2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm annisler midem yanıyo bebişim kamp ateşi yakmış zannimca oooyyy çok fena doktora gidecek olan anneler güzel haberler alsın inşallah :)bugün besigimiz gelcekmis ama evin önünde pazar var bakalım nasıl eve sokacak lar monte edilmemiş nede olsa inşallah sorun olmaz :) çok heyecanlıyım

Kızlar bu erkek milleti gerçekten odun ama benim annişimde de var biraz odunluk dün kv bebeğe uyku seti ve 10lu hastane çıkışı aldı annem niye uyku srti aldırdın kenarda duracak şeylere para veriyosun ne gerek var filan bi ton şaf söyledi onun yeri e kendime nevresim alsaymışım mapim ben nevresimi var zaten annemin sülalesi bebeğe alınan şeyleri fuzuli olsrak görüyor hastane çıkışını da söylemedim vardı filan dicek ama yoktu bi tane 5li vardı sölemicem de zaten

Kulaklarını kapa canım en basit çözüm..

Benim de yaklasik boyleydi. Simdi 2500 gr 1 kilo daha alir 3500 dogar ins. Ben hergun muz yedim sut ictim. Ise yaramis.
masallah sana canim . Hatta burda yazmiştin bebeginin kilosu zayıf diye uzuluyordun . Bize sormuştun . İşe yaradıgına çok sevindim . Bende sana tavsiyede bulunmuştum muz filan ye diye ama sana diyorum kndim hiç uygulamiyorum . Zayıf bebege alişik degilim :) bi dort kiloda bu dogsa ne guzel olur hahah..

İdrar yaparken yanma oluyor sanırim idrar yolu enfeksiyonu oldum
tahlillerle bilinir ancak bu dedgn cnm ve enfeksiyonun azligina tada çokluguna gore doktor ilaç yazıyor. Benimki çok fazla çikmişti o yuzden 500 mg antibiyotik yazdı hala içiyorum bitmedei malesef. Doktora gt bnce

ters donmuş derkn anlamadım. Donmesi gerektigi şekildemi donmuş yani :)

Kayinvalidem kadar sinir bozucu bi insan daha tanimiyorum.. makinaya camasir atmama bile karışıyor ya. Neymis hava kotuymus bu havada makine calistirilmazmis. Sanki cok gereklimiydi calistirdin diyo bana ya. Diyoymki anne iceride camasir askiligina sercem zaten yookk efendim deterjan kokusu nefesini kesiyormus.. sinirlerim suan o kadar bozukki.. kKışın kimse camasir yikamiyo dimi..

Hangi ilaclari kullanıyorsunuz bayanlar ben ilk 3 ay folik asit sonra decavit .gyno ferro .calciday vr magnezyum kullaniyorum. Gecen gittigim bir doktor decavit e grrek yok artik dedi ama acil bir durum icin.gitmistim.tanimadan. cok da guvenmedim acikcasi size bir sormak istedim kendi doktoruma cuma gidecegim de.

Delimi bu kadın.. Hayy Allahım gitmesin ozaman o odaya.. Kıcında kurtmu var.. Otursun oturdugu yerde.. Sende suc bacım yıkama camasıları pis pis otursun öle ... Allahı ya

Bna doktorum son kontrolumde kullnmam gerektgini soyledi decavit kullaniyorum.

Bana en baştan beridir hiç vitamin vermedi doktorum sadece magnezyum ve gyno ferro kullanıyorum.

tatlım sen berabermi oturuyorsun kv ile. Yoksa kndi evinde yıkadgın çamaşirlarami karışıyor misafirligemi geldi. Bnm kv de boyle her seyin en iyisini bn bilirim havalarında. Her yaptgma bi bahane bulur begenmz . Ama bn biliyorum çekemedgnden beni. Kendi başima her seye yettgmi çekemiyor tabi . Boşver takma aynı evde oturmuyosan çokta umrunda olmasın gelir geçer.

Mevlütlerde gördüğüm duanın bi yerinde bebek gelir herkese gösterilir ama kucağa vermeden duası yapılırsonra bebek geri içeri götürülür hep misafir yanında durmaz.

Allahım cok morelim bozuk... Sen bana yardım et.. Sinirlerim bozul.. Afalldım iyice.. Sabaha kadar sinirden uyumak istemedim artık.. Ya kızacaksınız belki ama yazmassam rhatlamıcam patlıcam...
Ya ben bu adamn burnunu nasıl sürtücwm bana bi akıl verin.. Allahım ne inat ne bi kin güdemiyorum.. Lanet olsun eşime cok öfkeliyim.. Onun burnunu iyice bi sürtmek istiyırum.. Ama sesini duydummu yüzünü gördümmü dayanamıyorum..ama eşim nasıl beceriyorsa haklıda olsa haksızda olsa konusmak istemesse 40 gün konusmuyo..

Konuda şu.. Düngece kızım uyumadı birtürlü ki ögle uykusuda uyumamıstı.. Geceleyin ben yanında yatıyorum beraber sarılıp yatıyoruz neyse 1 saat oldu kızım uyumadı.. Bende aldım ayagıma koydum bu aradada böle ses tonumu degiştirp af be kızım uyu artık saat 12 oldu yat deim.. Bnm kızımda en ufak bi bagrıtya alısıl degil hemen hıckırıklara boguluyo bu hiç nırmla bi durum degil ki bn sesimi yukseltmedim öle bagrıs cagırs yok.. Dövmek falan hani hiç bişey ki para verseler asla yapmam.. Neyse eşim geldi aldı xoxugı hemn...beni bi sinir aldı.. Ya niye böyle yapıyosun bak cocouk senin yüzündeb bu hale geldi azcık alıssın gürültüye patırtıya.. Şiddet uygulamıyoruz bagrıs cagrıs yok ama uyarı şeklındekı tawra bile hemn hıckıra hıckıra aglıyo ..yok neymiş cocuga niye öle demişim.. Uyumasın bırak diyo.. İyide bu ocuk ıkı yasında ögle uykusunu uyumadı aksam en gec 10 da uyurdu hasta olucak uyuması şazım .. Ayrıyeten bugum yaın iki cocuk olucak bn cekcem zorlugunu yok anlamıyo..
Kızım gel dedım hmn geldi kucagıma.. Karsıma geçti bnm dişlerini sıka sıka sıyo ki bn hep şiddetin içinde büyüdüm.. Babam hep bizi döverdi.. Bu cock böle aglayınca o günlerim aklıma geliyo ... Bnde basladım baırmaya senin babanın yaptıklarının noktasını yapmıyorum ben onların günahını bn niye cekıyprum.. Bıltım artık dedım.. Bi dünya agladım odama geçip... Hala hıckıra hıckıra aglıyorum...
Olmadı bdv ye bile konu accam.. Babasını ona yasattıkları yüzünden bnm karsımda öle dişini sıka sıka konusması cok zoruma gitti... Suan eşimden nefret ediyorum.. Cünkü cok siirliyım.. Babasından annesinden ailesinden
Çünkü cok sinirkiyim ve saglıklı düşünemiyprum...
Cok kaşbim kırıldı cookmorelim bozuldu..
Bna burun sürtme kin tutma yöntemlerını söleyin.. Gelip eşşek gibiyalvarana kadar konusmıcam ya bnde insanım..
Cocuuma yanlış bişi yapsam eyw ama ne bu hırs ne bu öfke..

canım valla arkadaşımızın dediği gibi kulaklarını tıkayacaksın herkes birşey söylüyor başkalarına göre yaşarsak hayatta olmamızın ne anlamı var

bazıları pis yıkamıyor diye dert eder seninki de temizsin yıkıyorsun diye mi laz ediyor
ne yapacağını şaşırmış bunlar boşuna adları kaynana değil boşverrr dert etme canm bence ne hali varsa görsün söylenip söylenip dursun

ben vitamin kullanıyorum içinde folik asit de var ismini hatırlamıyorum decavit içiyordum ama değiştirdi doktorum
mutfağa gidince bakarım şimdi geldim kalkasım yok
birde demir ilacı kullanıyorum feramat

Yemekhaneye ayaklarımı sürüye sürüye geldim, listedeki hiç bişeyi canım çekmemişti. Gelince de bütün yemeklere saldırdım offf.
Nasıl gidecek bu kilolar?

bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…