2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar hastane icin canta haxirliycaz ya,hastaneler zaten sicak oluyodur dimi,2 takim hastane cikisi koyucamda ben,iki takimin penye battaniyesinide koycakmisiniz,1 tane yetermi,bide pelus polar gibi bir battaniye almistik o kalinmi gelir? 1 mi 2 mi sizce?

evet canım günü belli oluyor sezeryanda önceden
benimki belli değil normal diyor dr hayırlısı olsun inş

sorma merve bana da girdi o sancı:) resmen bir ay

ayyy ne kadar az kalmış

Kızlar mrb size bişey sormak istiyorum bugün kontrolüm vardı obsterik renkli Dopplerde sağ uterin arterde erken Diastolik çentikler mevcuttur dedi. Doktor korkulacak bişey yok dedi. Ama kafama takıldı ne demek OLDUĞUNU bile söylemedi Başına böyle bi durum gelen varmı

girsin tabi yaa o anı beraber yaşamak süper birsey Düşünsenize. Gobek kordonunun kesilişini ilk ağlayışını beraber görmek
Evet ya süper olur benimki dayanamaz acı çekmeme şimdiden korkuyorum diyip duruyo bana bişey olur diye aşkım yaa. :) ama abim yeğenimin göbeğini kesti ve resmi bile var çok anlamlı bir hatıra bence bu arada abim yurtdışında.esim katlanabilse keşke

amin canım allah bir avazda nasip etsin bir kerede olmasa işte

güzel allahım biliyor işini işte onlar bir hasta oluyor aman allahım biz hasta hasta çocukta bakarız yemekte yaparız sanki bizim hastalığımız palavradan onlar doğum yapsalardı insan ırkı şu an olmazdı zati hihihi

anaaaam ne sabahtan beri geçmişi okuyorum anca bitti salı benimde kontrolüm vardı 1900 gr olmuş bizim oğlan.doktorumuz gelişimi iyi dedi.çalışabilir raporumuda aldım okula 3 hafta daha gidebilirsem yeter

uterusu besleyen damarda direnç demek o canım..sag ve soldan 2 damarla besleniyor senin tekinde olması büyük bi sorun teskil etmez..her ikisinde birden direnç olursa gelişim geriliği olabiliyor bebekte annede gebelik hipertansiyonu cıkıyor erken doğum preeklamsi nobetleri falan ama sende öyle bi durum yok kafana takma

Hastane sıcak oluyor canım, bizimki hastane çıkışı ile penye battaniye veriyor, ben yedek olarak penye bir tane de hastaneden çıkarken örtmek için peluş battaniye koycam.

canım arkadaş sana çok güzel cevap vermiş:) endişelenecek bir durum yok merak etme bende de sağ damarda direnç var, sol yeterince çalıştığı için birbirlerini dengeliyorlar.

sorunsuz hamilelikler dilerim.

kızlar bende okudum şimdi kasım annelerini

göğüs ucu için lansinoh hiç işe yaramıyormş öyle yazmışlar

garmastan krem iyi geldi yazmış çoğu dr a sorayım bu gittiğimde yazarsa reçeteye yazsın yazılmıyorsa eczaneden alırım ne kadarsa artık

evet canım hastane çantama koyacam. çünkü arkadaşım çok acılar çekmiş. önceden tedbirini al acı çekme dedi. bende önceden alıcam. reçeteye yazılmıyor diye biliyorum . ne saçma niye yazılmıyorsa o da ayrı bi sorun.

çok kötü olmuş canım herkes yakınıyor acılardan inş bizimkiler olmaz bende koyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…