bilmiyorum ki canım dr a ayrıntısını sormadım keşke sorsaydım 10 gün sonra tekrarlayalım bu önemli dedi
evet pozitif olalım haklısın canım:) inşaallah öyledir
öyle canım her anne ister tabi ki
canım çok sağol emek verip linkte eklemişsin okudum hemen, çok düşük değilmiş dediğin gibi bakalım bir daha ki tahlile inşaalah iyice düşmez, kortizonlu ilaç başlatılıyormuş tedavisi için, canım sıkılmıştı epey
canım benimde çok ağrım var, dün görseydin oğlumu wc ye alıştırdığım için sürekli çömeliyorum ayyy akşama doğru çatı kemiklerim ayrılıyor sandım nasıl ağrıdı, şükür geçmiş bugün
inşaallah canım amin, kan pıhtılaşması sorunuymuş kanım geç pıhtılaşırmış
canım hamdolsun ben seviyorum kv mi samimiyizdir, keşke benimde annem candan ciğerden olsa kv dem annemde çok yardım eder bana
amin canım amin kimseye yaşatmasın çok zor evine getirmişken geri hastaneye bırakmak
ben istiyorum bu sefer bakalım hastane prensibi ne, benimki sezaryanya girsin foto çeksin diyorum:) hem de görsün ne eziyet çektiğimi belki insafa gelir:)
Eşini doğuma girdirecek olan var mı?
Kuzenim doğururken girsin diyodu sonra vazgeçmiş. Benim de pek sevmediğim bi durum neden beni o halde görsün ki
O acıyla adamın elini kırardın kız... ;Dşahsen öyle bi hakkım olsaydı ben yanımda olup elimi tutsun isterdim ondan güç almak isterdim ama maalesef öyle bi hakkım olmayacağı için
Kim demiş onu kızzz... Bnm gibi 1 günde doguran biri degildir..:) saka bi yana ewet normla dogum gercekten güzel.. Bn yine öle istiyorum inş su anda normal doguö yapamıcak bi engelim yok inşallahds olmaz... Ama dr sezeryana getekde duyarsa ayıp degil günah degil okeylerim.. Önmli olan bebiş ve ben.ay canım çektiğimiz derken korkmasın gözün hani ameliyat ya benimki sonuçta ondan dedim yoksa normal doğum olsa girmesini istemem ne öyle ben ıkınıp bağırırken görmesindoğum güzel şey hele ki normali yeniden doğduk diyor doğuranlar hep
Bence kalsın kız.. Bnmkide 23 aralık birhaftafa bizden olsun :) aralıgın sonu dedıler ama degişmedim.. Öle kalsın boswer.. Senle aynı zamanlar doguryomusuz ... Eflalim sen nerde oturuyodun.. Bu arada haberlesiriz senle kim erkn doguusa buraya haber verir...Kızlar dr 29 u dedi ya doğuma değiştireyim mi ben hamilelik takvimimi yoksa sata göre mi kalsın ne dersiniz?
amin canım bende üzülüyorum işte herkes annesinin sıcaklığını ister neyse...ayyyy hayııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrr
ben çok istiyorum canım ama hala hastane ile konuşmadık bazıları kabul etmiyormuş bakalım ne dicekler inş kabul ederler
olsun canım her insan bir olmuyor rabbim onları başımızdan eksik etmesin
benim de 10 gün önde dedi dr 2 ocak yani ama değiştirmedim ben ,dikkat et dedi biraz çok kilo almasın bebek dedi
o yüzden değiştirmedim belki gününe falam geri düşer diye
canım zaten dr doğurtmuyor özelde bile ebeler doğurtuyorevet canım devlete gidiyorumkendi doktorum doğurtsa amenna dicem ama o bile meçhul
yok canım tabi yanımda olcakda ben devlet hastanesine gidiyorum ya o bakımda yanımda olamaz dmek istedim
hem de ne heyecan:)benimki ilkinde girmemiş ti bundada giremez kan tutuyor çünkü sonra beni bırakıp onla uğraşmasınlar
neden yok devlettemi yapıcaksın ?
29 dediyde öyle yap bizde görürüz kaç gün kaldığını heyecan yaparız
evet canım devlette ama özelde yapsam da o girmek istermi onuda bilemem
aslında acı çekicez görseler anlasalar zorluklarımızı
anam deme öyle korktum vallaO acıyla adamın elini kırardın kız... ;D
Hayy Allahım ..... Beb hensirenin elini incitmiştim galiba ... Kadın geldi elimi tutuo sık sık dedi anam o anda bana bi sancı geldi varya pkırmızı oldu... İyi fikir sancı gelince eşimin elini tutcam...dahada cocuk yapmıyasıya yemin eder....
Kim demiş onu kızzz... Bnm gibi 1 günde doguran biri degildir..:) saka bi yana ewet normla dogum gercekten güzel.. Bn yine öle istiyorum inş su anda normal doguö yapamıcak bi engelim yok inşallahds olmaz... Ama dr sezeryana getekde duyarsa ayıp degil günah degil okeylerim.. Önmli olan bebiş ve ben.
Bence kalsın kız.. Bnmkide 23 aralık birhaftafa bizden olsun :) aralıgın sonu dedıler ama degişmedim.. Öle kalsın boswer.. Senle aynı zamanlar doguryomusuz ... Eflalim sen nerde oturuyodun.. Bu arada haberlesiriz senle kim erkn doguusa buraya haber verir...
doktorlar ne işe yarıyo ozaman yaaamin canım bende üzülüyorum işte herkes annesinin sıcaklığını ister neyse...
benimki dikkat et demedi tam tersi gelişimi güzel böyle devam dedi, birde sezaryanya canım benimki değişmez
canım zaten dr doğurtmuyor özelde bile ebeler doğurtuyor
hem de ne heyecan:)
evet bencede görsünler o zaman bir daha doğurtmazlar
Aman bence burada bi eksiklik var kimse 46 h beklemz ya çocuk kakasını yapar bana annenin çok iyi anlamamamasi sebep gibi geliyorprogestanın bu zamanda kullanılmasıyla ilgili bana yaşayan kişinin bizzat anlattığı, anlattığı an ağzımı 1 karıştan fazla açık bırakan ve hala inanamadığım olay şu şekilde. Anlatan kişi diyor ki 7 aylıktım düşük gibi bir sorun yaşadım ve doktor beni progestanla destekledi ve problem kalmadı ancak doğum haftam geldi geçti fakat bende doğuma dair bir belirti veya sezeryanla almayı gerektirecek bir problem yaşanmadı. Her gün sağlık ocağında bebeğin kalp atışları ve benim tansiyon v.s bakıldı ama kendimi hem çok iyi hissettiğim hemde bebekte bir problem olmadığı için bekledik. Finalde bebek 46.haftada doğdudedi.
Anlatan kişi aynen bunları anlattı hala inanasım gelmiyor ayrıca anlatan kişiyi de pek tanıdığım söylenemez ama neden yalan söylesin birde o var ama bilemiyorum. Bu hafta doktoruma 41-42 haftalara kalır mı doğum dedim yok en fazla 2-3 gün bekleriz fazla olmaz, kendi gelmesse suni sancı veya sezeryanla alırız dedi. yani progestanla ilgili bildiğim tek ve yegane olay bu ama inanma bence veya en doğrusunu doktor bilir sorabilirsin.
Bnm eşim asla diyordu başta şimdi dr izin verirse fln demeye başladı ama kesin dr izin vermezşahsen öyle bi hakkım olsaydı ben yanımda olup elimi tutsun isterdim ondan güç almak isterdim ama maalesef öyle bi hakkım olmayacağı için
Bence çok az kilo alanlardansin. Acele etme
ha hay ablamda bacağını sıkıp morartmıştı doğumda ama kadın karnına bastırınca haketmişO acıyla adamın elini kırardın kız... ;D
Hayy Allahım ..... Beb hensirenin elini incitmiştim galiba ... Kadın geldi elimi tutuo sık sık dedi anam o anda bana bi sancı geldi varya pkırmızı oldu... İyi fikir sancı gelince eşimin elini tutcam...dahada cocuk yapmıyasıya yemin eder....
Kim demiş onu kızzz... Bnm gibi 1 günde doguran biri degildir..:) saka bi yana ewet normla dogum gercekten güzel.. Bn yine öle istiyorum inş su anda normal doguö yapamıcak bi engelim yok inşallahds olmaz... Ama dr sezeryana getekde duyarsa ayıp degil günah degil okeylerim.. Önmli olan bebiş ve ben.
Bence kalsın kız.. Bnmkide 23 aralık birhaftafa bizden olsun :) aralıgın sonu dedıler ama degişmedim.. Öle kalsın boswer.. Senle aynı zamanlar doguryomusuz ... Eflalim sen nerde oturuyodun.. Bu arada haberlesiriz senle kim erkn doguusa buraya haber verir...
evet canım devlette ama özelde yapsam da o girmek istermi onuda bilemem
aslında acı çekicez görseler anlasalar zorluklarımızı
ayy onu diyen erkek falan olmalı ozaman ya doğum sancısı çeken demez sanırımbirde demiyolarmı siz orda 1 doğuruyorsunuz biz kapıda 9 doğuruyoruz imkanımız olsada biz kapıda 9 doğursak hahahh
senin kaçtı değerin ilaç kullandı mı pekiMrb benimde trombosit degerim ayni dusuk ilk dogumumu normall yapmistim
yapma canım ya ne yapmam lazım şimdi 10 gün geçmezEvet önemli cnm ne yazıkki. Normalde rahatlığı tavsiye ederim malum ama bu konuda değil
anam deme öyle korktum valla
doktorlar ne işe yarıyo ozaman yaa
ayy onu diyen erkek falan olmalı ozaman ya doğum sancısı çeken demez sanırım
Bizimki hamileykende dogumdan sonrada cok yardımcı oldu.. Daha önce anlattım.. Ama dogumu basit görüyo... Herkes doguryoya herkes yapabiliyosa kolaydır diyo.. Bide gecnlerde bana diyoki oglumuz dogduktan sonra ne zaman cocuk yapmayı düşünyosunuz merce hanım diye.. Bnde dedim ki öle bosta bulunup çüşş dedim.. Hele bi cocugu dogurayım bi bakalım büyütelim .. Kalabalık aileyi cok sewer kendisi bnde severimde bana bu haldeykwn dogum agrılarım baslamıslen bu soru ne.. ;DCanım benim odun eşim hamileyken üstüme titremez ama doğum sonrası çok ilgiliydi hakkını yemiyim hatta ben sezaryan istemediğim için ağlayarak gittim ameliyathanaye ondan önce eşim doğumhaneyi bastı dr un ödü koptu sakinleştirdi, beni öyle hızlı götürdü ki hasta bakıcı arabayı uçurdu resmen dondum esintiden:) neyse bu seferde ameliyat kıyafetlerini giymiş bende giricem ameliyata diye orda ki görevliyle tartışmış( eşim hastane personeliydi o yüzden oralara sürekli giriyordu) neyse ki anestezimi yapan arkadaşıydı adam demiş bak böyle yapma karın zaten ağlıyor morali bozuk seni böyle görürse daha çok üzülür sakince bekle işimizi zorlaştırma demiş, bizimki sakinleşmiş:) doğumdan çıktım ben, biliyorsun bebeği babasına veriyorlar sadece eşim oğlumu almaya gitmedi bekleme odasına yanıma geldi,annem arıyor açmıyor diyorum oğlumuzu aldın mı gördün mü o bana sen iyimsin diyor cevap vermiyor, ben zaten yanıma gelince hüngür hüngür ağlamıştım, beni bırakıp gitmesi için zor ikna ettim, anneme demişki anne banane oğlandan eflal o haldeyken ben onu bırakamamyaaa sonra bizimki oğlana bir düştü beni unuttu o da işte yoğun bakımda yatınca oldu oğluşum, kıyamaz acı çekmeme dayanamaz bizim deli
canım bu dediğim hala kızı 26 sene önce doğmuş kadın evde doğurmuşdiğeride zaten dedesi 70 küsür sene öncesi
Sen yinede sor.. Ewet derse girsin doguma...Bnm eşim asla diyordu başta şimdi dr izin verirse fln demeye başladı ama kesin dr izin vermez
off ben çok korkuyom doğumdan yaa kendime demiyim demiyim diyorum ama zaman daraldıkça korku heyecan mutluluk tuhaf duygular içerisine girmeye başlıyorum sanırımsenin kaçtı değerin ilaç kullandı mı peki
yapma canım ya ne yapmam lazım şimdi 10 gün geçmezsezaryan olucam nasıl olacak bu durumda
canım dr lar acil durum olursa giriyorlar bazıları acil olmasada giriyor ama o ayrı, ebeler bu işin uzmanı aslında onlar daha iyi bence normal doğumda
ayyy takvimi değiştim heyecan bası ben en iyisi ileri tarihe alıyım geri
Cnm sezeryan için fazla bile o değer sorun o değil. ? Inşallah normal devam eder yani şu değer sınırda tam. Düşmezse sorun olmaz ama Allah korusun hellp diye bi sendrom var ona gidişi göstermesi açısından takip edilmeli. Bazen cihaz yüzünden de eksik yanlış sonuç olabilir bikac hun sebredip tekrarlat bencesenin kaçtı değerin ilaç kullandı mı peki
yapma canım ya ne yapmam lazım şimdi 10 gün geçmezsezaryan olucam nasıl olacak bu durumda
canım dr lar acil durum olursa giriyorlar bazıları acil olmasada giriyor ama o ayrı, ebeler bu işin uzmanı aslında onlar daha iyi bence normal doğumda
Bizimki hamileykende dogumdan sonrada cok yardımcı oldu.. Daha önce anlattım.. Ama dogumu basit görüyo... Herkes doguryoya herkes yapabiliyosa kolaydır diyo.. Bide gecnlerde bana diyoki oglumuz dogduktan sonra ne zaman cocuk yapmayı düşünyosunuz merce hanım diye.. Bnde dedim ki öle bosta bulunup çüşş dedim.. Hele bi cocugu dogurayım bi bakalım büyütelim .. Kalabalık aileyi cok sewer kendisi bnde severimde bana bu haldeykwn dogum agrılarım baslamıslen bu soru ne.. ;D
Dedim ki ne zaman erkek hamile kalıp doguracak o zamn dedım.. Yada acıdım bak sana. Ben tasıyayım sen dogur o zaman istersen 10 tane yaparız dedım.. Güldü sadece... Bu sefer nasip olursa sancımı evde cekıcemzz hastanedede odamda yanımda olucak inşallah... Anlar yani drlada konussam desem böle böle dr cok insan canlısır anlar insanı bide doguma sokarsa varya bagırasım gelmesede gürültü olsun turssın diye bagıırm ;D
Kendime naaıl gülüyorum ya
Sen yinede sor.. Ewet derse girsin doguma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?