Amin Cnm inşAllahYükselmiş cnm cok şükür ilac sevıyesıne gelmedim inşallshta gelmem allahım vakti gelince kucağımıza almayı basıp etsin
Günaydın annisler.dunku stresten sonra yeni bir gune uyanmak cok şükür Allahima.
Benimde uyku problemlerim baslamak uzere uyumakta zorlaniyorum wcye gitsem geri bi daha zor uyuyorum.her wc de ayni dert
Dun Yoruldum sanirum hastanelerde yollardada ondan hemen uyumusum ama gel gor ki wc iskence agrim yok sizim yok ama niye uyuyamiyorum ki.
Ay dun gecede ruyamda ayiptir soylemesi caniniz cekmesin meyve agaclari gördüm ya nedir bu meyvelerden cektigim benim daha 1 2 ay oncede gormustum ya yaz meyvesini nerden bulcam ben simdi off dert oldu icime bi dunya meyve agaci vardi ama sen gel gorki ne ac bogazmisim gidiyom o kadar agacin icinden yaz meyevesini yiyorum diger agaclarin meyvelerinide dun aldim ozellikle evde var diye yemedim onlari galibadert oldunicime simdi
Birde orumcek gordum boyle assagi dogru iniyonsonra yukari cikiyo hayirdir insAllah bakalim
Günaydın annisler.dunku stresten sonra yeni bir gune uyanmak cok şükür Allahima.
Benimde uyku problemlerim baslamak uzere uyumakta zorlaniyorum wcye gitsem geri bi daha zor uyuyorum.her wc de ayni dert
Dun Yoruldum sanirum hastanelerde yollardada ondan hemen uyumusum ama gel gor ki wc iskence agrim yok sizim yok ama niye uyuyamiyorum ki.
Ay dun gecede ruyamda ayiptir soylemesi caniniz cekmesin meyve agaclari gördüm ya nedir bu meyvelerden cektigim benim daha 1 2 ay oncede gormustum ya yaz meyvesini nerden bulcam ben simdi off dert oldu icime bi dunya meyve agaci vardi ama sen gel gorki ne ac bogazmisim gidiyom o kadar agacin icinden yaz meyevesini yiyorum diger agaclarin meyvelerinide dun aldim ozellikle evde var diye yemedim onlari galibadert oldunicime simdi
Birde orumcek gordum boyle assagi dogru iniyonsonra yukari cikiyo hayirdir insAllah bakalim
Canım hangi meyveyi aşerdin bilmiyorum ama https://www.aseriyorum.net/ bu siteye bi göz atabilirsin
aşermek bumu oluyo ki hiç aklıma gelmemiş bi meyve rüyama nerden girdiki şimdi kışta ayazdaCanim benin de yazin canim kis meyvesi cekmisti. Netten bi site bulduk. Ordan aldik. Ustelik dondurulmus meyve degilmis urunleri. Tazecik geldi. Serada vs yetisiyormus. Adana'dan geliyormus. Google da sebzemeyvedunyasi yazarsan cikar canim. Bak bakalim var mi aradigin meyve..
Canım süt psikolojik bi olay sütüm çok faZla diye düşünürsen gelir benceeeKızlar benim 22 ocak beklenen doğum tarihi ama 10-15 ocak arası sezeryan olacağım. Süt gelmez diye korkuyorum. İki gün önceden pompayla sağmaya başlasam süt olur mu? Yoksa sütün gelmesi için doğum yapmak şart mı?
ben coraspirin kullanıyorum iki hafta daha kullanıcağım sonra doktor bıraktırıcak,,,doğum şeklim normalmerhaba ocak anneleri
aranızda kan sulandırıcı kullanan hamileler var mı?
dogum şekliniz belli oldumu?
İnşallah gelir :)Canım süt psikolojik bi olay sütüm çok faZla diye düşünürsen gelir benceee
Aynen canım törenle bohcalayıp vericekmiş yıkayıp ütülüycek. Ben dedim zaten deterjanla ilgili böle böle diye oda tabiki evet evet bebeklere özel olandan yıkarım filan dedi.anlıycan canım hertürlü bana sonradan vericek hatta bugün dedigi hastane cıkısında kıyafetleri ben getiririm sen yanına bişe almana gerek yok bebekle ilgili..
Bende zaten sinir oldum sey oydu kendi alıyo neyse ama bana niye öle diyoyok vermiycek aldıklarını kendi yıkayıp ütülüycek malesef ama bende zaten alıyorum bişicikler burda yazdıktan sonra cesaret geldi biraz...dedin gibi birseyi yok gibi alıcam...aldımıda demiyorum esimle cıkıp alıyoruz kimseye demeden göstermeden :)
bende baktım chicco liteway plus a ama casual cadillac daha kullanışlı geldi daha fonksiyonel yanibir de chicco liteway plus var, o da biraz kafamı karıştırdı. sonradan baston almaya gerek kalmıyor. gg'de 700 lira fiyatı.
ayrı ayrı daha pahalıya gelmiyor aslında benim baktıklarımda. mesela chicco'nun baston puseti 430 lira, 100 lira civarı ana kucağı tarzı oto koltukları var başka markaların, 550 gibi bir şeye denk geliyor. kafam gercekten karışıyor, kararsızlık çok kötü
bu arada ben de Adana'dayım :) mart sonu nisan başı gibi gezmelere çıksak, baston pusette yatamaz mı bebişlerimiz? yüzü dönük olmaz ama.
hafifmiş gerçekten, modeli de çok güzel görünüyor ama bana çok pahalı geldi. daha uygunlara bakıyorum, travel olursa 700 civarıneyse ki hala almamış olanlar da varmış bizim gibi :)
sıkıntı olduğu durumlarda bilgi veriyolar canım dün doktorum benim suyumda sıkıntı gördü söyledi mesela ondan önce bana bi söylerdi bi söylemezdi.Arkadaşlar doktorlarınız su oranlarınızla ilgili bilgi veriyormu? Ultrasonda suyun azlığı çokluğu belli oluyormu?
Bencede boşver sıkma kendini süt gelir hemen sen içini ferah tutİnşallah gelir :)
Doktoruma sordum bugün, öyle saçma sapan işler yapma sakın dedi. Plasenta yerinde dururken vücudun kanmaz dedi. Zaten sezeryan ağrılarını çekicem bir de süt gelmedi diye kendimi paralamak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?