- 9 Ekim 2014
- 446
- 681
- 123
- 42
Ilk dogumumda 120 falandi gebelige bagli bi dusukluk degil bu normal olan birsey ilk dogumumda cok korkmustuk cok sujur birsey olmadi normal dogum yaptim. Simdide dusuk gecen ay 135 ti ama korkma canim ben korkmuyirum dr dikkat eder. Ben universitede dogum yapicam devlet hastanesinde yapamiyorumsenin kaçtı değerin ilaç kullandı mı peki
yapma canım ya ne yapmam lazım şimdi 10 gün geçmezsezaryan olucam nasıl olacak bu durumda
canım dr lar acil durum olursa giriyorlar bazıları acil olmasada giriyor ama o ayrı, ebeler bu işin uzmanı aslında onlar daha iyi bence normal doğumda
zaten anlamayanlar yada çok basit şekilde atlatanlar çok kolay sanıyo hamileliği ben çok sıkıntı çekmedim Allahıma şükürler olsun hamileliğimde bundan 1 ay önce 1 gün baş dönmesi istifra yaşadım ama sadece bigün aha dedim başlıyoruz hamileliğin sıkıntılı günlerine çok şükür olmadı öyle ama burda okuyorum görüyorum neler var neler ama aslada kalkıp çok basit hamilelik nedir diyemem herkesin bünyesi farklı çünkü doğumuda farklı olur kimisi çok acı çekmez kimisi ölür ölür dirilir.Allahım en sorunsuz şekilde doğurmamızı nasip etsin inşallah hepimizeeşim diyor canım bilmiyolar ki işte konuşuyolar
girsin tabi yaa o anı beraber yaşamak süper birsey Düşünsenize. Gobek kordonunun kesilişini ilk ağlayışını beraber görmekBizimki hamileykende dogumdan sonrada cok yardımcı oldu.. Daha önce anlattım.. Ama dogumu basit görüyo... Herkes doguryoya herkes yapabiliyosa kolaydır diyo.. Bide gecnlerde bana diyoki oglumuz dogduktan sonra ne zaman cocuk yapmayı düşünyosunuz merce hanım diye.. Bnde dedim ki öle bosta bulunup çüşş dedim.. Hele bi cocugu dogurayım bi bakalım büyütelim .. Kalabalık aileyi cok sewer kendisi bnde severimde bana bu haldeykwn dogum agrılarım baslamıslen bu soru ne.. ;D
Dedim ki ne zaman erkek hamile kalıp doguracak o zamn dedım.. Yada acıdım bak sana. Ben tasıyayım sen dogur o zaman istersen 10 tane yaparız dedım.. Güldü sadece... Bu sefer nasip olursa sancımı evde cekıcemzz hastanedede odamda yanımda olucak inşallah... Anlar yani drlada konussam desem böle böle dr cok insan canlısır anlar insanı bide doguma sokarsa varya bagırasım gelmesede gürültü olsun turssın diye bagıırm ;D
Kendime naaıl gülüyorum ya
Sen yinede sor.. Ewet derse girsin doguma...
ooo canım korkmayan var mı korkmuyorum diyene inanmam, ben ilkte her gün doğumu konuşurdum eşimle korkuyorum nasıl olacak nasıl doğurucam diye sonra benim sancı başlayınca adam bile cesaretime şaşırdı gıkım çıkmadı, hem kendi sancımı hem suni sancıyı yaşadım ben, basit bir durum değil tabi ki doğum ama gerçekten çok korkulacak bir durum da değil öyle bir güç veriyor ki Allah, bak ben sancım geldikçe ohhh sancım var rahmim açılıyor bebeğim geliyor diye kendime pozitif enerji verdim hep:) sonunda sezaryan oldu ama olsun o dönem kabullenemedim ama şimdi hayırlısı buymuş diyorum ha birde her sezaruan sonrası kötü değil ki bana zor geldi ablama kolay o bir haftalıkken evini süpürüyordu düşün ben de ters dönmüş kaplumbağa gibi debeleniyordumoff ben çok korkuyom doğumdan yaa kendime demiyim demiyim diyorum ama zaman daraldıkça korku heyecan mutluluk tuhaf duygular içerisine girmeye başlıyorum sanırım
offf bi yandan normal doğumdan korkuyorum bi yandan sezeryandan birinde hemen toparlanıyosun birinde uzun sürüyo offf offf
daha önce ameliyat oldum ameliyattan korkmuyorum ama hemen toplanamamak beni çokkk korkutuyor
Allahım bana güç kuvveet ver yarabbim.Aminnnnn
amin canım ama yok ayım birine aldım pek erken geldi diğer tarihvalla heyecan oldu o zaman önce senin günlerini mi sayıcaz biz hadi hayırlısı
Cnm sezeryan için fazla bile o değer sorun o değil. ? Inşallah normal devam eder yani şu değer sınırda tam. Düşmezse sorun olmaz ama Allah korusun hellp diye bi sendrom var ona gidişi göstermesi açısından takip edilmeli. Bazen cihaz yüzünden de eksik yanlış sonuç olabilir bikac hun sebredip tekrarlat bence
Bebim eşimde der onu 9 dogurmusmus.. Dogurdunda ben niye görmüyom...birde demiyolarmı siz orda 1 doğuruyorsunuz biz kapıda 9 doğuruyoruz imkanımız olsada biz kapıda 9 doğursak hahahh
canım o zaman senin 1 ayınmı kaldı kızzzz... Anam sancı girdiiiiiiiiiiiiiii... Kız ayın 20 siyse bugun Allahım .. Bismillahirrahmanirrahim...senin kaçtı değerin ilaç kullandı mı peki
yapma canım ya ne yapmam lazım şimdi 10 gün geçmezsezaryan olucam nasıl olacak bu durumda
canım dr lar acil durum olursa giriyorlar bazıları acil olmasada giriyor ama o ayrı, ebeler bu işin uzmanı aslında onlar daha iyi bence normal doğumda
Kız ebru sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emi..cNım bnm kacarı yok hergüzel şeyin bi bedeli var.. Artık agrıysa agrı sancıysa ssancı cekıcez... Hiç şimdiden düşünüpte zehir etme bu güzel günleri yawruum.. Olcak bitcek inş.. Hatırlamıcan bileoff ben çok korkuyom doğumdan yaa kendime demiyim demiyim diyorum ama zaman daraldıkça korku heyecan mutluluk tuhaf duygular içerisine girmeye başlıyorum sanırım
offf bi yandan normal doğumdan korkuyorum bi yandan sezeryandan birinde hemen toparlanıyosun birinde uzun sürüyo offf offf
daha önce ameliyat oldum ameliyattan korkmuyorum ama hemen toplanamamak beni çokkk korkutuyor
Allahım bana güç kuvveet ver yarabbim.Aminnnnn
canım bu durumdan dolayı mu üniversitede olacaksın bende mi oraya gitmeliyim tam da özele geçecektim doğumum orda olsun diye, şimdi benimkide 135, inşaallah bu doğumunda güzel geçerIlk dogumumda 120 falandi gebelige bagli bi dusukluk degil bu normal olan birsey ilk dogumumda cok korkmustuk cok sujur birsey olmadi normal dogum yaptim. Simdide dusuk gecen ay 135 ti ama korkma canim ben korkmuyirum dr dikkat eder. Ben universitede dogum yapicam devlet hastanesinde yapamiyorum
sorma merve bana da girdi o sancı:) resmen bir ayBebim eşimde der onu 9 dogurmusmus.. Dogurdunda ben niye görmüyom...
Bi laf bulmuslar her fırsatta bunu bütün babalar kullanır yani.. Kacarı yok anneler.. Bu sözü her anne duyacak
canım o zaman senin 1 ayınmı kaldı kızzzz... Anam sancı girdiiiiiiiiiiiiiii... Kız ayın 20 siyse bugun Allahım .. Bismillahirrahmanirrahim...
Carpıntım basladı...
Kız ebru sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emi..cNım bnm kacarı yok hergüzel şeyin bi bedeli var.. Artık agrıysa agrı sancıysa ssancı cekıcez... Hiç şimdiden düşünüpte zehir etme bu güzel günleri yawruum.. Olcak bitcek inş.. Hatırlamıcan bile
bilmiyorum ki canım dr a ayrıntısını sormadım keşke sorsaydım 10 gün sonra tekrarlayalım bu önemli dedi
evet pozitif olalım haklısın canım:) inşaallah öyledir
öyle canım her anne ister tabi ki
canım çok sağol emek verip linkte eklemişsin okudum hemen, çok düşük değilmiş dediğin gibi bakalım bir daha ki tahlile inşaalah iyice düşmez, kortizonlu ilaç başlatılıyormuş tedavisi için, canım sıkılmıştı epey
canım benimde çok ağrım var, dün görseydin oğlumu wc ye alıştırdığım için sürekli çömeliyorum ayyy akşama doğru çatı kemiklerim ayrılıyor sandım nasıl ağrıdı, şükür geçmiş bugün
inşaallah canım amin, kan pıhtılaşması sorunuymuş kanım geç pıhtılaşırmış
canım hamdolsun ben seviyorum kv mi samimiyizdir, keşke benimde annem candan ciğerden olsa kv dem annemde çok yardım eder bana
amin canım amin kimseye yaşatmasın çok zor evine getirmişken geri hastaneye bırakmak
ben istiyorum bu sefer bakalım hastane prensibi ne, benimki sezaryanya girsin foto çeksin diyorum:) hem de görsün ne eziyet çektiğimi belki insafa gelir:)
Evet cunku kadin dogumda degerim cook cook dusuk cikiyordu saglik ocaginda bile yapiyirum dusuk cikiyor sen nerde yaptin tahlillerini bence bi ozelde tahlil yaptir ordaki degere gore ozelde yuksek cikarsa orda yaparsincanım bu durumdan dolayı mu üniversitede olacaksın bende mi oraya gitmeliyim tam da özele geçecektim doğumum orda olsun diye, şimdi benimkide 135, inşaallah bu doğumunda güzel geçer
ooo canım korkmayan var mı korkmuyorum diyene inanmam, ben ilkte her gün doğumu konuşurdum eşimle korkuyorum nasıl olacak nasıl doğurucam diye sonra benim sancı başlayınca adam bile cesaretime şaşırdı gıkım çıkmadı, hem kendi sancımı hem suni sancıyı yaşadım ben, basit bir durum değil tabi ki doğum ama gerçekten çok korkulacak bir durum da değil öyle bir güç veriyor ki Allah, bak ben sancım geldikçe ohhh sancım var rahmim açılıyor bebeğim geliyor diye kendime pozitif enerji verdim hep:) sonunda sezaryan oldu ama olsun o dönem kabullenemedim ama şimdi hayırlısı buymuş diyorum ha birde her sezaruan sonrası kötü değil ki bana zor geldi ablama kolay o bir haftalıkken evini süpürüyordu düşün ben de ters dönmüş kaplumbağa gibi debeleniyordumama dinlenemediğim için öyle oldum ben
amin canım ama yok ayım birine aldım pek erken geldi diğer tarih
tamam canım sağol inşaallah hata vardır ya da yoksa da düşmez daha
aslında fazla takmıyorum önceden zaman geçmiyodu ama şimdi 68 gün kalmış zaman azaldıkça ister istemez korkuyorum sanırım hep duyuyorum normal doğumun güzelliğini en iyisi olduğunu ama işte o kafada beliren sabit düşünce yokmu bizi o bitiriyo zatenBebim eşimde der onu 9 dogurmusmus.. Dogurdunda ben niye görmüyom...
Bi laf bulmuslar her fırsatta bunu bütün babalar kullanır yani.. Kacarı yok anneler.. Bu sözü her anne duyacak
canım o zaman senin 1 ayınmı kaldı kızzzz... Anam sancı girdiiiiiiiiiiiiiii... Kız ayın 20 siyse bugun Allahım .. Bismillahirrahmanirrahim...
Carpıntım basladı...
Kız ebru sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emi..cNım bnm kacarı yok hergüzel şeyin bi bedeli var.. Artık agrıysa agrı sancıysa ssancı cekıcez... Hiç şimdiden düşünüpte zehir etme bu güzel günleri yawruum.. Olcak bitcek inş.. Hatırlamıcan bile
Baktım geliyo dogururm anasını satayım.. Kız yok anlatım artık son dakıkalrda adama sinyalleri yaktırıp kornaya bastırıp hastaneye... Ama hastaneye acik bi durum olmassa hö gitmicem bu bi gercej..ayyy aynı benimki bizimkide diyor birde kızımız olsun bende yürü git dedimhamileyken nazlada bari yüzün olsun istemeye benim niyetde üçtü ama yok canım Allah isteyenlere nasip etsin iki oğlan yeter bana
evde çekmek en iyisi hastane ortamı yıpratıyor zaten hem tecrübelisin yalnız ikinciler kolay doğra evde doğurma sonra
Ewet .. Zaten normal dogum olursa bunu anca yanındaki biri bu denli hisseder o duyuyu.. Yoksa anne kendine bile gelemıyo o zamanda.. Böle bi rahatlık vuruyo.. Ben bekarken bi tanıdıgımn dogumuna girdim.. Resim cekmek için.. Calıstıgım hastanede.. O yüzden aldılar yoksa alınmıyodu ... Allahım ne cesaret.. Cocuk dogdu abla kendinden geçti bi rahatladı.. Uyuyo sanarsın.. Cocugu böle agzını yüzünü temzleyip verdiler anneyd ama garibim kamyon geçmiş gibi iki kokladı tam görmedi bile sanki... Dedı bana babasına götür hemen .. Gittim verdim anam babası bi aglıyo yarabbim yok böle bişi.. Adam delirdi hem gülüyo hem aglıyo.. Böle kokluyo öpüyo.. Yani uzun şafın kısası o duyguları anca cocugu dogurmayan ama annesi kadar yakın bi tek babası algılar hisseder.. Keske girselerzz o ilk duyulardan mahrum kalmaslargirsin tabi yaa o anı beraber yaşamak süper birsey Düşünsenize. Gobek kordonunun kesilişini ilk ağlayışını beraber görmek
ay canım sağool bende seni seviyorum:)Rica ederim canım.. Sen herkese tek tek cevap yazarken iyi mi oluyor :) Gerçekten çok duyarlısın .. Tanımadan seviyorum kız senicanını sıkma toparlar bir daha ki tahlile. Takip altında olman önemli fark edilmeme durumu için demiştir doktor, bu önemli diye.. Annen konusunda canını sıkma. Allah bir yerden alıp bir yerden veriyor. Ama insan şu durumda en çok annesinden ve eşinden ilgi bekliyor, bu da bir gerçek
Evet cunku kadin dogumda degerim cook cook dusuk cikiyordu saglik ocaginda bile yapiyirum dusuk cikiyor sen nerde yaptin tahlillerini bence bi ozelde tahlil yaptir ordaki degere gore ozelde yuksek cikarsa orda yaparsin
canım şimdi baktı yok cumartesiye randevu taaa çarşambaya var eşim gelsinde istişare edelim en iyisi, öyle tabi canım işte ben çok istiyordum normali ondan takığım bu kadar:) ama kabullendim artık sezaryanı:)EFLALİM yawrucum sen tahlılerini ihmal etme kuzum .. Cmrtesi özel de sor bakalım.. İnş önmli bişi yoktur ve olmaz...
İlla normal olucak diye bişey yok.. Senini ve bebegin için ne hayırlı saglıklı olucaksa o olsun hayatım ...
Bu arada sen 20 ben 23 aralık.. Ama bnm bi kaç gün gecebilir... İnş tam zamanında dogrurum ..
canım harnup pekmezi iç hatta terayağını eritip içine katıp ılık ılık içiyorlar, geçmiş olsunkızlar çok kötü öksürüyorum boğazım kaşınıyor ve çok halsizim ne yesem ne içsemde daha fazla ilerlemeden u hastalığın önüne geçsem
Gecmis olsun ihlamur varsa icebilirsin iyi geliyorkızlar çok kötü öksürüyorum boğazım kaşınıyor ve çok halsizim ne yesem ne içsemde daha fazla ilerlemeden u hastalığın önüne geçsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?