gittim seni dogumda yanıma alıcam... İlla orama bakmasına gerek yok..ben 22 saat sancı cekip kızı dogurdum bnm herdi bbi konusu oldu herkes dogurıyo askım abartma demişti unutmuyom o lafı...( bii iiiiiiiiiiiiiiib) içimden küfrettim...o zaman dogumhaneys almadılar bn tektim .. Sancımda falan yanımda olursa belki anlar ama yok zannetmiyom...canım progestanı bilmem ama eşimin halası kızını tam 11 aylıkken doğurmuş gerçek bu durum, camız yoğurdu ya da işte yağı yiyenler geç doğurur derler o da yemiş, hatta o kişinin kp de 11 aylık doğmuş böyle doğduktan sonra dönmüş mü işte büyük bebeklerin yapacağı bir hareket yapmış ebe kadın korkudan kör olmuş, bunlar gerçek bizzat birinci ağızdan duydum
valla böyle giderse doğumada girerse hiç şaşırmam
eşine sen dur şöyle diyipte
ay hiç düşünemiyorum
Eşini doğuma girdirecek olan var mı?
Kuzenim doğururken girsin diyodu sonra vazgeçmiş. Benim de pek sevmediğim bi durum neden beni o halde görsün ki
Kızlar dr 29 u dedi ya doğuma değiştireyim mi ben hamilelik takvimimi yoksa sata göre mi kalsın ne dersiniz?
46. hafta mı?progestanın bu zamanda kullanılmasıyla ilgili bana yaşayan kişinin bizzat anlattığı, anlattığı an ağzımı 1 karıştan fazla açık bırakan ve hala inanamadığım olay şu şekilde. Anlatan kişi diyor ki 7 aylıktım düşük gibi bir sorun yaşadım ve doktor beni progestanla destekledi ve problem kalmadı ancak doğum haftam geldi geçti fakat bende doğuma dair bir belirti veya sezeryanla almayı gerektirecek bir problem yaşanmadı. Her gün sağlık ocağında bebeğin kalp atışları ve benim tansiyon v.s bakıldı ama kendimi hem çok iyi hissettiğim hemde bebekte bir problem olmadığı için bekledik. Finalde bebek 46.haftada doğdudedi.
Anlatan kişi aynen bunları anlattı hala inanasım gelmiyor ayrıca anlatan kişiyi de pek tanıdığım söylenemez ama neden yalan söylesin birde o var ama bilemiyorum. Bu hafta doktoruma 41-42 haftalara kalır mı doğum dedim yok en fazla 2-3 gün bekleriz fazla olmaz, kendi gelmesse suni sancı veya sezeryanla alırız dedi. yani progestanla ilgili bildiğim tek ve yegane olay bu ama inanma bence veya en doğrusunu doktor bilir sorabilirsin.
evet canım devlete gidiyorumcanım sen devlete gidiyordun değil mi yanlış mı hatırlıyorum?
yok canım tabi yanımda olcakda ben devlet hastanesine gidiyorum ya o bakımda yanımda olamaz dmek istedimneden eşin yanında olmayacak mı o gün?
Eşini doğuma girdirecek olan var mı?
Kızlar dr 29 u dedi ya doğuma değiştireyim mi ben hamilelik takvimimi yoksa sata göre mi kalsın ne dersiniz?
evet canım devlette ama özelde yapsam da o girmek istermi onuda bilemembenimki ilkinde girmemiş ti bundada giremez kan tutuyor çünkü sonra beni bırakıp onla uğraşmasınlar
neden yok devlettemi yapıcaksın ?
29 dediyde öyle yap bizde görürüz kaç gün kaldığını heyecan yaparız
Canım benim odun eşim hamileyken üstüme titremez ama doğum sonrası çok ilgiliydi hakkını yemiyim hatta ben sezaryan istemediğim için ağlayarak gittim ameliyathanaye ondan önce eşim doğumhaneyi bastı dr un ödü koptu sakinleştirdi, beni öyle hızlı götürdü ki hasta bakıcı arabayı uçurdu resmen dondum esintiden:) neyse bu seferde ameliyat kıyafetlerini giymiş bende giricem ameliyata diye orda ki görevliyle tartışmış( eşim hastane personeliydi o yüzden oralara sürekli giriyordu) neyse ki anestezimi yapan arkadaşıydı adam demiş bak böyle yapma karın zaten ağlıyor morali bozuk seni böyle görürse daha çok üzülür sakince bekle işimizi zorlaştırma demiş, bizimki sakinleşmiş:) doğumdan çıktım ben, biliyorsun bebeği babasına veriyorlar sadece eşim oğlumu almaya gitmedi bekleme odasına yanıma geldi,annem arıyor açmıyor diyorum oğlumuzu aldın mı gördün mü o bana sen iyimsin diyor cevap vermiyor, ben zaten yanıma gelince hüngür hüngür ağlamıştım, beni bırakıp gitmesi için zor ikna ettim, anneme demişki anne banane oğlandan eflal o haldeyken ben onu bırakamamYawrum erkekler bizi anlamaz .... Sen sezeryana degil alıp bebegi adamn karnına soksan yine anlamaz... Bnde bu sefer diyorum ki özellikle özel hast gittim seni dogumda yanıma alıcam... İlla orama bakmasına gerek yok..ben 22 saat sancı cekip kızı dogurdum bnm herdi bbi konusu oldu herkes dogurıyo askım abartma demişti unutmuyom o lafı...( bii iiiiiiiiiiiiiiib) içimden küfrettim...o zaman dogumhaneys almadılar bn tektim .. Sancımda falan yanımda olursa belki anlar ama yok zannetmiyom...)
Kız 11 aylık mı... Bn gümeyrayı 42 haftamda dogurdum ama 3000 kıloydu normaldi.. Şimdi 4 kıloya yakınsa günü dolöussa suni sancıyla yada sezeryanla alıyolar......
sen bilirsin tabi ki canım:)
canım o hiç önemli değil hatta senin memen gibi olanların sütü daha çok oluyor
Yok kiz cok catladida benim gobegim Esprisine diyorum catlama seslerin8 duyuyorum diye :)
canım bence normal kilosu netten baksana haftasına göre
canım adet sancısı önemli ya enfeksiyon ya böbrek ya susuz kalmış olunabiliyor yani ihmal etme git tahlil yaptır nst ye girersin
geçmiş olsun canım
he he orası öyle şekerli
inşaallah canım istediğin gibi olur
bende:)
ah normal doğum işte ne güzel
canım normalde gidiyorda sezaryanda koca göbek kalıyor
canım iyi tarafından bakıyorum keşke benimkilerde alsa nerdee ama senin içinde kalmasın kv de ilgilendirmez sende 3-6 ay al 6-9 ay al canının istediğini al kv getireceklerinin hepsini yıkamasın hediye götürürsün başka bebeklere olur biter
çok güzeller
canım çıt diye ses mi geliyor bende de oluyorda böyle eklem yeri çıtlar gibi
ah ah aynen fenalık geldi
canım o hıçkırık oluyor bebişin hıçkırıyor
aa ne güzel uygulamaymış o öyle
bende ilk başta öyleydim şimdi rahatım
canım çok acıyor zaten ama çekiştirme fazla doğumu tetikliyor meme ucuyla oynamak, ebeler nasıl çekiştiriyor hastanede
rahim büyüyor
güle güle kullanın
canım herkes nasıl istiyorsa içinden nasıl geçiyorsa öyle yapmalı zaten sen böyle istiyorsun böyle yaparsın ne güzel yapabilmekte nimet zaten, benim eşim her şeyi içimde bıraktığı için öyle şatafatlı yapamam isterimde yapamam
sağlıkla büyüsün annesi yavrun sizinle
canım evet önde hamdolsun, eşim neden bozdu iki hafta önce kilosu işte 2 kiloydu az dedi canımı sıktı halbu ki haftasına göre çoktu ama ilk oğlum 2850 doğdu sıkıntılarımız oldu ya ondan korkuyor kendince, doğum tarihim adete göre 10 ocak bebeğin gelişimine göre 29 aralık dedi
sağol canım, inşaallah
canım alsın daha iyi çok terleniyor süt lekesi oluyor bolca değişmek gerekiyor zaten
canım daha ayrıntılı yazarmısın bilgin varsa bana bebeğe etkisi nedir bunca zaman niye çıkmamış canım sıkıldı
yok artık kendini davet ettiriyor yani:)
Mrb benimde trombosit degerim ayni dusuk ilk dogumumu normall yapmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?