yok canım olmazsın korkma eğer soğuk ruhsuz bir anne değilsen ki burda kimse öyle değil bence mis kokulun için gönüllü tutacaksın nöbeti:)Allahım uykusuzluk ceken herkese yardim et zaten adet olmuyoruz bu gergin biri yapmıştı beni üstüne bi de uykusuzluk eklendi sinir küpü oldumherkes ayni seyi diyo bu iyi gunlerin dogunca daha kötü uykuyu unutuyorsun diye ben simdiden bu kadar sinirliyim dogunca seri katil modunda sağa sola saldırırım heralde
İnşallah eflalim dogumdan sonra normal bir insan olmak istiyorum eski halime dönmek istiyorumyok canım olmazsın korkma eğer soğuk ruhsuz bir anne değilsen ki burda kimse öyle değil bence mis kokulun için gönüllü tutacaksın nöbeti:)
dönersin inşaallah canım pozitif düşün hep olumsuz düşünme bak ben ne sıkıntılar çekiyorum ama hala umudum varİnşallah eflalim dogumdan sonra normal bir insan olmak istiyorum eski halime dönmek istiyorum
aynıı durumdayımbende 2 hafta sonra calısabilir raporu alayim zorlayim kendimi diyodum dogumdan sonra izinler daha önemli aktarabildigin kadar aktar diyorlar da benim pilim bitti nasil zorlayim kendimi onu bilmiyorum?
Benim bildigim seker yukselince su artiyo ama yanlis biliyo da olabilirim :/Günaydın kızlar dün sormuştum ama anlaşılmadı sanırım ben yine tekrar sorayım doktor bebeğin suyu fazlalaşmış dedi ama açıklama yapmadı kan tahliline gönderdi. Neden fazlalaşabilirki kızlar korkuyorum
Şekerini ölçecekler büyük ihtimalle canım, korkma şekerdense yediklerine dikkat edip düzeltirsin.Günaydın kızlar dün sormuştum ama anlaşılmadı sanırım ben yine tekrar sorayım doktor bebeğin suyu fazlalaşmış dedi ama açıklama yapmadı kan tahliline gönderdi. Neden fazlalaşabilirki kızlar korkuyorum
ay canım sağool bende seni seviyorum:)
inşaallah toparlar Rabbimden gelen başım gözüm üstüne ne yapalım vardır mutlaka bir hayır
canım gerçekten anne önemli, aylardır kapımı açmıyorlar çok duyarszılar kendi dünyası hep annemin babamın, dün geldiler yemek hazırladım annem sen otur ben yapıyım demedi halimi gördüğü halde, kv bana asla iş yaptırmaz daha iki gün önce evimi sildi süpürdü Allah bin kere razı olsun, sen otur sen kalkma eğilme der.... anneme dedim anne bu torununa bir şey almayı düşünmüyormusun diye ki hiç sormamışdı bakarız diye geçiştiriyor.... sanki ben alacağına muhtacım dolu dolu paşamın kıyafeti nasibi bol şükür, eşimde hiç düşünmez beni, o yüzden kv mi çok seviyorum görümcemide hepsi öyle ilgileniyorlar ki nasıl inkar edeyim
doğru biliyorsun canım ...yüksek şeker suyu ve bebeğin kilosunu arttırıyor...Benim bildigim seker yukselince su artiyo ama yanlis biliyo da olabilirim :/
ben bir penye bir tanede örgü battaniye koydum canım. yedek bir şeyler de koydum kafama göre sezeryana falan döner fazla kalabiliriz düşüncesi ile..Kizlar hastane icin canta haxirliycaz ya,hastaneler zaten sicak oluyodur dimi,2 takim hastane cikisi koyucamda ben,iki takimin penye battaniyesinide koycakmisiniz,1 tane yetermi,bide pelus polar gibi bir battaniye almistik o kalinmi gelir? 1 mi 2 mi sizce?
Teşekkürler canım, amin.Çok geçmiş olsun canim
Rabbim şifa versin
Sende hastanede çok yorma kendini
Gerekirse geç saatlere kadar dur ama orada uyuma bence
Hastane ortami nede olsa enfeksiyon felan kaparsin Allah korusun
Ahhh canim herkeste var ayni dert
Ama crvremde görüyorum çok farklilari da var
Bende çok şükür sorunsuz geciriyorum hamileleigimi
Naz niyaz aserme o bile olmadi hic
Gecen evleri supuruyorum bana kiziyor ki o rvdr yokken supurecekmisim. Supurgeyi elimden alip ben supureyim diyeceğine
Kizlar Çevremdekiler hep derdi ama anlamda tecrübe edince anladim
25 günlük bebeği var tuvalete gitmek en büyük luksum diyor
Bebeğin uyku düzeni oturmadi sürekli annesinin memesinde kalmak istiyor. Orada uyuyayim orada uyanayim uyanikken memede kalayim istiyor
Yalanci meme de tütmüyor
Annem de bu hafta sonu evine dönecek artik ne yapar bilmem tek basina
Annem ben ablam farklı sehirlerdeyiz
Yani maalesef bunlar iyi gunlerimiz uyuyabildigimiz kadar uyuyalim.
Ayril canim izne
Bende eşime 2 laf anlatırken soluksuz kaliyorum, kim bilir ders anlatmak ne kadar zordur bu durumda.
Hayirdir inşallah :)
Kızlar oğlumun yatağını ve beşiği hazırladım bu gün. Sabahta rüyamda gördüm sarılıp kokusunu içime çekiyorum. Duygusallik had safhada bu gün anlayacağınız
Herkese günaydınn.. Ben maalesef izne erken ayrılanlardan olacağım. Iki haftadır ders anlatırken nefessiz kalıp tıkanıyorum. Ayakta duracak halim kalmıyor hemen oturuyorum sandalyeme. Zorlayayım dedim ama yok, olmuyor. Iki gündür raporluyum. Bacak bel sırt çatı ağrısı, bunlara katlanılıyor da, nefessiz kalmayla başa çıkamadım. Haftaya izne ayrılıyorum
geçmiş olsun canım valla ben antibiyotiksiz atlatamadım inşallah sen atlatabilirsin hemencecikkzlar çok hastayım grip oldum yüzüm gözüm heryerim ağrıyor boğazım acıyor burnum tıkalı ve işteyim
canim gule ggule kullan bende aynisindan aldim biz 65e adik geldiginden beri bebek yatiyor bizimde :)Kızlar ana dizim geldi ve benim kızım bebeğiyle test etti kullanışlıymışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?