2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım progestanı bilmem ama eşimin halası kızını tam 11 aylıkken doğurmuş gerçek bu durum, camız yoğurdu ya da işte yağı yiyenler geç doğurur derler o da yemiş, hatta o kişinin kp de 11 aylık doğmuş böyle doğduktan sonra dönmüş mü işte büyük bebeklerin yapacağı bir hareket yapmış ebe kadın korkudan kör olmuş, bunlar gerçek bizzat birinci ağızdan duydum

neler çektiğimizi görmesi için iyi tabi gerçi ben daha yaşamadım ne çekiliyo görecez

Eşini doğuma girdirecek olan var mı?
Kuzenim doğururken girsin diyodu sonra vazgeçmiş. Benim de pek sevmediğim bi durum neden beni o halde görsün ki
şahsen öyle bi hakkım olsaydı ben yanımda olup elimi tutsun isterdim ondan güç almak isterdim ama maalesef öyle bi hakkım olmayacağı için

neler çektiğimizi görmesi için iyi tabi gerçi ben daha yaşamadım ne çekiliyo görecez
ay canım çektiğimiz derken korkmasın gözün hani ameliyat ya benimki sonuçta ondan dedim yoksa normal doğum olsa girmesini istemem ne öyle ben ıkınıp bağırırken görmesin doğum güzel şey hele ki normali yeniden doğduk diyor doğuranlar hep

şahsen öyle bi hakkım olsaydı ben yanımda olup elimi tutsun isterdim ondan güç almak isterdim ama maalesef öyle bi hakkım olmayacağı için

canım sen devlete gidiyordun değil mi yanlış mı hatırlıyorum?

doğduktan sonra dönmüş ne demek. Ayrıca dediğim kadının bebekte 5 küsür mü ne doğmuş. Vallaha zor şeyler Allah korusun, göstermesin.

Kızlar mide ağrısına ne yapıyorsunuz gaviscon içiyorum ama yok onun da etkisi geçti deliniyor midem, dr da ısrarla soru şikayetin var mı diye ben unuttum bebeğimi görünce

doğduktan sonra dönmüş ne demek. Ayrıca dediğim kadının bebekte 5 küsür mü ne doğmuş. Vallaha zor şeyler Allah korusun, göstermesin.
yani canım hareket etmiş derken yıkıyormuş doğrulmaya çalışmış, duyunca yok daha neler dedim ama gerçekmiş birinci şahıslardan duyunca inandım, kötü bir şey değil yani hani iki aylık bebeğin hareketini düşün onu demek istedim, benim arkadaşımda beş kilo doğurdu şekeri vs. yoktu, hatta kv si az daha dursa okula başlayacaktı demiş

Yawrum erkekler bizi anlamaz .... Sen sezeryana degil alıp bebegi adamn karnına soksan yine anlamaz... Bnde bu sefer diyorum ki özellikle özel hast gittim seni dogumda yanıma alıcam... İlla orama bakmasına gerek yok..ben 22 saat sancı cekip kızı dogurdum bnm herdi bbi konusu oldu herkes dogurıyo askım abartma demişti unutmuyom o lafı...( bii iiiiiiiiiiiiiiib) içimden küfrettim...o zaman dogumhaneys almadılar bn tektim .. Sancımda falan yanımda olursa belki anlar ama yok zannetmiyom... )

Kız 11 aylık mı... Bn gümeyrayı 42 haftamda dogurdum ama 3000 kıloydu normaldi.. Şimdi 4 kıloya yakınsa günü dolöussa suni sancıyla yada sezeryanla alıyolar......

Kızlar dr 29 u dedi ya doğuma değiştireyim mi ben hamilelik takvimimi yoksa sata göre mi kalsın ne dersiniz?

valla böyle giderse doğumada girerse hiç şaşırmam
eşine sen dur şöyle diyipte
ay hiç düşünemiyorum

ayyyy hayııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrr

Kuzenim doğururken girsin diyodu sonra vazgeçmiş. Benim de pek sevmediğim bi durum neden beni o halde görsün ki

ben çok istiyorum canım ama hala hastane ile konuşmadık bazıları kabul etmiyormuş bakalım ne dicekler inş kabul ederler

olsun canım her insan bir olmuyor rabbim onları başımızdan eksik etmesin

Kızlar dr 29 u dedi ya doğuma değiştireyim mi ben hamilelik takvimimi yoksa sata göre mi kalsın ne dersiniz?

benim de 10 gün önde dedi dr 2 ocak yani ama değiştirmedim ben ,dikkat et dedi biraz çok kilo almasın bebek dedi
o yüzden değiştirmedim belki gününe falam geri düşer diye

46. hafta mı? Şu an sadece erken doğum riskimi atlatmayı bekliyorum canım, sezeryana sıcak bakan birisi olarak haftam dolduğunda bebeğimin alınmasını isterim. Doğumu geciktirmesi mantıklı aslında, sağol cevabın için

benimki ilkinde girmemiş ti bundada giremez kan tutuyor çünkü sonra beni bırakıp onla uğraşmasınlar

neden yok devlettemi yapıcaksın ?

29 dediyde öyle yap bizde görürüz kaç gün kaldığını heyecan yaparız

evet canım devlette ama özelde yapsam da o girmek istermi onuda bilemem
aslında acı çekicez görseler anlasalar zorluklarımızı

Canım benim odun eşim hamileyken üstüme titremez ama doğum sonrası çok ilgiliydi hakkını yemiyim hatta ben sezaryan istemediğim için ağlayarak gittim ameliyathanaye ondan önce eşim doğumhaneyi bastı dr un ödü koptu sakinleştirdi, beni öyle hızlı götürdü ki hasta bakıcı arabayı uçurdu resmen dondum esintiden:) neyse bu seferde ameliyat kıyafetlerini giymiş bende giricem ameliyata diye orda ki görevliyle tartışmış( eşim hastane personeliydi o yüzden oralara sürekli giriyordu) neyse ki anestezimi yapan arkadaşıydı adam demiş bak böyle yapma karın zaten ağlıyor morali bozuk seni böyle görürse daha çok üzülür sakince bekle işimizi zorlaştırma demiş, bizimki sakinleşmiş:) doğumdan çıktım ben, biliyorsun bebeği babasına veriyorlar sadece eşim oğlumu almaya gitmedi bekleme odasına yanıma geldi,annem arıyor açmıyor diyorum oğlumuzu aldın mı gördün mü o bana sen iyimsin diyor cevap vermiyor, ben zaten yanıma gelince hüngür hüngür ağlamıştım, beni bırakıp gitmesi için zor ikna ettim, anneme demişki anne banane oğlandan eflal o haldeyken ben onu bırakamam yaaa sonra bizimki oğlana bir düştü beni unuttu o da işte yoğun bakımda yatınca oldu oğluşum, kıyamaz acı çekmeme dayanamaz bizim deli

canım bu dediğim hala kızı 26 sene önce doğmuş kadın evde doğurmuş diğeride zaten dedesi 70 küsür sene öncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…