2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
daha önce konuşulmuştu sanırım ama aklıma bişey takıldı bu emzirme önlüklerini alan ve ya almayı düşünen varmı?
Ben öyle herkesin önünde açamam kullanışlı olurmu acaba alsammı?
canım ben almayı dusunmuyorum.zaten birilerınin yanında emzırmem asla hıc hoslanmam yada arkamı donerım gostermem.her malzemeyı almak fuzulı gelıyo bna bılmıorum.sadece lazımları aldım

Bayıldım çok güzel takı yastığımı bu.cıncık boncuk tuhafiyelerde bulunur bence aynısı olnası şartmı?

Cnm benimde suyumu fazla gördü bu sefer özeldeki doktor, devletteki de bu konuda birşey söylememişti.
benim doktor özelde ama hiç suyla ilgili bişey söylemedi sıkıntı olsa söylerdi dimi? Neyse bu kontrolde sorayım bari.tabi boyunu sorduğumda ki gibi garipseyerek cevap vermezse.
geçen kontrolde boyunu sordum da adam çok garip bi soru sormuşum gibi tepki verdi nasıl oturduysa içime artık her yerde söylüyorum :)

[QUOTE="AngelHeart, post: 37924140, member: 313137dönmemiş bebeği doğum pozisyonuna dönmeyen var mı? Gerçi 36. Haftaya kadar vakti varmış.[/QUOTE]
Ben varım canım en son ayın 14 de randevum vardı dönmemişti

[QUOTE="AngelHeart, post: 37924140, member: 313137dönmemiş bebeği doğum pozisyonuna dönmeyen var mı? Gerçi 36. Haftaya kadar vakti varmış.
Ben varım canım en son ayın 14 de randevum vardı dönmemişti[/QUOTE]
Doktorun bir şey dedi mi canım?

Bir dahakingelHeart, post: 37926448, member: 313137"]Ben varım canım en son ayın 14 de randevum vardı dönmemişti[/QUOTE]
Doktorun bir şey dedi mi canım?[/QUOTE]
Birdahaki kontrole kadar bekleyelim dedi, el fenerini bebegin kafasının oldugu yerden aşagı dogru gezdirmemi söyledi

neredeki kolan?
bende hiç vitamin içmedim içemiyorum da. acayip kabızlık yapıyo.
bende bu doktorları anlamıyorum banada bebegin zayıf dediler ama netten baktım haftasına göre normal degerlerde kilosu. bilemedim ki bu nasıl iş

ssagol canim cevabin için . Ben tulumlarını 3-6 6-9 aldım . Zıbın takımlarını kuçuk almişim bi gidiymde bakıyım varsa biraz buyuklerine degştrym o zmn.

benimkide bi ara acayip hareketliydi bu ara pek etmiyomu acaba sudanmi ki gerci benim kizim geceleri faaliyete basliyo biz geceyi o gunduzu yasiyo sanirm.insallah sonuna kadr yeter sularimiz bebişinede maasallah canım

Teşekkür ederim cnm güveniyorum tabi doktoruma kimseyi takmam ben doktorumun dediği önemli benim için :)

sezin_uk canim hangi hastane ona asla gitmeyelim
@baybforwe bana da suyun biraz azalmaya baslamisdedi ama ben ilk hafta cok ictim simdi pek icemyrm malum meyveden yiyorum sivi tuketmeye cakisiyorm zaten korkulacak bisey olsa taa 8aaralikta cagormazdi sanirim haftaya bi devlrte gidip suyuna baktirsam mi sizce ? bugun bebisim canimi acitiyor sancimbaslicak diye korkuyorum
az once hasta bezi bebekbezi ve islak mendilide alip koydum cantaya 3tane hasta bezi on tane bebek bezi islak mendil nivea sensite aldim pria aktif bebek 2umara can ped large aldimama mediumda olurmus neyse actim artik...

birde doktorum epidurAle ne gerek var dofmgumu uzatir seni yorar dedi istedigin gibi gez dus al aktif dogum dedi beni biraz rahatlatti siz epidural deyince kararsiz kaldim

birde doktorum epidurAle ne gerek var dofmgumu uzatir seni yorar dedi istedigin gibi gez dus al aktif dogum dedi beni biraz rahatlatti siz epidural deyince kararsiz kaldim
Valla cnm ilk doğumda 5 yıl öncesi yanı epudural dıye bişey bilmiyodum yurtdışında olunca bıde dilde anlamıyodum sabaha karşı sancım sıklaştı ben cok bilmedim nişanım azda duyum geldı 6 gıbı sabah dogum haneye aldılar buarada Sancı arttı duramaz oldum bişeyler dediler anlamadım tmm dedim :) sonra belden igne vurdular 8 gıbı ben uyumuşum bır uyandım 10 Sancı var masaya gwctım o dogum sancısını hissetmen gerek zaten ıkınmak için Anladığım kadarıyla boşuna okunma Sancı gelince ıkın derken 45 dk sürdü sürmedi maşallah aldım kucağıma 1 içte bir dışta dikiş vardı onları dikmiş hissetmedim kızımıda aynı odada yıkadı mis gibi gıydırdı kundakladı yabancı kadın oarada yatağa gwctım hemen emxirfim . Cok güzeldi allahım isteyen herkese versin evlat inş bu doğumumdan daha güzel olur oğlumun dogumu

31+1 haftalık hamileyim şu an 29+4de 1650gr bebeğim şimdi 1800 gr olmuşyani 10 günde 150gr az değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…