2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ooy 35.hafta mııı? Çok heyecanlandim görünce :) Maşaallah :)

Kizlar oglumuza hala isim bulamadik. Esim Ralf olsun diyor. Ben de begeniyorum aslinda karizmatik bir isim. Ralf bey esim de ben de cift vatandasiz. Avrupa vatandasi da olcak oglumuz. Ben asil ismini de begeniyorum. Aren de guzel. Ne zormus yaaaaaaaaawwww. Aslinda deniz de guzel

İçimde yaramaz bi çocuk var sanki söz dinlemek istemeyen :) eşim de kızıyor doktoru dinle diyor. Mecburen dinliycem, ama yine de belli olmaz.
Evimdeyim, yatağımdayım çok şükür, insanın evi gibi var mı? Ohh bee. Bir günlük hastane macerası fazla bilr geldi.
Canım bayındır hastanesi, bence de gitmeyin. Doktor dışında hiç bişeyden memnun kalmadık diyebilirim.

bnm aldıklarımın hiçbiri 50 cm değil,hepsi 0 ay olmasına rağmen 56 cm hep aldıklarım,bende hep gidip gidip 56 cm lik 0 ay lık şeyler almışım çocuk 4 hafta sonra buyuyecek 62 cm olsa giydircek sadece 2 tulum var o boy,bundan sonra 62-68 lere yoğunlaşmak gerek

Kızlar bebeği doğum pozisyonuna dönmeyen var mı? Gerçi 36. Haftaya kadar vakti varmış.

sanıırım benımkı dönmedi,aslında 28.haftafa doğum pozisyonundaydı,30.haftada dönmüş yine ters dedi dr um,merak etme 36 kadar vakit var dönmesi için dedi,bu çarş yine randevum var,33.haftaya gireceğiz,ama ben halen dönmediğini az evvel anladım,herkes bebeğim hıçkırıyor derdi ben nasıl birşey olduğunu hiç yaşamamıştım ta az evvel annemle dışarda cafe otururken şoka girdim bebeğim ilk defa hıçkırık tuttu,5 dk kdr sürdü ve anladımki hıçkırık göğüs altımdaydı yani kafa halen yukarda anlaşılan

Oglusumun teyzoslari geldik kontrolden 2500 gr olmusuz :) muz ve sut yaramis oglusuma tesekkurlerimizi sunuyoruz sayenizde ogrendik bunu :) her sey yolunda cok sukur hepinizi opuyoruz :)
ohhh maşallah bıdığa bak ya kocaman olmuş,dr doğuma kdr şu kdr olur tombik olur gibi bişeyler diyormu hiç,aramızda 15 gün var mesala bnm bıdık heralde 1800 gr dır şuan,bnmkine çok çok tombik diyorda ondan merak ettim :)

hangi kolan hastensi bu babyforwe,büyükçekmecede ve beylikdüzünde var diye biliyorum ,bu taraflardamı oturuyorsun

Mrb benimkide 31+ 5 dun kontrolde 1800 dedi iyimi kilosu acaba bilwmedim

Mrb benimkide 31+ 5 dun kontrolde 1800 dedi iyimi kilosu acaba bilwmedim

bence iyi cnm,gerçi ben tahmin ediyorum 30.haftada 1600 gramdı,ve dr um çocuğumu hep tombul diyor üzülüyorum,bu çarş 2 hafta geçmiş olcak heralde diorum şuan 1800 gram felandır

kızlar basucuma beşimizde bittiiii

oooo maşallah subhanallah annesi çok güzelmiş ,bu sarı odanızıda hatırladım oda çok güzeldi,güzel günlerde kullanın inşallah,Allah hepimize hayırlısıyla aldıklarımızı huzurla giydirmeyi nasip etsin inşallah

35 evet:)en buyugumuz sensin galiba:)sen ben ilk dogum yapanlardan olcz galiba allahın izniyle.

silivri kolan
netteki değerler norml değerler canm bazı dr lar kilo konusunda abartıyor anladığım
moral bozmak işe yaramaz bebişler olumsuz etkilenr takma kafana hiç rabbime emanet bebişler

benimkide bi ara acayip hareketliydi bu ara pek etmiyomu acaba sudanmi ki gerci benim kizim geceleri faaliyete basliyo biz geceyi o gunduzu yasiyo sanirm.insallah sonuna kadr yeter sularimiz bebişinede maasallah canım

inş canım
yine de suyu eksik etmeyelim baş ucumuzdan ben gece bile içiyoum artık
gündüz az içtiysem gece azım kuruyor gece arayı kapatıyorum diye düşünüyorum
çok teşekkür ederim :)

artık azalıyormuş suları canım sona yaklaştıkca bebiş büyüdükçe suyu azalıcak
geçen benim de canımı çok acıttı kızım içimi kazıdı sanki ama bundan sonra daha çok hissedeceiz demekki

kızlar basucuma beşimizde bittiiii

çok güzel canm sağlıkla kullanın inş :)
hangi kolan hastensi bu babyforwe,büyükçekmecede ve beylikdüzünde var diye biliyorum ,bu taraflardamı oturuyorsun

silivrideyim canm ben silivri kolan hast

hıckırıkmı.bende nıye olmuyo onu anlayabıldgmzı bile bilmıyodum

Merhaba arkadaşlar:)) herkese hayırlı doğumlar dilerim :)35 . Haftadayım 14 kasımdaki kontrolünde bebeğim doğum pozisyonun 'daydı ancak bebeğim 2 gündür az hareket ediyor acaba suyu mu azaldı korkorkuyorum
bide doğum çantalarınızı hazırladınız mı? Bebeğinizin eşyalarını yıkayıp ütüleyip hazırladınız mı? Hemen yapsam mı beklesen mi ka ra r veremedim??

Esyalarin hazirsa doğum cantani hazirla canim
Her gecen gün biraz daha agirlasiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…