Ay bnm şaşkalozda öle yapıyo bazen.. Bni sinir ediyo..1 sene öncesine kadar cok aglıyodum artık aglamıyorum bnde onun gibi inat yapıyorım anlıyo hatasını..Bu erkekleri kadinlar yetistirmiyor mu? Benim de oglum olucak insallah. Ama demek istedigim bazen esimi boyle bogasim gelio. Hamileligim rabbime sukrolsun cok agir gecmedi. Hic yormadim onu. Bugun unuttugum bsey icin benle inadina tartisti ki basit biseydi. Nasil bi vicdandir bu yahu? Uyku duzenim yok belim sirtim bulantim endisem sevincim korkum sevincim herseyi bir arada yasayan benim beyfendi oyle sinirlendirdi ki beni agladim katila katila. Belki de birikimdi o aglama krizim bilmiyorum ama isterdim ki hayatim ok sakin ol vs desin telkin etsin nerdeeeee vurdu kafayi yatti !! Bi yerde hata mi yapiyoruz erkekleri yeristirirken? Vicdan sahibi olmak nerde?
Aynen canım erkeklerin yetistirilmesinde bende bi sorun görüyorum anne baba abi ablaya bi merhamet anlayis hoşgörü eşe gelince onlar hep lafta kalıyor bunu da ben annelerine baglıyorum bazı seyler yanlış ya da yanlı yapılmış...Bu erkekleri kadinlar yetistirmiyor mu? Benim de oglum olucak insallah. Ama demek istedigim bazen esimi boyle bogasim gelio. Hamileligim rabbime sukrolsun cok agir gecmedi. Hic yormadim onu. Bugun unuttugum bsey icin benle inadina tartisti ki basit biseydi. Nasil bi vicdandir bu yahu? Uyku duzenim yok belim sirtim bulantim endisem sevincim korkum sevincim herseyi bir arada yasayan benim beyfendi oyle sinirlendirdi ki beni agladim katila katila. Belki de birikimdi o aglama krizim bilmiyorum ama isterdim ki hayatim ok sakin ol vs desin telkin etsin nerdeeeee vurdu kafayi yatti !! Bi yerde hata mi yapiyoruz erkekleri yeristirirken? Vicdan sahibi olmak nerde?
Canimmm sende uyuyamıyanlardan mısın gecmis olsun kızına..Bakım hala ayaktayım.. Niye kızcemi yeni uyutabildim ... İgneden sonra bu bi uyuyo sonra istifar ediyo başham atıyo üstünü degiştir .. Orayı burayı sil... Kıyafetlerdekı pisligi akıt makınaya at.. Tekrar uyut... Bakın saat kac oldu.. Tam yaytım oh dicem bu sefer oglum tekmelerıyle bana meydan okuyo... Beyefendi odada bilmem kacıncı rüyada.. Kaldırmıyprum bile uyudum calısıyo şöle böle diye.. Bu halimle afedersiniz göbegimden tahateti zor alıyom o haşdeyim.. Ama yine ben yine bana arkadas....
canım bence sen şu haline şimdilik şükret bu hayallerin için en az 2 yılın var artık hele bebek doğduktan sonra deliksiz uyku daha bi hayalÖyle bir uyumak istiyorum ki gözümü actığimda günler geçsin ....iş güç olmasın .....karnım acıkmamış olsun....çişim gelmemis....deliksiz...missss gibi bir uykuu
Günaydın canım, ben de 37 ye kadar çalışma hayali kurup yapamayanlardan oldum, şu an raporluyum ben de önümüzdeki hafta iznim başlayacak, ne diyelim sağlıklı gelsin de bebişlerimiz, önemli olan o.Herkese günaydınn.. Ben maalesef izne erken ayrılanlardan olacağım. Iki haftadır ders anlatırken nefessiz kalıp tıkanıyorum. Ayakta duracak halim kalmıyor hemen oturuyorum sandalyeme. Zorlayayım dedim ama yok, olmuyor. Iki gündür raporluyum. Bacak bel sırt çatı ağrısı, bunlara katlanılıyor da, nefessiz kalmayla başa çıkamadım. Haftaya izne ayrılıyorum
Peki farklı isimle aynı karttan ödeme yapsak olur mu ki???
Çok sevindim öyle almasına. Hala sipariş vermedim ama vereceğim inşallah yakın bir zamanda
Maşallah sübhanallah çok sevindim iyi olmalarına. Azmin zaferi olsun inşallahsütü gelmeye başladı demek.
Allah bol bol, hayırlı, doyurucu, şifalı sütünün olmasını nasip etsin. İçsinde iyileşsin büyüsün hemencecik inşallah.
Şulecim bu arada hazırlıklarıma yaptığın yorum ara ara aklıma geliyor, ablam için söylediklerin ettiğin dua, çok duygulanmıştım yazamamıştımÇok teşekkür ederim Allah razı olsunn
Bu erkekleri kadinlar yetistirmiyor mu? Benim de oglum olucak insallah. Ama demek istedigim bazen esimi boyle bogasim gelio. Hamileligim rabbime sukrolsun cok agir gecmedi. Hic yormadim onu. Bugun unuttugum bsey icin benle inadina tartisti ki basit biseydi. Nasil bi vicdandir bu yahu? Uyku duzenim yok belim sirtim bulantim endisem sevincim korkum sevincim herseyi bir arada yasayan benim beyfendi oyle sinirlendirdi ki beni agladim katila katila. Belki de birikimdi o aglama krizim bilmiyorum ama isterdim ki hayatim ok sakin ol vs desin telkin etsin nerdeeeee vurdu kafayi yatti !! Bi yerde hata mi yapiyoruz erkekleri yeristirirken? Vicdan sahibi olmak nerde?
Herkese günaydınn.. Ben maalesef izne erken ayrılanlardan olacağım. Iki haftadır ders anlatırken nefessiz kalıp tıkanıyorum. Ayakta duracak halim kalmıyor hemen oturuyorum sandalyeme. Zorlayayım dedim ama yok, olmuyor. Iki gündür raporluyum. Bacak bel sırt çatı ağrısı, bunlara katlanılıyor da, nefessiz kalmayla başa çıkamadım. Haftaya izne ayrılıyorum
Günaydın canım, ben de 37 ye kadar çalışma hayali kurup yapamayanlardan oldum, şu an raporluyum ben de önümüzdeki hafta iznim başlayacak, ne diyelim sağlıklı gelsin de bebişlerimiz, önemli olan o.
Çok geçmiş olsun canimİyi geceler kızlar. Yarın sabah eşim kulak ameliyatı olacak, genel anestezi olacağı için biraz endişeleniyorum, inşallah sağ salim atlarırız. Yarın geceyi hastanede geçiricez, ben de doğum öncesi hastane tecrübesi edinmiş olacağım.
Herkese tatlı uykular
Ahhh canim herkeste var ayni dertBu erkekleri kadinlar yetistirmiyor mu? Benim de oglum olucak insallah. Ama demek istedigim bazen esimi boyle bogasim gelio. Hamileligim rabbime sukrolsun cok agir gecmedi. Hic yormadim onu. Bugun unuttugum bsey icin benle inadina tartisti ki basit biseydi. Nasil bi vicdandir bu yahu? Uyku duzenim yok belim sirtim bulantim endisem sevincim korkum sevincim herseyi bir arada yasayan benim beyfendi oyle sinirlendirdi ki beni agladim katila katila. Belki de birikimdi o aglama krizim bilmiyorum ama isterdim ki hayatim ok sakin ol vs desin telkin etsin nerdeeeee vurdu kafayi yatti !! Bi yerde hata mi yapiyoruz erkekleri yeristirirken? Vicdan sahibi olmak nerde?
Öyle bir uyumak istiyorum ki gözümü actığimda günler geçsin ....iş güç olmasın .....karnım acıkmamış olsun....çişim gelmemis....deliksiz...missss gibi bir uykuu
canım bence sen şu haline şimdilik şükret bu hayallerin için en az 2 yılın var artık hele bebek doğduktan sonra deliksiz uyku daha bi hayal
bende uyuyamıyorum ve bu durumdan çok rahatsızım..günde 2 - 3 saat anca uyuyorum..
Kizlar Çevremdekiler hep derdi ama anlamda tecrübe edince anladimUyku bende de ciddi sıkıntı. .biyandan da kum dokuyorum qgrim var..ne yapacağımı bilmiyorum allaha Şükür yinede tabiki ama artik vucudum isyan etti gece cildiracaktim bu kacinci gece uykusuz
Ayril canim izneHerkese günaydınn.. Ben maalesef izne erken ayrılanlardan olacağım. Iki haftadır ders anlatırken nefessiz kalıp tıkanıyorum. Ayakta duracak halim kalmıyor hemen oturuyorum sandalyeme. Zorlayayım dedim ama yok, olmuyor. Iki gündür raporluyum. Bacak bel sırt çatı ağrısı, bunlara katlanılıyor da, nefessiz kalmayla başa çıkamadım. Haftaya izne ayrılıyorum
Hayirdir inşallah :)Eşim Allah hayır etsin rüyasında bebeğimizi görmüş ama kocaman yumurta içinde koltukta duruyormuş.Aaa bu senin karnında olması gerekmiyomuydu demiş bana derken yumurta çatlamaya başlamış ve kız bebeğimiz olmuş.
Günaydın canım, ben de 37 ye kadar çalışma hayali kurup yapamayanlardan oldum, şu an raporluyum ben de önümüzdeki hafta iznim başlayacak, ne diyelim sağlıklı gelsin de bebişlerimiz, önemli olan o.
canım bence sen şu haline şimdilik şükret bu hayallerin için en az 2 yılın var artık hele bebek doğduktan sonra deliksiz uyku daha bi hayal
bende uyuyamıyorum ve bu durumdan çok rahatsızım..günde 2 - 3 saat anca uyuyorum..
Uyku bende de ciddi sıkıntı. .biyandan da kum dokuyorum qgrim var..ne yapacağımı bilmiyorum allaha Şükür yinede tabiki ama artik vucudum isyan etti gece cildiracaktim bu kacinci gece uykusuz
Allahım uykusuzluk ceken herkese yardim et zaten adet olmuyoruz bu gergin biri yapmıştı beni üstüne bi de uykusuzluk eklendi sinir küpü oldumUykusuzluk ciddi bir problem. Bende zaten zor uyuyorum birde esim sabahları işe gitmeden anneme bırakıyor beni ona uyaniyorum. Annelik hicc kolay değilmiş. Annemi daha iyi anlıyorum. Allah yardımcımız olsun.Amameleğimi düşündükçe bunada sukrediyorumm
Herkese günaydınn.. Ben maalesef izne erken ayrılanlardan olacağım. Iki haftadır ders anlatırken nefessiz kalıp tıkanıyorum. Ayakta duracak halim kalmıyor hemen oturuyorum sandalyeme. Zorlayayım dedim ama yok, olmuyor. Iki gündür raporluyum. Bacak bel sırt çatı ağrısı, bunlara katlanılıyor da, nefessiz kalmayla başa çıkamadım. Haftaya izne ayrılıyorum
bende 2 hafta sonra calısabilir raporu alayim zorlayim kendimi diyodum dogumdan sonra izinler daha önemli aktarabildigin kadar aktar diyorlar da benim pilim bitti nasil zorlayim kendimi onu bilmiyorum?Günaydın canım, ben de 37 ye kadar çalışma hayali kurup yapamayanlardan oldum, şu an raporluyum ben de önümüzdeki hafta iznim başlayacak, ne diyelim sağlıklı gelsin de bebişlerimiz, önemli olan o.
canım penye battaniye yedek olsun kirlenebiliyor, hastane sıcak olsada bebeğin ekstra örtünmeye ihtiyacı var yani kalın battaniyede alınKizlar hastane icin canta haxirliycaz ya,hastaneler zaten sicak oluyodur dimi,2 takim hastane cikisi koyucamda ben,iki takimin penye battaniyesinide koycakmisiniz,1 tane yetermi,bide pelus polar gibi bir battaniye almistik o kalinmi gelir? 1 mi 2 mi sizce?
canım bir bilgim yok ama inşaallah önemli bir durum değildirKızlar mrb size bişey sormak istiyorum bugün kontrolüm vardı obsterik renkli Dopplerde sağ uterin arterde erken Diastolik çentikler mevcuttur dedi. Doktor korkulacak bişey yok dedi. Ama kafama takıldı ne demek OLDUĞUNU bile söylemedi Başına böyle bi durum gelen varmı
maşaallah bebeğineanaaaam ne sabahtan beri geçmişi okuyorum anca bittisalı benimde kontrolüm vardı 1900 gr olmuş bizim oğlan.doktorumuz gelişimi iyi dedi.çalışabilir raporumuda aldım okula 3 hafta daha gidebilirsem yeter
geçmiş olsunahhh ahhh kızlarrr anestezının etkısı gectı dısımm benı maffettı ben kendımı kasıorum elımde olmayarak bebeğimde etkılenıyor galıbaaa kasılıoo(
canım ben her akşam o haldeyim işte düşün halimi abartısız her akşamKızlar 1 saattır bi acayip karnım.. Şişmi sancımı agrımı bi rahatsızım girdim battanıyenin altına yatıyorum amayok cok geriliyo karnım..
Cocokta kasılıyo öahvediyo beni... Kasıklarımda cok köyü
güle güle kullanın canımKızlar ana dizim geldi ve benim kızım bebeğiyle test etti kullanışlıymışş
ah ah bende öyle istiyorum normalde 10 ocak sata göre ama gelişime göre 29 aralık çıktı dr birde bunu on gün önce alıyoruz dedi yani 20 aralık falan olacak ama özeldekine sorucam ben gününden önce sezaryan istemiyorumbence onu ayın birine aldırmaya çalış, çocuk 2 gün için yıl atlamasın,,,,
canım bebeğine maşaallah korkma bir şey çıkmaz, karın çevresi benimkininkide büyük gelişimi iyi ondan canımİyi akşamlar kızlar dün kontrolüm vardı doktor biraz canımı sıktı. Ben 92 kilo olmuşum. Bebeğin suyunu, eşini sordum. Bebeğin suyu artmış dedi beni sağlık ocağına kan tahliline gönderdi. şeker olabilir dedi. Ben 3 hafta önce tahlil yaptırmıştım açlık kan, idrar ve 50 lik yükleme yapılmıştı ve sonucum iyi çıkmıştı.Bu sabahta sağlık ocağına gidip 2 tüp kan verdim pazartesi alıcam sonuçları ve çok korkuyorum ya kötü birşey olursa diye benim için birer tane fatiha okurmusunuz.bebişim 1800 gr olmuş maşallah bu arada . Haftasıyla uyumluymuş çok şükür ama bide göbek ölçüsü 2 hafta büyüktü ultrason kağıdında ondanda korktum acaba sumu topladı diye. Paşam bugün hep karnımın altına vajina üstüne doğru hep ittirdi ara ara öyle olan varmı sanki ayağı aşağıdaymışta itiyormuş gibi üstelik kafası aşağıda hayırlısı olsun ama canım çok sıkıldı
http://www.n11.com/lansinoh-2-si-1-arada-gogus-pompasipedisut-posedi-ve-krem-set-P32990503
Ben bu ürünü sipariş verdim.
2 gün içinde eksiksiz hasarsız gönderdiler.
Çok araştırdım en iyi markaya Medela diyorlar. O bana biraz pahalı geldi.
Aventin ki de iyiymiş kullanan herkes memnun.
Lansinoh'ta beni cezbeden hem herkesin memnun olması hemde diğerlerinden az yada aynı paraya çift pompası aynı anda iki göğsü sağabilme avantajı.
He çalışmıyorum ama genede istedim pompa. Dünyanın binbir türlü hali var hakkımızda hayırlısı.
Birde 2 göğüs birden sağılınca vücut ikiz bebek var diye algılayıp daha çok süt üretiyormuş. Bakalım artık.
n11.com'a gelince. Bunlarla birlikte baya bir alış-veriş yapmış olduk oradan. Televizyon, çatlak kremi, hamile yastığı, emzirme sütyeni, ıslak mendil ne sipariş verdiysek eksiksiz tam olarak teslim aldık hemde hep 2 gün içinde.
Bilemiyorum işte iyi satıcılara denk gelmişiz demek ki. he birde en uygunu genelde orada oluyor.
Hadi yaaaa çok az amaaaa
Benim ilk etapta alacaklarım bile 80 doları çoktan geçiyor.
Birde 1 sene ohooooo.... Bunun Ramazan bayramı var Kurban bayramı var ne ciciler alırdım ben seneye kadar oradan.
Hem değişik hem tarz hem ucuz
Ablamda ayrı ayrı adreslerden başka kartlardan girer alırız diyor
Bence Kosla hiiiiç kullanma soldurmasın bide
Sen bi soğuk suda yıka onu elinde:)
Ahh be eflalim, eşim benim Allah razı olsun bir dediğimi iki etmez, ne istersem yapar, nazlar, alır, ne kadar abartırsam abartayım hiçbir şey demez. O da alıştı bana. Geçen akşam hastaneye gelenlere dağıtacaklarımızdan biri olan minik tıpalı mantar şişeleri mavi parfümle doldurdum. Onlara kurdele takacaksın di mi dediAdamda alıştı bana artık
Ama işte bende de 2 görümce var ki hiç sorma onları.
Ne nişan, ne çeyiz, ne kına bıraktılar... Evliliğimin ilk 6 ayını zehir ettiler... Mevlütte de bir terbiyesizlik yapacaklar aileme diye ödüm kopuyorHerkesi bir derdi, herkesin hayatı zehir eden etrafından uzaklaştıramadığı insanlar var herhalde
Bu arada ben anlamadım ne çıkmış senin kanında?
O kadar okudum ama tersten okudum siteyi geri gide gide anlamadım
Şimdi sezeryan sonrası normal doğum hayalin tamamen ortadan kalktı mı? Yoksa hala devam ediyor mu?
Gidecek misin üniversite hastanesine?
Maşallah sübhanallah bebişine demek doğum tarihin öne geldi ne güzeeeeellll
Rabbim en hayırlı zamanda doğmasını nasip etsin inşallahSağlık sıhhat afiyet içinde inşallah
normal canım artık bu acılar korkmakızlar vajinam da bi ağrı var böyle içi sızlıyor
aman canım kv nin aldıklarıda fazlası durur bir daha bebeğin olursa giydirirsin verirsin ihtiyacı olanlara iyi yapmışsın almakla söylememeklede boşuna stres yaptın:)Evet canım haklısın zaten burda yazdıktan sonra arkadaslar sagolsun hepsi dedin gibi al takma diyip destek ve cesaret verince dedim aliyim bi kac bişi aldım sonunda cok güzel bi duygu alırken duygulanıp agladım :) sölemiycem aldıgımı filan yoksa laf edip moralimi bozucak .. kv aldıklarını yıkamassın hediye götür diyosunda canım benim kv zaten yıkayıp ütüleyip getiricek ama Allah bilir ne zaman :)
Kızlar oğlumun yatağını ve beşiği hazırladım bu gün. Sabahta rüyamda gördüm sarılıp kokusunu içime çekiyorum. Duygusallik had safhada bu gün anlayacağınız
çok güzeller canım güle güle kullanınBu da beşigimiz..Fakat neden yamuk oluyor fotolar anlamış degilim
şimdiden geçmiş olsunİyi geceler kızlar. Yarın sabah eşim kulak ameliyatı olacak, genel anestezi olacağı için biraz endişeleniyorum, inşallah sağ salim atlarırız. Yarın geceyi hastanede geçiricez, ben de doğum öncesi hastane tecrübesi edinmiş olacağım.
Herkese tatlı uykular
ah ah evet anneler güzel yetiştirmeli tabi bazı odunlara annelerde kar etmiyor maalesef, ben canım hamileliğin başından beri ağlıyorum eşim yüzünden zerre umrunda değil tek değilsinBu erkekleri kadinlar yetistirmiyor mu? Benim de oglum olucak insallah. Ama demek istedigim bazen esimi boyle bogasim gelio. Hamileligim rabbime sukrolsun cok agir gecmedi. Hic yormadim onu. Bugun unuttugum bsey icin benle inadina tartisti ki basit biseydi. Nasil bi vicdandir bu yahu? Uyku duzenim yok belim sirtim bulantim endisem sevincim korkum sevincim herseyi bir arada yasayan benim beyfendi oyle sinirlendirdi ki beni agladim katila katila. Belki de birikimdi o aglama krizim bilmiyorum ama isterdim ki hayatim ok sakin ol vs desin telkin etsin nerdeeeee vurdu kafayi yatti !! Bi yerde hata mi yapiyoruz erkekleri yeristirirken? Vicdan sahibi olmak nerde?
Ay bnm şaşkalozda öle yapıyo bazen.. Bni sinir ediyo..1 sene öncesine kadar cok aglıyodum artık aglamıyorum bnde onun gibi inat yapıyorım anlıyo hatasını..
Kız bunlar anaya babaya gelince bir merhamet bişefkat hanıma gelince sefkati merhameti ucuyla gösteriyo.. Bu sabahta bnm ki bana diyoki gece kızımıza neden bagırdın herseye karısır.. Bagırmamda ne bişiuomusunuz kızım kapat gözünü artık yeter ...saat 4 de uyudu yahu zaten agrılıyım.. Herseyim altüst olmus.. Kızımın uyku düzeni sarbasa oldu... Bn stresliyim... O saat olunca sitem ettim öle xok bagırmadım inanın ki ...
Zaten öle 2 yasındaki coxouk kıcını yırtsan bişi anlamaz .. Bide cekımser olur.. Ben herseyi herhalimle cekip cevirmeye calısoyorum bay cok bilmiş bana hesap soruyo..
Resmen bni sinir etti .. Dedim bak halimi cektigim sıkıntıyı saglık acısından hissetmiyosun . Hissetmıyon ama görmüyomısun.. Kı bn cocuga bagurmadım inat ediyo uyumıcam doye ki biraz sesımın tonunu agırlastırdım ki ciddiye alsın bni.. Saat sabah 4 olmus sen i tarafından soluyon ben bu halimle kızımı tekrar sallamaya basladım.. Sen bana hesap soramasssun dedım artık .. Ben onun annesıyım.. Bakıcısı hizmetcisi degilim.. Bakıcı olur bagırır dersın ki hayrola derdin ne..
Bana karısma dedım.. Bıktım artık herseye karısmandan dedım.. Sinirlerimi bozdu bide.. Düşünün saat 4 de yatıp saat 6:30 da beyfendiye kahvaltı hazırşamısım insan der ki abe öküz herif.. Hanım gece duydum cocuk uyumadı geç yattım bayagı ellerine saglık ugrasmasydın keske diye ... Yooooook nerde...
Kız güldüm yine ya.. Sonra gelmiş diyo ki işe giderken canım üzüldüm kızımıza öle bagırdıını duyumca haklısın tamam sinirlenme.....
Varya aglasayım o sinirle inadından bakmazdı bile.. Böle olcak bunlara demekki.. Adam cok iyi cok hos.. Allah razı olsun.. Hesap sorucagı bişey yaparım hanı korka korka hiç takmaz umursamz bile.. Böle anlamadıgı şeylere bununu sokar .. Anneme diyom bazende kızı oda nazarlıgı olsun diyo....
Boswer bacıım takma.. Uzatma hiç konussun dırdun.. He tmm de bidaha dıkkat ederim dersın ok.. Cekıl kenara keyfine bak ...
ah merve ah ne diye beyefendiyi yatırıp sen bakıyorsun tek başına uyandır zorluğunu görsün, benimki öyle yatamaz hadi kalk biraz da sen nöbet tut derim yok öyle bedava babalıkBakım hala ayaktayım.. Niye kızcemi yeni uyutabildim ... İgneden sonra bu bi uyuyo sonra istifar ediyo başham atıyo üstünü degiştir .. Orayı burayı sil... Kıyafetlerdekı pisligi akıt makınaya at.. Tekrar uyut... Bakın saat kac oldu.. Tam yaytım oh dicem bu sefer oglum tekmelerıyle bana meydan okuyo... Beyefendi odada bilmem kacıncı rüyada.. Kaldırmıyprum bile uyudum calısıyo şöle böle diye.. Bu halimle afedersiniz göbegimden tahateti zor alıyom o haşdeyim.. Ama yine ben yine bana arkadas....
he he o dediğin zor canım bak 3,5 yaşında benim paşam hala uykusuzuz o uyusa sen uyuyamıyorsun üstünü örtmek için kalkıyorsun kaç kererÖyle bir uyumak istiyorum ki gözümü actığimda günler geçsin ....iş güç olmasın .....karnım acıkmamış olsun....çişim gelmemis....deliksiz...missss gibi bir uykuu
aynencanım bence sen şu haline şimdilik şükret bu hayallerin için en az 2 yılın var artık hele bebek doğduktan sonra deliksiz uyku daha bi hayal
en iyisi ayrıl canım zor bu haldeHerkese günaydınn.. Ben maalesef izne erken ayrılanlardan olacağım. Iki haftadır ders anlatırken nefessiz kalıp tıkanıyorum. Ayakta duracak halim kalmıyor hemen oturuyorum sandalyeme. Zorlayayım dedim ama yok, olmuyor. Iki gündür raporluyum. Bacak bel sırt çatı ağrısı, bunlara katlanılıyor da, nefessiz kalmayla başa çıkamadım. Haftaya izne ayrılıyorum
canım suyun çok olunca şekerden şüpheleniliyorGünaydın kızlar dün sormuştum ama anlaşılmadı sanırım ben yine tekrar sorayım doktor bebeğin suyu fazlalaşmış dedi ama açıklama yapmadı kan tahliline gönderdi. Neden fazlalaşabilirki kızlar korkuyorum
Eşim Allah hayır etsin rüyasında bebeğimizi görmüş ama kocaman yumurta içinde koltukta duruyormuş.Aaa bu senin karnında olması gerekmiyomuydu demiş bana derken yumurta çatlamaya başlamış ve kız bebeğimiz olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?