iyi yonu ogluna ve torununa karşi kotu yonu sana karşi . O yuzden karıştırıyosun bnce iyimi kotumu diye :)off ya kaynana işte takmamak lazım.. bizimkide iyi mi kötü mü karar veremiyorum bazen
Benimki çocuk düşünmediğimiz dönemde sürekli ben torun istemiyorum diyip duruyordu. Allah'ın gücüne gidecek çocuğumuz olmayacak diye çok korkuyordum. Hep diyordum Allahım onun dedikleri için beni cezalandırma. Ben çalışıyordum o dönem kendi bakacak diye mi korkuyordu bilmiyorum istemiyorum çocuk diyordu. Sonra uğraştık bi sene çocuk olmadı bu sefer de olsun diye dua etmeye başladı. Olunca da çok sevindi. Şimdi çalışmıyorum kendim bakıcam zaten bebeğe.çok saol canım yaAA içimi rahatlattın valla doğru yoldayım o zamn kalbini dinle o sana yol gösterir bundan sonra böyleyim ben :)
ilk torunu ama bebeği öğrrendiği an hem tebrik etti sevinerek hemde daha çok gencim babaanne olmak için kızım ddedi unutmam asla
ağzıyla kuş tutsa da yaranamıyor bana böyle bir iki lafından
ay çok alemsin yaaa
ayy gözümün öneüne getirdim ne tatlı olur öyle yaaa yazıyım bunu kenara uygularım
benimki her öğlen annesinde yemek yiyor da allahtan hafta sonu beni sıkıştırmıyor gidelim diye
gidince de hemen kalkmak istiyor şükürler olsun
eskiden öğle yemeğine gitmediği zamnlar hafta sonu illa gidlim diye tutturuyordu ayyysaatlerce oturuyorduk
Bi de oğullarının yanında bize karşı melekler oğulları yokken de canımızı sıkacak laflar. Azıcık oynuyorlar yani.iyi yonu ogluna ve torununa karşi kotu yonu sana karşi . O yuzden karıştırıyosun bnce iyimi kotumu diye :)
benimde kayınvalidem içer sigara ilk kızıma çalışınca o bakacaktı . ama söz vermişti bırakıcam diye .hastaneden eve geldik balkona sigara içti daha dumanı ağzında içeri girip daha 1 günlük olmayan bebeği kucağına aldı yarabbi o ne koku ben duramadım yanında yavrum ne yapsın . altına bakayım bahanesi ile aldım kucağından anladı tabi . kıyametler koptu evde. ah ah. başka şeyleri de mevzu etti ben bakmam dedi çıktı işin içinden Allah da biliyor ya beni ona muhtaç etmedi. ben çok ağladım ne yapacam diye annem çok üzüldü ben memleketten gelip 3 yaşına kadar bakarım söz dedi ki hasta babamda var ona rağmen baktı kızıma . kaynanamda her evine gittiğim de gerine gerine inada inat içti sigaraları . sigarama karıştırmam ben diye konuşmuş durmuş içene karşı değilim de el kadar bebeği de elini ağzını yıkamadan da alma öpme ya..
belki bu yaşadıklarımdan dolayı sigara konusunda hassasım . içen arkadaşlar varsa alınmasın lütfen
Hamile kalamadığım dönemde diyordum ki hiç paramız olmasın evimiz olmasın yeter ki çocuğumuz olsun. O yüzden kızıma harcadıklarımıza hiç acımıyorum. Feda olsun diyorum.
Bencede kızlar elinizden geldgi kadar opturmemeye çalişin bebişleri çunku bir insanin agzında çok fazla sayıda bakteri oluyormuş . Allah korusun kişin ortada hastalamasınlar bide. Nefes kokusu bile hastalatıyr dikkat edin . Fazla kucagada vermesenz iyi olur ..
Maşallah. Çok güzel düzenlemişsin. Tek eksiğimiz bebeklerimiz. :)askılar benim fikrim nasıl olmuş teyzeleri
Saol Allah razı olsun.. Kırılmak ne kelime yazdıkların cok öantıklı , bn zaten sinirli olduum in saglıklı düşünemiyorum.. Objektıf düşünen birine ihtiyacım vardı..Aynen canım eşinle birlikte çözmelisiniz, çocukluk travmaları inan bana kişinin kendisini daha çok yıpratıyor, çünkü bazı tepkileri elinde olmadan veriyor, kocaman adam düsünemiyomu diceksin. Inan bu konuda senin gibi mantıklı düşünemiyor, düşünebilse senin gibi çocuklarına bu kadar değer veren bir anneyi böyle kırar mıydı. onun mantıklı düşünmesini akıl kapısını açarak sen sağlamalısın, göremediklerini ona sen göstermelisin. Umarım yazdıklarıma kırılmıyorsundur, ben sadece üzülmeni, üzülmenizi istemiyorum. Daima mutlu ve huzurlu olun inşallah.
Benimki çocuk düşünmediğimiz dönemde sürekli ben torun istemiyorum diyip duruyordu. Allah'ın gücüne gidecek çocuğumuz olmayacak diye çok korkuyordum. Hep diyordum Allahım onun dedikleri için beni cezalandırma. Ben çalışıyordum o dönem kendi bakacak diye mi korkuyordu bilmiyorum istemiyorum çocuk diyordu. Sonra uğraştık bi sene çocuk olmadı bu sefer de olsun diye dua etmeye başladı. Olunca da çok sevindi. Şimdi çalışmıyorum kendim bakıcam zaten bebeğe.
Benimki annesine gidince kalkmak bilmiyor. Çok sıkılıyorum kv nin muhabbetinden. Işi bıraktım diye sürekli her görüşmemizde evde ne yapıyorsun sıkılıyor musun diyor. Çalışmamam ona batıyor resmen.
bu kameralar odadan odaya bebeği görebilmek için mi yoksa ev dışı ortamdan da görülüyor mu?bunları bilmiyorum ama biz resimdekini aldık denedik evde güzel canım
canım odadan odaya görmek için ama internet üzerinden de bağlanabiliyosun ev dışından izleyebiliyosun bebeğibu kameralar odadan odaya bebeği görebilmek için mi yoksa ev dışı ortamdan da görülüyor mu?
senin kaynanan yine kendi kendine söylemiş . benimki eşimi tembihledi . çocuk isteyen adam istemem diye bir tutturdu. 5 sene dile kolay belki tedavi görmedim ama çocuğum olsun diye yıllarca bekledim . 4 yıllık evliydim bir yıl adet olmadım stresten kadın doğuma gittik . tedavi görmen gerekiyor dedi hiç biri oralı olmadı. bende o gün yalvarsalar doğurmayacağım pişman olsunlar ayaklarıma kapansınlar diye düşünmüştüm . Allah 5 yılın üstüne kızımı bana verdi . ilki de ikincisi de sürpriz oldu .Benimki çocuk düşünmediğimiz dönemde sürekli ben torun istemiyorum diyip duruyordu. Allah'ın gücüne gidecek çocuğumuz olmayacak diye çok korkuyordum. Hep diyordum Allahım onun dedikleri için beni cezalandırma. Ben çalışıyordum o dönem kendi bakacak diye mi korkuyordu bilmiyorum istemiyorum çocuk diyordu. Sonra uğraştık bi sene çocuk olmadı bu sefer de olsun diye dua etmeye başladı. Olunca da çok sevindi. Şimdi çalışmıyorum kendim bakıcam zaten bebeğe.
Benim ki annesine gidince kalkmak bilmiyor. Çok sıkılıyorum kv nin muhabbetinden. Işi bıraktım diye sürekli her görüşmemizde evde ne yapıyorsun sıkılıyor musun diyor. Çalışmamam ona batıyor resmen.
Bilmiyorum onu ihmal mi ediyorum ilişki olayına ara verdim diye böyle olmuş olabilir mi acaba?Alla Allah . Neden surekli annesini istiyorki ilgi eksikligi olabilirmi.
Allahım yani ne insanlar var. kadını stresten adet gördürmemişler nasıl bir vicdan bu ya valla çok sinir oluyorumsenin kaynanan yine kendi kendine söylemiş . benimki eşimi tembihledi . çocuk isteyen adam istemem diye bir tutturdu. 5 sene dile kolay belki tedavi görmedim ama çocuğum olsun diye yıllarca bekledim . 4 yıllık evliydim bir yıl adet olmadım stresten kadın doğuma gittik . tedavi görmen gerekiyor dedi hiç biri oralı olmadı. bende o gün yalvarsalar doğurmayacağım pişman olsunlar ayaklarıma kapansınlar diye düşünmüştüm . Allah 5 yılın üstüne kızımı bana verdi . ilki de ikincisi de sürpriz oldu .
Vallahi sanki kendileri çok çalışmış çalışma hayatını biliyormuş da bizim çalışmamıza takmışlar. Bence onlar kendilerine iş baksın bu kadar iş dünyasını seviyorlarsaayy hepsi bir ilginç yaaa
bana diyorlardı millet ,çocuk yapın artık diye ben daha laf söylemeden ,düşünmüyor onlar diye lafa atlıyorduistemiyormuşuz bebek daha erkenmiş öyle diyordu
sırf o yüzden bebek yaptım desem yeridir vallaha
yüksek lisansı bitirince başladık çalışmalara 3-4 ay içinde hamile kaldım
rabbim çok büyükşükürler olsun
benimki de aynı hamile kaldım 4 yada 5 aylığım kzım sen yine başvur bir yerlere çalış diyoryooook dedim nasıl çalışıyım artık çalışmam daha bir daha da soramadı zaten
sanki kendisi 1 gün işe gitmiş eve para getirmiş gibi
valla eşim çalışıyor bende sefasını sürüyorum şükürler olsun 2 yıldıroda çatlasın patlasın şişsin
şişsin dedim ama benimle yarışacak ya kilo verdi doğumdan sonrakıskançlığından zayıfladı oda ayrı mesele
Vallahi sanki kendileri çok çalışmış çalışma hayatını biliyormuş da bizim çalışmamıza takmışlar. Bence onlar kendilerine iş baksın bu kadar iş dünyasını seviyorlarsa
kızlar bu nasıl sizce bir gecelik beğenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?