kızlar vajinam da bi ağrı var böyle içi sızlıyor
Larkin canim aloexpresten ben cok alisveris yaptim simdiye kadar. Farkli isimle siparis verirseniz hic bir sikinti olmaz. Ben oyle yapmistim. Bir kac kez kendi adima, bir kac esimin, annemin, ablamin falan filan. Hic biri de takilmadi gumruge. Havva da bebisi de iyi su an. Sut icin ugrasiyorlar. Sutu yavas yavas gelmeye baslamis. Ama perisan tabi sut sagmaktan.. Allah yardimcisi olsun..
Üşütüyor muyuz acaba kendimizi adet olacakmışım gibi ara ara da sancım oluyorbenm sabaha karşı 6 da öyleydi,dk da bir vuruyordu ne olduğunu halen anlamış değilim
Bende aynen senin gibiyim cokta belim agriyor cok agirlastim hareket edemiyorum
kızlar vajinam da bi ağrı var böyle içi sızlıyor
kızlar şeim ağrıyor resmen birde çatı ağrısı yaşıyormuşum öyle diyorlar yataktan kalkarken adım atarken bacaklarımın iç kısmı bazen çıt diye bir ses oluyor açılıyorum heralde hey gidi genç kızlık heyy
benm sabaha karşı 6 da öyleydi,dk da bir vuruyordu ne olduğunu halen anlamış değilim
Aynen bu agrılar aksama dogru arttı.. Üşütüyoruz da olabılır.. Olöayabılırde.. Ama dogum sancısı degil onu biliyorum.. Suanda cocuk hareket ettıkce zaten kasılmalar olucak bazen sert bazen yumusak ister istemez canımız acıyo..ama bazen gercekten o sancısı kasılması dayanılmaz hale gelıyo...Üşütüyor muyuz acaba kendimizi adet olacakmışım gibi ara ara da sancım oluyor
Kızlar oğlumun yatağını ve beşiği hazırladım bu gün. Sabahta rüyamda gördüm sarılıp kokusunu içime çekiyorum. Duygusallik had safhada bu gün anlayacağınız
Bu da beşigimiz..Fakat neden yamuk oluyor fotolar anlamış degilim
Ben de havvayı merak ediyordum ki şule sağolsun yazmış.
Şulecim sağol haber verdiğin için ben de merak ediyordum sana soracaktım, iyi olmalarına çok sevindim.Larkin canim aloexpresten ben cok alisveris yaptim simdiye kadar. Farkli isimle siparis verirseniz hic bir sikinti olmaz. Ben oyle yapmistim. Bir kac kez kendi adima, bir kac esimin, annemin, ablamin falan filan. Hic biri de takilmadi gumruge. Havva da bebisi de iyi su an. Sut icin ugrasiyorlar. Sutu yavas yavas gelmeye baslamis. Ama perisan tabi sut sagmaktan.. Allah yardimcisi olsun..
Canım benim bildiğim tek seferde sipariş limiti 75 dolardı, belki şimdi 80 olmuştur. Senede 5 defa sipariş verebiliyorsun. Aynı karttan da versen farklı isim ya da adrese gönderirsen zaten problem olmaz. Faturada ya da kargo paketinde kart numarası yazmaz zaten oradan takip edilmez. Bir de bu tarz sitelerde siparişim gelmedi deyip ödemeni geri alabiliyorsun. yani gümrüğe takılırsa ve siparişini sana söylemeden geri gönderirlerse, ki benim bildiğim seni çağırıp gösterip geri gönderiyorlar, bu da ancak yasak ürünlerde oluyor. Mesela kozmetik ürünler yasak, bir kere başıma geldi. Onun dışında 75-80 doları geçersen gümrük vergisi istiyorlar o yüzden geçmesen iyi olur.Peki farklı isimle aynı karttan ödeme yapsak olur mu ki???
Çok sevindim öyle almasına. Hala sipariş vermedim ama vereceğim inşallah yakın bir zamanda
Maşallah sübhanallah çok sevindim iyi olmalarına. Azmin zaferi olsun inşallahsütü gelmeye başladı demek.
Allah bol bol, hayırlı, doyurucu, şifalı sütünün olmasını nasip etsin. İçsinde iyileşsin büyüsün hemencecik inşallah.
Şulecim bu arada hazırlıklarıma yaptığın yorum ara ara aklıma geliyor, ablam için söylediklerin ettiğin dua, çok duygulanmıştım yazamamıştımÇok teşekkür ederim Allah razı olsunn
Canım çok güzel çok tatlı olmuş. Mışıl mışıl uyusun bebişin içinde inşallah.Kızlar oğlumun yatağını ve beşiği hazırladım bu gün. Sabahta rüyamda gördüm sarılıp kokusunu içime çekiyorum. Duygusallik had safhada bu gün anlayacağınız
Bendede var canım o agrılar.Yatıpta kalktıktan sonra bir yürüyüşüm varki sorms paytak paytak ..diyorum ben bu hallere düşecek kızmıydım :)ofizmir .!.:kızlar şeim ağrıyor resmen birde çatı ağrısı yaşıyormuşum öyle diyorlar yataktan kalkarken adım atarken bacaklarımın iç kısmı bazen çıt diye bir ses oluyor açılıyorum heralde hey gidi genç kızlık heyy
Aynen canım bendede durum öyle dönmemiş bebek ilk dogumum normaldi kendimi hep ona hazırlamışım otomatikman.Geçen cuma doktorum dönmemiş henüz dedi elfenerini bebegin kafasının oldugu yerden asagı dogru gezdirmemi söyledi.Bir arkadaşımız yer gırgırlamanın işe yarayacagını yazmıştı.Ben korkuyorum ama sezeryandan yaaa[QUOTgingery, post: 37881965, member: 441676"]Günaydınlar herkese... benim paşa dönmedi döneceğini de hiç sanmıyorum artık. . Sezeryan fikrine alışmaya baslasam iyi olacak ama ben nedense normal doğumdan değilde sezsöyledi. korkuyorum..
Ç
Cnm valla ben bunu 3 4 aylık olana kadar yatak odamda bunda yatırmayı düşünüyorum park yatağımız var yatak odama sığmıyor Kızımın yanındada aynı odada bir süre yatırmam kıskançlık malum ondan biraz bunda ıdare etcem
valla bende okudum o arkadaşlara verilen tavsiyeleri ama benim bebişin boynunda kordon var gibi demişti doktor.Aynen canım bendede durum öyle dönmemiş bebek ilk dogumum normaldi kendimi hep ona hazırlamışım otomatikman.Geçen cuma doktorum dönmemiş henüz dedi elfenerini bebegin kafasının oldugu yerden asagı dogru gezdirmemi söyledi.Bir arkadaşımız yer gırgırlamanın işe yarayacagını yazmıştı.Ben korkuyorum ama sezeryandan yaaa
çok teşekkürler mervecim, sağolasın. hepimizin ki inşallah.Birtanem cok güzeller.. Yawru saglıcakla kullansın ... Miss gibi uykular ceksin içinde.. Uysuunda byüaün tıpış tıpış yürürsün inşallah cok güzeller
sağol sezin teşekkür ederim.
Canım çok güzel çok tatlı olmuş. Mışıl mışıl uyusun bebişin içinde inşallah.
şimdiden çok geçmiş olsun. iyi gecelerİyi geceler kızlar. Yarın sabah eşim kulak ameliyatı olacak, genel anestezi olacağı için biraz endişeleniyorum, inşallah sağ salim atlarırız. Yarın geceyi hastanede geçiricez, ben de doğum öncesi hastane tecrübesi edinmiş olacağım.
Herkese tatlı uykular
Anladım canım..zaten dışarıdan müdahale ile ne kadar döner ki emin degilim.Herşeyde bir hayır varmış bakalım insallah saglıklı olsunlarda ne yapalım...[/QUOTE]valla bende okudum o arkadaşlara verilen tavsiyeleri ama benim bebişin boynunda kordon var gibi demişti doktor.
Allah korusun dönmeye çalışırken sorun yaşar filan diye de korkuyorum o yüzden her hangi bir müdahalede bulunamam. kısmet artık.sağlıklı olsunda ters dursun ne yapalım
bu arada ikinci, üçüncüde filan son ana kadar dönme durumu olabiliyormuşta ilk bebekte bu saatten sonra pek sanmıyorum dedi bana
Maşallah canım ikiside çok güzeller. Allah sağlıkla, huzurla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin.Kızlar oğlumun yatağını ve beşiği hazırladım bu gün. Sabahta rüyamda gördüm sarılıp kokusunu içime çekiyorum. Duygusallik had safhada bu gün anlayacağınız
teşekkürler canım çok sağolMaşallah canım ikiside çok güzeller. Allah sağlıkla, huzurla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?