2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yok canım olmazsın korkma eğer soğuk ruhsuz bir anne değilsen ki burda kimse öyle değil bence mis kokulun için gönüllü tutacaksın nöbeti:)

yok canım olmazsın korkma eğer soğuk ruhsuz bir anne değilsen ki burda kimse öyle değil bence mis kokulun için gönüllü tutacaksın nöbeti:)
İnşallah eflalim dogumdan sonra normal bir insan olmak istiyorum eski halime dönmek istiyorum

Günaydın herkese, kızlar bu ağrılar sancılar üşütmeden oluyor birde enfekiyondu böbrek rahatsızlığıydı ondan oluyor, son bi aydır her akşam benim sancılarım başlıyor ter döküyorum kıvranıyorum akşam yine sağ böbrekten kasığa vurdu ağrım soğuk soğuk terledim sızmış kalmışım koltukta kalktım vücut ısım düzelmiş ağrım azalmış, dün dr antibiyotik, fitil ve kas ağrısı için ilaç yazmış inşaallah şifa olur çünkü artık ağrılara dayanamıyorum sürekli sızlanıyorum

Ayaklarınızdan çorabı patiği çıkarmayın terlesenizde hırkanızı giyin, suyu çok için

Benim doğuma az kaldı ama ne kapı süsü yapabildim ne başka hazırlık yapamıycamda bu belli eşim yaptırmıyor herkesin derdi ayrı işte, adam her şeyi içimde bırakıyor, hiç heves bırakmıyor, niye böyle odun bu adam niye

Eltimden bahsetmiştim artık onla ilgili bir şey duymak istemiyorum bebek doğru düzgün kilo almamış kızlar bakamıyor ya böyle annelerde varmış yani gözümle yakından ilk defa görüyorum, insan yeni doğan bebeği varken uykuyu düşünür mü o kadar sinir oluyorum ki, banane diyicemde gündem hep o daral geldi....

Ben bir melankoliğim bugün işte....

arkadaşlar günaydın valla bende bu haftayı grip nedeni ile zor atlatmış olsam da hafta başında çalışabilir raporumu almıştım bir haftam gitti bile geriye 4 haftam kaldı okulda inş bir sıkıntı çekmem de geçirebilirim 4 haftayıda dün gitiik bebek odamızın halısı boy ölçeri lambası perdesi de geldi onları da aldık. ben kraftın temassız ateş ölçerini aldım.bir dahaki hafta artık yıkayıp ütülüycez annem ve kayınvalidemle eşyalarını kendi takımlarım hazır onlar için size bakınca geç kaldım sanki.bir de şampuanına karar veremiyorum ben dalini çok severim kokusunu ama mustela ve uni bby duydum szilerden

Gunaydin anniskolarr. Bizim bebek odamiz geldi sildik tertemiz oldu ama hala boya kokuyo o yuzden daha yerlestirmedim. Hastane cantalarimizi da bugun hazirlayacaz. Pek biseyimiz kalmadi yani. Susu pusu iste :) ama ebde olmak ne guzelmis yahu bi kere beslenmeme dikkat edebiliyorum yuruyus yapabiliyorum herseye vaktim var ne guzel. Acaba istifa mi etsem kociskom baksin bize iste

Benim bildigim seker yukselince su artiyo ama yanlis biliyo da olabilirim :/

Şekerini ölçecekler büyük ihtimalle canım, korkma şekerdense yediklerine dikkat edip düzeltirsin.

Ayy çok sevindim gerçekten.. Rabbim insanı mutlaka bir yerden sevindiriyor, kolluyor ... Hiç canını sıkma Allah sana ve evlatlarına sağlık sıhhat versin.. Senin durumunu dün eşime (dr) sordum. Trombosit sayısı 20 bine kadar birşey olma dedi. İçin rahat olsun. Ayrıntılı şekilde ameliyatta falan sorun olur mu dedim yok dedi..

ben bir penye bir tanede örgü battaniye koydum canım. yedek bir şeyler de koydum kafama göre sezeryana falan döner fazla kalabiliriz düşüncesi ile..

Arkadaslar bu arada ben de calisirken gece uyumada daha fazla zorlaniyodum sanirim butun gun yoruluyoruz o yuzden de gece uyuyamiyoruz. Bi haftadir izinliyoim cok sukur ya bi kere ya iki kere uyaniyorum o da ya wc ocin oluyo ya da midem yandigi icin. Eskisi gibi bel agrilarimdan inlemiyorum cooook sukurrr. darisi butun zorluk ceken anniskolara

Teşekkürler canım, amin.
Eşimi gönderdim ameliyata, kurbanlık koyun gibi gitti yavrum kötü oldum. Gece kalıcaz çünkü evimiz uzak, gece ağrısı olursa gelmek daha zor olur. İyi bi hastanedeyiz hijyen anlamında sıkıntı olmaz. Zaten kesseler gece bırakıp gitmem, o benim her şeyim kimselere emanet edemem.

Kızlar oğlumun yatağını ve beşiği hazırladım bu gün. Sabahta rüyamda gördüm sarılıp kokusunu içime çekiyorum. Duygusallik had safhada bu gün anlayacağınız

çok güzel cannım bayıldım valla :)

olsun canım napalım sağlıklı olamazsak sonrada bakamayız bebişlerimize bence de al iznini dinlen bu dinlenmelerede ihtiyacımz var çok geçmiş olsun

kzlar çok hastayım grip oldum yüzüm gözüm heryerim ağrıyor boğazım acıyor burnum tıkalı ve işteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…