Evet anneleri bir melek onlar için. Benimkide son bir aydır falan annesine çok düşkün olmaya başladı. Sürekli annesine gitmek istiyor günde kaç kere annesini arıyor. Çözemedim ne iş. Ben bebeğime konsantre oldum diye o da annesine düşkün oldu ama sıkıldım bu durumdan.aahh ahh bu erkeklerde anneleri ne derse onu dogru buluyolar . Al birini çarp otekine.
aynen katılıyorum canim. Benimde uyguladım taktiklerden biri. Sen hiç boyle yapmazdın senin gbi birine hiç yakışmyr boyle seyler fikan . İşe yarıyorCanim sana simdi her teselli sozu bos gelicek ama en dogrusu bence esinin ailesinle konus bu durumu onlarda bi bilsin ogullarinin ne kdr ynls tavirlar sergiledigini ve senin de yalniz olmadgni bi ailen oldugunu belirt. Yalniz kimseye soylemiosan seni gucsuz sanip iyice dadaniolar ustune. Hic cekinme. Kocaman adam ama yinede birinin oglu sonucta Konus kayinbabanla kv ile. Ha dicen ki aile sorununu bilsinler istemiorum ben halletmek istiyorum dersen de esinle ciddi bi konusma yap. Onu en ii sen tanirsin al karşına konuş. Baska caren yok. Yani taktik uygulamak vs bana yanlis gelio. Onlar anlik sonuclar saglior oysa sorun olarak gordugun seyi ciddi biseymis gbi anlatirsan anlicaktir. Sen ama sakinligini koru. En can alici cumlelerden biri bence ( ben kullanirim ) sana yakistirmiorum bu tarz davranislari.... benim kocam anlayisli adamdi nerde o.... seni byle davranmaya iten seyi merak ediyorum incittiginin farkinda msn fln gibi.. bu erkek milleti cnku azarda bile pohpohlanmayi sevio maalesef
Aynen canım eşinle birlikte çözmelisiniz, çocukluk travmaları inan bana kişinin kendisini daha çok yıpratıyor, çünkü bazı tepkileri elinde olmadan veriyor, kocaman adam düsünemiyomu diceksin. Inan bu konuda senin gibi mantıklı düşünemiyor, düşünebilse senin gibi çocuklarına bu kadar değer veren bir anneyi böyle kırar mıydı. onun mantıklı düşünmesini akıl kapısını açarak sen sağlamalısın, göremediklerini ona sen göstermelisin. Umarım yazdıklarıma kırılmıyorsundur, ben sadece üzülmeni, üzülmenizi istemiyorum. Daima mutlu ve huzurlu olun inşallah.;( ;( Allah razı olsun inanın sizden baska kimsem yok suan..
Ne ailem ne kardeşlerim..
Ewet eşimi cok seviyorum.. Ewet dayanamıyorum.... Ama onun bu hali bni cok yoruyor.. Biraz sabredip konusmıcam.. Gelip o tawrından dolayı pişman oldugunu anlayana kadar ... Bn ona elimden geleni yapıyorum... Onu anlmaya calısıyprum.. Dedigin gibi ya tersi olsaydı cocuguna siddet gösterseydi hiç dayanamazdım... Desigin gibi onun içinde yasadıgı problemi çözmem lazım belkide..
yuhh ustune gelirsiniz bebişin Allah korusun . Uyuyunca mutlaka kndi beşignde yatmali. Ben uç yasındaki oglumu bile yatrmıyorum yanimda ustune geliriz diye.benim eşimde ne gerek varmış beşiğe yatağa zaten yanımda yatmıcakmıymış bebek dedi allahım mantığa bak ne dersin şimdi öyle ağzım acık kaldım
Evlilikte kazanılanlar da ortak harcananlar da. Biz her ay konuşuyoruz bu ay ne harcadık diye. Bebekle ilgili masraflar için de millet zaten altın takacak açığı kapatacağız diyoruz.çok üzücü yaşadıkların allah yardımcı olsun evliliğimin başında eşimde benden maaş kartımı istedi hatta hep eşine verenleri örnek vererek istedi ama ben vermemiştim halada bende 14 yıldır eşler maalesef parayla da olsa eşlerini ezmeyi çok seviyorlar
Biz Asya koyacağız.kızlar yardımmm..heryere yazdım doğru düzgün cevap veren olmadı..kızımızın ismine karar veremedik.ASYA ile ALYA arasında kaldık..
aynen aynen orsunde kendini oyalasında sonra babyforve ye sarmasın kafası mesgul olsunBence örsün. Örgü terapi gibi örmeyipte kafasında başka şeyler kuracağına kendini öyle oyalasın
Ailesi tam bi öküz... Abileri bar Allah razı olsun.. Ama seninide dedigin gibi aile dısına cıksın istemiyorum..yorumunun okurken hüngür hüngür agladım.. Ewet eşime gercekten bunu hiç yakıstıramıyorum.. Cünkü öle biri degil.. Ama babası adam gibi bi bba olmadıgından anladım ki eşimin içinde büyük bi yara kalmıs.. Kızını pamuklara sarıyo.. Tmm iyi hosda cocuk normal cocuklar oynarken bagıryo ya ondan bile korkuyo..olöadı öle konuscam ama ilk o konussun inan yoruldum hep bn gidiyorum ayagına...
Canim benim hic ağlama. Senin bi kabahatin yok esin de olsa onun hatasi yüzünden kendini uzme. Karnindaki yavrun icin iyi olcan herseyi hissediyorlar herseyi. .. demesi kolay deme hepimiz bişeyler geçiriyoruz uzuluyoruz ama bzim guclu olmamiz lazim kulaklarını tika dis dunyaya dua et yavrunla konus. Aksam da esinle cidden konus. Yazik goz yaslarina..
Kızlar bebekleriniz doğduğunda bir çok yönden eleştirileceksiniz aa eskiden böylemiydi ne olurmuş öpsek kucağa alsak sözleri bitmez, evet eskiden öyle değildi şimdi böyle ben böyle istiyorum diyerek kestirin atın fazla açıklama yaparsanız yüz bulup konuşurlar hep
Eltimin babası çok sigara içer ve adam gerçekten çok temiz değil öyle ellerini yıkamaz ağır işte çalıştığı halde pasağıyla durur, kaynım işte bebek öpülmeyecek dr öptürmeyin dedi diye uyarmış, adam küsmüş vay öptürmedi böyle dedi diye, üstelik bu duruma eltimde çok bozulmuş babama öyle dedi daha bize gelmez diyormuş, ya hu anne olarak bunu senin söylemen lazım çocuk yoğun bakımdan yeni çıkmış, ben var ya ömrü hayatımda eltim gibi anneyi ilk kez görüyorum....
benimde kayınvalidem içer sigara ilk kızıma çalışınca o bakacaktı . ama söz vermişti bırakıcam diye .hastaneden eve geldik balkona sigara içti daha dumanı ağzında içeri girip daha 1 günlük olmayan bebeği kucağına aldı yarabbi o ne koku ben duramadım yanında yavrum ne yapsın . altına bakayım bahanesi ile aldım kucağından anladı tabi . kıyametler koptu evde. ah ah. başka şeyleri de mevzu etti ben bakmam dedi çıktı işin içinden Allah da biliyor ya beni ona muhtaç etmedi. ben çok ağladım ne yapacam diye annem çok üzüldü ben memleketten gelip 3 yaşına kadar bakarım söz dedi ki hasta babamda var ona rağmen baktı kızıma . kaynanamda her evine gittiğim de gerine gerine inada inat içti sigaraları . sigarama karıştırmam ben diye konuşmuş durmuş içene karşı değilim de el kadar bebeği de elini ağzını yıkamadan da alma öpme ya..Kızlar bebekleriniz doğduğunda bir çok yönden eleştirileceksiniz aa eskiden böylemiydi ne olurmuş öpsek kucağa alsak sözleri bitmez, evet eskiden öyle değildi şimdi böyle ben böyle istiyorum diyerek kestirin atın fazla açıklama yaparsanız yüz bulup konuşurlar hep
Eltimin babası çok sigara içer ve adam gerçekten çok temiz değil öyle ellerini yıkamaz ağır işte çalıştığı halde pasağıyla durur, kaynım işte bebek öpülmeyecek dr öptürmeyin dedi diye uyarmış, adam küsmüş vay öptürmedi böyle dedi diye, üstelik bu duruma eltimde çok bozulmuş babama öyle dedi daha bize gelmez diyormuş, ya hu anne olarak bunu senin söylemen lazım çocuk yoğun bakımdan yeni çıkmış, ben var ya ömrü hayatımda eltim gibi anneyi ilk kez görüyorum....
hı oldu deseydin tuhaf bur erkek milleti:)
canım şimdi sana ağlama desemde faydasız içinde ki zehiri böyle akıt sonra sakinleşince al kağıt kalemi duygularını yaz bir güzel, eşinle bu konuyu açıkca konuş konuşmadıklarımız zaten evlilikleri yıpratıyor zedeliyor, o senin eşin açık ol ona karşı, hadi bakalım ağla biraz daha sonra da eski merviş ol kızında üzülmesin seni öyle görüp, seni anlıyorum canım ben çok ağladım eşim yüzünden ama pes etmiyorum her seferinde tekrarlamam gerekebiliyor
hayır aşırı değil normali bu canım bana göre, bak benim çevrem vs. hani çok eğitimli insanlar değil ama biz eşimle oğlumuza dokunulmasına izin vermedik ellerini yüzlerini yıkamadan kimse kucağına alamadı, kendi ailemde eşimin aileside ilk başta yadırgadı ama alıştılar sonra, o bize emanet bir can ve onunla ilgili aldığımız karara herkes saygı duymak zorunda kimse kusura bakmayacak, laf eden çok olur ama senin bir anne olarak vicdanın rahat olur, hiç dert etme bebeğin için endişeleniyorsan bir konuda içinden geleni yap annelik iç güdüsü sana yön verir
orse suç ormese suç :))) saka saka. İlk torunu mu olcak. Oda işte heves edip ormuş kadıncagız napsın. Ama çok abartmasa iyi olur yani el emegi sonuçta. Her zamn giydrmicen seylerse tatli bi dille soylemelşsin. Annecm yeter bu kadar ordun eline saglik fazlasına gerek yok hangi birini giyecek diyebilirsin
Bence örsün. Örgü terapi gibi örmeyipte kafasında başka şeyler kuracağına kendini öyle oyalasın
bilmem bn çok kullandım orgu yelek . Bebek surekli yata yata sırtı agrır diye gunde bir iki defa kundaktan çıkartıp yelek giydirip yuz ustu dizime yatırıp sırtını ovaliyodum dinlensin sırtı diye. Bi tatli oluyoduki oda kafasını yan çevirip gozlerini iyice açip dikkatlice etrafı seyrediyordu bi yandanda elleriyle oynuyordu tavsiye ederim. Yata yata sırtları agrımasın bebişlerin :)
Evet anneleri bir melek onlar için. Benimkide son bir aydır falan annesine çok düşkün olmaya başladı. Sürekli annesine gitmek istiyor günde kaç kere annesini arıyor. Çözemedim ne iş. Ben bebeğime konsantre oldum diye o da annesine düşkün oldu ama sıkıldım bu durumdan.
Alla Allah . Neden surekli annesini istiyorki ilgi eksikligi olabilirmi.Evet anneleri bir melek onlar için. Benimkide son bir aydır falan annesine çok düşkün olmaya başladı. Sürekli annesine gitmek istiyor günde kaç kere annesini arıyor. Çözemedim ne iş. Ben bebeğime konsantre oldum diye o da annesine düşkün oldu ama sıkıldım bu durumdan.
Hamile kalamadığım dönemde diyordum ki hiç paramız olmasın evimiz olmasın yeter ki çocuğumuz olsun. O yüzden kızıma harcadıklarımıza hiç acımıyorum. Feda olsun diyorum.valla çeken bilir bacım 3 aşılama 6 ayda klomen tedavisi gördüm hiç unutmuyorum alışveriş merkezinde gezerken tüllü beşik görmüştüm gene aşılama tutmamıştı o kadar cok ağlamıştım ki benim eşim cok sert bi adam karakteri öyle eee bide esnaf olunca daha ağır ama inan beni 2 gün susuturamadı hep gözleri dolu dolu gezdi benimle belki diorum başımıza bunlar gelmeseydi bazı şeylere daha kolay yok derdi ama bilmiyorum işte kadınlar için bişey diyemem ama erkeklerin hastanedeki kısırlık bölümüne gidip 2 saat oturtacaksın göreceksin sonra nasıl değişiyor erkek milleti daha kolay buldumcuk oluyolar yatıyo kalkıyo karısıyla hop çocuk sonrada annesine babasına yada kaynanasına ona buna güveniyo onlar alır ne gerek var aman boşver şöyle böyle ama başlarına bu olaylar gelse bir tane çorap almak için nelerini satarlar rabbim hiç kimseye aratmadan versin evlat cok zor bi durum dünyanın en zenginide olsan olmayınca olmuyo bazen herşey para olmuyo minicik kalbinin attığını duymak için nelerini vermez insan ama erkek milleti heleki böyle insanlar zor değişiyo rabbim ıslah etsin onları ben sadece kocaları böyle olanlara diyorum hastaneye gitsinler o diğer insanları uzaktan seğretsinler inanın 40 yaşında evli çiftleri ağlarak gördüm ama nasıl birbirlerine destek olduklarınıda gördüm
Bende oyleyim canim . Kv min bir kaç unutulmayacak laflarından dolayı çok sogugum sevemiyorum kadını. Ne yapsa bna batıyor. Dedigin gbi agzıyla kuş tutsa yaranamz bna artık..çok saol canım yaAA içimi rahatlattın valla doğru yoldayım o zamn kalbini dinle o sana yol gösterir bundan sonra böyleyim ben :)
ilk torunu ama bebeği öğrrendiği an hem tebrik etti sevinerek hemde daha çok gencim babaanne olmak için kızım ddedi unutmam asla
ağzıyla kuş tutsa da yaranamıyor bana böyle bir iki lafından
ay çok alemsin yaaa
ayy gözümün öneüne getirdim ne tatlı olur öyle yaaa yazıyım bunu kenara uygularım
benimki her öğlen annesinde yemek yiyor da allahtan hafta sonu beni sıkıştırmıyor gidelim diye
gidince de hemen kalkmak istiyor şükürler olsun
eskiden öğle yemeğine gitmediği zamnlar hafta sonu illa gidlim diye tutturuyordu ayyysaatlerce oturuyorduk
kesinlikle sana katılıyorum ve söylüyorum da sigara içen kızıma yaklaşamaz diye.. ben gözümden sakınacağım millet hopp kucağa al.. yok öyle vallabenimde kayınvalidem içer sigara ilk kızıma çalışınca o bakacaktı . ama söz vermişti bırakıcam diye .hastaneden eve geldik balkona sigara içti daha dumanı ağzında içeri girip daha 1 günlük olmayan bebeği kucağına aldı yarabbi o ne koku ben duramadım yanında yavrum ne yapsın . altına bakayım bahanesi ile aldım kucağından anladı tabi . kıyametler koptu evde. ah ah. başka şeyleri de mevzu etti ben bakmam dedi çıktı işin içinden Allah da biliyor ya beni ona muhtaç etmedi. ben çok ağladım ne yapacam diye annem çok üzüldü ben memleketten gelip 3 yaşına kadar bakarım söz dedi ki hasta babamda var ona rağmen baktı kızıma . kaynanamda her evine gittiğim de gerine gerine inada inat içti sigaraları . sigarama karıştırmam ben diye konuşmuş durmuş içene karşı değilim de el kadar bebeği de elini ağzını yıkamadan da alma öpme ya..
belki bu yaşadıklarımdan dolayı sigara konusunda hassasım . içen arkadaşlar varsa alınmasın lütfen
off ya kaynana işte takmamak lazım.. bizimkide iyi mi kötü mü karar veremiyorum bazenBende oyleyim canim . Kv min bir kaç unutulmayacak laflarından dolayı çok sogugum sevemiyorum kadını. Ne yapsa bna batıyor. Dedigin gbi agzıyla kuş tutsa yaranamz bna artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?