2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Evet önemli cnm ne yazıkki. Normalde rahatlığı tavsiye ederim malum ama bu konuda değil

şahsen öyle bi hakkım olsaydı ben yanımda olup elimi tutsun isterdim ondan güç almak isterdim ama maalesef öyle bi hakkım olmayacağı için
O acıyla adamın elini kırardın kız... ;D
Hayy Allahım ..... Beb hensirenin elini incitmiştim galiba ... Kadın geldi elimi tutuo sık sık dedi anam o anda bana bi sancı geldi varya pkırmızı oldu... İyi fikir sancı gelince eşimin elini tutcam... dahada cocuk yapmıyasıya yemin eder....

Kim demiş onu kızzz... Bnm gibi 1 günde doguran biri degildir..:) saka bi yana ewet normla dogum gercekten güzel.. Bn yine öle istiyorum inş su anda normal doguö yapamıcak bi engelim yok inşallahds olmaz... Ama dr sezeryana getekde duyarsa ayıp degil günah degil okeylerim.. Önmli olan bebiş ve ben.

Kızlar dr 29 u dedi ya doğuma değiştireyim mi ben hamilelik takvimimi yoksa sata göre mi kalsın ne dersiniz?
Bence kalsın kız.. Bnmkide 23 aralık birhaftafa bizden olsun :) aralıgın sonu dedıler ama degişmedim.. Öle kalsın boswer.. Senle aynı zamanlar doguryomusuz ... Eflalim sen nerde oturuyodun.. Bu arada haberlesiriz senle kim erkn doguusa buraya haber verir...

amin canım bende üzülüyorum işte herkes annesinin sıcaklığını ister neyse...

benimki dikkat et demedi tam tersi gelişimi güzel böyle devam dedi, birde sezaryanya canım benimki değişmez
evet canım devlete gidiyorum kendi doktorum doğurtsa amenna dicem ama o bile meçhul

yok canım tabi yanımda olcakda ben devlet hastanesine gidiyorum ya o bakımda yanımda olamaz dmek istedim
canım zaten dr doğurtmuyor özelde bile ebeler doğurtuyor
hem de ne heyecan:)
evet canım devlette ama özelde yapsam da o girmek istermi onuda bilemem
aslında acı çekicez görseler anlasalar zorluklarımızı

evet bencede görsünler o zaman bir daha doğurtmazlar

anam deme öyle korktum valla

doktorlar ne işe yarıyo ozaman yaa

Aman bence burada bi eksiklik var kimse 46 h beklemz ya çocuk kakasını yapar bana annenin çok iyi anlamamamasi sebep gibi geliyor

ha hay ablamda bacağını sıkıp morartmıştı doğumda ama kadın karnına bastırınca haketmiş

canım kv de 7 tane evde doğurmuş o dedi yani ablalarım vs hep öyle dediler normal doğumun en güzel yanı bebeğin çıktığı an çok rahatlıyorsun demişlerdi, ay inşaallah gerek kalmaz sezaryana mis gibi normal olur canım inşaallah

canım benimki sezaryanya daha erken davranmazsa günü belli hatta ultrasonda 29 u görünüyor 10 gün önce alırız dedi yani 20 si de, benim haber vereceğim biri var canım o yazar burayada inşaallah aksilik olmazsa

sağol canım, doğru besleniyormuşum

Mrb benimde trombosit degerim ayni dusuk ilk dogumumu normall yapmistim
senin kaçtı değerin ilaç kullandı mı peki
Evet önemli cnm ne yazıkki. Normalde rahatlığı tavsiye ederim malum ama bu konuda değil
yapma canım ya ne yapmam lazım şimdi 10 gün geçmez sezaryan olucam nasıl olacak bu durumda
anam deme öyle korktum valla

doktorlar ne işe yarıyo ozaman yaa

canım dr lar acil durum olursa giriyorlar bazıları acil olmasada giriyor ama o ayrı, ebeler bu işin uzmanı aslında onlar daha iyi bence normal doğumda

Bizimki hamileykende dogumdan sonrada cok yardımcı oldu.. Daha önce anlattım.. Ama dogumu basit görüyo... Herkes doguryoya herkes yapabiliyosa kolaydır diyo.. Bide gecnlerde bana diyoki oglumuz dogduktan sonra ne zaman cocuk yapmayı düşünyosunuz merce hanım diye.. Bnde dedim ki öle bosta bulunup çüşş dedim.. Hele bi cocugu dogurayım bi bakalım büyütelim .. Kalabalık aileyi cok sewer kendisi bnde severimde bana bu haldeykwn dogum agrılarım baslamıslen bu soru ne.. ;D
Dedim ki ne zaman erkek hamile kalıp doguracak o zamn dedım.. Yada acıdım bak sana. Ben tasıyayım sen dogur o zaman istersen 10 tane yaparız dedım.. Güldü sadece... Bu sefer nasip olursa sancımı evde cekıcemzz hastanedede odamda yanımda olucak inşallah... Anlar yani drlada konussam desem böle böle dr cok insan canlısır anlar insanı bide doguma sokarsa varya bagırasım gelmesede gürültü olsun turssın diye bagıırm ;D
Kendime naaıl gülüyorum ya

Bnm eşim asla diyordu başta şimdi dr izin verirse fln demeye başladı ama kesin dr izin vermez
Sen yinede sor.. Ewet derse girsin doguma...

off ben çok korkuyom doğumdan yaa kendime demiyim demiyim diyorum ama zaman daraldıkça korku heyecan mutluluk tuhaf duygular içerisine girmeye başlıyorum sanırım
offf bi yandan normal doğumdan korkuyorum bi yandan sezeryandan birinde hemen toparlanıyosun birinde uzun sürüyo offf offf
daha önce ameliyat oldum ameliyattan korkmuyorum ama hemen toplanamamak beni çokkk korkutuyor
Allahım bana güç kuvveet ver yarabbim.Aminnnnn

Cnm sezeryan için fazla bile o değer sorun o değil. ? Inşallah normal devam eder yani şu değer sınırda tam. Düşmezse sorun olmaz ama Allah korusun hellp diye bi sendrom var ona gidişi göstermesi açısından takip edilmeli. Bazen cihaz yüzünden de eksik yanlış sonuç olabilir bikac hun sebredip tekrarlat bence

ayyy aynı benimki bizimkide diyor birde kızımız olsun bende yürü git dedim hamileyken nazlada bari yüzün olsun istemeye benim niyetde üçtü ama yok canım Allah isteyenlere nasip etsin iki oğlan yeter bana

evde çekmek en iyisi hastane ortamı yıpratıyor zaten hem tecrübelisin yalnız ikinciler kolay doğra evde doğurma sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…