2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ahhh ahhh kızlarrr anestezının etkısı gectı dısımm benı maffettı ben kendımı kasıorum elımde olmayarak bebeğimde etkılenıyor galıbaaa kasılıoo (

[QUOTgingery, post: 37881965, member: 441676"]Günaydınlar herkese... benim paşa dönmedi döneceğini de hiç sanmıyorum artık. . Sezeryan fikrine alışmaya baslasam iyi olacak ama ben nedense normal doğumdan değilde sezsöyledi. korkuyorum.. [/QUOTE]
Aynen canım bendede durum öyle dönmemiş bebek ilk dogumum normaldi kendimi hep ona hazırlamışım otomatikman.Geçen cuma doktorum dönmemiş henüz dedi elfenerini bebegin kafasının oldugu yerden asagı dogru gezdirmemi söyledi.Bir arkadaşımız yer gırgırlamanın işe yarayacagını yazmıştı.Ben korkuyorum ama sezeryandan yaaa

Bende tahinini yagı cıkıyo ya böle şişedeykem üste he onu süreni duydum ve cok işe yarıyorumus.. Şimdiden süremk gerekıyo sanırım meme ucu beslesin esnek olsun yara olmasın diye sanırım..
Ewet ilk emzirirken böle acı cekeliyo genelde... İnş olmaz ama genelde oluyo..
Evet lansınoh bnde kullandım aöa hiç bi fayda göreneniştim.. Zeytinyagı sürüp buDolabı posetiyle kapatıyodum kahverengi yeri emzirmden öncede pamuk bezle siliyodum gögsümü ...

Kızlar göğüs ucu kremini kadın doğum doktoruna mı danışıyorsunuz, bi de ucunun büyümesiyle ilgili soracaklarım var doktora ona mı sorayım başka doktora mı gidilir, alanıyla alakalı değilse diye utanıyorum da

Kızlar 1 saattır bi acayip karnım.. Şişmi sancımı agrımı bi rahatsızım girdim battanıyenin altına yatıyorum amayok cok geriliyo karnım..
Cocokta kasılıyo öahvediyo beni... Kasıklarımda cok köyü

CNım ikisinidd druna sorabılırsın.. Ama krem. Piyasa birsürü var.. Bnce etrafında kullanıp memnun kalanlar varda onlara danıs.. Sonucta bu ılac degil hani anlatabıldımmı biliyrum ama netten arastır kremi hangisinden memnunlar.. Gögüs ucu için dr sorabilirsin bi kaç masaj yöntemi var sana gösterirse daha iyi olur

Lansinoh almıştım ama drun önereceği birşey olursa onu da denerim. Dr erkek de ucunun büyüklüğüyle ilgili sormaya utandım alakasız olursa diye

Ay kesinlikle Haklısın buraya yazdığımızda kızlar kucamda iki gün oldu herşey yolunda cok guzel gecti doğumum hiç bilmedim ağrı Sancı dıye yazmayı nasip eyler inş rabbim

Çok tşk ederim geldiğimden beri internetten araştırıyorum bi açıklama bulamadım Zatrn tansiyon var bende bi sıkıntı olmaz demi şu anda 2 kilo bebeğim

iyi aksamlar hanımlar.gogus ucu kremındn bahsedilmis bende garmastan kullanıcam.bide sogan surucem.kızımda cok haraketlı agır gelıyo artık tasımak:)asıl hamilelik 6. Aydan soraymıs ya.ben cok rahattım 6 ay cok sukur.allahdan az kaldı

İyi akşamlar kızlar dün kontrolüm vardı doktor biraz canımı sıktı. Ben 92 kilo olmuşum. Bebeğin suyunu, eşini sordum. Bebeğin suyu artmış dedi beni sağlık ocağına kan tahliline gönderdi. şeker olabilir dedi. Ben 3 hafta önce tahlil yaptırmıştım açlık kan, idrar ve 50 lik yükleme yapılmıştı ve sonucum iyi çıkmıştı.Bu sabahta sağlık ocağına gidip 2 tüp kan verdim pazartesi alıcam sonuçları ve çok korkuyorum ya kötü birşey olursa diye benim için birer tane fatiha okurmusunuz.bebişim 1800 gr olmuş maşallah bu arada . Haftasıyla uyumluymuş çok şükür ama bide göbek ölçüsü 2 hafta büyüktü ultrason kağıdında ondanda korktum acaba sumu topladı diye. Paşam bugün hep karnımın altına vajina üstüne doğru hep ittirdi ara ara öyle olan varmı sanki ayağı aşağıdaymışta itiyormuş gibi üstelik kafası aşağıda hayırlısı olsun ama canım çok sıkıldı

Çok tşk ederim geldiğimden beri internetten araştırıyorum bi açıklama bulamadım Zatrn tansiyon var bende bi sıkıntı olmaz demi şu anda 2 kilo bebeğim
normalde mi tansiyon hastasının yoksa gebelikte mi çıktı canım? bi sıkıntı olsa bebeğinde gelişim geriliği olurdu kilo alamazdi ama gelişimi güzel olduğuna göre hersey yolunda merak etme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…