Elvsnkente de azıcık yağmış ama ben uyandığımda erimişti bu arada demirlibahçe neresibende ankaradayım kızlar nerde kar yağmış yaaaaaa bn göremedimmmmmmmmmbuaralarda yokkkkkk ya demirlibahcedeyimmm bnnnn
Kızlar bu erkek milleti gerçekten odun ama benim annişimde de var biraz odunlukdün kv bebeğe uyku seti ve 10lu hastane çıkışı aldı annem niye uyku srti aldırdın kenarda duracak şeylere para veriyosun ne gerek var filan bi ton şaf söyledi onun yeri e kendime nevresim alsaymışım mapim ben nevresimi var zaten annemin sülalesi bebeğe alınan şeyleri fuzuli olsrak görüyor hastane çıkışını da söylemedim vardı filan dicek ama yoktu bi tane 5li vardı sölemicem de zaten
masallah sana canim . Hatta burda yazmiştin bebeginin kilosu zayıf diye uzuluyordun . Bize sormuştun . İşe yaradıgına çok sevindim . Bende sana tavsiyede bulunmuştum muz filan ye diye ama sana diyorum kndim hiç uygulamiyorum . Zayıf bebege alişik degilim :) bi dort kiloda bu dogsa ne guzel olur hahah..Benim de yaklasik boyleydi. Simdi 2500 gr 1 kilo daha alir 3500 dogar ins. Ben hergun muz yedim sut ictim. Ise yaramis.
tahlillerle bilinir ancak bu dedgn cnm ve enfeksiyonun azligina tada çokluguna gore doktor ilaç yazıyor. Benimki çok fazla çikmişti o yuzden 500 mg antibiyotik yazdı hala içiyorum bitmedei malesef. Doktora gt bnceİdrar yaparken yanma oluyor sanırim idrar yolu enfeksiyonu oldum
ters donmuş derkn anlamadım. Donmesi gerektigi şekildemi donmuş yani :)hepinize günaydın , öncelikle dün yazdıklarımdan dolayı bana moral veren, kendilerinden örnek vererek beni rahatlatan tüm annelere gönülden teşekkür ederim . Duyarlılığınız cevap verirken ki samimiyetiniz beni gerçekten duygulandırdı ve rahatlattı . Dilerim ki Rabbim bana gönülden dua edenlerin dualarını kabul eder .Allah zaten öyle büyük ki bir yerden eksik verirse bir yerden fazla veriyor . benimde fazlalarım ödüllerim kızlarım Allah onları bana bağışlasın , anlımın akıyla elimden geldiğinin en iyisi ile onları büyütmeyi onlara yapabileceğim en iyi anneliği yapmayı nasip etsin .
dün doktor kontrolüm vardı bebişim 1,690gr ve ters dönmüş . darısı bebeğinin ters dönmesini bekleyenlerin başına .
ters dönmüş derken doğum pozisyonunu almış demek istedim :)ters donmuş derkn anlamadım. Donmesi gerektigi şekildemi donmuş yani :)
canım ben zayıf olmasını problem etmiyorum zaten geçen aylarda haftada 150-200 gr alırken şimdi daha az alması problembenim 32. haftamın bitişinde 1700 dü kilosu
var sen hesap et
seninki gayet iyi bence
Delimi bu kadın.. Hayy Allahım gitmesin ozaman o odaya.. Kıcında kurtmu var.. Otursun oturdugu yerde.. Sende suc bacım yıkama camasıları pis pis otursun öle ... Allahı yaKayinvalidem kadar sinir bozucu bi insan daha tanimiyorum.. makinaya camasir atmama bile karışıyor ya. Neymis hava kotuymus bu havada makine calistirilmazmis. Sanki cok gereklimiydi calistirdin diyo bana ya. Diyoymki anne iceride camasir askiligina sercem zaten yookk efendim deterjan kokusu nefesini kesiyormus.. sinirlerim suan o kadar bozukki.. kKışın kimse camasir yikamiyo dimi..
Hangi ilaclari kullanıyorsunuz bayanlar ben ilk 3 ay folik asit sonra decavit .gyno ferro .calciday vr magnezyum kullaniyorum. Gecen gittigim bir doktor decavit e grrek yok artik dedi ama acil bir durum icin.gitmistim.tanimadan. cok da guvenmedim acikcasi size bir sormak istedim kendi doktoruma cuma gidecegim de.
Bana en baştan beridir hiç vitamin vermedi doktorum sadece magnezyum ve gyno ferro kullanıyorum.Hangi ilaclari kullanıyorsunuz bayanlar ben ilk 3 ay folik asit sonra decavit .gyno ferro .calciday vr magnezyum kullaniyorum. Gecen gittigim bir doktor decavit e grrek yok artik dedi ama acil bir durum icin.gitmistim.tanimadan. cok da guvenmedim acikcasi size bir sormak istedim kendi doktoruma cuma gidecegim de.
tatlım sen berabermi oturuyorsun kv ile. Yoksa kndi evinde yıkadgın çamaşirlarami karışıyor misafirligemi geldi. Bnm kv de boyle her seyin en iyisini bn bilirim havalarında. Her yaptgma bi bahane bulur begenmz . Ama bn biliyorum çekemedgnden beni. Kendi başima her seye yettgmi çekemiyor tabi . Boşver takma aynı evde oturmuyosan çokta umrunda olmasın gelir geçer.Kayinvalidem kadar sinir bozucu bi insan daha tanimiyorum.. makinaya camasir atmama bile karışıyor ya. Neymis hava kotuymus bu havada makine calistirilmazmis. Sanki cok gereklimiydi calistirdin diyo bana ya. Diyoymki anne iceride camasir askiligina sercem zaten yookk efendim deterjan kokusu nefesini kesiyormus.. sinirlerim suan o kadar bozukki.. kKışın kimse camasir yikamiyo dimi..
Mevlütlerde gördüğüm duanın bi yerinde bebek gelir herkese gösterilir ama kucağa vermeden duası yapılırsonra bebek geri içeri götürülür hep misafir yanında durmaz.Kızlar tuvalet banyo temizliği yaptım ama suan yerimden kioirdayamiyorum belim bacaklarim kopuyor. .bnde mevlutu danisacam size..sabunmu yiksa klasik sekerlerdenmi yaosak bilemedim. .aslinda cok sey var kafamda..kizimq ayri oda yapamıyorum yerim dar.park yatağını odama koysam yurucek yer kalmıyor onunnyerine kucuk bi basucu besigimi alsam.. bide kv diyoki ben kuxik bi besik alirim lohusayken salona getrirsin misafirler gekdiginde bebegi gorurler diyo.bende hoşlanmıyorm bu durumdan cunku kucuck odada on kisinin nefesinin icinde bebek uyurmu.yanlismi düşünüyorum sizce
Kızlar bu erkek milleti gerçekten odun ama benim annişimde de var biraz odunlukdün kv bebeğe uyku seti ve 10lu hastane çıkışı aldı annem niye uyku srti aldırdın kenarda duracak şeylere para veriyosun ne gerek var filan bi ton şaf söyledi onun yeri e kendime nevresim alsaymışım mapim ben nevresimi var zaten annemin sülalesi bebeğe alınan şeyleri fuzuli olsrak görüyor hastane çıkışını da söylemedim vardı filan dicek ama yoktu bi tane 5li vardı sölemicem de zaten
Kayinvalidem kadar sinir bozucu bi insan daha tanimiyorum.. makinaya camasir atmama bile karışıyor ya. Neymis hava kotuymus bu havada makine calistirilmazmis. Sanki cok gereklimiydi calistirdin diyo bana ya. Diyoymki anne iceride camasir askiligina sercem zaten yookk efendim deterjan kokusu nefesini kesiyormus.. sinirlerim suan o kadar bozukki.. kKışın kimse camasir yikamiyo dimi..
Hangi ilaclari kullanıyorsunuz bayanlar ben ilk 3 ay folik asit sonra decavit .gyno ferro .calciday vr magnezyum kullaniyorum. Gecen gittigim bir doktor decavit e grrek yok artik dedi ama acil bir durum icin.gitmistim.tanimadan. cok da guvenmedim acikcasi size bir sormak istedim kendi doktoruma cuma gidecegim de.
Yemekhaneye ayaklarımı sürüye sürüye geldim, listedeki hiç bişeyi canım çekmemişti. Gelince de bütün yemeklere saldırdım offf.
Nasıl gidecek bu kilolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?