diyorlar işte o an sırtımdan soğuk sular iniyor hiç beni düşünen yokOnlar affedersin gerizekalı herhalde bak çok sinir oldum ya hamile insana bunlar denir mi
Ama izinde istemedimki sadece hangi gun gideceğime sen karar ver dedim ayrilamiyo benden öyle diyotabi canım ben hep eşimle beraber odamızda uyudum yattım yani, annemi almadım yanıma ne gerek var, hatta oğlumu yanıma yatırdık eşim ayak ucumuza kıvrılmıştı
inşaallah canım:)
canım ben iştahsızım ama zoraki yiyorum kilo alıyorum geçen ay mesela 2,5 aldım hep bir bir buçuk alıyordum bu ay da iki alırım muhtemelen
Ayyy bu ne ya ben doğurmuyum o zaman de! Ne tuhaf insanlar var ya hu milyarlarca kadın nasıl doğurmuş acaba bayılıyorlar abartmaya, hiç bir şey kırmasın cesaretini canım gerçekten doğum çok zor değil altını çiziyorum
amin canım sağolasın, sen de iyiymişsin canım çok sevindim vaktinde gelsin kuzun, eşin geldi mi peki?
he he boş ver kız ağzı olan konuşuyor görüşme canını sıkıyorlarsa:)
hey Yarabbim öyle diyeceğine hayır örtülmez ateşli yavrunun üstü desin, bir çıtçıtlı body le durur canım ateş olunca asla üstü örtülmez, elleri ayakları soğuk olur aldanmayın o Allah'ın hikmeti vücut sıcak olduğu için eller ayaklar klima görevi görürmüş
Canım ya içim acıdı okurken senin eşin babalığı anlayamamış bir varlık insan diyemeyeceğim kusura bakma!
Bak eşim hakkındn ben hep içimde bırakır diye şikayet ederim ama oğlumun her dediğini imkan dahilinde hatta zorlar imkanını yapar, her hafta sonu jetonlu parklara gidiyoruz, her gördüğünde o uçan balonlardan alır bir günlük eder patlatır ama alır, oğluma feda olsun der, bana eş olarak odunluk eder ama farkında değildir odunluğunun ona göre çok iyi fedakar bir eş kendisi! Bende hep diyorum baba olarak çok iyisin ama eş olarak memnun değilim senden, mesela şimdi ikinci doğsun onun içinde alır yapar doğmadan önce almaya hevesli değil o da ayrı bir çeşit işte!
Sen birde çalışıyorsun kendi paran canım ne yap ne et kartlarını elinden al sen resmen kölelik yapıyorsun yazık değil mi canına, kendi paranla rezil olmak böyle bir şey pesss diyorum eşine, al maaş kartını kızınla her yere git onu dahil etme, benim eşim gibi tutucudur belki ama inan zamanla o tutuculukta azalıyor, ben tek çıkamazdım dışarıya, kızın 2,5 yaşında ve sosyal değil bunun acısını sen çok çekersin okula vs. adapte olmakta zorlanır, lütfen kendin için demiyorum kızın için diren ve bundan sonra her hafta kızını öyle eğlence yerlerine götür
geçmiş olsun canım
ayy şükür bende korktum bebek geldi anladım
ah canım benim bende sana kıyamam, çok zor evlat sahibi olmak biz hemen isteyince olmadı ama hamdolsun tedavi olmadık ben bitkisel takviyeler almıştım, inan canım tedavi görmeden evlat sahibi olanlardan da çok güzel fedakar annelik babalık yapanlar var, tabi ki emek verince hasretle bekleyince daha ayrı olur manası ama Allah içine annelik babalık duygusu vermedikten sonra tedaviylede olsa yapamayan yapamıyor anneliği babalığıben hep diyorum herkes anne baba olmasın bir eğitime tabi tutulsun olmak isteyenler sınavdan geçsin
O komşuya da pes diyorum Allah merhamet versin ona!!
hadi inşaallah sağlıkla doğar bebeğin
çok geçmiş olsun
çok güzel canım her ayrıntınız güzel:)
ay canım benim güzel anne o kutlamasın biz kutlarız özel olarak öğretmenler günün kutlu olsun:)
canım bulantı için elma iyi geliyordu bana,yanma için bir kaşık tahin ye ya da süt iç soğuk yudum yudum
aynen izin alınca havalara giriyorlar yapıyorum gidiyorum diyeceksin
ondandır canım
canım dr una danışmanda fayda var
canım senin sancın olur artık açılman var çünkü inşaallah 36 ya kadar dursun kuzun en az tabi 40 ı görse daha iyi:)
sadece kaynat yeter canım
Ay ne guzel yapmis almis kadincagiz yaa annende he kimisi bisey almiyo diye dertlenir annende niye aliyo diye tamam gerek gormeyebilir annen ama kendine nevresim aldirsaydin ne demek yaKızlar bu erkek milleti gerçekten odun ama benim annişimde de var biraz odunlukdün kv bebeğe uyku seti ve 10lu hastane çıkışı aldı annem niye uyku srti aldırdın kenarda duracak şeylere para veriyosun ne gerek var filan bi ton şaf söyledi onun yeri e kendime nevresim alsaymışım mapim ben nevresimi var zaten annemin sülalesi bebeğe alınan şeyleri fuzuli olsrak görüyor hastane çıkışını da söylemedim vardı filan dicek ama yoktu bi tane 5li vardı sölemicem de zaten
Cok biliyo hanimefendi yaa niye her haltankarisir bunlar banada oyke bisey diyo hemen ters cvp veriyom susuyo gecen kahvaltiya cikti evi supurcem makineyingetirmisim salona epey bu durdu supurmeye basladim diyoki supuremiyosan ben supurim ben zaten asla supuremesemde sana al supur demem elimden alman lazim dedimki okadar da ölmedim yani evimi sen mi supuruyosun dedim dune kadarKayinvalidem kadar sinir bozucu bi insan daha tanimiyorum.. makinaya camasir atmama bile karışıyor ya. Neymis hava kotuymus bu havada makine calistirilmazmis. Sanki cok gereklimiydi calistirdin diyo bana ya. Diyoymki anne iceride camasir askiligina sercem zaten yookk efendim deterjan kokusu nefesini kesiyormus.. sinirlerim suan o kadar bozukki.. kKışın kimse camasir yikamiyo dimi..
Canim bende önce devit 3,decavit ve gynoferonla basladim kabizliktan oturu once decaviti kesti.daha yenide devit 3 u kesti aslinda keselim istersen dedi bende memnun olurum dedim cunku igrenc bisey bebekler kullaniuyomus onu ben kizima nasilk vercem onu yaa yag bildigin.suanda gynoferon kullaniyorum sadeceHangi ilaclari kullanıyorsunuz bayanlar ben ilk 3 ay folik asit sonra decavit .gyno ferro .calciday vr magnezyum kullaniyorum. Gecen gittigim bir doktor decavit e grrek yok artik dedi ama acil bir durum icin.gitmistim.tanimadan. cok da guvenmedim acikcasi size bir sormak istedim kendi doktoruma cuma gidecegim de.
Canim hic takma kafana boşver benimde sonum boyle olur ben aslinda dominantimdir.yani hayalimdeki cocuk Allahim ve cevremdeki insanlar musade ederseAllahım cok morelim bozuk... Sen bana yardım et.. Sinirlerim bozul.. Afalldım iyice.. Sabaha kadar sinirden uyumak istemedim artık.. Ya kızacaksınız belki ama yazmassam rhatlamıcam patlıcam...
Ya ben bu adamn burnunu nasıl sürtücwm bana bi akıl verin.. Allahım ne inat ne bi kin güdemiyorum.. Lanet olsun eşime cok öfkeliyim.. Onun burnunu iyice bi sürtmek istiyırum.. Ama sesini duydummu yüzünü gördümmü dayanamıyorum..ama eşim nasıl beceriyorsa haklıda olsa haksızda olsa konusmak istemesse 40 gün konusmuyo..
Konuda şu.. Düngece kızım uyumadı birtürlü ki ögle uykusuda uyumamıstı.. Geceleyin ben yanında yatıyorum beraber sarılıp yatıyoruz neyse 1 saat oldu kızım uyumadı.. Bende aldım ayagıma koydum bu aradada böle ses tonumu degiştirp af be kızım uyu artık saat 12 oldu yat deim.. Bnm kızımda en ufak bi bagrıtya alısıl degil hemen hıckırıklara boguluyo bu hiç nırmla bi durum degil ki bn sesimi yukseltmedim öle bagrıs cagırs yok.. Dövmek falan hani hiç bişey ki para verseler asla yapmam.. Neyse eşim geldi aldı xoxugı hemn...beni bi sinir aldı.. Ya niye böyle yapıyosun bak cocouk senin yüzündeb bu hale geldi azcık alıssın gürültüye patırtıya.. Şiddet uygulamıyoruz bagrıs cagrıs yok ama uyarı şeklındekı tawra bile hemn hıckıra hıckıra aglıyo ..yok neymiş cocuga niye öle demişim.. Uyumasın bırak diyo.. İyide bu ocuk ıkı yasında ögle uykusunu uyumadı aksam en gec 10 da uyurdu hasta olucak uyuması şazım .. Ayrıyeten bugum yaın iki cocuk olucak bn cekcem zorlugunu yok anlamıyo..
Kızım gel dedım hmn geldi kucagıma.. Karsıma geçti bnm dişlerini sıka sıka sıyo ki bn hep şiddetin içinde büyüdüm.. Babam hep bizi döverdi.. Bu cock böle aglayınca o günlerim aklıma geliyo ... Bnde basladım baırmaya senin babanın yaptıklarının noktasını yapmıyorum ben onların günahını bn niye cekıyprum.. Bıltım artık dedım.. Bi dünya agladım odama geçip... Hala hıckıra hıckıra aglıyorum...
Olmadı bdv ye bile konu accam.. Babasını ona yasattıkları yüzünden bnm karsımda öle dişini sıka sıka konusması cok zoruma gitti... Suan eşimden nefret ediyorum.. Cünkü cok siirliyım.. Babasından annesinden ailesinden
Çünkü cok sinirkiyim ve saglıklı düşünemiyprum...
Cok kaşbim kırıldı cookmorelim bozuldu..
Bna burun sürtme kin tutma yöntemlerını söleyin.. Gelip eşşek gibiyalvarana kadar konusmıcam ya bnde insanım..
Cocuuma yanlış bişi yapsam eyw ama ne bu hırs ne bu öfke..
Ayy Allah bozmasin canim bizimde 9 senemiz doluyo sevgili olali hala ayniyizAllahim hic birimizin mutlulugunu bozmasin insAllahkızlar eşim gönlümü almak için yemeğe geldi
sen ayram yap ben bişiler alıcam gelicem dedi alıp gelmiş öküzüm kıyamam yaa bakmayın bana siz o benim herşeyim
annem babam kv dem kayınbabam arkadaşm ablam sırdaşm herşeyimi bilir ve anlayışlıdır kv me kızarım ona söylerim anneme kızarım ona söylerm içimde hiç bişe tutmam tutamam
evde hep yardım eder neden yemek yapmadın demez mutfağa girer birlikte yapar yeriz benden ayrı dışarı çıkmaz sadece araba yıkamaya ve traş olmaya gider
yapışık ikiz gibiyiz iyiki onu tanıdım 8 yıl dolacak 1 aralıkta ama onu ilk günkü gibi seviyorum
Evet canim yaa saglikla kucagimiza alalim insAllah :) doktorumda bana polistikover var sende dedi yaa adetim aslinda duzensiz olmuyodu evlenmeden once hap kullandiktan sonrs duzenim bozuldum iki gun once ikigun sonra 5 gun once 3 gun sonra olmaya basladim sogan kuru kullandim o 2 gune indirmisti polistikover olduysamda hap yapti sanirimBiz de bebek için bir sene uğraştık. Tedavileri ben gördüm polikistik vardı adet göremiyordum karından iğneler yumurta takibi falan bi sene sürdü. Çok özeniyordum hamilelere. Şükür Rabbim verdi bize de. Şimdi duamız sağlıkla kucağımıza almak.
normal canım... +-200 gr olabilir.. artık bu haftadan sonra bebek daha çok kilo alacakMerhaba bn 32haftaligim bugun doktora gittim kilosu bana az geldi 1800grm yeni doktora giden cvp yazabilir mi lutfen
yine senin kv duşunmuyorlar diyomuş. Benimki ne diyodu biliyonusun . Oteki oglunun çocugu kuçukmuş daha o buyusun oyle istiyorum diyodu millete . Ben tabi çok sinir oluyodum . Yani sırf o oyle diyo diye çocuk yptm desem yeridir :))))ayy hepsi bir ilginç yaaa
bana diyorlardı millet ,çocuk yapın artık diye ben daha laf söylemeden ,düşünmüyor onlar diye lafa atlıyorduistemiyormuşuz bebek daha erkenmiş öyle diyordu
sırf o yüzden bebek yaptım desem yeridir vallaha
yüksek lisansı bitirince başladık çalışmalara 3-4 ay içinde hamile kaldım
rabbim çok büyükşükürler olsun
benimki de aynı hamile kaldım 4 yada 5 aylığım kzım sen yine başvur bir yerlere çalış diyoryooook dedim nasıl çalışıyım artık çalışmam daha bir daha da soramadı zaten
sanki kendisi 1 gün işe gitmiş eve para getirmiş gibi
valla eşim çalışıyor bende sefasını sürüyorum şükürler olsun 2 yıldıroda çatlasın patlasın şişsin
şişsin dedim ama benimle yarışacak ya kilo verdi doğumdan sonrakıskançlığından zayıfladı oda ayrı mesele
onu bn bilemm ama olabilirde.Bilmiyorum onu ihmal mi ediyorum ilişki olayına ara verdim diye böyle olmuş olabilir mi acaba?
yuhh ustune gelirsiniz bebişin Allah korusun . Uyuyunca mutlaka kndi beşignde yatmali. Ben uç yasındaki oglumu bile yatrmıyorum yanimda ustune geliriz diye.
kızlar bu nasıl sizce bir gecelik beğenemedim
ay bu gun annemle gune gittim. Benden bi onbesgun buyuk hamile bi komsu kizi da vardi. Ama karni yok gibi bisey. Hic hamile oldugu belli olmuyo masallah. Kimse 20 gun sora doguracagina inanmaz. Benimki de benden uc metre onde gidiyo. ic karin dis karin olayini bir kez daha anlamis oldum. Bunu da niye anlattim bilmiyorum
Kızlar bebekleriniz doğduğunda bir çok yönden eleştirileceksiniz aa eskiden böylemiydi ne olurmuş öpsek kucağa alsak sözleri bitmez, evet eskiden öyle değildi şimdi böyle ben böyle istiyorum diyerek kestirin atın fazla açıklama yaparsanız yüz bulup konuşurlar hep
Eltimin babası çok sigara içer ve adam gerçekten çok temiz değil öyle ellerini yıkamaz ağır işte çalış
tığı halde pasağıyla durur, kaynım işte bebek öpülmeyecek dr öptürmeyin dedi diye uyarmış, adam küsmüş vay öptürmedi böyle dedi diye, üstelik bu duruma eltimde çok bozulmuş babama öyle dedi daha bize gelmez diyormuş, ya hu anne olarak bunu senin söylemen lazım çocuk yoğun bakımdan yeni çıkmış, ben var ya ömrü hayatımda eltim gibi anneyi ilk kez görüyorum....
Benim bu günlerde canım çok tatlı istiyor
fiyat ne kadar 40tl üstüyse alma
daha güzelini alırsın
babyforwe canım ben begenmedim geceliği
Ama izinde istemedimki sadece hangi gun gideceğime sen karar ver dedim ayrilamiyo benden öyle diyoama geldim iste sabah uyuyorum isten geldi diyoki bana gitmiyon dimi carsamba git bosver diyo hadi yatalim diyo cok beklersin dedim
Ay ne guzel yapmis almis kadincagiz yaa annende he kimisi bisey almiyo diye dertlenir annende niye aliyo diye tamam gerek gormeyebilir annen ama kendine nevresim aldirsaydin ne demek yailla para harcayacaksa sana harcasin oylemi takma canim bosver
Cok biliyo hanimefendi yaa niye her haltankarisir bunlar banada oyke bisey diyo hemen ters cvp veriyom susuyo gecen kahvaltiya cikti evi supurcem makineyingetirmisim salona epey bu durdu supurmeye basladim diyoki supuremiyosan ben supurim ben zaten asla supuremesemde sana al supur demem elimden alman lazim dedimki okadar da ölmedim yani evimi sen mi supuruyosun dedim dune kadarbiuraz ayip etmisim ana napim cikti bi kere
Canim bende önce devit 3,decavit ve gynoferonla basladim kabizliktan oturu once decaviti kesti.daha yenide devit 3 u kesti aslinda keselim istersen dedi bende memnun olurum dedim cunku igrenc bisey bebekler kullaniuyomus onu ben kizima nasilk vercem onu yaa yag bildigin.suanda gynoferon kullaniyorum sadece
Canim hic takma kafana boşver benimde sonum boyle olur ben aslinda dominantimdir.yani hayalimdeki cocuk Allahim ve cevremdeki insanlar musade ederseanne ve babasindan baskasinin sozunden özellikle disari cikmayan cocuk yetistirmek ama kv ve kp ile altli ustlu bunu nasilda beceririm bilmiyorum ama kesin kararim simarik istemiyorum ozellikle biri hayir diyip biri tamam derse simaricak biliyorum önlemimi alicam esimde senin esin gibi hayir dedigime evet der ve o sorunlari bende yasicam hayirlisi diyelim ama sende sikma canini senden baska kimse daha fazla dusunmez kizini anneden babadan ote kimse olamaz geceleri hasta olunca baba beklemez basinda anne bekler herseyini anne bilir hele de kizin yaa heo baba sinin yuzune olmus o annesi kizinda belli size çok duskun benimde kizim oyle olur insAllah :)
Ayy Allah bozmasin canim bizimde 9 senemiz doluyo sevgili olali hala ayniyizAllahim hic birimizin mutlulugunu bozmasin insAllah
Evet canim yaa saglikla kucagimiza alalim insAllah :) doktorumda bana polistikover var sende dedi yaa adetim aslinda duzensiz olmuyodu evlenmeden once hap kullandiktan sonrs duzenim bozuldum iki gun once ikigun sonra 5 gun once 3 gun sonra olmaya basladim sogan kuru kullandim o 2 gune indirmisti polistikover olduysamda hap yapti sanirim
kızlar..geldım doktordan cok fena yagmurda kaldık oluyorum yorgunluktan.kızım ıyıymıs cok sukur.2500kg olmus.3500den asagı olmaz dedı doktorum.veee yıne bana benzedgını soyledi.esım bıle aynı senın burnun dedı:)bı sıkıntı gormedıgı ıcın ayın 20sıne cagırdı.nts ye de o zaman baglıyckmıs.bendn bu kadar kızlar.ama geceden berı bı heycanlydımkı.allah herkese guzel haberler duymayı nasıp etsın.sızlerı sevıyorum
yine senin kv duşunmuyorlar diyomuş. Benimki ne diyodu biliyonusun . Oteki oglunun çocugu kuçukmuş daha o buyusun oyle istiyorum diyodu millete . Ben tabi çok sinir oluyodum . Yani sırf o oyle diyo diye çocuk yptm desem yeridir :))))
62 tl canım
o zaman kalsın yaa başka beğenirim belki
amin canım rabbim kimsenin huzurunu bozmasn
huzur bozmaya çalışanları da bozguna uğratsın
maşallah bebişine canım :) 20 si çok geç değilmi yaa
bu doktorlar ne içiyor anlamıyorum
ben sormadım ne zaman geliyim diye bilerek,benmki de atardı 1 ay sonraya
2 hafta sonra gideceğim umrumda değil
ayyy çılgın kv lerin daha çılgın gelinleriiyizsefamız olsun ohhhh
kesinlikle 62tl ye degmez o gecelige
ki 62 tl ye cok güzel gecelikler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?