2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
merviş kız üzme kendini benim esim de kızıma azcık kızıyım nasıl ögrertmensin der bende kızrım ben bu ısın egıtımını aldım dıye cocugu korkk yapcksın diye kızar falan simdi alıstı ama ..sen konusma aklı basına gelır ıyı ebeveyn olmak her zaman iyi davranmak degildir kural sınır vardır

Allah kayın validesi cadı olanlara sabır versin benm iyidir saolsun karısmaz zaaten inekleri var köyde cokta gelemiyoe dogumda bi kac gunlugune gelir annemde olunca annem yapar isimi zaten yaslı o bişeyypamaz ..bende kırmam esim istediginde gideriz haftasonu köye saolsunlar evlenirken bişey yapamadılar ztaen esimle herseyi yaptık kızıma iki ceyrek taktı bi patik aman elinden gelen o yeterli napıyım annem yapmıstı herseyi saolsun bundada bız aldık saolsunlar varlıkları yeter yeterki kimse kimsenin huzurunu bozmasın

Onlar affedersin gerizekalı herhalde bak çok sinir oldum ya hamile insana bunlar denir mi
diyorlar işte o an sırtımdan soğuk sular iniyor hiç beni düşünen yok korkutuyorlar insan ister istemez etkileniyor. bide biliyorlar ben parmağımı kesince bayılıyorum . hiç kimsenin yarasına beresine bakamam hemen bayılırım. oooffff

Ama izinde istemedimki sadece hangi gun gideceğime sen karar ver dedim ayrilamiyo benden öyle diyo ama geldim iste sabah uyuyorum isten geldi diyoki bana gitmiyon dimi carsamba git bosver diyo hadi yatalim diyo cok beklersin dedim

Ay ne guzel yapmis almis kadincagiz yaa annende he kimisi bisey almiyo diye dertlenir annende niye aliyo diye tamam gerek gormeyebilir annen ama kendine nevresim aldirsaydin ne demek ya illa para harcayacaksa sana harcasin oylemi takma canim bosver

Cok biliyo hanimefendi yaa niye her haltankarisir bunlar banada oyke bisey diyo hemen ters cvp veriyom susuyo gecen kahvaltiya cikti evi supurcem makineyingetirmisim salona epey bu durdu supurmeye basladim diyoki supuremiyosan ben supurim ben zaten asla supuremesemde sana al supur demem elimden alman lazim dedimki okadar da ölmedim yani evimi sen mi supuruyosun dedim dune kadar biuraz ayip etmisim ana napim cikti bi kere

Canim bende önce devit 3,decavit ve gynoferonla basladim kabizliktan oturu once decaviti kesti.daha yenide devit 3 u kesti aslinda keselim istersen dedi bende memnun olurum dedim cunku igrenc bisey bebekler kullaniuyomus onu ben kizima nasilk vercem onu yaa yag bildigin.suanda gynoferon kullaniyorum sadece

Canim hic takma kafana boşver benimde sonum boyle olur ben aslinda dominantimdir.yani hayalimdeki cocuk Allahim ve cevremdeki insanlar musade ederse anne ve babasindan baskasinin sozunden özellikle disari cikmayan cocuk yetistirmek ama kv ve kp ile altli ustlu bunu nasilda beceririm bilmiyorum ama kesin kararim simarik istemiyorum ozellikle biri hayir diyip biri tamam derse simaricak biliyorum önlemimi alicam esimde senin esin gibi hayir dedigime evet der ve o sorunlari bende yasicam hayirlisi diyelim ama sende sikma canini senden baska kimse daha fazla dusunmez kizini anneden babadan ote kimse olamaz geceleri hasta olunca baba beklemez basinda anne bekler herseyini anne bilir hele de kizin yaa heo baba sinin yuzune olmus o annesi kizinda belli size çok duskun benimde kizim oyle olur insAllah :)

Ayy Allah bozmasin canim bizimde 9 senemiz doluyo sevgili olali hala ayniyizAllahim hic birimizin mutlulugunu bozmasin insAllah
Evet canim yaa saglikla kucagimiza alalim insAllah :) doktorumda bana polistikover var sende dedi yaa adetim aslinda duzensiz olmuyodu evlenmeden once hap kullandiktan sonrs duzenim bozuldum iki gun once ikigun sonra 5 gun once 3 gun sonra olmaya basladim sogan kuru kullandim o 2 gune indirmisti polistikover olduysamda hap yapti sanirim

kızlar..geldım doktordan cok fena yagmurda kaldık oluyorum yorgunluktan.kızım ıyıymıs cok sukur.2500kg olmus.3500den asagı olmaz dedı doktorum.veee yıne bana benzedgını soyledi.esım bıle aynı senın burnun dedı:)bı sıkıntı gormedıgı ıcın ayın 20sıne cagırdı.nts ye de o zaman baglıyckmıs.bendn bu kadar kızlar.ama geceden berı bı heycanlydımkı.allah herkese guzel haberler duymayı nasıp etsın.sızlerı sevıyorum

yine senin kv duşunmuyorlar diyomuş. Benimki ne diyodu biliyonusun . Oteki oglunun çocugu kuçukmuş daha o buyusun oyle istiyorum diyodu millete . Ben tabi çok sinir oluyodum . Yani sırf o oyle diyo diye çocuk yptm desem yeridir :))))

ay bu gun annemle gune gittim. Benden bi onbesgun buyuk hamile bi komsu kizi da vardi. Ama karni yok gibi bisey. Hic hamile oldugu belli olmuyo masallah. Kimse 20 gun sora doguracagina inanmaz. Benimki de benden uc metre onde gidiyo. ic karin dis karin olayini bir kez daha anlamis oldum. Bunu da niye anlattim bilmiyorum

Cokk sagoll ya bide iki haftada bir cagirdi 36.haftaya kadar 36.haftadan sonra haftada bir dedi neden acaba bir sikinti oldugu icin mi

yuhh ustune gelirsiniz bebişin Allah korusun . Uyuyunca mutlaka kndi beşignde yatmali. Ben uç yasındaki oglumu bile yatrmıyorum yanimda ustune geliriz diye.

ben kızımı yanımda yatırdım odası yatağı vardı ama öyle alışınca kaldı ama bunda hem yanımda istemiyorum hemde 2 çocukla daha yorgun olcm allah korusun yaaa

kızlar bu nasıl sizce bir gecelik beğenemedim

fena değil çok pahalıysa değmez gibi

33. GEBELİK HAFTASI (32+0, 32+6. GÜNLER)

Bazı anne adaylarının ileri gebelik haftalarına kadar "karınları çıkmayabilir". Bu, doktorunuz ultrasonda bebeğinizin ölçülerini normal bulmuş olmak şartıyla bebeğin gelişmesinde bir problem olmasından değil, anne adayının yapısal özelliklerinden kaynaklanan bir durumdur.

Cnm bende bugün ne düşündüm biliyormusun herkes kucağına almak isteyecek nasıl kırmadan kucağa alınmamasını söylesem diyordum
eltin babası konusunda bişey diyemiyeceğim bende babamın kırılmasını istemezdim açıkçası adam şapur şupur öpmez herhalde ne biliyim benim babamda olsa alınır ve bidaha gelmez diye düşünüyorum

Benim bu günlerde canım çok tatlı istiyor

Bende şekersiz çayın yanında bir jaşık çoko yiyorum diye eşim doktora şikayet etti oda kızdı bana daha tatlı ike ilgili birşey diyemiyorum adama

fiyat ne kadar 40tl üstüyse alma
daha güzelini alırsın

62 tl canım

babyforwe canım ben begenmedim geceliği

o zaman kalsın yaa başka beğenirim belki

amin canım rabbim kimsenin huzurunu bozmasn
huzur bozmaya çalışanları da bozguna uğratsın

maşallah bebişine canım :) 20 si çok geç değilmi yaa
bu doktorlar ne içiyor anlamıyorum
ben sormadım ne zaman geliyim diye bilerek,benmki de atardı 1 ay sonraya
2 hafta sonra gideceğim umrumda değil

ayyy çılgın kv lerin daha çılgın gelinleriiyiz sefamız olsun ohhhh

kesinlikle 62tl ye degmez o gecelige
ki 62 tl ye cok güzel gecelikler var

Ahhh bu kvlerle napıcaz bilmiyorum ben kvden uzaktayım çok rahatım elh. Doğumda da gelir torununu görğr biraz kalır gider inşallah aynı apartmandayken çıldırmak üzereydim şehir değiştirdim rahatladımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…