2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ebet is
ebet ise Yaradigini gorunce de coook mutlu oldum. Sen de ye tereciye tere :))

Ben de araştırdım da tanesi 2,5 tan aşağı görmedim 1 tl olanı da aklım almadı kalitesi şüpheli bence ama görmedim tabii nasıldır.

Beraber oturuyoruz canim herseye karisiyor herseye. Ona gore butun herkes pinti bi tek o temiz. Temizlik konusunda o kadar sacma seyleri varki.. oturmus agliyorum onun yüzünden. Hassasim zaten bugunlerde..

kızlar eşim gönlümü almak için yemeğe geldi
sen ayram yap ben bişiler alıcam gelicem dedi alıp gelmiş öküzüm kıyamam yaa bakmayın bana siz o benim herşeyim
annem babam kv dem kayınbabam arkadaşm ablam sırdaşm herşeyimi bilir ve anlayışlıdır kv me kızarım ona söylerim anneme kızarım ona söylerm içimde hiç bişe tutmam tutamam
evde hep yardım eder neden yemek yapmadın demez mutfağa girer birlikte yapar yeriz benden ayrı dışarı çıkmaz sadece araba yıkamaya ve traş olmaya gider
yapışık ikiz gibiyiz iyiki onu tanıdım 8 yıl dolacak 1 aralıkta ama onu ilk günkü gibi seviyorum

Ben en iyisi bi abdest alıp kuran okuyayım... Hasta edicem kendimi.. Allahım ıslah etsin Allahım kıymetimi ona öle bi anlattırsın ki rabbim sen büyüksün ....
Bi insan deger gördükce sımarıyomus bunu anladım..
Bi laf var ama cok argo kullanmak istemiyorum..
Görüyorum kadınları bazen esleri umurşarında degil , yapcak essek gibi ngelicek essek gibi aman ne hali varsa görsün diyip umurlarına almazlar ama esleride aksıne b i deger verir karılarına..
İçimde kcman bi sıkıntı var.. İkide bir bni kahrediyo.... Cok kötüyüm cok... Dayanabıldıgım kadar dayanıcam konusmıcam onunla...
;( annemi babamı istiyorum...;(
Bagıra bagıra aglmak istiyorum.. Kime dert yanayım ya.. Annemi arasam cok üzülür babama söyler babam da dakkasına arar eşimi aZına eder onun..
Cok kafam kaısık acaba susmasaydım o öle sinirliyown bana vururmuydu iye dişlerini sıka sıka koustu.. Bn ne yaptım ona.. Babasına duydugu öfkeyi niye bnden cıkartıyo... Cok kötüyüm kızlar.. Şimidi napayım

dün kocamı anlattım bugün kayınvalidemi anlatmayayım da sinirlerimiz bozulmasın .
sende bozma boş ver dediğin gibi koca kış çamaşır yıkamaman lazım tövbe tövbe

Delimi bu kadın.. Hayy Allahım gitmesin ozaman o odaya.. Kıcında kurtmu var.. Otu oturdugu yerde.. Sende suc bacım yıkama camasıları pis pis otursun öle ... Allahı ya
O nr dediyse odur onun soylediginin ustine aksini ispat etmek o kadar zorki.. simdi pazara cikti bana cikmadan diyoki camasirlari sakin asagida iceri serme. Yukaridaki odaya ser.. emir ediyo bide.. merdivenleri sepetle nasil cikacagimi dusunmuyo bu karnimla..

Gepinizden özürdiliyorum ama cok kötüyüm.. Birini arayıp anlatıcak durumda degilm aglamaktan konusamıyorum bile...
Cok kötüyüm

Inşallah gecer ilacta yok bende bi de soguk süt icin demişlerdi süt de yok evde sinir oldum yaaa

Sade madensuyu varsa o da iyi gelir. Ya da beyaz leblebi.

Mide yanmasına süt ve elma iyi geliyor ben çok hareket edersem eğilirsem midem yanıyor. Kızımın eşyalarını yıkamaya başladım bakalım :)

Benimde yemek borum yanıyor alev alev yaaa

benimde yanıyor hoh desem heryer yanıcak sanki :) ne ateşli bacılarmışız yaa

Mevlütlerde gördüğüm duanın bi yerinde bebek gelir herkese gösterilir ama kucağa vermeden duası yapılırsonra bebek geri içeri götürülür hep misafir yanında durmaz.

ya kızlar kv dedi ki mevlütte herkes bebeği kucağına alıp kıbleye doğru sallıyormuş bunedir ya ben böyle birşey yaptırmak istemiyorum minicik çocuk kucaktan kucağa gezermi
babası da yaptırma diyor gösterip kaçıracağım bebeği valla odasına bende varmı böyle adetleri olan

canım anne kznca baba yüz vermemeli çocuğa sonra çocuk her istediğini yaptırıyor ağlaya ağlaya eşinde çok çekmiş şimdi ortasını bulamıyor

Beraber oturuyoruz canim herseye karisiyor herseye. Ona gore butun herkes pinti bi tek o temiz. Temizlik konusunda o kadar sacma seyleri varki.. oturmus agliyorum onun yüzünden. Hassasim zaten bugunlerde..

canım boşuna üzülme boşver onu da öyle kabullen konuşsun konuşsun dursun

kızlar benim kv de de şaşırmış
bana bebeğe kıyafet alma yeter diyen kadın ki o zaman daha bebeğin 4 takımı vardı neye yetecekse artık

şimdi durup durup yeelek alıyor örüyor kafayı yemiş evde de 10 a yakın hırka yelek var birde hepsini o yapmış

yelek her zaman değişecek birşey değilki kıyafet gibi şimdi çocuğum kıyafetten çok yeleği var boşa yani
sanki hiç çocuk büyütmemiş gibi davranıyor

Aminn canım inşaallah, aynen dediğin gibi mümkün olduğu kadar kalmasını istiyorum ama sağlıkla gelsinde onu artık düşünmüyorum

Kızlar, biberonları kaynatmadan ya da sterilize etmeden önce neyle yıkayacaksınız? Kullanıldıktan sonra neyle yıkayacaksınız?

Ay guldurdun beni canim ya kv hepsi oyle bi nevi cinsler :) cok biliolar herseyi. Ben de kurutma makinesi aldim dha dgrusuvannem hediye etti, kv bana dioki sana lazimdi kurutma arkamdan ogluna dioki cok elektrik ceker cok çalıştırma. Dun bunu bi dedi esim bana bak dedim annenin dedigi hersey dgru dgl sunu kafana sok sus diye alinmadi bu. Bebegin kiyafetleri yikandi kurudu bi gunde ayrca artik makineler tasarruflu ! Ya gicik oluyorum bende.

elinden bi o iş geliyodur
onun için durmadan hırka örüyodur
hele sen daha dur
bide doğurduktan sonra hele bi giydirme
kıyametleri koparacak o kadar ördümde giydirmiyo diye

örgü yelek ben hiç kullanamadım öylece kaldılar . ağızları hep sütlü oluyor örgünün tüyleri ağızlarına emziklerine yapışıyor . en güzeli penye yelek yıkaması da kolay. yelek örmek kolayına gelmiş demek ki iş olsun torba dolsun misali .

Canim sana simdi her teselli sozu bos gelicek ama en dogrusu bence esinin ailesinle konus bu durumu onlarda bi bilsin ogullarinin ne kdr ynls tavirlar sergiledigini ve senin de yalniz olmadgni bi ailen oldugunu belirt. Yalniz kimseye soylemiosan seni gucsuz sanip iyice dadaniolar ustune. Hic cekinme. Kocaman adam ama yinede birinin oglu sonucta Konus kayinbabanla kv ile. Ha dicen ki aile sorununu bilsinler istemiorum ben halletmek istiyorum dersen de esinle ciddi bi konusma yap. Onu en ii sen tanirsin al karşına konuş. Baska caren yok. Yani taktik uygulamak vs bana yanlis gelio. Onlar anlik sonuclar saglior oysa sorun olarak gordugun seyi ciddi biseymis gbi anlatirsan anlicaktir. Sen ama sakinligini koru. En can alici cumlelerden biri bence ( ben kullanirim ) sana yakistirmiorum bu tarz davranislari.... benim kocam anlayisli adamdi nerde o.... seni byle davranmaya iten seyi merak ediyorum incittiginin farkinda msn fln gibi.. bu erkek milleti cnku azarda bile pohpohlanmayi sevio maalesef

ben bişey kullanmıyorum

maaşallah de popişi kaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…