2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Peki farklı isimle aynı karttan ödeme yapsak olur mu ki???
Çok sevindim öyle almasına. Hala sipariş vermedim ama vereceğim inşallah yakın bir zamanda
Maşallah sübhanallah çok sevindim iyi olmalarına. Azmin zaferi olsun inşallah sütü gelmeye başladı demek.
Allah bol bol, hayırlı, doyurucu, şifalı sütünün olmasını nasip etsin. İçsinde iyileşsin büyüsün hemencecik inşallah.
Şulecim bu arada hazırlıklarıma yaptığın yorum ara ara aklıma geliyor, ablam için söylediklerin ettiğin dua, çok duygulanmıştım yazamamıştım Çok teşekkür ederim Allah razı olsunn

Bende aynen senin gibiyim cokta belim agriyor cok agirlastim hareket edemiyorum

kızlar vajinam da bi ağrı var böyle içi sızlıyor

benm sabaha karşı 6 da öyleydi,dk da bir vuruyordu ne olduğunu halen anlamış değilim

Üşütüyor muyuz acaba kendimizi adet olacakmışım gibi ara ara da sancım oluyor
Aynen bu agrılar aksama dogru arttı.. Üşütüyoruz da olabılır.. Olöayabılırde.. Ama dogum sancısı degil onu biliyorum.. Suanda cocuk hareket ettıkce zaten kasılmalar olucak bazen sert bazen yumusak ister istemez canımız acıyo..ama bazen gercekten o sancısı kasılması dayanılmaz hale gelıyo...
KIZLAR aklınızda olsun kac saat oluyo bu agrı adet sancıso gibimi.. Bunlar önmli.. Saatler geçtikce agrı sancı şiddeti artar ve adet sancısı gii kasık ve bele yogunlasırsa agrımız dr gitmekte fayda var ... Dr um bu konuda uyarıyor beni ikidir artık günümüz yaklastıı için bu kasılmaları cokta masum görmemeliyiz... Dikkat etmek gerekir...

Birtanem cok güzeller.. Yawru saglıcakla kullansın ... Miss gibi uykular ceksin içinde.. Uysuunda byüaün tıpış tıpış yürürsün inşallah cok güzeller
Kızlar oğlumun yatağını ve beşiği hazırladım bu gün. Sabahta rüyamda gördüm sarılıp kokusunu içime çekiyorum. Duygusallik had safhada bu gün anlayacağınız

Bu da beşigimiz..Fakat neden yamuk oluyor fotolar anlamış degilim

@awah87 arkadaşlar Havva'nın durumundan ve bebeğinden haberi olan var mı?

sezin_uk canım bakıcı işini ne yaptınız?
Ben de havvayı merak ediyordum ki şule sağolsun yazmış.
Bakıcı işini araştırmaya devam ediyoruz, karşı apartmanımızda bir bayanla görüşücez ama bu sefer eşlerle birlikte görüşücez kesin, sürprizle karşılaşmak istemiyorum. Sağol canım ilgilendiğin için, eksik olma. Ben senin süslerine yetişemiyorum valla, hepsi çok güzeller. Güle güle kullanmak, dağıtmak kısmet olsun.
Şulecim sağol haber verdiğin için ben de merak ediyordum sana soracaktım, iyi olmalarına çok sevindim.
Canım benim bildiğim tek seferde sipariş limiti 75 dolardı, belki şimdi 80 olmuştur. Senede 5 defa sipariş verebiliyorsun. Aynı karttan da versen farklı isim ya da adrese gönderirsen zaten problem olmaz. Faturada ya da kargo paketinde kart numarası yazmaz zaten oradan takip edilmez. Bir de bu tarz sitelerde siparişim gelmedi deyip ödemeni geri alabiliyorsun. yani gümrüğe takılırsa ve siparişini sana söylemeden geri gönderirlerse, ki benim bildiğim seni çağırıp gösterip geri gönderiyorlar, bu da ancak yasak ürünlerde oluyor. Mesela kozmetik ürünler yasak, bir kere başıma geldi. Onun dışında 75-80 doları geçersen gümrük vergisi istiyorlar o yüzden geçmesen iyi olur.
Yalnız benim kendi kanaatim bu uzakdoğudan gelen ürünlere pek itibar etmiyorum. Nasıl kimyasal boyalar kullanılıyor, ucuza mal etmek için neler yapıyorlar, malzemesi nasıldır, pamuklu mudur vs gibi sorular var kafamda. Ülkemiz tekstil cenneti ama maalesef hem güzel sevimli hem de kaliteli ürünler çok pahalı olabiliyor. Bir de artık hep yabancı markalara yönelik üretim yapılıyor. Ben de ne yapacağımı bilemiyorum bazen. Ama uzakdoğudan sipariş verme konusunda tereddütlerim var açıkçası.
Kızlar oğlumun yatağını ve beşiği hazırladım bu gün. Sabahta rüyamda gördüm sarılıp kokusunu içime çekiyorum. Duygusallik had safhada bu gün anlayacağınız
Canım çok güzel çok tatlı olmuş. Mışıl mışıl uyusun bebişin içinde inşallah.

Bendede var canım o agrılar.Yatıpta kalktıktan sonra bir yürüyüşüm varki sorms paytak paytak ..diyorum ben bu hallere düşecek kızmıydım :)

İyi geceler kızlar. Yarın sabah eşim kulak ameliyatı olacak, genel anestezi olacağı için biraz endişeleniyorum, inşallah sağ salim atlarırız. Yarın geceyi hastanede geçiricez, ben de doğum öncesi hastane tecrübesi edinmiş olacağım.
Herkese tatlı uykular

Aynen canım bendede durum öyle dönmemiş bebek ilk dogumum normaldi kendimi hep ona hazırlamışım otomatikman.Geçen cuma doktorum dönmemiş henüz dedi elfenerini bebegin kafasının oldugu yerden asagı dogru gezdirmemi söyledi.Bir arkadaşımız yer gırgırlamanın işe yarayacagını yazmıştı.Ben korkuyorum ama sezeryandan yaaa [/QUOTE]
valla bende okudum o arkadaşlara verilen tavsiyeleri ama benim bebişin boynunda kordon var gibi demişti doktor.
Allah korusun dönmeye çalışırken sorun yaşar filan diye de korkuyorum o yüzden her hangi bir müdahalede bulunamam. kısmet artık.sağlıklı olsunda ters dursun ne yapalım
bu arada ikinci, üçüncüde filan son ana kadar dönme durumu olabiliyormuşta ilk bebekte bu saatten sonra pek sanmıyorum dedi bana

Bence yatırma canım, niye dersen pek alçak değil vede kenarları açık çocuğu tutacak bişey yok kenarlarında, hadi donuverdi duştu Allah korusun.
Tabi yine karar senin canım, bu sadece benim fikrim, hiç bebek büyütmedim ama çocuklarla bebeklerle çok ilgiliyimdir.
Sevgiler.

valla bende okudum o arkadaşlara verilen tavsiyeleri ama benim bebişin boynunda kordon var gibi demişti doktor.
Allah korusun dönmeye çalışırken sorun yaşar filan diye de korkuyorum o yüzden her hangi bir müdahalede bulunamam. kısmet artık.sağlıklı olsunda ters dursun ne yapalım
bu arada ikinci, üçüncüde filan son ana kadar dönme durumu olabiliyormuşta ilk bebekte bu saatten sonra pek sanmıyorum dedi bana[/QUOTE]
Anladım canım..zaten dışarıdan müdahale ile ne kadar döner ki emin degilim.Herşeyde bir hayır varmış bakalım insallah saglıklı olsunlarda ne yapalım...

şimdiden çok geçmiş olsun. iyi geceler

Anladım canım..zaten dışarıdan müdahale ile ne kadar döner ki emin degilim.Herşeyde bir hayır varmış bakalım insallah saglıklı olsunlarda ne yapalım...[/QUOTE]

öyle tabii , Allah büyük dediğin gibi vardır bunda da bir hayır deyip beklemekten başka elden bir şey gelmiyor

Maşallah canım ikiside çok güzeller. Allah sağlıkla, huzurla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin.

Bu erkekleri kadinlar yetistirmiyor mu? Benim de oglum olucak insallah. Ama demek istedigim bazen esimi boyle bogasim gelio. Hamileligim rabbime sukrolsun cok agir gecmedi. Hic yormadim onu. Bugun unuttugum bsey icin benle inadina tartisti ki basit biseydi. Nasil bi vicdandir bu yahu? Uyku duzenim yok belim sirtim bulantim endisem sevincim korkum sevincim herseyi bir arada yasayan benim beyfendi oyle sinirlendirdi ki beni agladim katila katila. Belki de birikimdi o aglama krizim bilmiyorum ama isterdim ki hayatim ok sakin ol vs desin telkin etsin nerdeeeee vurdu kafayi yatti !! Bi yerde hata mi yapiyoruz erkekleri yeristirirken? Vicdan sahibi olmak nerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…