2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ilk dogumumda 120 falandi gebelige bagli bi dusukluk degil bu normal olan birsey ilk dogumumda cok korkmustuk cok sujur birsey olmadi normal dogum yaptim. Simdide dusuk gecen ay 135 ti ama korkma canim ben korkmuyirum dr dikkat eder. Ben universitede dogum yapicam devlet hastanesinde yapamiyorum

eşim diyor canım bilmiyolar ki işte konuşuyolar
zaten anlamayanlar yada çok basit şekilde atlatanlar çok kolay sanıyo hamileliği ben çok sıkıntı çekmedim Allahıma şükürler olsun hamileliğimde bundan 1 ay önce 1 gün baş dönmesi istifra yaşadım ama sadece bigün aha dedim başlıyoruz hamileliğin sıkıntılı günlerine çok şükür olmadı öyle ama burda okuyorum görüyorum neler var neler ama aslada kalkıp çok basit hamilelik nedir diyemem herkesin bünyesi farklı çünkü doğumuda farklı olur kimisi çok acı çekmez kimisi ölür ölür dirilir.Allahım en sorunsuz şekilde doğurmamızı nasip etsin inşallah hepimize

girsin tabi yaa o anı beraber yaşamak süper birsey Düşünsenize. Gobek kordonunun kesilişini ilk ağlayışını beraber görmek

ooo canım korkmayan var mı korkmuyorum diyene inanmam, ben ilkte her gün doğumu konuşurdum eşimle korkuyorum nasıl olacak nasıl doğurucam diye sonra benim sancı başlayınca adam bile cesaretime şaşırdı gıkım çıkmadı, hem kendi sancımı hem suni sancıyı yaşadım ben, basit bir durum değil tabi ki doğum ama gerçekten çok korkulacak bir durum da değil öyle bir güç veriyor ki Allah, bak ben sancım geldikçe ohhh sancım var rahmim açılıyor bebeğim geliyor diye kendime pozitif enerji verdim hep:) sonunda sezaryan oldu ama olsun o dönem kabullenemedim ama şimdi hayırlısı buymuş diyorum ha birde her sezaruan sonrası kötü değil ki bana zor geldi ablama kolay o bir haftalıkken evini süpürüyordu düşün ben de ters dönmüş kaplumbağa gibi debeleniyordum ama dinlenemediğim için öyle oldum ben
valla heyecan oldu o zaman önce senin günlerini mi sayıcaz biz hadi hayırlısı
amin canım ama yok ayım birine aldım pek erken geldi diğer tarih

tamam canım sağol inşaallah hata vardır ya da yoksa da düşmez daha

birde demiyolarmı siz orda 1 doğuruyorsunuz biz kapıda 9 doğuruyoruz imkanımız olsada biz kapıda 9 doğursak hahahh
Bebim eşimde der onu 9 dogurmusmus.. Dogurdunda ben niye görmüyom...
Bi laf bulmuslar her fırsatta bunu bütün babalar kullanır yani.. Kacarı yok anneler.. Bu sözü her anne duyacak

canım o zaman senin 1 ayınmı kaldı kızzzz... Anam sancı girdiiiiiiiiiiiiiii... Kız ayın 20 siyse bugun Allahım .. Bismillahirrahmanirrahim...
Carpıntım basladı...

Kız ebru sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emi..cNım bnm kacarı yok hergüzel şeyin bi bedeli var.. Artık agrıysa agrı sancıysa ssancı cekıcez... Hiç şimdiden düşünüpte zehir etme bu güzel günleri yawruum.. Olcak bitcek inş.. Hatırlamıcan bile

canım bu durumdan dolayı mu üniversitede olacaksın bende mi oraya gitmeliyim tam da özele geçecektim doğumum orda olsun diye, şimdi benimkide 135, inşaallah bu doğumunda güzel geçer

sorma merve bana da girdi o sancı:) resmen bir ay

Rica ederim canım.. Sen herkese tek tek cevap yazarken iyi mi oluyor :) Gerçekten çok duyarlısın .. Tanımadan seviyorum kız seni canını sıkma toparlar bir daha ki tahlile. Takip altında olman önemli fark edilmeme durumu için demiştir doktor, bu önemli diye.. Annen konusunda canını sıkma. Allah bir yerden alıp bir yerden veriyor. Ama insan şu durumda en çok annesinden ve eşinden ilgi bekliyor, bu da bir gerçek

bu durumda benim sezaryan sonrası normal doğum umudum iyice tükendi bu trombosit yüzünden, iki katı risk demek, bu bir işaret mi acaba bana hani normal olsa deyip duruyorum ya cumartesi randevu olursa özelde de kontrolüm var bakalım o dr ne diyecek

canım bu durumdan dolayı mu üniversitede olacaksın bende mi oraya gitmeliyim tam da özele geçecektim doğumum orda olsun diye, şimdi benimkide 135, inşaallah bu doğumunda güzel geçer
Evet cunku kadin dogumda degerim cook cook dusuk cikiyordu saglik ocaginda bile yapiyirum dusuk cikiyor sen nerde yaptin tahlillerini bence bi ozelde tahlil yaptir ordaki degere gore ozelde yuksek cikarsa orda yaparsin

aslında fazla takmıyorum önceden zaman geçmiyodu ama şimdi 68 gün kalmış zaman azaldıkça ister istemez korkuyorum sanırım hep duyuyorum normal doğumun güzelliğini en iyisi olduğunu ama işte o kafada beliren sabit düşünce yokmu bizi o bitiriyo zaten
Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah başa gelen çekilir hem belki bebeğim dönmez de sezeryan olurum
ama şunu biliyorumda ilk başlarda kesinlikle normaldn korkuyodum şimdi çok fazla değil korkum önceden kafamı kesseler yapmazdım hatta devlette yapmasalardı belli zamandan sonra özele geçiş yapcaktım şimdi öyle bi düşüncem yok annelik bu sanırım

Baktım geliyo dogururm anasını satayım.. Kız yok anlatım artık son dakıkalrda adama sinyalleri yaktırıp kornaya bastırıp hastaneye... Ama hastaneye acik bi durum olmassa hö gitmicem bu bi gercej..

girsin tabi yaa o anı beraber yaşamak süper birsey Düşünsenize. Gobek kordonunun kesilişini ilk ağlayışını beraber görmek
Ewet .. Zaten normal dogum olursa bunu anca yanındaki biri bu denli hisseder o duyuyu.. Yoksa anne kendine bile gelemıyo o zamanda.. Böle bi rahatlık vuruyo.. Ben bekarken bi tanıdıgımn dogumuna girdim.. Resim cekmek için.. Calıstıgım hastanede.. O yüzden aldılar yoksa alınmıyodu ... Allahım ne cesaret.. Cocuk dogdu abla kendinden geçti bi rahatladı.. Uyuyo sanarsın.. Cocugu böle agzını yüzünü temzleyip verdiler anneyd ama garibim kamyon geçmiş gibi iki kokladı tam görmedi bile sanki... Dedı bana babasına götür hemen .. Gittim verdim anam babası bi aglıyo yarabbim yok böle bişi.. Adam delirdi hem gülüyo hem aglıyo.. Böle kokluyo öpüyo.. Yani uzun şafın kısası o duyguları anca cocugu dogurmayan ama annesi kadar yakın bi tek babası algılar hisseder.. Keske girselerzz o ilk duyulardan mahrum kalmaslar

ay canım sağool bende seni seviyorum:)

inşaallah toparlar Rabbimden gelen başım gözüm üstüne ne yapalım vardır mutlaka bir hayır

canım gerçekten anne önemli, aylardır kapımı açmıyorlar çok duyarszılar kendi dünyası hep annemin babamın, dün geldiler yemek hazırladım annem sen otur ben yapıyım demedi halimi gördüğü halde, kv bana asla iş yaptırmaz daha iki gün önce evimi sildi süpürdü Allah bin kere razı olsun, sen otur sen kalkma eğilme der.... anneme dedim anne bu torununa bir şey almayı düşünmüyormusun diye ki hiç sormamışdı bakarız diye geçiştiriyor.... sanki ben alacağına muhtacım dolu dolu paşamın kıyafeti nasibi bol şükür, eşimde hiç düşünmez beni, o yüzden kv mi çok seviyorum görümcemide hepsi öyle ilgileniyorlar ki nasıl inkar edeyim

Evet cunku kadin dogumda degerim cook cook dusuk cikiyordu saglik ocaginda bile yapiyirum dusuk cikiyor sen nerde yaptin tahlillerini bence bi ozelde tahlil yaptir ordaki degere gore ozelde yuksek cikarsa orda yaparsin

canım haftasonu sancım vardı devletin acilde yapıldı, zaten dr umda devlette ama sezaryan olacağı için özele geçicektim artık, bu durumda özele güvenim olmaz bir daha ki tahlile göre yol çizmek en iyisi vardır bir hayır

EFLALİM yawrucum sen tahlılerini ihmal etme kuzum .. Cmrtesi özel de sor bakalım.. İnş önmli bişi yoktur ve olmaz...
İlla normal olucak diye bişey yok.. Senini ve bebegin için ne hayırlı saglıklı olucaksa o olsun hayatım ...

Bu arada sen 20 ben 23 aralık.. Ama bnm bi kaç gün gecebilir... İnş tam zamanında dogrurum ..

kızlar çok kötü öksürüyorum boğazım kaşınıyor ve çok halsizim ne yesem ne içsemde daha fazla ilerlemeden u hastalığın önüne geçsem

canım şimdi baktı yok cumartesiye randevu taaa çarşambaya var eşim gelsinde istişare edelim en iyisi, öyle tabi canım işte ben çok istiyordum normali ondan takığım bu kadar:) ama kabullendim artık sezaryanı:)

inşaallah canım erken gelmesin kimseninki

kızlar çok kötü öksürüyorum boğazım kaşınıyor ve çok halsizim ne yesem ne içsemde daha fazla ilerlemeden u hastalığın önüne geçsem
canım harnup pekmezi iç hatta terayağını eritip içine katıp ılık ılık içiyorlar, geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…