2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aahh ahh bu erkeklerde anneleri ne derse onu dogru buluyolar . Al birini çarp otekine.
Evet anneleri bir melek onlar için. Benimkide son bir aydır falan annesine çok düşkün olmaya başladı. Sürekli annesine gitmek istiyor günde kaç kere annesini arıyor. Çözemedim ne iş. Ben bebeğime konsantre oldum diye o da annesine düşkün oldu ama sıkıldım bu durumdan.

aynen katılıyorum canim. Benimde uyguladım taktiklerden biri. Sen hiç boyle yapmazdın senin gbi birine hiç yakışmyr boyle seyler fikan . İşe yarıyor

Aynen canım eşinle birlikte çözmelisiniz, çocukluk travmaları inan bana kişinin kendisini daha çok yıpratıyor, çünkü bazı tepkileri elinde olmadan veriyor, kocaman adam düsünemiyomu diceksin. Inan bu konuda senin gibi mantıklı düşünemiyor, düşünebilse senin gibi çocuklarına bu kadar değer veren bir anneyi böyle kırar mıydı. onun mantıklı düşünmesini akıl kapısını açarak sen sağlamalısın, göremediklerini ona sen göstermelisin. Umarım yazdıklarıma kırılmıyorsundur, ben sadece üzülmeni, üzülmenizi istemiyorum. Daima mutlu ve huzurlu olun inşallah.

benim eşimde ne gerek varmış beşiğe yatağa zaten yanımda yatmıcakmıymış bebek dedi allahım mantığa bak ne dersin şimdi öyle ağzım acık kaldım
yuhh ustune gelirsiniz bebişin Allah korusun . Uyuyunca mutlaka kndi beşignde yatmali. Ben uç yasındaki oglumu bile yatrmıyorum yanimda ustune geliriz diye.

Evlilikte kazanılanlar da ortak harcananlar da. Biz her ay konuşuyoruz bu ay ne harcadık diye. Bebekle ilgili masraflar için de millet zaten altın takacak açığı kapatacağız diyoruz.

canım bence senin eltinin psikolojik sorunları var ben anlam veremiyorum yani

benimde kayınvalidem içer sigara ilk kızıma çalışınca o bakacaktı . ama söz vermişti bırakıcam diye .hastaneden eve geldik balkona sigara içti daha dumanı ağzında içeri girip daha 1 günlük olmayan bebeği kucağına aldı yarabbi o ne koku ben duramadım yanında yavrum ne yapsın . altına bakayım bahanesi ile aldım kucağından anladı tabi . kıyametler koptu evde. ah ah. başka şeyleri de mevzu etti ben bakmam dedi çıktı işin içinden Allah da biliyor ya beni ona muhtaç etmedi. ben çok ağladım ne yapacam diye annem çok üzüldü ben memleketten gelip 3 yaşına kadar bakarım söz dedi ki hasta babamda var ona rağmen baktı kızıma . kaynanamda her evine gittiğim de gerine gerine inada inat içti sigaraları . sigarama karıştırmam ben diye konuşmuş durmuş içene karşı değilim de el kadar bebeği de elini ağzını yıkamadan da alma öpme ya..
belki bu yaşadıklarımdan dolayı sigara konusunda hassasım . içen arkadaşlar varsa alınmasın lütfen

çok saol canım yaAA içimi rahatlattın valla doğru yoldayım o zamn kalbini dinle o sana yol gösterir bundan sonra böyleyim ben :)

ilk torunu ama bebeği öğrrendiği an hem tebrik etti sevinerek hemde daha çok gencim babaanne olmak için kızım ddedi unutmam asla
ağzıyla kuş tutsa da yaranamıyor bana böyle bir iki lafından

Bence örsün. Örgü terapi gibi örmeyipte kafasında başka şeyler kuracağına kendini öyle oyalasın

ay çok alemsin yaaa

ayy gözümün öneüne getirdim ne tatlı olur öyle yaaa yazıyım bunu kenara uygularım

benimki her öğlen annesinde yemek yiyor da allahtan hafta sonu beni sıkıştırmıyor gidelim diye
gidince de hemen kalkmak istiyor şükürler olsun
eskiden öğle yemeğine gitmediği zamnlar hafta sonu illa gidlim diye tutturuyordu ayyysaatlerce oturuyorduk

Alla Allah . Neden surekli annesini istiyorki ilgi eksikligi olabilirmi.

Hamile kalamadığım dönemde diyordum ki hiç paramız olmasın evimiz olmasın yeter ki çocuğumuz olsun. O yüzden kızıma harcadıklarımıza hiç acımıyorum. Feda olsun diyorum.

Bende oyleyim canim . Kv min bir kaç unutulmayacak laflarından dolayı çok sogugum sevemiyorum kadını. Ne yapsa bna batıyor. Dedigin gbi agzıyla kuş tutsa yaranamz bna artık..

kesinlikle sana katılıyorum ve söylüyorum da sigara içen kızıma yaklaşamaz diye.. ben gözümden sakınacağım millet hopp kucağa al.. yok öyle valla

Bencede kızlar elinizden geldgi kadar opturmemeye çalişin bebişleri çunku bir insanin agzında çok fazla sayıda bakteri oluyormuş . Allah korusun kişin ortada hastalamasınlar bide. Nefes kokusu bile hastalatıyr dikkat edin . Fazla kucagada vermesenz iyi olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…