2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Geçmiş olsun canım bak herşey çok güzel çıkmış içini ferah tut sen

ağzına sağlık canım:)

Allah yardımcı olsun ama kız çocuğu babasız büyümesin diye korkma fikrine katılmıyorum.. Annesine böyle davranan bir baba örneği ileride erkeklerle yaşayacağı ilişkilerde ters etki yaratabilir.Sana gelince hem çalışıp hem çocuk büyütüyorsun ve herşey elinden alınıyor.. En büyük haksızlık sana bir kere.. İyi düşün arkadaşım...Konuşması ve yazması bizler için her zaman kolay tabi ki..Umarım üzmedim seni..

cnm benimde 32+2 de 2160 gr dı.Çok sevindim hatta ne kadar kilolu olsa okadar çok mutlu olurum.Bende tombiş bebe sevenlerdenim Rabbim önce sağlık versin ama ele avuca gelsin istiyorum.Hiiiç evham yapma hatta mutlu ol derim.

Demekki bu tarz şeyler yaşayan bi ben değilmişim.Benim eşimde pansiyonda haftada 1 gece nöbet tutar.Normalde evde yalnız kalmaktan korkmam ama hamilelikten dolayı sanırım korku düştü içime.Gece lambasında uyumayı sevmediğim için antrenin lambasını yakıp uyumuştum.Sabah kalktığımda lambanın sönük olduğunu gördüm.Bu durumu 2 kez yaşadım.Eşim lavaboya gittiğinde söndürmüşsündür farketmemişsindir diyor ama bilmiyorum yine de hala evde yalnız kalmaktan korkuyorum.

Kızlar sabuncumuz ayla butiğin kampanyası cumaya kadarmış, ordan alanlar adet fiyatı nedir hangi ürünler kampanyada ödeme şekli ne? Ablamın faceden mesaj attım ama ben pek anlamıyorum face işinden ne zaman cevap gelir bilmem, ordan alanlar lütfen cevap yazın bana:)

17 aylık demek istedin sanırım. benimki de 16 aylık. nasıl tatlı oluyorlar. ama bebek doğunca kıskançlık olucak mı nasıl ayarlayacağız bilmiyorum durumları.
Canim senin cocugun bayagi kucukmus, bildigim kadariyla cocuklarda 3 yasindan once kiskanclik duygusu pek gelismis olmuyor, sadece anlamadigi icin fiziksel zarar verebilir o konuda gozunu bebekten aayirmaman lazim . Tabi her cocuk ayri olur, ama bence kucuk cocuklarda kardese adaptasyon daha kolay oluyor. Anne icin cok zor evde iki kucukle ugrasma acisindan..

cevap gelmiş şimdi ayıcık, melek kanadı, emzik, patik, diş, 1,75 miş kızlar hani 1 liraydı

günaydın bayanlar :) duydum ki hamile bayanlar için ve çocuklar için kivi çok faydalıymış ben hergün yemeye çalışıyorum size de duyrulur
doğru canım oğluma çok yedirirdim hiç hasta olmazdı şimdi yemiyor maalesef bak canım istedi şimdi:)

Canim arada olabilir oyle, hamilelikte uasamadim ama onceden banada cok olurdu, korkucak bisey yok ben korkmamistim ama insallah gebelikte yasamam daha hassas oldugumuz icinya korkarsam diye dusunuyorum.

canımgecelık pıjama daha samlml olur bence
32. haftada rapor almaya gittiğinizde bebekleriniz kaç kilo idi hanımlar?
benım 2000 gr dı bı ay gectı ustunden sımdı kac bakıcaz

canımgecelık pıjama daha samlml olur bence
32. haftada rapor almaya gittiğinizde bebekleriniz kaç kilo idi hanımlar?
benım 2000 gr dı bı ay gectı ustunden sımdı kac bakıcaz

Ayy oylemi oluyo canim aslında doktorda fl geri dedi de ben anlamadigimdan oyle dedim :) zaten universite hastanesindeki doktorda 2 hafta geri demisti boy olarak ama anne babadan genetik olarak kaynaklanabilir demişti sutu fazla icsem boyu uzamazmi kizimin

Geçmiş olsun canım bak herşey çok güzel çıkmış içini ferah tut sen
Saol canim evet kafam rahat Allaha sukur Allah hepinizden razi olsun :)

canım çok önemli değil zaten çok geri de değil doğunca toparlar boyu benim oğluş 49 cm doğmuştu açığı kapatmıştı hemen:) yani seninkinin kilosu normal

Kızlar karnımdan çıt sesi hala geliyor çoğaldı, dün eşimde tam duydu yan koltuktan dr a desem dalga geçer kesin

normal doğumda haliyle genişleme oluyor ama öyle zevk alamama falan olmuyor yani kiişiden kişiye göre değişir sanırım onunda yolları var şekerim

Niye dalga gecsın canm sor kesın bence.. Icın rahatlasın hemm..

unutmazsam sorucam inşaallah:) yalnız değilmişim netten baktım çoğu kişi yaşıyormuş ama dr ların bir açıklması yok

normal doğumda haliyle genişleme oluyor ama öyle zevk alamama falan olmuyor yani kiişiden kişiye göre değişir sanırım onunda yolları var şekerim

neymiş o yol şaka şaka

Yaaa bır suru sey yazdım yanlıslıkla ıptal yaptm.. Teogda son anlar yarın veda gunu bebelerıme saka maka 4hafta calıstım pazartesı bes gunluk rapor alıcam aıle hekımınden esımde ayrılıyor kıs ıznıne on bes gun evde sonrada dogurursam babalık ıznı on gun ohh o doguruyor sankı :) eflalım unutmadım seni.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…