2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
benimkinin aynısı :) maşallah sana ve bebeğe canım...
sağol canım sizede maşaallah:)
maşallah maşallah
nasıl besleniyorsun?

canım az az sık sık yiyorum, her gün yumurta mutlaka yerim, süt mümkün olduğunca içiyorum, yoğurt yiyorum, pişirdiğim sebze yemeklerinin için et kokuyorum pek aram olmadığı için öyle tüketiyorum, tahin helvası yiyorum, meyvemi yiyorum,ekmeği çok yemiyorum, aslında bu gebeliğimde iştahım çok az çoğunu zorla yiyorum, suyu mutlaka içiyorum, birde omega 3 kullanıyorum
Cok isterdim simdi ankara da olmayı

Hayirli haberlerle gel İnşallah. ..

Masallah sana ne tatlı göbüş o öyle:)
sağol canım:)
gunaydın kızlar nasılsınız.bugun doktor randevum var cok heycanlıyım ıns bebegm ıyıdır dua edın.
inşaallah canım
canım kullandıktan sonra da ben sıcak suyla yıkayıp kaynatıyordum kalıntı kalmıyordu, biberon fırçası kullan illa deterjan istiyorsan marka bilmiyorum ama geçen gün civilde görmüştüm
İdrar yaparken yanma oluyor sanırim idrar yolu enfeksiyonu oldum
canım mutlaka dr söyle tahlil yaptır ihmal etme sakın
bir şey olmaz annesi korkma sen
doğursakta kurtulsak oooff çantamı hazırladım dün biraz ütü yaptım hala var benimkide bu ara az oynuyor yeri dar sanırım
canım hamilelik sultanlık aslında:)
sağol canım
maşaallah bebeğine canım
seninkide benimkinin modelindenmiş:)
maşaallah bebeğine, hakkınızda hayırlısı olsun
ayy senin annişinde her aldığına laf söyledi söyleme gösterme hiç en iyisi, ilk bebek sizinki her şeyi eksik olur zaten
hey Allah'ım yaza kadar birikecekmiymiş çamaşır, sende o odaya girme anne de!
ben ımom omega, vicium, birde gyno ferro kullanıyorum
Yemekhaneye ayaklarımı sürüye sürüye geldim, listedeki hiç bişeyi canım çekmemişti. Gelince de bütün yemeklere saldırdım offf.
Nasıl gidecek bu kilolar?
gider canım yeter ki sağlık olsun

Gepinizden özürdiliyorum ama cok kötüyüm.. Birini arayıp anlatıcak durumda degilm aglamaktan konusamıyorum bile...
Cok kötüyüm

canım ya eşinin tavrı hiç hoş değil çok haklısın ama şimdi sakinleş önce ve eşinle bu konuyu ciddi olarak konuşmalısın anne baba çocuğun önünde her zaman ortak konuşmalı birinin ak dediğine diğeri kara derse çocuk için iyi olmaz her istediğini yaptırır ağlamasının sebebide bu babasından yüz bulması, sende annesin robot değil, eşinin burnunu sürtmek istiyorsan eğer sakın özür dileyene kadar konuşma ve bir şey derse çocuğa bakmakla ilgili çok biliyorsan kalk sen bak bu halimle sen uyuyorsun ben bakıyorum de, ben eşime öyle yapıyorum hadi bakalım biraz da sen bak diyorum oğlum hasta olunca bende insanım o işte yoruluyorsa bende evde yoruluyorum

Şimdi akşamları o yatırıyor bir kaç aydır, sabah oğlum 5-6 gibi uyanır alıyor oturma odasına götürüyor ben yatağımda yatıyorum, sabaha kadar wc ye kalkmaktan oğlanın üstü açıldı mı diye bakmaktan uyumadığımı görüyor çünkü, banyosunu artık eşim yaptırıyor, eve gelince wc ye o sokuyor akşama kadar çömel kalk çatı kemiklerim ayrılıyor

Kısaca eşini kızının bakımına ciddi anlamda dahil etmelisin yoksa bebek doğunca hem sen yıpranacaksın hem kızın çünkü sürekli kendiyle ilgilenen annesi artık bir başkasıyla daha ilgilenecek ona zaman ayıramayacak eskisi gibi, eşin şimdiden eve geldiğinde hep kızınla ilgilensin ki doğum olduğunda kızın bu durumu yadırgamasın

Ben de araştırdım da tanesi 2,5 tan aşağı görmedim 1 tl olanı da aklım almadı kalitesi şüpheli bence ama görmedim tabii nasıldır.
canım normalde fiyatı o da kampanya yapmış iki ürüne
seni romantik seni:) hemende duysallaşmış:)

yok canım herkesin alması diye bir şey yok sadece duayı yapan hoca alıyor duasını ederken, sakın verme herkesin kucağına, kv ne söyle açıkca

Onlar affedersin gerizekalı herhalde bak çok sinir oldum ya hamile insana bunlar denir mi

elinden bi o iş geliyodur
onun için durmadan hırka örüyodur
hele sen daha dur
bide doğurduktan sonra hele bi giydirme
kıyametleri koparacak o kadar ördümde giydirmiyo diye

ayyy umrumda değil kıçını yırtsın isterse bebişime alerji falan yaparsa tabi giydirmem oda ördüğüyle kalır

benim bir arkadaşm çok kullanmış biri hiç kullanamamış yaşayıp göreceğiz bakalım
en son penye yelek almış 2 adet

ben bişey kullanmıyorum

maaşallah de popişi kaşı

maşallah ay çok saol

Ailesi tam bi öküz... Abileri bar Allah razı olsun.. Ama seninide dedigin gibi aile dısına cıksın istemiyorum..yorumunun okurken hüngür hüngür agladım.. Ewet eşime gercekten bunu hiç yakıstıramıyorum.. Cünkü öle biri degil.. Ama babası adam gibi bi bba olmadıgından anladım ki eşimin içinde büyük bi yara kalmıs.. Kızını pamuklara sarıyo.. Tmm iyi hosda cocuk normal cocuklar oynarken bagıryo ya ondan bile korkuyo..olöadı öle konuscam ama ilk o konussun inan yoruldum hep bn gidiyorum ayagına...

Eflalim saat kac oldu hala salya sümügüm.. Cok zoruma gitti cok... Bilmiyorum napıcamı... Ama su an hiç saglıklı düşünemiyorum

çok saol canm ya içimi rahatlattın valla çok aşırımı düşünüyorum hep diye sorup sorup duruyorum kendime
eğeleri batar bebeğin kucaktn kucağa uğraş sonra
vermicem zaten çağdışı hareketler

Canım benim çok kötü bir gece geçirmişsin çok üzüldüm senin için, ayrıca bu konuyla ilgili düşündüklerini bize çok güzel anlatmışsın bunları sakin bir şekilde eşine de anlatman lazım. Birde şu açıdan bak, ya eşin şiddet gördüğü için çocuklarına da uygulamaya kalksaydı o zaman çok daha sıkıntıli bir durum olurdu senin için. Bu aşırı korumacı tavrı yasadiklarindan ileri geliyor sende farkındasın ve eşini çok seviyorsun ne kadar kızsanda onu görünce dayanamıyorum demişsin, ikinizinde birbirinize sevginiz muhabbetiniz hep daim olsun inşallah, ancak bence eşinle konuşarak ona düşündüklerini anlatmalısın, böyle dişlerini sıkarak konuşması yasadiklarinin üstünde oluşturduğu travmadan, hala çıkamamıs belliki, inan bana esinin senin yardımına çok ihtiyacı var.
Ne olur beni yanlış anlama, seni çok iyi anlıyorum ve çokta haklısın ancak bu durumu onunla defalarca ve hatta belki yardım alarak konuşmalısın. Sen çok güçlü bir kadın ve annesin o yüzden bunuda Allahın izniyle asacaksın.
Şimdi kendini ve bebeģini üzme sakın, sakinleşmeye ve öyle düşünmeye çalış. Allah yar ve yardımcın olsun canım.

Canımız önce Allah a sonra doktorlara emanet. Hakkımızda en hayırlısını isteyelim dualarımızda. Allah hem bizi hem bebeğimizi hem de eşlerimizi korusun. Dua etmek endişeleri azaltıyor

;( ;( Allah razı olsun inanın sizden baska kimsem yok suan..
Ne ailem ne kardeşlerim..
Ewet eşimi cok seviyorum.. Ewet dayanamıyorum.... Ama onun bu hali bni cok yoruyor.. Biraz sabredip konusmıcam.. Gelip o tawrından dolayı pişman oldugunu anlayana kadar ... Bn ona elimden geleni yapıyorum... Onu anlmaya calısıyprum.. Dedigin gibi ya tersi olsaydı cocuguna siddet gösterseydi hiç dayanamazdım... Desigin gibi onun içinde yasadıgı problemi çözmem lazım belkide..

Canım ateşliyken örtersen Allah korusun havale tehlikesi var sen alınmışsın bu laftan ama doğru:)

benim eşimde ne gerek varmış beşiğe yatağa zaten yanımda yatmıcakmıymış bebek dedi allahım mantığa bak ne dersin şimdi öyle ağzım acık kaldım
hı oldu deseydin tuhaf bur erkek milleti:)
canım şimdi sana ağlama desemde faydasız içinde ki zehiri böyle akıt sonra sakinleşince al kağıt kalemi duygularını yaz bir güzel, eşinle bu konuyu açıkca konuş konuşmadıklarımız zaten evlilikleri yıpratıyor zedeliyor, o senin eşin açık ol ona karşı, hadi bakalım ağla biraz daha sonra da eski merviş ol kızında üzülmesin seni öyle görüp, seni anlıyorum canım ben çok ağladım eşim yüzünden ama pes etmiyorum her seferinde tekrarlamam gerekebiliyor

hayır aşırı değil normali bu canım bana göre, bak benim çevrem vs. hani çok eğitimli insanlar değil ama biz eşimle oğlumuza dokunulmasına izin vermedik ellerini yüzlerini yıkamadan kimse kucağına alamadı, kendi ailemde eşimin aileside ilk başta yadırgadı ama alıştılar sonra, o bize emanet bir can ve onunla ilgili aldığımız karara herkes saygı duymak zorunda kimse kusura bakmayacak, laf eden çok olur ama senin bir anne olarak vicdanın rahat olur, hiç dert etme bebeğin için endişeleniyorsan bir konuda içinden geleni yap annelik iç güdüsü sana yön verir

Mervecm çok üzüldüm şuanki durumuna beni geçmişe götürdü.Benim kızımda çok zor uyurdu ayağımda saatlerce sallardım gece 2-3 uyumuyodu bazen ayağımda sallarken uykuda kalırdım ama çocuk uyumazdı yatağına yatırdığım an basardı çığlığı bende çok sinirlenirdim eşimde bana kızardı hiç yardımcı olmazdı nette okey oynardı gürültü yapıncada kızardı bağıra bağıra sende Allahın izniyle bu günleti atlatıcaksın ben şuanki halime binlerce şükür ediyorum eşim şuan bile söyler eskiden çok agresiftin diye demez hiç sana yardımcı olmadım diye.Eskiden Yemek yapamayım, kahvaltı hazırlamıyayım yada çsyı bitmiş çay koymayayım kıyameti koparırdı hata arardı hep.Şimdi ise arada dağlar kadar fark var maşallah suphanallah bebiş doğunca eski günlete dönmekten korktuğum için alt yapı yazırlıyorum.Bebişe sende vakki sana çok alışık olsun, yanında dursun ki kokuna alışsın, işim varken pışpışlarsın artık gibi. Ama oda çok hevesli oğlumla balığa gidicez, minik minik elleri olcak vs. Heveslendirme çalışmalarıma tam gaz devam ben altını bike değiştirirsin diyorum kv gelmişti onun yanındada söyledi bizimki ben altını dğiştiremem ki gibi kv de sen niye yapıcan annesi yapar diyo bende hemen atladım işim olursa yapıcan tabi dedim kimse kusura bakmasın geçmişte bende tek başımaydım üst kattaki kv ver çocuğuda işini yap dememiştir şimdide kimseye müdahale hakk6 tanımam.

Kızlar bebekleriniz doğduğunda bir çok yönden eleştirileceksiniz aa eskiden böylemiydi ne olurmuş öpsek kucağa alsak sözleri bitmez, evet eskiden öyle değildi şimdi böyle ben böyle istiyorum diyerek kestirin atın fazla açıklama yaparsanız yüz bulup konuşurlar hep

Eltimin babası çok sigara içer ve adam gerçekten çok temiz değil öyle ellerini yıkamaz ağır işte çalıştığı halde pasağıyla durur, kaynım işte bebek öpülmeyecek dr öptürmeyin dedi diye uyarmış, adam küsmüş vay öptürmedi böyle dedi diye, üstelik bu duruma eltimde çok bozulmuş babama öyle dedi daha bize gelmez diyormuş, ya hu anne olarak bunu senin söylemen lazım çocuk yoğun bakımdan yeni çıkmış, ben var ya ömrü hayatımda eltim gibi anneyi ilk kez görüyorum....

Benim bu günlerde canım çok tatlı istiyor

orse suç ormese suç :))) saka saka. İlk torunu mu olcak. Oda işte heves edip ormuş kadıncagız napsın. Ama çok abartmasa iyi olur yani el emegi sonuçta. Her zamn giydrmicen seylerse tatli bi dille soylemelşsin. Annecm yeter bu kadar ordun eline saglik fazlasına gerek yok hangi birini giyecek diyebilirsin

aahh ahh bu erkeklerde anneleri ne derse onu dogru buluyolar . Al birini çarp otekine.

Biz de bebek için bir sene uğraştık. Tedavileri ben gördüm polikistik vardı adet göremiyordum karından iğneler yumurta takibi falan bi sene sürdü. Çok özeniyordum hamilelere. Şükür Rabbim verdi bize de. Şimdi duamız sağlıkla kucağımıza almak.

Bence örsün. Örgü terapi gibi örmeyipte kafasında başka şeyler kuracağına kendini öyle oyalasın

bilmem bn çok kullandım orgu yelek . Bebek surekli yata yata sırtı agrır diye gunde bir iki defa kundaktan çıkartıp yelek giydirip yuz ustu dizime yatırıp sırtını ovaliyodum dinlensin sırtı diye. Bi tatli oluyoduki oda kafasını yan çevirip gozlerini iyice açip dikkatlice etrafı seyrediyordu bi yandanda elleriyle oynuyordu tavsiye ederim. Yata yata sırtları agrımasın bebişlerin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…