Fatiha okudum. Söylediğin gibi aşağı dan çıkmaya çalışır gibi tekme leme hissi oluyo bazen benimkinin de başı asagida normal diye dusunuyorum
Süt salınımı başlamış cnm maşallah sakın sağmaya yada sıkmaya çalışma doğumdan sonrada sarı süt gelicek o süt bebeğin ilk aşısı derlerkızlar ya az önce göyüslerimden sapsarı sıvı geldi sizce normal mi
canım ya ben hep ağlıyorum benim sanırım.Heralde kim bilirsen arada ağlıyormuşsun o yüzden çok üzülme etkilenir diye, kendinin tutma ağlaman gelince ağla tutunca daha çok stres oluyo./QUOTE]
Bende bu aralar hergün aglıyorum yaa..aileden uakta oluncada daha bir kötü oluyor sanırım.Herşeyimi kendim düşünüyorum kimse bir ihtiyaçvarmı demiyor.Daha kimse bir çorap almış degiller hoş gerçi ben kimsenin aldıgına muhtaç degilim.Herşeyim hazır.Bir işin varmı ucundan tutalım diyen yok...Temizligimi her gün bir şey yaparak bitkriyorum.Birde demezlermi ne zaman dogacak dogsunda sevelim artık diyee heee size eglence doguruyorum.Şimdi kimse sormaz dogumdan sonra üşüşürler başıma .insallah ailem gelecek yanıma kısmet olursa o zamanda ben istemiyorum kimseyi benim annem babam kardeşlerim yeter bana
Birçok kişiden duydum bunu canım, çok normal bir durummuş, vücudun bebişini doyurmaya hazırlanıyor. Sağlıkla, mutlulukla emzirirsin inşallah.kızlar ya az önce göyüslerimden sapsarı sıvı geldi sizce normal mi
Ankaradayız canım, istanbulda ayhan çocuk'a sormuştum orada da yoktu. Ankara bebe de marche mağazasında bulabildik. İnternette bulursun inşallah.ben internetten alacağım,,, daha siparişini vermedim,,, birde hangi ildesiniz???
Güle güle kullanın inşallah. Joie'ye bakmıştık inan ki çok daha hafif bir araba, ana kucağı da öyle. İçinde bebek varken taşınabilir yani.C
a Canim bu soru beninasar :) bebisi olanlara danisalim cunku uc aylik falqn olacaklsr ya bebklerimiz allah izin veirise.ben hic baston duusunmedim e bebekten joie marka aldim travel sistem 450liraydi ozaman bikmiyorum iyimi ettim insqllah pisman olmam.arkadaslarin bahsettigi o cok hafif ozellikli qrabalar cok pahali geldi bana yoksabende isterdim kus gibi araba almak
Larkincim çok teşekkürler, bugün çıkıyoruz hastaneden. Allah kimseyi düşürmesin. Dün sabah geldiğimizde tam yerleştik odamızı değiştirdiler, değişiklik bilgisi diyetisyene gitmemiş o yüzden onun listesinde odada refakatçi görünmüyormuş ve yemek listesinde çıkmıyormuş. Akşam yemeği için de mücadele etmek gerekti, neyse ki kahvaltı geldi. Ama buzdolabı konusu gerçekten saçmalık.Heeyy birileri Jane mi dedi
L leble ,hera^^ tam diyecektim ki Sezin Jane 'in muum modelini aldı, bende Jane'in Rider modelini,
ana kucağı ve oto koltuğu olarakta ikimizde Matrix Light aldık.
Ben İstanbul Eminönü-Havuzluhan'da Bebe Çeyiz Sarayı'ndan aldım. Sezin Ankara dan.
Kullanışını falan bilmiyorum, artık gerçek yorumları doğumdan sonra yaparız inşallah
sezin_uk canımm çooook geçmiş olsun. Allah şifa versin bir an önce.
Kulaktan demişsin ne için olduğunu bilmiyorum ama inşallah sorunu neyse faydasını görürsünüz.
Hastanede olan olayda tam benlikmişÖyle şeyler genelde başıma gelir Nerede aksi hemşire, danışma görevlisi, satıcı, kuyumcu, pazarcı hepsinin karşısında onlardan aksi ben Kaç gün kalacaksınız?
Bu arada bakıcı işinde de hayırlısı olsun. İnşallah gönlünüze göre olur.
@eflalim çoook geçmiş olsun canım. Hakkında hayırlısı olsun doğum için. Biz istiyoruz bir şeyler ama ne bizim için daha iyi bilemiyoruz ki
Benim görümcelerin eşi benzerini görmedim daha. Eşimin onların abisi olduğuna inanamıyorum, o kadar farklı ki...
İnşallah evladımın huyu onların şu kötü huylarına çekmez Allah'ım...
Çok ağladım onlar yüzünden, hala ağlıyorum ara ara... Hiçbir şekilde hayatımıza müdahale edemedikleri halde yinede başarıyorlar işte... Neyse anlatsam çok saçma olur burada zaten uzun mesele, anlatmayınca da saçma oluyor, ne demek istediğim anlaşılmıyor. Ama hala çekiyoruz karı-koca onlardan. Ki ikisi de eşimden küçük...
Eltine de Allah merhmet versin. Anlayacak bir gün yaptıklarının ne kadar kötü olduğunu, ama iş işten geçtikten sonra anlasa ne
babyforwe , sezin_uk , S ssule07 çok teşekkür ederim aliexpress bilgileri için.
Ben ne bileyim o kadar ön yargılı değilim uzak doğu malları meselesinde.
O kadar çok şey orada üretiliyor ki, o kadar çok ünlü marka üretimini orada yaptırıyor ki...
Önüm arkam sağım sağım solum Made in PRC. En kaliteli marka diyorsun üretim yeri orası.
He kaliteli ürettiriyordur belki ama ne bilim işte çağımızın mecburiyeti, gerçeği diye düşünüyorum. Birde iç kıyafet değil beğendiğim şeyler tam tene temas etmez d,ye avutuyorum kendimi
Bizim kontrolümüz daha 1 Aralık'ta.
Hiç bu kadar uzun gelmemişti 2 muayene arası.
Hiç nst ye bağlanmadım. Doktorum 15 günde bir kontrolde demedi.
Bakalım önümüzdeki hafta gidince ne diyecek
hayırlısı olsun kendinizi daha fazla yormayın zaten doğum ve sonrası kendi başına çok yorucu haftaya teog var bence ondan sonra ayrılın 1 hafta 1 haftadır doğum sonrası için allah yardımcınız olsunBen de branş öğretmeniyim ama azalta azalta 22ye indirebilmiştik zorlayarak. Zaten haftalık ders saatinin bir önemi kalmadı benim için, ilk dersten tıkanmaya başlıyorum her gün. Birkaç kere okuldan ayrılmak zorunda kaldım eşimi çağırıphayırlısı artık ne yapalım..
zaten çok kötü gribim öksürük hapşırık olmassa bugün gidicemde sadece kontrol ettiririm bana daha 6 haftalıkken erken döllenme olmuş demişti doktorum hep 10 gün önde ama beklesm iyi olacak dediğin gibiSAT a göre olmalı diye biliyorum ben...Gelişiminin kaç gün olduğunun garantisi yok ki. Bir cihazda 5 gün çıkarken diğer bir cihazla ölçümde 3 gün çıkabiliyor.. Gelişimine göre rapor veren bir tek senin doktorunu duydum.. Gerçi her durumda doğum erken bile olsa zaten doğum sonrasına aktarma hakkın var...
benim 3. bebek bende de yok ve 3ündede olmadı ama ben 6 ay sadece anne sütü verebildim bunda sadece su gibi bişey geldi birkaç gün o kadar dert etme yani zaten süt arttıran bir sürü gıda var allahın izniyle bol bol sütün olur inşallah ama kesinlikle varmı yokmu diye göğüsünü sıkma öptümslm kızlar.bazı arkadaşlar göğsümüzden sıvı geliyo demişler bende tık yok.sütüm olmazmı ki acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?