Ooy 35.hafta mııı? Çok heyecanlandim görünce :) Maşaallah :)sezin_uk canim hangi hastane ona asla gitmeyelim
@baybforwe bana da suyun biraz azalmaya baslamisdedi ama ben ilk hafta cok ictim simdi pek icemyrm malum meyveden yiyorum sivi tuketmeye cakisiyorm zaten korkulacak bisey olsa taa 8aaralikta cagormazdi sanirim haftaya bi devlrte gidip suyuna baktirsam mi sizce ? bugun bebisim canimi acitiyor sancimbaslicak diye korkuyorum
az once hasta bezi bebekbezi ve islak mendilide alip koydum cantaya 3tane hasta bezi on tane bebek bezi islak mendil nivea sensite aldim pria aktif bebek 2umara can ped large aldimama mediumda olurmus neyse actim artik...
İçimde yaramaz bi çocuk var sanki söz dinlemek istemeyen :) eşim de kızıyor doktoru dinle diyor. Mecburen dinliycem, ama yine de belli olmaz.Herkeşe hayırlı hafta sonları...annemler gelecek aksama bacılar.. Evimi toparladım.. Markete gidip ufak tefj eksigim var onları alcam.. Yemek yapıcam.. Bugun pel ugrayamıcam ama gece bakıcam..
SEZİN UK canımın içi sakın sakın sakın sagma kendini ugrastıınla kalırsın bitanem.. Sen merak etme.. Cock bedeniniden ayrılır ayrılmaz gögüslerine sinyal gelicek sütün olucak yani..arada öle bi kaç ay olsa tamam ama 10 gün var.. Zaten son irayda suvı gelmeye baslar tahmınen.. Canım bnm eşinede cok geçmiş olsun ..cıkıyomussumuz bugun sevindim..
HEPİNİZİ COOOK ÖPÜYORUMMM... Ayyy giyinip gideyim bn...
Canım bayındır hastanesi, bence de gitmeyin. Doktor dışında hiç bişeyden memnun kalmadık diyebilirim.sezin_uk canim hangi hastane ona asla gitmeyelim
@baybforwe bana da suyun biraz azalmaya baslamisdedi ama ben ilk hafta cok ictim simdi pek icemyrm malum meyveden yiyorum sivi tuketmeye cakisiyorm zaten korkulacak bisey olsa taa 8aaralikta cagormazdi sanirim haftaya bi devlrte gidip suyuna baktirsam mi sizce ? bugun bebisim canimi acitiyor sancimbaslicak diye korkuyorum
az once hasta bezi bebekbezi ve islak mendilide alip koydum cantaya 3tane hasta bezi on tane bebek bezi islak mendil nivea sensite aldim pria aktif bebek 2umara can ped large aldimama mediumda olurmus neyse actim artik...
o daha demeden ilk sorduğum soru suyu nasıl kalp atışını dinleyelim mi diyorum :) tmm diyor saolsunArkadaşlar doktorlarınız su oranlarınızla ilgili bilgi veriyormu? Ultrasonda suyun azlığı çokluğu belli oluyormu?
bnm aldıklarımın hiçbiri 50 cm değil,hepsi 0 ay olmasına rağmen 56 cm hep aldıklarım,bende hep gidip gidip 56 cm lik 0 ay lık şeyler almışım çocuk 4 hafta sonra buyuyecek 62 cm olsa giydircek sadece 2 tulum var o boy,bundan sonra 62-68 lere yoğunlaşmak gerekselam kızlar bugun aldıgım bebek gysilerine bakıyodum 0-3 ay diye aldım ama bedenleri 50 santimmiş . Beşli zıbın setlerden almiştim dort tane hepsinin bdden 50. Sizin aldıklarınızın bedenleri kaç ya çokmu kuçuk almişim degiştrsemmiki yardmci olurmusunz degişim tarihi geçnk uzere .
Kızlar bebeği doğum pozisyonuna dönmeyen var mı? Gerçi 36. Haftaya kadar vakti varmış.
ohhh maşallah bıdığa bak ya kocaman olmuş,dr doğuma kdr şu kdr olur tombik olur gibi bişeyler diyormu hiç,aramızda 15 gün var mesala bnm bıdık heralde 1800 gr dır şuan,bnmkine çok çok tombik diyorda ondan merak ettim :)Oglusumun teyzoslari geldik kontrolden 2500 gr olmusuz :) muz ve sut yaramis oglusuma tesekkurlerimizi sunuyoruz sayenizde ogrendik bunu :) her sey yolunda cok sukur hepinizi opuyoruz :)
selam herkese bizde gittik doktorumuza bugün bebişim 100 gr almış 2 haftada az gibi geldi bana ama dr çok iyi dedi 2089 gr olmuşuz
sanırım geçen büyük ölçmüş biraz
ben bu arada hiç vitamin içmedim ondan da olmuş olabilir düzenli içmeye başlıyorum yarından itibaren
tüm beslenme damarlarını falan kontrol etti bebek güzel besleniyor dedi kalbinin kapakçıkarına baktı
memnun kaldım bu sefer dr dan inceledi bebişimi baya ama ultrason cihazı ile bastırınca karnım acıdı biraz
babası da gördü bebişini birlikte gittik eşimle
bu arada doğum ücretlerini sordum
biz tekaüt sandığına bağlıyız 1200 normal doğum 1 gün hastanede kalıyorsun
1600 sezeryan 2 gün hastanede kalıyorsun
işitme testleri falanda bu pakatlere dahilmiş
hasta bezi falan almama gerek yokmuş iyiki almamışım gerek olursa biz veriyoruz dediler
odalar tek kişilik
kararımı verdim inş bu hastanede doğm yaparım hayırlısıyla
tabi staja gidip gelirken yollarda doğurmazsam
kolan hastanesi bu arada
Mrb benimkide 31+ 5 dun kontrolde 1800 dedi iyimi kilosu acaba bilwmedimohhh maşallah bıdığa bak ya kocaman olmuş,dr doğuma kdr şu kdr olur tombik olur gibi bişeyler diyormu hiç,aramızda 15 gün var mesala bnm bıdık heralde 1800 gr dır şuan,bnmkine çok çok tombik diyorda ondan merak ettim :)
Mrb benimkide 31+ 5 dun kontrolde 1800 dedi iyimi kilosu acaba bilwmedim
kızlar basucuma beşimizde bittiiii
35 evet:)en buyugumuz sensin galiba:)sen ben ilk dogum yapanlardan olcz galiba allahın izniyle.sezin_uk canim hangi hastane ona asla gitmeyelim
neredeki kolan?
bende hiç vitamin içmedim içemiyorum da. acayip kabızlık yapıyo.
bende bu doktorları anlamıyorum banada bebegin zayıf dediler ama netten baktım haftasına göre normal degerlerde kilosu. bilemedim ki bu nasıl iş
benimkide bi ara acayip hareketliydi bu ara pek etmiyomu acaba sudanmi ki gerci benim kizim geceleri faaliyete basliyo biz geceyi o gunduzu yasiyo sanirm.insallah sonuna kadr yeter sularimiz bebişinede maasallah canım
sezin_uk canim hangi hastane ona asla gitmeyelim
kızlar basucuma beşimizde bittiiii
hangi kolan hastensi bu babyforwe,büyükçekmecede ve beylikdüzünde var diye biliyorum ,bu taraflardamı oturuyorsun
odaya bayıldım... sarı olusu sıra dısı ve cok hos hele duvar kagtlarıyla uyumu cok guzel olmus.allah gule gule kullanmak nasıp etsinkızlar basucuma beşimizde bittiiii
Canim ilçede yasiyorum merkeE 2 saat uzak. İlçede de yapistirma tas bulanam sanirimguzelmıs canım cok zorda degl ugrastırmaz .yalnız malzemeleri neden netten bkıosun.herhangı bı tuafıydnde temin edebilhrsin gore gore
hıckırıkmı.bende nıye olmuyosanıırım benımkı dönmedi,aslında 28.haftafa doğum pozisyonundaydı,30.haftada dönmüş yine ters dedi dr um,merak etme 36 kadar vakit var dönmesi için dedi,bu çarş yine randevum var,33.haftaya gireceğiz,ama ben halen dönmediğini az evvel anladım,herkes bebeğim hıçkırıyor derdi ben nasıl birşey olduğunu hiç yaşamamıştım ta az evvel annemle dışarda cafe otururken şoka girdim bebeğim ilk defa hıçkırık tuttu,5 dk kdr sürdü ve anladımki hıçkırık göğüs altımdaydı yani kafa halen yukarda anlaşılan
aa onu bilmiyodum evet dogru soluyosun.en uygununu sen bilırsın tabı arkadasm:)Canim ilçede yasiyorum merkeE 2 saat uzak. İlçede de yapistirma tas bulanam sanirim
Esyalarin hazirsa doğum cantani hazirla canimMerhaba arkadaşlar:)) herkese hayırlı doğumlar dilerim :)35. Harcamayın ve 14 kasımdaki kontrolünde bebeğim doğum pozisyonun 'daydı ancak bebeğim 2 gündür az hareket ediyor acaba suyu mu azaldı
Bide doğum çantalarınızı hazırladınız mı? Bebeğinizin eşyalarını yıkayıp ütüleyip hazırladınız mı? Hemen yapsam mı beklesen mi ka ra r veremedim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?