ebet ise Yaradigini gorunce de coook mutlu oldum. Sen de yemasallah sana canim . Hatta burda yazmiştin bebeginin kilosu zayıf diye uzuluyordun . Bize sormuştun . İşe yaradıgına çok sevindim . Bende sana tavsiyede bulunmuştum muz filan ye diye ama sana diyorum kndim hiç uygulamiyorum . Zayıf bebege alişik degilim :) bi dort kiloda bu dogsa ne guzel olur hahah..
Ben de araştırdım da tanesi 2,5 tan aşağı görmedim 1 tl olanı da aklım almadı kalitesi şüpheli bence ama görmedim tabii nasıldır.kızlar bıse danısıcm.burdan bırı demıstıya butık sabun yapan bırı vardıya 1tl kampanyali.varmı oraya yaptıran.fıkrınızı alablrmıyım cok uygun geldı hemde kutulu gelıymus.ne dıosunuz yardım edın.
Beraber oturuyoruz canimtatlım sen berabermi oturuyorsun kv ile. Yoksa kndi evinde yıkadgın çamaşirlarami karışıyor misafirligemi geldi. Bnm kv de boyle her seyin en iyisini bn bilirim havalarında. Her yaptgma bi bahane bulur begenmz . Ama bn biliyorum çekemedgnden beni. Kendi başima her seye yettgmi çekemiyor tabi . Boşver takma aynı evde oturmuyosan çokta umrunda olmasın gelir geçer.
sakın ağlamaa.. üzme kendiniBeraber oturuyoruz canimherseye karisiyor herseye. Ona gore butun herkes pinti bi tek o temiz. Temizlik konusunda o kadar sacma seyleri varki.. oturmus agliyorum onun yüzünden. Hassasim zaten bugunlerde..
canım ben zayıf olmasını problem etmiyorum zaten geçen aylarda haftada 150-200 gr alırken şimdi daha az alması problem
dün kocamı anlattım bugün kayınvalidemi anlatmayayım da sinirlerimiz bozulmasınKayinvalidem kadar sinir bozucu bi insan daha tanimiyorum.. makinaya camasir atmama bile karışıyor ya. Neymis hava kotuymus bu havada makine calistirilmazmis. Sanki cok gereklimiydi calistirdin diyo bana ya. Diyoymki anne iceride camasir askiligina sercem zaten yookk efendim deterjan kokusu nefesini kesiyormus.. sinirlerim suan o kadar bozukki.. kKışın kimse camasir yikamiyo dimi..
O nr dediyse odur onun soylediginin ustine aksini ispat etmek o kadar zorki.. simdi pazara cikti bana cikmadan diyoki camasirlari sakin asagida iceri serme. Yukaridaki odaya ser.. emir ediyo bide.. merdivenleri sepetle nasil cikacagimi dusunmuyo bu karnimla..Delimi bu kadın.. Hayy Allahım gitmesin ozaman o odaya.. Kıcında kurtmu var.. Otu oturdugu yerde.. Sende suc bacım yıkama camasıları pis pis otursun öle ... Allahı ya
Inşallah gecer ilacta yok bende bi de soguk süt icin demişlerdi süt de yok evde sinir oldum yaaa
Sade madensuyu varsa o da iyi gelir. Ya da beyaz leblebi.
Mide yanmasına süt ve elma iyi geliyor ben çok hareket edersem eğilirsem midem yanıyor. Kızımın eşyalarını yıkamaya başladım bakalım :)
Benimde yemek borum yanıyor alev alev yaaa
Mevlütlerde gördüğüm duanın bi yerinde bebek gelir herkese gösterilir ama kucağa vermeden duası yapılırsonra bebek geri içeri götürülür hep misafir yanında durmaz.
Allahım cok morelim bozuk... Sen bana yardım et.. Sinirlerim bozul.. Afalldım iyice.. Sabaha kadar sinirden uyumak istemedim artık.. Ya kızacaksınız belki ama yazmassam rhatlamıcam patlıcam...
Ya ben bu adamn burnunu nasıl sürtücwm bana bi akıl verin.. Allahım ne inat ne bi kin güdemiyorum.. Lanet olsun eşime cok öfkeliyim.. Onun burnunu iyice bi sürtmek istiyırum.. Ama sesini duydummu yüzünü gördümmü dayanamıyorum..ama eşim nasıl beceriyorsa haklıda olsa haksızda olsa konusmak istemesse 40 gün konusmuyo..
Konuda şu.. Düngece kızım uyumadı birtürlü ki ögle uykusuda uyumamıstı.. Geceleyin ben yanında yatıyorum beraber sarılıp yatıyoruz neyse 1 saat oldu kızım uyumadı.. Bende aldım ayagıma koydum bu aradada böle ses tonumu degiştirp af be kızım uyu artık saat 12 oldu yat deim.. Bnm kızımda en ufak bi bagrıtya alısıl degil hemen hıckırıklara boguluyo bu hiç nırmla bi durum degil ki bn sesimi yukseltmedim öle bagrıs cagırs yok.. Dövmek falan hani hiç bişey ki para verseler asla yapmam.. Neyse eşim geldi aldı xoxugı hemn...beni bi sinir aldı.. Ya niye böyle yapıyosun bak cocouk senin yüzündeb bu hale geldi azcık alıssın gürültüye patırtıya.. Şiddet uygulamıyoruz bagrıs cagrıs yok ama uyarı şeklındekı tawra bile hemn hıckıra hıckıra aglıyo ..yok neymiş cocuga niye öle demişim.. Uyumasın bırak diyo.. İyide bu ocuk ıkı yasında ögle uykusunu uyumadı aksam en gec 10 da uyurdu hasta olucak uyuması şazım .. Ayrıyeten bugum yaın iki cocuk olucak bn cekcem zorlugunu yok anlamıyo..
Kızım gel dedım hmn geldi kucagıma.. Karsıma geçti bnm dişlerini sıka sıka sıyo ki bn hep şiddetin içinde büyüdüm.. Babam hep bizi döverdi.. Bu cock böle aglayınca o günlerim aklıma geliyo ... Bnde basladım baırmaya senin babanın yaptıklarının noktasını yapmıyorum ben onların günahını bn niye cekıyprum.. Bıltım artık dedım.. Bi dünya agladım odama geçip... Hala hıckıra hıckıra aglıyorum...
Olmadı bdv ye bile konu accam.. Babasını ona yasattıkları yüzünden bnm karsımda öle dişini sıka sıka konusması cok zoruma gitti... Suan eşimden nefret ediyorum.. Cünkü cok siirliyım.. Babasından annesinden ailesinden
Çünkü cok sinirkiyim ve saglıklı düşünemiyprum...
Cok kaşbim kırıldı cookmorelim bozuldu..
Bna burun sürtme kin tutma yöntemlerını söleyin.. Gelip eşşek gibiyalvarana kadar konusmıcam ya bnde insanım..
Cocuuma yanlış bişi yapsam eyw ama ne bu hırs ne bu öfke..
Beraber oturuyoruz canimherseye karisiyor herseye. Ona gore butun herkes pinti bi tek o temiz. Temizlik konusunda o kadar sacma seyleri varki.. oturmus agliyorum onun yüzünden. Hassasim zaten bugunlerde..
Aminn canım inşaallah, aynen dediğin gibi mümkün olduğu kadar kalmasını istiyorum ama sağlıkla gelsinde onu artık düşünmüyorumCanim Allah saglikla mutlulukla bebisini buyutmeyi nasip etsin. Cok guzel cok cici bir oda. Rengi modeli vs hersey cok guzel. Sariyi cok seviyorum ben zaten cocuk odalarinda. Allah agzinizin tadini bozmasin insaallah..
Canim ya bebisin 35.haftasinda. insaallah simdi bile dogsa sapsaglikli, dunya tatlisi bi yavrun olur. Hatta kuvize bile girmez belki. Ama gonul ister ki mumkun oldugunca cok kalsin anne karninda. Buyusun gelissin yavrucaklarimiz. Rabb'im en hayirli en saglikli zamanda kolay bir sekilde kucagina almayi nasip etsin yavrunu insaallah. Hatta hepimizin yavrularinu..
Kızlar, biberonları kaynatmadan ya da sterilize etmeden önce neyle yıkayacaksınız? Kullanıldıktan sonra neyle yıkayacaksınız?
Kayinvalidem kadar sinir bozucu bi insan daha tanimiyorum.. makinaya camasir atmama bile karışıyor ya. Neymis hava kotuymus bu havada makine calistirilmazmis. Sanki cok gereklimiydi calistirdin diyo bana ya. Diyoymki anne iceride camasir askiligina sercem zaten yookk efendim deterjan kokusu nefesini kesiyormus.. sinirlerim suan o kadar bozukki.. kKışın kimse camasir yikamiyo dimi..
kızlar benim kv de de şaşırmış
bana bebeğe kıyafet alma yeter diyen kadın ki o zaman daha bebeğin 4 takımı vardı neye yetecekse artık
şimdi durup durup yeelek alıyor örüyor kafayı yemiş evde de 10 a yakın hırka yelek var birde hepsini o yapmış
yelek her zaman değişecek birşey değilki kıyafet gibi şimdi çocuğum kıyafetten çok yeleği var boşa yani
sanki hiç çocuk büyütmemiş gibi davranıyor
örgü yelek ben hiç kullanamadım öylece kaldılar . ağızları hep sütlü oluyor örgünün tüyleri ağızlarına emziklerine yapışıyor . en güzeli penye yelek yıkaması da kolay. yelek örmek kolayına gelmiş demek ki iş olsun torba dolsun misali .kızlar benim kv de de şaşırmış
bana bebeğe kıyafet alma yeter diyen kadın ki o zaman daha bebeğin 4 takımı vardı neye yetecekse artık
şimdi durup durup yeelek alıyor örüyor kafayı yemiş evde de 10 a yakın hırka yelek var birde hepsini o yapmış
yelek her zaman değişecek birşey değilki kıyafet gibi şimdi çocuğum kıyafetten çok yeleği var boşa yani
sanki hiç çocuk büyütmemiş gibi davranıyor
Allahım cok morelim bozuk... Sen bana yardım et.. Sinirlerim bozul.. Afalldım iyice.. Sabaha kadar sinirden uyumak istemedim artık.. Ya kızacaksınız belki ama yazmassam rhatlamıcam patlıcam...
Ya ben bu adamn burnunu nasıl sürtücwm bana bi akıl verin.. Allahım ne inat ne bi kin güdemiyorum.. Lanet olsun eşime cok öfkeliyim.. Onun burnunu iyice bi sürtmek istiyırum.. Ama sesini duydummu yüzünü gördümmü dayanamıyorum..ama eşim nasıl beceriyorsa haklıda olsa haksızda olsa konusmak istemesse 40 gün konusmuyo..
Konuda şu.. Düngece kızım uyumadı birtürlü ki ögle uykusuda uyumamıstı.. Geceleyin ben yanında yatıyorum beraber sarılıp yatıyoruz neyse 1 saat oldu kızım uyumadı.. Bende aldım ayagıma koydum bu aradada böle ses tonumu degiştirp af be kızım uyu artık saat 12 oldu yat deim.. Bnm kızımda en ufak bi bagrıtya alısıl degil hemen hıckırıklara boguluyo bu hiç nırmla bi durum degil ki bn sesimi yukseltmedim öle bagrıs cagırs yok.. Dövmek falan hani hiç bişey ki para verseler asla yapmam.. Neyse eşim geldi aldı xoxugı hemn...beni bi sinir aldı.. Ya niye böyle yapıyosun bak cocouk senin yüzündeb bu hale geldi azcık alıssın gürültüye patırtıya.. Şiddet uygulamıyoruz bagrıs cagrıs yok ama uyarı şeklındekı tawra bile hemn hıckıra hıckıra aglıyo ..yok neymiş cocuga niye öle demişim.. Uyumasın bırak diyo.. İyide bu ocuk ıkı yasında ögle uykusunu uyumadı aksam en gec 10 da uyurdu hasta olucak uyuması şazım .. Ayrıyeten bugum yaın iki cocuk olucak bn cekcem zorlugunu yok anlamıyo..
Kızım gel dedım hmn geldi kucagıma.. Karsıma geçti bnm dişlerini sıka sıka sıyo ki bn hep şiddetin içinde büyüdüm.. Babam hep bizi döverdi.. Bu cock böle aglayınca o günlerim aklıma geliyo ... Bnde basladım baırmaya senin babanın yaptıklarının noktasını yapmıyorum ben onların günahını bn niye cekıyprum.. Bıltım artık dedım.. Bi dünya agladım odama geçip... Hala hıckıra hıckıra aglıyorum...
Olmadı bdv ye bile konu accam.. Babasını ona yasattıkları yüzünden bnm karsımda öle dişini sıka sıka konusması cok zoruma gitti... Suan eşimden nefret ediyorum.. Cünkü cok siirliyım.. Babasından annesinden ailesinden
Çünkü cok sinirkiyim ve saglıklı düşünemiyprum...
Cok kaşbim kırıldı cookmorelim bozuldu..
Bna burun sürtme kin tutma yöntemlerını söleyin.. Gelip eşşek gibiyalvarana kadar konusmıcam ya bnde insanım..
Cocuuma yanlış bişi yapsam eyw ama ne bu hırs ne bu öfke..
Hangi ilaclari kullanıyorsunuz bayanlar ben ilk 3 ay folik asit sonra decavit .gyno ferro .calciday vr magnezyum kullaniyorum. Gecen gittigim bir doktor decavit e grrek yok artik dedi ama acil bir durum icin.gitmistim.tanimadan. cok da guvenmedim acikcasi size bir sormak istedim kendi doktoruma cuma gidecegim de.
kızlar eşim gönlümü almak için yemeğe geldi
sen ayram yap ben bişiler alıcam gelicem dedi alıp gelmiş öküzüm kıyamam yaa bakmayın bana siz o benim herşeyim
annem babam kv dem kayınbabam arkadaşm ablam sırdaşm herşeyimi bilir ve anlayışlıdır kv me kızarım ona söylerim anneme kızarım ona söylerm içimde hiç bişe tutmam tutamam
evde hep yardım eder neden yemek yapmadın demez mutfağa girer birlikte yapar yeriz benden ayrı dışarı çıkmaz sadece araba yıkamaya ve traş olmaya gider
yapışık ikiz gibiyiz iyiki onu tanıdım 8 yıl dolacak 1 aralıkta ama onu ilk günkü gibi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?