2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Herkeşe hayırlı hafta sonları...annemler gelecek aksama bacılar.. Evimi toparladım.. Markete gidip ufak tefj eksigim var onları alcam.. Yemek yapıcam.. Bugun pel ugrayamıcam ama gece bakıcam..

SEZİN UK canımın içi sakın sakın sakın sagma kendini ugrastıınla kalırsın bitanem.. Sen merak etme.. Cock bedeniniden ayrılır ayrılmaz gögüslerine sinyal gelicek sütün olucak yani..arada öle bi kaç ay olsa tamam ama 10 gün var.. Zaten son irayda suvı gelmeye baslar tahmınen.. Canım bnm eşinede cok geçmiş olsun ..cıkıyomussumuz bugun sevindim..

HEPİNİZİ COOOK ÖPÜYORUMMM... Ayyy giyinip gideyim bn...

Bende hen coraspirin hem cleaxen iğne kullanıyorum doğum şekli doktor demedi ama normal yaptiriyomus hep sorun çıkmazsa ki inşallah çıkmaz.
yani sana tek bir önerim ve tavsiyem var, doktoruna sonuna kadar güven,,,, tabi umarım güvenebildiğin bir doktorun vardır,,,
benim kafamda hiçbir soru işareti yok,, millet bana akıl verdiğinde de doktrorum bilir deyip geçiyorum,,,,
kalbini ferah tut,,,,

ne sıkıntısı çıktı ki cnm suyunda?
doktorum az dedi radyolojidende baktılar ordada az çıktı sonra üniversite hastanesine gittim ordanda aynı kanıya vardılar sonra şu 3 boyutlumu oluyo neyse artık profesör prenatolog mu nedir adı yanlışta olabilir o baktı oda normal dedi hayırlısı bakalım.bol su armuta devam :)

ben 0-3 ay sadece 3 tane atlet aaldım,, gerisi 3-6 ay 6-9 ay aldım,,, benimki zaten iri giden bir bebek,,, yani küçüleni giydiremezsinde büyüyüğü giydirirsin,, eğer değiştirma imkanın varsa ikisini 3-6 ay diye değiştir derim,,,,

perinatolog, riskli gebelik doktoru,, sayıları gerçekten çok az ama genelde çok güvenilir oluyorlar, çünkü o ünvanı alabilmeleri gerçekten kolay değil,,,

Bu arada doktor beni bir ay sonra çağırdı. Son bir ay her hafta kontrol edicekmiş alttan.

Ben alacam zaten cok pahali bisey degil hatta evde kumas varsa annrme bile diktirebilirim :)

Kızlar bebeği doğum pozisyonuna dönmeyen var mı? Gerçi 36. Haftaya kadar vakti varmış.

benim dönmedi canım daha
dr um daha çok var dedi döner dedi erken bunları konuşmak için dedi

Oglusumun teyzoslari geldik kontrolden 2500 gr olmusuz :) muz ve sut yaramis oglusuma tesekkurlerimizi sunuyoruz sayenizde ogrendik bunu :) her sey yolunda cok sukur hepinizi opuyoruz :)

maşallah canm bebişine

selam herkese bizde gittik doktorumuza bugün bebişim 100 gr almış 2 haftada az gibi geldi bana ama dr çok iyi dedi 2089 gr olmuşuz
sanırım geçen büyük ölçmüş biraz
ben bu arada hiç vitamin içmedim ondan da olmuş olabilir düzenli içmeye başlıyorum yarından itibaren
tüm beslenme damarlarını falan kontrol etti bebek güzel besleniyor dedi kalbinin kapakçıkarına baktı
memnun kaldım bu sefer dr dan inceledi bebişimi baya ama ultrason cihazı ile bastırınca karnım acıdı biraz
babası da gördü bebişini birlikte gittik eşimle
bu arada doğum ücretlerini sordum
biz tekaüt sandığına bağlıyız 1200 normal doğum 1 gün hastanede kalıyorsun
1600 sezeryan 2 gün hastanede kalıyorsun
işitme testleri falanda bu pakatlere dahilmiş
hasta bezi falan almama gerek yokmuş iyiki almamışım gerek olursa biz veriyoruz dediler
odalar tek kişilik
kararımı verdim inş bu hastanede doğm yaparım hayırlısıyla
tabi staja gidip gelirken yollarda doğurmazsam

kolan hastanesi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…