2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benimki çocuk düşünmediğimiz dönemde sürekli ben torun istemiyorum diyip duruyordu. Allah'ın gücüne gidecek çocuğumuz olmayacak diye çok korkuyordum. Hep diyordum Allahım onun dedikleri için beni cezalandırma. Ben çalışıyordum o dönem kendi bakacak diye mi korkuyordu bilmiyorum istemiyorum çocuk diyordu. Sonra uğraştık bi sene çocuk olmadı bu sefer de olsun diye dua etmeye başladı. Olunca da çok sevindi. Şimdi çalışmıyorum kendim bakıcam zaten bebeğe.
Benimki annesine gidince kalkmak bilmiyor. Çok sıkılıyorum kv nin muhabbetinden. Işi bıraktım diye sürekli her görüşmemizde evde ne yapıyorsun sıkılıyor musun diyor. Çalışmamam ona batıyor resmen.

benimki de sigara içer ve o bakacak 9. aydan sonra falan önceden rengimi belli ederim ona göre davranır
zaten dikkat eder de etmezse de eşim ve kayınpederim benden önce saldırır valla ona

Hamile kalamadığım dönemde diyordum ki hiç paramız olmasın evimiz olmasın yeter ki çocuğumuz olsun. O yüzden kızıma harcadıklarımıza hiç acımıyorum. Feda olsun diyorum.

canım ben çalışmıyorum evdeym formasyon alıyorm o yüzden baktım bu ay olacak gibi değil bileziğimin birini bozdurdum valla
eşim istemedi ama yoksa belimizi toplayamıcaktık bu ay bebişime feda olsun umrumda değil çalışmaya başlayınca yeri dolar rabbimn izniyle

ayy kimse öpmesin diye ben bile öpmem bebişimi eşimle de konuştuk zaten
milletin yanında öpmeyelim hatta uyaralm dr öpme dedi diye öpmeye yeltenen olursa minnacıcık nolur yanakları sonra

Saol Allah razı olsun.. Kırılmak ne kelime yazdıkların cok öantıklı , bn zaten sinirli olduum in saglıklı düşünemiyorum.. Objektıf düşünen birine ihtiyacım vardı..
Eşim coktan anlamıstır hatasını.. Gel görki bana hissettirmez..
Bende biraz sakinleştim... Evde kızmdan kaca kaca agladım.. Ohhh geçti biraz...
İnş bu zamanlarda geçicej... Ama eim sayesinde sunu cok iyi anladım..anne babanın. Şiddetide şefkatide cocukta ölene kadar yer ediyomus... Evlatlarımı cok güsel yetiştirmk için elimden geleni yapıcam.. Bnm eşim 30 a girecek nasipse hala babasının yasattıları canlanıyo göÜnde... Anne olmak baba olmak ahh ahhh ....
Yazıklar olsun kpederime...

Cok saol canım... Biraz daha iyiyim.. Aglamassamda içimde sıkıntı düğüm oluyodu biraz rahatladım..

Bna destek için yaptıgınız yorumlara cook minnettarım..
İYİKİ VARSINIZ. HEPİİZ

ayy hepsi bir ilginç yaaa
bana diyorlardı millet ,çocuk yapın artık diye ben daha laf söylemeden ,düşünmüyor onlar diye lafa atlıyordu istemiyormuşuz bebek daha erkenmiş öyle diyordu

sırf o yüzden bebek yaptım desem yeridir vallaha
yüksek lisansı bitirince başladık çalışmalara 3-4 ay içinde hamile kaldım
rabbim çok büyükşükürler olsun
benimki de aynı hamile kaldım 4 yada 5 aylığım kzım sen yine başvur bir yerlere çalış diyor yooook dedim nasıl çalışıyım artık çalışmam daha bir daha da soramadı zaten
sanki kendisi 1 gün işe gitmiş eve para getirmiş gibi
valla eşim çalışıyor bende sefasını sürüyorum şükürler olsun 2 yıldır oda çatlasın patlasın şişsin

şişsin dedim ama benimle yarışacak ya kilo verdi doğumdan sonra kıskançlığından zayıfladı oda ayrı mesele

senin kaynanan yine kendi kendine söylemiş . benimki eşimi tembihledi . çocuk isteyen adam istemem diye bir tutturdu. 5 sene dile kolay belki tedavi görmedim ama çocuğum olsun diye yıllarca bekledim . 4 yıllık evliydim bir yıl adet olmadım stresten kadın doğuma gittik . tedavi görmen gerekiyor dedi hiç biri oralı olmadı. bende o gün yalvarsalar doğurmayacağım pişman olsunlar ayaklarıma kapansınlar diye düşünmüştüm . Allah 5 yılın üstüne kızımı bana verdi . ilki de ikincisi de sürpriz oldu .

Allahım yani ne insanlar var. kadını stresten adet gördürmemişler nasıl bir vicdan bu ya valla çok sinir oluyorum

Vallahi sanki kendileri çok çalışmış çalışma hayatını biliyormuş da bizim çalışmamıza takmışlar. Bence onlar kendilerine iş baksın bu kadar iş dünyasını seviyorlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…