2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Heeyy birileri Jane mi dedi
L leble , hera^^ tam diyecektim ki Sezin Jane 'in muum modelini aldı, bende Jane'in Rider modelini,
ana kucağı ve oto koltuğu olarakta ikimizde Matrix Light aldık.
Ben İstanbul Eminönü-Havuzluhan'da Bebe Çeyiz Sarayı'ndan aldım. Sezin Ankara dan.
Kullanışını falan bilmiyorum, artık gerçek yorumları doğumdan sonra yaparız inşallah

sezin_uk canımm çooook geçmiş olsun. Allah şifa versin bir an önce.
Kulaktan demişsin ne için olduğunu bilmiyorum ama inşallah sorunu neyse faydasını görürsünüz.
Hastanede olan olayda tam benlikmiş Öyle şeyler genelde başıma gelir Nerede aksi hemşire, danışma görevlisi, satıcı, kuyumcu, pazarcı hepsinin karşısında onlardan aksi ben Kaç gün kalacaksınız?
Bu arada bakıcı işinde de hayırlısı olsun. İnşallah gönlünüze göre olur.

@eflalim çoook geçmiş olsun canım. Hakkında hayırlısı olsun doğum için. Biz istiyoruz bir şeyler ama ne bizim için daha iyi bilemiyoruz ki
Benim görümcelerin eşi benzerini görmedim daha. Eşimin onların abisi olduğuna inanamıyorum, o kadar farklı ki...
İnşallah evladımın huyu onların şu kötü huylarına çekmez Allah'ım...
Çok ağladım onlar yüzünden, hala ağlıyorum ara ara... Hiçbir şekilde hayatımıza müdahale edemedikleri halde yinede başarıyorlar işte... Neyse anlatsam çok saçma olur burada zaten uzun mesele, anlatmayınca da saçma oluyor, ne demek istediğim anlaşılmıyor. Ama hala çekiyoruz karı-koca onlardan. Ki ikisi de eşimden küçük...

Eltine de Allah merhmet versin. Anlayacak bir gün yaptıklarının ne kadar kötü olduğunu, ama iş işten geçtikten sonra anlasa ne

babyforwe , sezin_uk , S ssule07 çok teşekkür ederim aliexpress bilgileri için.
Ben ne bileyim o kadar ön yargılı değilim uzak doğu malları meselesinde.
O kadar çok şey orada üretiliyor ki, o kadar çok ünlü marka üretimini orada yaptırıyor ki...
Önüm arkam sağım sağım solum Made in PRC. En kaliteli marka diyorsun üretim yeri orası.
He kaliteli ürettiriyordur belki ama ne bilim işte çağımızın mecburiyeti, gerçeği diye düşünüyorum. Birde iç kıyafet değil beğendiğim şeyler tam tene temas etmez d,ye avutuyorum kendimi

Bizim kontrolümüz daha 1 Aralık'ta.
Hiç bu kadar uzun gelmemişti 2 muayene arası.
Hiç nst ye bağlanmadım. Doktorum 15 günde bir kontrolde demedi.
Bakalım önümüzdeki hafta gidince ne diyecek

Fatiha okudum. Söylediğin gibi aşağı dan çıkmaya çalışır gibi tekme leme hissi oluyo bazen benimkinin de başı asagida normal diye dusunuyorum

Allah razı olsun cnm bnm sonuçlarım iyi çıktı şükür. Bebişim dün debelendi durdu ama bugün daha sakindi kuzum Rabbim hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Bende bu aralar hergün aglıyorum yaa..aileden uakta oluncada daha bir kötü oluyor sanırım.Herşeyimi kendim düşünüyorum kimse bir ihtiyaçvarmı demiyor.Daha kimse bir çorap almış degiller hoş gerçi ben kimsenin aldıgına muhtaç degilim.Herşeyim hazır.Bir işin varmı ucundan tutalım diyen yok...Temizligimi her gün bir şey yaparak bitkriyorum.Birde demezlermi ne zaman dogacak dogsunda sevelim artık diyee heee size eglence doguruyorum.Şimdi kimse sormaz dogumdan sonra üşüşürler başıma .insallah ailem gelecek yanıma kısmet olursa o zamanda ben istemiyorum kimseyi benim annem babam kardeşlerim yeter bana

ben internetten alacağım,,, daha siparişini vermedim,,, birde hangi ildesiniz???
Ankaradayız canım, istanbulda ayhan çocuk'a sormuştum orada da yoktu. Ankara bebe de marche mağazasında bulabildik. İnternette bulursun inşallah.
Güle güle kullanın inşallah. Joie'ye bakmıştık inan ki çok daha hafif bir araba, ana kucağı da öyle. İçinde bebek varken taşınabilir yani.
Larkincim çok teşekkürler, bugün çıkıyoruz hastaneden. Allah kimseyi düşürmesin. Dün sabah geldiğimizde tam yerleştik odamızı değiştirdiler, değişiklik bilgisi diyetisyene gitmemiş o yüzden onun listesinde odada refakatçi görünmüyormuş ve yemek listesinde çıkmıyormuş. Akşam yemeği için de mücadele etmek gerekti, neyse ki kahvaltı geldi. Ama buzdolabı konusu gerçekten saçmalık.
Uzakdoğu ürünleri konusunda sana hak verdim aslında, ünlü markalardan aldığımız bir çok şey çinde üretilmiş olabiliyor. O bakımdan doğru diyorsun. Bizim kontrolümüz bugün, hastaneden çıkıp gidicez dağılmış bir halde. 15 gün oldu, artık 15 günde bir bakacakmış. Bu sefer pek heyecanlanmıyorum nedense. Aldığım kilolardan olabilir
Kaç gündür tartılmıyorum korkudan.
Şu nstyi merak ediyorum, belki bugün bağlanırım. 1 aralık'a çok var daha canım yaa, Allah sabır versin

hayırlısı olsun kendinizi daha fazla yormayın zaten doğum ve sonrası kendi başına çok yorucu haftaya teog var bence ondan sonra ayrılın 1 hafta 1 haftadır doğum sonrası için allah yardımcınız olsun

Gunaydin canlar inşallah herkes cok iyidir.bebisimizi nasilmis acaba dgum yapan arkadasimiz toparlandimiki ya aklim onlarda

zaten çok kötü gribim öksürük hapşırık olmassa bugün gidicemde sadece kontrol ettiririm bana daha 6 haftalıkken erken döllenme olmuş demişti doktorum hep 10 gün önde ama beklesm iyi olacak dediğin gibi

herkese günaydın öksürücem hapşurucam derken hiç uyuyamadım ve karnımın her tarafı acıyor artık öksürmekten bunların bebeğe zararı oluyomudur acaba zavallı bebeğim ben her öksürdükçe oda kımıl kımıl yerini değiştiriyor ve ne yesem ne içsem çözümü yok ben bu hastalığı çekecem galiba

slm kızlar.bazı arkadaşlar göğsümüzden sıvı geliyo demişler bende tık yok.sütüm olmazmı ki acaba ya
benim 3. bebek bende de yok ve 3ündede olmadı ama ben 6 ay sadece anne sütü verebildim bunda sadece su gibi bişey geldi birkaç gün o kadar dert etme yani zaten süt arttıran bir sürü gıda var allahın izniyle bol bol sütün olur inşallah ama kesinlikle varmı yokmu diye göğüsünü sıkma öptüm

Kızlar benim 22 ocak beklenen doğum tarihi ama 10-15 ocak arası sezeryan olacağım. Süt gelmez diye korkuyorum. İki gün önceden pompayla sağmaya başlasam süt olur mu? Yoksa sütün gelmesi için doğum yapmak şart mı?

Günaydın kızlar. 2 gündür çok ızdıraplıyım. Çatı ağrısından yürüyemez hale geldim. Koltuğa bir pozisyonda oturuyorsam kımıldamıyorum korkudan canım acıcak diye.
Sizde çatı ağrıları ne durumda bunu yaşamam için erken değil mi daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…