2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
endiselenme canım tek taraflı direnç sorun oluşturmaz hayirlisiyla vaktinde kucağına alırsın inşallah bebişini. .34.haftandasin sanırım az kalmış mutlu sona odem falan oluyor mu el ayaklarda
Ayaklarımda oluyo bazen. Devlete gidiyorum net bişey demediler çok korktum sorduğumda önemli bişey yok dedi.ama Allah senden Razı olsun nasıl rahatlattın beni pazar Günü 24 saat idrar biriktircem bakalım o da ii çıkar inşAllah. Bu tansiyona bağlı olan Dediğin hastalık yani benim Anladığım dilde gebelik zehirlenmesi tansiyona bağlı olursa bu teste çıkarımı acaba

Bende aynen senin gibiyim cokta belim agriyor cok agirlastim hareket edemiyorum

iyi akşamlar hamişler. kızlar ya bu göğüs yaralarına karşı ne yapacaksınız?herkes bişey söylüyo

heralde idrarda proteine bakacaklar canım genelde protein kaçağı oluyor bu hastalarda..inşallah iyi çıkar içini ferah tut..önemli bişi olsa doktorların uyarır zaten seni..tuzu falan azaltimissindir zaten bol su tüket..dua edicem senin için sorunsuz bi şekilde geçirirsin insallah hamileligini..gelişmelerden de haberdar et bizi

Cnm valla bnm ilk gebelikte Yükseldi ilac kullandım son iki ay bu gebeligimdede allak bullak oldu bir BAŞINDA gebeligin Yükseldi gittim 10 gün ölçüp değerlere baktı ilac başlamak için cok yüksek degil dedi 14/90 15/90 oluyodu en yüksek tuzu azalttım sonra 6 Ay'ıma kadar düştü tansiyon sonra bıara Yükseldi ben evde ölçtüm yazdım götürdüm idrarda proteın atılımı varmı baktı yok dedi ama ben Buaralar bir şişiyorum yüz göz el ayak tansıyon ölçüyorum 12/8 bazen 13/90 ama Şişligim hep var 2 hafta sonra tekrar gidince yine ıdrarda proteine baktıracam bende devlete gidiyorum sen demezsen takip etmezler kendi doktorun olucan mecbur cok gecmiş oksun cnm cok zor biliyorum allahım şifa versin

Allah Razı olsun canım çok tşk ederim ederim tabiki

Amin Cnm her gittiğimde farklı doktor oluyo denk gelmiyor 5 aya kasar özele gittim tansiyon çıkınca devlete geçtim doktorlar çok ilgileniyorlar Allah var ama açıklayıcı bilgi vermiyorlar bugun ki şeyi sordum mesela önemli değil dedi ama ne demek nie oluyo açıklama yapmıyorlar insan korkuyo işte

Haklısın cnmşüphe kalınca bide hamılelikte insan evhamlı oluyo kafaya takıyosun kac oluyo senin tansıyon

süt pompasını aldım demişsin hangi marka aldın acaba?

http://www.n11.com/lansinoh-2-si-1-arada-gogus-pompasipedisut-posedi-ve-krem-set-P32990503

Ben bu ürünü sipariş verdim.
2 gün içinde eksiksiz hasarsız gönderdiler.
Çok araştırdım en iyi markaya Medela diyorlar. O bana biraz pahalı geldi.
Aventin ki de iyiymiş kullanan herkes memnun.
Lansinoh'ta beni cezbeden hem herkesin memnun olması hemde diğerlerinden az yada aynı paraya çift pompası aynı anda iki göğsü sağabilme avantajı.
He çalışmıyorum ama genede istedim pompa. Dünyanın binbir türlü hali var hakkımızda hayırlısı.
Birde 2 göğüs birden sağılınca vücut ikiz bebek var diye algılayıp daha çok süt üretiyormuş. Bakalım artık.
n11.com'a gelince. Bunlarla birlikte baya bir alış-veriş yapmış olduk oradan. Televizyon, çatlak kremi, hamile yastığı, emzirme sütyeni, ıslak mendil ne sipariş verdiysek eksiksiz tam olarak teslim aldık hemde hep 2 gün içinde.
Bilemiyorum işte iyi satıcılara denk gelmişiz demek ki. he birde en uygunu genelde orada oluyor.

Hadi yaaaa çok az amaaaa
Benim ilk etapta alacaklarım bile 80 doları çoktan geçiyor.
Birde 1 sene ohooooo.... Bunun Ramazan bayramı var Kurban bayramı var ne ciciler alırdım ben seneye kadar oradan.
Hem değişik hem tarz hem ucuz
Ablamda ayrı ayrı adreslerden başka kartlardan girer alırız diyor

Bence Kosla hiiiiç kullanma soldurmasın bide
Sen bi soğuk suda yıka onu elinde:)

Ahh be eflalim, eşim benim Allah razı olsun bir dediğimi iki etmez, ne istersem yapar, nazlar, alır, ne kadar abartırsam abartayım hiçbir şey demez. O da alıştı bana. Geçen akşam hastaneye gelenlere dağıtacaklarımızdan biri olan minik tıpalı mantar şişeleri mavi parfümle doldurdum. Onlara kurdele takacaksın di mi dedi Adamda alıştı bana artık
Ama işte bende de 2 görümce var ki hiç sorma onları.
Ne nişan, ne çeyiz, ne kına bıraktılar... Evliliğimin ilk 6 ayını zehir ettiler... Mevlütte de bir terbiyesizlik yapacaklar aileme diye ödüm kopuyor Herkesi bir derdi, herkesin hayatı zehir eden etrafından uzaklaştıramadığı insanlar var herhalde

Bu arada ben anlamadım ne çıkmış senin kanında?
O kadar okudum ama tersten okudum siteyi geri gide gide anlamadım
Şimdi sezeryan sonrası normal doğum hayalin tamamen ortadan kalktı mı? Yoksa hala devam ediyor mu?
Gidecek misin üniversite hastanesine?
Maşallah sübhanallah bebişine demek doğum tarihin öne geldi ne güzeeeeellll
Rabbim en hayırlı zamanda doğmasını nasip etsin inşallah Sağlık sıhhat afiyet içinde inşallah

Larkin canim aloexpresten ben cok alisveris yaptim simdiye kadar. Farkli isimle siparis verirseniz hic bir sikinti olmaz. Ben oyle yapmistim. Bir kac kez kendi adima, bir kac esimin, annemin, ablamin falan filan. Hic biri de takilmadi gumruge. Havva da bebisi de iyi su an. Sut icin ugrasiyorlar. Sutu yavas yavas gelmeye baslamis. Ama perisan tabi sut sagmaktan.. Allah yardimcisi olsun..

Kızlar ana dizim geldi ve benim kızım bebeğiyle test etti kullanışlıymışş

burda uyur halde bırakmayında bebeği, siz yokken falan döner düşer allah korusun, hiç belli olmaz ne zaman dönecekleri.
ama ayakta sallamak yerine iyiymiş bu: )
güle güle kullanın.

Evet canım haklısın zaten burda yazdıktan sonra arkadaslar sagolsun hepsi dedin gibi al takma diyip destek ve cesaret verince dedim aliyim bi kac bişi aldım sonunda cok güzel bi duygu alırken duygulanıp agladım :) sölemiycem aldıgımı filan yoksa laf edip moralimi bozucak .. kv aldıklarını yıkamassın hediye götür diyosunda canım benim kv zaten yıkayıp ütüleyip getiricek ama Allah bilir ne zaman :)

Ç
burda uyur halde bırakmayında bebeği, siz yokken falan döner düşer allah korusun, hiç belli olmaz ne zaman dönecekleri.
ama ayakta sallamak yerine iyiymiş bu: )
güle güle kullanın.
Cnm valla ben bunu 3 4 aylık olana kadar yatak odamda bunda yatırmayı düşünüyorum park yatağımız var yatak odama sığmıyor Kızımın yanındada aynı odada bir süre yatırmam kıskançlık malum ondan biraz bunda ıdare etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…