2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın annisler.dunku stresten sonra yeni bir gune uyanmak cok şükür Allahima.
Benimde uyku problemlerim baslamak uzere uyumakta zorlaniyorum wcye gitsem geri bi daha zor uyuyorum.her wc de ayni dert
Dun Yoruldum sanirum hastanelerde yollardada ondan hemen uyumusum ama gel gor ki wc iskence agrim yok sizim yok ama niye uyuyamiyorum ki.
Ay dun gecede ruyamda ayiptir soylemesi caniniz cekmesin meyve agaclari gördüm ya nedir bu meyvelerden cektigim benim daha 1 2 ay oncede gormustum ya yaz meyvesini nerden bulcam ben simdi off dert oldu icime bi dunya meyve agaci vardi ama sen gel gorki ne ac bogazmisim gidiyom o kadar agacin icinden yaz meyevesini yiyorum diger agaclarin meyvelerinide dun aldim ozellikle evde var diye yemedim onlari galiba dert oldunicime simdi
Birde orumcek gordum boyle assagi dogru iniyonsonra yukari cikiyo hayirdir insAllah bakalim

Günaydın herkese miniklere ve annislere günümüz güzel olsun inşallahbugün daha iyi gibiyim halsizim ve isteksizim herşeye karşı .ağrılar mahfediyo insanı ama miniğim iyi olsun da çekmeye razıyım. hasta annisler geçmiş olsun bol c vitamini alın kalabalık tan uzak durun ellerinizi sık sık yıkayın. inşallah en kısa sürede iyilesirsiniz çok zor geçiyohergün rüya görüyorum hayırdır inşallah babam bisürü fidan dikmisti bi tanede meyve ağacı vardı yanlarında annem olmuş meyveleri toplayıp bana yediriyodu ismini demiyim meyvenin canlar çekmesin

Canım hangi meyveyi aşerdin bilmiyorum ama https://www.aseriyorum.net/ bu siteye bi göz atabilirsin

Canim benin de yazin canim kis meyvesi cekmisti. Netten bi site bulduk. Ordan aldik. Ustelik dondurulmus meyve degilmis urunleri. Tazecik geldi. Serada vs yetisiyormus. Adana'dan geliyormus. Google da sebzemeyvedunyasi yazarsan cikar canim. Bak bakalim var mi aradigin meyve..

Canım hangi meyveyi aşerdin bilmiyorum ama https://www.aseriyorum.net/ bu siteye bi göz atabilirsin

aşermek bumu oluyo ki hiç aklıma gelmemiş bi meyve rüyama nerden girdiki şimdi kışta ayazda

Canım süt psikolojik bi olay sütüm çok faZla diye düşünürsen gelir benceee

Canım süt psikolojik bi olay sütüm çok faZla diye düşünürsen gelir benceee
İnşallah gelir :)
Doktoruma sordum bugün, öyle saçma sapan işler yapma sakın dedi. Plasenta yerinde dururken vücudun kanmaz dedi. Zaten sezeryan ağrılarını çekicem bir de süt gelmedi diye kendimi paralamak istemiyorum.

bence son kez eşinin yanında de ki kvne anne sen onları ver bana bende ne nedir bileyim ona göre alınacaklarımı alayım de ama eşinin yanında ama yine de yok bilmem ne derse vakti zamanı gelip getirdiği o bohçasını hiç elleme sonrada tık bebeğin dolabında bir yere zaten o görür. Neden kullanmıyorsun derse de gerek kalmadı ben ne aldığınızı bilmediğimden herşeyini aldım fazlaca dersin.

bende baktım chicco liteway plus a ama casual cadillac daha kullanışlı geldi daha fonksiyonel yani

daha önce konuşulmuştu sanırım ama aklıma bişey takıldı bu emzirme önlüklerini alan ve ya almayı düşünen varmı?
Ben öyle herkesin önünde açamam kullanışlı olurmu acaba alsammı?

Bencede boşver sıkma kendini süt gelir hemen sen içini ferah tut

selam kızlar bugun aldıgım bebek gysilerine bakıyodum 0-3 ay diye aldım ama bedenleri 50 santimmiş . Beşli zıbın setlerden almiştim dort tane hepsinin bdden 50. Sizin aldıklarınızın bedenleri kaç ya çokmu kuçuk almişim degiştrsemmiki yardmci olurmusunz degişim tarihi geçnk uzere .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…