2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ay bnm şaşkalozda öle yapıyo bazen.. Bni sinir ediyo..1 sene öncesine kadar cok aglıyodum artık aglamıyorum bnde onun gibi inat yapıyorım anlıyo hatasını..
Kız bunlar anaya babaya gelince bir merhamet bişefkat hanıma gelince sefkati merhameti ucuyla gösteriyo.. Bu sabahta bnm ki bana diyoki gece kızımıza neden bagırdın herseye karısır.. Bagırmamda ne bişiuomusunuz kızım kapat gözünü artık yeter ...saat 4 de uyudu yahu zaten agrılıyım.. Herseyim altüst olmus.. Kızımın uyku düzeni sarbasa oldu... Bn stresliyim... O saat olunca sitem ettim öle xok bagırmadım inanın ki ...
Zaten öle 2 yasındaki coxouk kıcını yırtsan bişi anlamaz .. Bide cekımser olur.. Ben herseyi herhalimle cekip cevirmeye calısoyorum bay cok bilmiş bana hesap soruyo..
Resmen bni sinir etti .. Dedim bak halimi cektigim sıkıntıyı saglık acısından hissetmiyosun . Hissetmıyon ama görmüyomısun.. Kı bn cocuga bagurmadım inat ediyo uyumıcam doye ki biraz sesımın tonunu agırlastırdım ki ciddiye alsın bni.. Saat sabah 4 olmus sen i tarafından soluyon ben bu halimle kızımı tekrar sallamaya basladım.. Sen bana hesap soramasssun dedım artık .. Ben onun annesıyım.. Bakıcısı hizmetcisi degilim.. Bakıcı olur bagırır dersın ki hayrola derdin ne..
Bana karısma dedım.. Bıktım artık herseye karısmandan dedım.. Sinirlerimi bozdu bide.. Düşünün saat 4 de yatıp saat 6:30 da beyfendiye kahvaltı hazırşamısım insan der ki abe öküz herif.. Hanım gece duydum cocuk uyumadı geç yattım bayagı ellerine saglık ugrasmasydın keske diye ... Yooooook nerde...
Kız güldüm yine ya.. Sonra gelmiş diyo ki işe giderken canım üzüldüm kızımıza öle bagırdıını duyumca haklısın tamam sinirlenme.....
Varya aglasayım o sinirle inadından bakmazdı bile.. Böle olcak bunlara demekki.. Adam cok iyi cok hos.. Allah razı olsun.. Hesap sorucagı bişey yaparım hanı korka korka hiç takmaz umursamz bile.. Böle anlamadıgı şeylere bununu sokar .. Anneme diyom bazende kızı oda nazarlıgı olsun diyo....
Boswer bacıım takma.. Uzatma hiç konussun dırdun.. He tmm de bidaha dıkkat ederim dersın ok.. Cekıl kenara keyfine bak ...

Bakım hala ayaktayım.. Niye kızcemi yeni uyutabildim ... İgneden sonra bu bi uyuyo sonra istifar ediyo başham atıyo üstünü degiştir .. Orayı burayı sil... Kıyafetlerdekı pisligi akıt makınaya at.. Tekrar uyut... Bakın saat kac oldu.. Tam yaytım oh dicem bu sefer oglum tekmelerıyle bana meydan okuyo... Beyefendi odada bilmem kacıncı rüyada.. Kaldırmıyprum bile uyudum calısıyo şöle böle diye.. Bu halimle afedersiniz göbegimden tahateti zor alıyom o haşdeyim.. Ama yine ben yine bana arkadas....

Aynen canım erkeklerin yetistirilmesinde bende bi sorun görüyorum anne baba abi ablaya bi merhamet anlayis hoşgörü eşe gelince onlar hep lafta kalıyor bunu da ben annelerine baglıyorum bazı seyler yanlış ya da yanlı yapılmış...

Canimmm sende uyuyamıyanlardan mısın gecmis olsun kızına..

Öyle bir uyumak istiyorum ki gözümü actığimda günler geçsin ....iş güç olmasın .....karnım acıkmamış olsun....çişim gelmemis....deliksiz...missss gibi bir uykuu
canım bence sen şu haline şimdilik şükret bu hayallerin için en az 2 yılın var artık hele bebek doğduktan sonra deliksiz uyku daha bi hayal

bende uyuyamıyorum ve bu durumdan çok rahatsızım.. günde 2 - 3 saat anca uyuyorum..

Uyku bende de ciddi sıkıntı. .biyandan da kum dokuyorum qgrim var..ne yapacağımı bilmiyorum allaha Şükür yinede tabiki ama artik vucudum isyan etti gece cildiracaktim bu kacinci gece uykusuz

Herkese günaydınn.. Ben maalesef izne erken ayrılanlardan olacağım. Iki haftadır ders anlatırken nefessiz kalıp tıkanıyorum. Ayakta duracak halim kalmıyor hemen oturuyorum sandalyeme. Zorlayayım dedim ama yok, olmuyor. Iki gündür raporluyum. Bacak bel sırt çatı ağrısı, bunlara katlanılıyor da, nefessiz kalmayla başa çıkamadım. Haftaya izne ayrılıyorum

Günaydın canım, ben de 37 ye kadar çalışma hayali kurup yapamayanlardan oldum, şu an raporluyum ben de önümüzdeki hafta iznim başlayacak, ne diyelim sağlıklı gelsin de bebişlerimiz, önemli olan o.

Uykusuzluk ciddi bir problem. Bende zaten zor uyuyorum birde esim sabahları işe gitmeden anneme bırakıyor beni ona uyaniyorum. Annelik hicc kolay değilmiş. Annemi daha iyi anlıyorum. Allah yardımcımız olsun. Amameleğimi düşündükçe bunada sukrediyorumm

Canim sezin cevap vermis zaten. Ayni karttan alsan da sikinti olmaz. Kartinin takip edilmesi icin cok yuksek meblagalar olmasi lazim. Ben hep ayni karttan aldim. Bir de saticilara paket uzerine "gift" yanibhediye yazmalarini rica edebilirsin. O zaman fiyat anlaminda gumrukte asla sorun yasamazsin.

Ayni durumu onceki gun ben de yasadim canim. Cok basit bisi icin oyle bi inatlasti ki esim benle ben de hickira hickira agladim. Insan azicik dusunur esim hamile uzmeyeyim diye. Hakli bile olsa kiyamaz degil mi? Yok anam bunlarda anlayis manlayis. Sonra da gecer yok sarilmaya yok gonul almaya calisir. O kadar aglattiktan sonra napayim ben oyle ilgiyi alakayi :/

Günaydın canım, ben de 37 ye kadar çalışma hayali kurup yapamayanlardan oldum, şu an raporluyum ben de önümüzdeki hafta iznim başlayacak, ne diyelim sağlıklı gelsin de bebişlerimiz, önemli olan o.

Ben de 37ye kadar calisicam deyip erken pes edenlerdenim :) 10 gundur raporluyum. Oztesi bi 3 gunluk daha rapor alinca dogum oncesi iznim basliyo ama doktorum pztesi gel baslatalim iznini 3-5 gun farketmez dedi bakalim.

Günaydın kızlar dün sormuştum ama anlaşılmadı sanırım ben yine tekrar sorayım doktor bebeğin suyu fazlalaşmış dedi ama açıklama yapmadı kan tahliline gönderdi. Neden fazlalaşabilirki kızlar korkuyorum

Eşim Allah hayır etsin rüyasında bebeğimizi görmüş ama kocaman yumurta içinde koltukta duruyormuş.Aaa bu senin karnında olması gerekmiyomuydu demiş bana derken yumurta çatlamaya başlamış ve kız bebeğimiz olmuş.

Çok geçmiş olsun canim
Rabbim şifa versin
Sende hastanede çok yorma kendini
Gerekirse geç saatlere kadar dur ama orada uyuma bence
Hastane ortami nede olsa enfeksiyon felan kaparsin Allah korusun

Ahhh canim herkeste var ayni dert
Ama crvremde görüyorum çok farklilari da var
Bende çok şükür sorunsuz geciriyorum hamileleigimi
Naz niyaz aserme o bile olmadi hic
Gecen evleri supuruyorum bana kiziyor ki o rvdr yokken supurecekmisim. Supurgeyi elimden alip ben supureyim diyeceğine
Öyle bir uyumak istiyorum ki gözümü actığimda günler geçsin ....iş güç olmasın .....karnım acıkmamış olsun....çişim gelmemis....deliksiz...missss gibi bir uykuu

canım bence sen şu haline şimdilik şükret bu hayallerin için en az 2 yılın var artık hele bebek doğduktan sonra deliksiz uyku daha bi hayal

bende uyuyamıyorum ve bu durumdan çok rahatsızım.. günde 2 - 3 saat anca uyuyorum..

Uyku bende de ciddi sıkıntı. .biyandan da kum dokuyorum qgrim var..ne yapacağımı bilmiyorum allaha Şükür yinede tabiki ama artik vucudum isyan etti gece cildiracaktim bu kacinci gece uykusuz
Kizlar Çevremdekiler hep derdi ama anlamda tecrübe edince anladim
25 günlük bebeği var tuvalete gitmek en büyük luksum diyor
Bebeğin uyku düzeni oturmadi sürekli annesinin memesinde kalmak istiyor. Orada uyuyayim orada uyanayim uyanikken memede kalayim istiyor
Yalanci meme de tütmüyor
Annem de bu hafta sonu evine dönecek artik ne yapar bilmem tek basina
Annem ben ablam farklı sehirlerdeyiz
Yani maalesef bunlar iyi gunlerimiz uyuyabildigimiz kadar uyuyalim.

Ayril canim izne
Bende eşime 2 laf anlatırken soluksuz kaliyorum, kim bilir ders anlatmak ne kadar zordur bu durumda.

Hayirdir inşallah :)

senin ve bebeğin sağlığı en önemlisi... ben de salı günü rapor almaya gidecem 37 ye kadar çalışabilir diye. ama her an raporu bozabilirim valla iş-ev arası koşmaktan bıktım ya

Allahım uykusuzluk ceken herkese yardim et zaten adet olmuyoruz bu gergin biri yapmıştı beni üstüne bi de uykusuzluk eklendi sinir küpü oldumherkes ayni seyi diyo bu iyi gunlerin dogunca daha kötü uykuyu unutuyorsun diye ben simdiden bu kadar sinirliyim dogunca seri katil modunda sağa sola saldırırım heralde

bende 2 hafta sonra calısabilir raporu alayim zorlayim kendimi diyodum dogumdan sonra izinler daha önemli aktarabildigin kadar aktar diyorlar da benim pilim bitti nasil zorlayim kendimi onu bilmiyorum?

canım penye battaniye yedek olsun kirlenebiliyor, hastane sıcak olsada bebeğin ekstra örtünmeye ihtiyacı var yani kalın battaniyede alın
canım bir bilgim yok ama inşaallah önemli bir durum değildir
anaaaam ne sabahtan beri geçmişi okuyorum anca bitti salı benimde kontrolüm vardı 1900 gr olmuş bizim oğlan.doktorumuz gelişimi iyi dedi.çalışabilir raporumuda aldım okula 3 hafta daha gidebilirsem yeter
maşaallah bebeğine
ahhh ahhh kızlarrr anestezının etkısı gectı dısımm benı maffettı ben kendımı kasıorum elımde olmayarak bebeğimde etkılenıyor galıbaaa kasılıoo (
geçmiş olsun
canım ben her akşam o haldeyim işte düşün halimi abartısız her akşam
Kızlar ana dizim geldi ve benim kızım bebeğiyle test etti kullanışlıymışş
güle güle kullanın canım
bence onu ayın birine aldırmaya çalış, çocuk 2 gün için yıl atlamasın,,,,
ah ah bende öyle istiyorum normalde 10 ocak sata göre ama gelişime göre 29 aralık çıktı dr birde bunu on gün önce alıyoruz dedi yani 20 aralık falan olacak ama özeldekine sorucam ben gününden önce sezaryan istemiyorum
canım bebeğine maşaallah korkma bir şey çıkmaz, karın çevresi benimkininkide büyük gelişimi iyi ondan canım

canım maşaallah eşine şanslısın o anlamda bende kv görümceden şanslıyım iyi anlaşırız ama eşim her şeyi içimde bırakıyor çok kırılıyorum zoruma gidiyor

inşaallah mevlütte sıkıntı yapmazlar eşin önceden tedbir alsa ses çıkarmasalar hakları yok ki çok saçma

canım trombositim düşük çıktı plt yani kanımın pıhtılaşması geç olurmuş kanamam çok olurmuş 10 gün sonra tekrar ettiricem tahlili

doğum için amin canım keşke ocağı görse diyorum nasip

kızlar vajinam da bi ağrı var böyle içi sızlıyor
normal canım artık bu acılar korkma
aman canım kv nin aldıklarıda fazlası durur bir daha bebeğin olursa giydirirsin verirsin ihtiyacı olanlara iyi yapmışsın almakla söylememeklede boşuna stres yaptın:)
Kızlar oğlumun yatağını ve beşiği hazırladım bu gün. Sabahta rüyamda gördüm sarılıp kokusunu içime çekiyorum. Duygusallik had safhada bu gün anlayacağınız

Bu da beşigimiz..Fakat neden yamuk oluyor fotolar anlamış degilim
çok güzeller canım güle güle kullanın
şimdiden geçmiş olsun
ah ah evet anneler güzel yetiştirmeli tabi bazı odunlara annelerde kar etmiyor maalesef, ben canım hamileliğin başından beri ağlıyorum eşim yüzünden zerre umrunda değil tek değilsin

ah merve ah ne diye beyefendiyi yatırıp sen bakıyorsun tek başına uyandır zorluğunu görsün, benimki öyle yatamaz hadi kalk biraz da sen nöbet tut derim yok öyle bedava babalık
he he o dediğin zor canım bak 3,5 yaşında benim paşam hala uykusuzuz o uyusa sen uyuyamıyorsun üstünü örtmek için kalkıyorsun kaç kerer
aynen
en iyisi ayrıl canım zor bu halde
canım suyun çok olunca şekerden şüpheleniliyor

hayrolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…