Gebelikte çıktı hap kullanıyorumnormalde mi tansiyon hastasının yoksa gebelikte mi çıktı canım? bi sıkıntı olsa bebeğinde gelişim geriliği olurdu kilo alamazdi ama gelişimi güzel olduğuna göre hersey yolunda merak etme canım
endiselenme canım tek taraflı direnç sorun oluşturmaz hayirlisiyla vaktinde kucağına alırsın inşallah bebişini. .34.haftandasin sanırım az kalmış mutlu sona odem falan oluyor mu el ayaklardaGebelikte çıktı hap kullanıyorum
Ayaklarımda oluyo bazen. Devlete gidiyorum net bişey demediler çok korktum sorduğumda önemli bişey yok dedi.ama Allah senden Razı olsun nasıl rahatlattın beni pazar Günü 24 saat idrar biriktircem bakalım o da ii çıkar inşAllah. Bu tansiyona bağlı olan Dediğin hastalık yani benim Anladığım dilde gebelik zehirlenmesi tansiyona bağlı olursa bu teste çıkarımı acabaendiselenme canım tek taraflı direnç sorun oluşturmaz hayirlisiyla vaktinde kucağına alırsın inşallah bebişini. .34.haftandasin sanırım az kalmış mutlu sona odem falan oluyor mu el ayaklarda
Bende aynen senin gibiyim cokta belim agriyor cok agirlastim hareket edemiyorumKızlar 1 saattır bi acayip karnım.. Şişmi sancımı agrımı bi rahatsızım girdim battanıyenin altına yatıyorum amayok cok geriliyo karnım..
Cocokta kasılıyo öahvediyo beni... Kasıklarımda cok köyü
heralde idrarda proteine bakacaklar canım genelde protein kaçağı oluyor bu hastalarda..inşallah iyi çıkar içini ferah tut..önemli bişi olsa doktorların uyarır zaten seni..tuzu falan azaltimissindir zaten bol su tüket..dua edicem senin için sorunsuz bi şekilde geçirirsin insallah hamileligini..gelişmelerden de haberdar et biziAyaklarımda oluyo bazen. Devlete gidiyorum net bişey demediler çok korktum sorduğumda önemli bişey yok dedi.ama Allah senden Razı olsun nasıl rahatlattın beni pazar Günü 24 saat idrar biriktircem bakalım o da ii çıkar inşAllah. Bu tansiyona bağlı olan Dediğin hastalık yani benim Anladığım dilde gebelik zehirlenmesi tansiyona bağlı olursa bu teste çıkarımı acaba
Inş cnmgüzel güzel sallansın bebişin bunun içinde inşallah cnım
Cnm valla bnm ilk gebelikte Yükseldi ilac kullandım son iki ay bu gebeligimdede allak bullak oldu bir BAŞINDA gebeligin Yükseldi gittim 10 gün ölçüp değerlere baktı ilac başlamak için cok yüksek degil dedi 14/90 15/90 oluyodu en yüksek tuzu azalttım sonra 6 Ay'ıma kadar düştü tansiyon sonra bıara Yükseldi ben evde ölçtüm yazdım götürdüm idrarda proteın atılımı varmı baktı yok dedi ama ben Buaralar bir şişiyorum yüz göz el ayak tansıyon ölçüyorum 12/8 bazen 13/90 ama Şişligim hep var 2 hafta sonra tekrar gidince yine ıdrarda proteine baktıracam bende devlete gidiyorum sen demezsen takip etmezler kendi doktorun olucan mecbur cok gecmiş oksun cnm cok zor biliyorum allahım şifa versinAyaklarımda oluyo bazen. Devlete gidiyorum net bişey demediler çok korktum sorduğumda önemli bişey yok dedi.ama Allah senden Razı olsun nasıl rahatlattın beni pazar Günü 24 saat idrar biriktircem bakalım o da ii çıkar inşAllah. Bu tansiyona bağlı olan Dediğin hastalık yani benim Anladığım dilde gebelik zehirlenmesi tansiyona bağlı olursa bu teste çıkarımı acaba
Allah Razı olsun canım çok tşk ederim ederim tabikiheralde idrarda proteine bakacaklar canım genelde protein kaçağı oluyor bu hastalarda..inşallah iyi çıkar içini ferah tut..önemli bişi olsa doktorların uyarır zaten seni..tuzu falan azaltimissindir zaten bol su tüket..dua edicem senin için sorunsuz bi şekilde geçirirsin insallah hamileligini..gelişmelerden de haberdar et bizi
Amin Cnm her gittiğimde farklı doktor oluyo denk gelmiyor 5 aya kasar özele gittim tansiyon çıkınca devlete geçtim doktorlar çok ilgileniyorlar Allah var ama açıklayıcı bilgi vermiyorlar bugun ki şeyi sordum mesela önemli değil dedi ama ne demek nie oluyo açıklama yapmıyorlar insan korkuyo işteCnm valla bnm ilk gebelikte Yükseldi ilac kullandım son iki ay bu gebeligimdede allak bullak oldu bir BAŞINDA gebeligin Yükseldi gittim 10 gün ölçüp değerlere baktı ilac başlamak için cok yüksek degil dedi 14/90 15/90 oluyodu en yüksek tuzu azalttım sonra 6 Ay'ıma kadar düştü tansiyon sonra bıara Yükseldi ben evde ölçtüm yazdım götürdüm idrarda proteın atılımı varmı baktı yok dedi ama ben Buaralar bir şişiyorum yüz göz el ayak tansıyon ölçüyorum 12/8 bazen 13/90 ama Şişligim hep var 2 hafta sonra tekrar gidince yine ıdrarda proteine baktıracam bende devlete gidiyorum sen demezsen takip etmezler kendi doktorun olucan mecbur cok gecmiş oksun cnm cok zor biliyorum allahım şifa versin
Haklısın cnmşüphe kalınca bide hamılelikte insan evhamlı oluyo kafaya takıyosun kac oluyo senin tansıyonAmin Cnm her gittiğimde farklı doktor oluyo denk gelmiyor 5 aya kasar özele gittim tansiyon çıkınca devlete geçtim doktorlar çok ilgileniyorlar Allah var ama açıklayıcı bilgi vermiyorlar bugun ki şeyi sordum mesela önemli değil dedi ama ne demek nie oluyo açıklama yapmıyorlar insan korkuyo işte
Canim herkese farklı ilac farklı alternatif çözüm iyi gelmişiyi akşamlar hamişler.kızlar ya bu göğüs yaralarına karşı ne yapacaksınız?herkes bişey söylüyo
süt pompasını aldım demişsin hangi marka aldın acaba?
aldıklarını güle güle kullan. Şu aralar kafamda süt pompası var ne marka ve nereden alayım diye. n11 i düşünüyordum ama burda arkadaşlar iyi değil dediler vazgeçtim ama sen memnun kalmışsın. Ne marka aldın acaba?
selam canım çook teşekkür ediyorum :)
düşünmedim hiç akar diye her yerinde yok zaten sadece önündekiler akmış
am deniyima bugün elimde bakalım inş çıkar acaba kosla ile mi yıkasam çıkmazsa bide
canm aklında olsun 80 dolar üstü takılabiliyomuş, yurtdışından yıılık 80 dolarlık hakkımız varmış diye duydum araştır istersen yine de
bende tüm hakkımı kullanmayı düşünüyorum
canım herkes nasıl istiyorsa içinden nasıl geçiyorsa öyle yapmalı zaten sen böyle istiyorsun böyle yaparsın ne güzel yapabilmekte nimet zaten, benim eşim her şeyi içimde bıraktığı için öyle şatafatlı yapamam isterimde yapamam
Kızlar ana dizim geldi ve benim kızım bebeğiyle test etti kullanışlıymışş
canım iyi tarafından bakıyorum keşke benimkilerde alsa nerdee ama senin içinde kalmasın kv de ilgilendirmez sende 3-6 ay al 6-9 ay al canının istediğini al kv getireceklerinin hepsini yıkamasın hediye götürürsün başka bebeklere olur biter
Cnm valla ben bunu 3 4 aylık olana kadar yatak odamda bunda yatırmayı düşünüyorum park yatağımız var yatak odama sığmıyor Kızımın yanındada aynı odada bir süre yatırmam kıskançlık malum ondan biraz bunda ıdare etcemburda uyur halde bırakmayında bebeği, siz yokken falan döner düşer allah korusun, hiç belli olmaz ne zaman dönecekleri.
ama ayakta sallamak yerine iyiymiş bu: )
güle güle kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?