2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben bısey sormak ıstıyorum. Ben ılk kızımda emzirirken ölüp ölüp diriliyordum. Gogus uclarımda derı yoktu artık yanı o kadar soylım. Emzirirken hep aglardım

Sımdı sorum su bu seferde boyle olmasın dıye napmak lazım. Herhangi bisey duyan varmı. Bana eczacı doguma bı ay kala kullanmaya basla kremı emzirmeye hazırlansın catlamaz dedi.

aynen katılıyorum bende normal yapmıştım

benimkide her gittiğimde farklı duruyor hep hareket halinde

Çok güzelmiş canım güzel günlerde huzurla, mutlulukla kullan, bu arada şu emzirme örtüsünü bende alıcam ya çok kullanışlı görünüyor.:)
Sağol cnm inşallah. kullanışlı cnm iki çeşit daha vardı bu daha kaliteli geldi daha pratik diğerleri yorgan yüzü gibiydi :) tavsiye ederim :)

canım çok önemli değil zaten çok geri de değil doğunca toparlar boyu benim oğluş 49 cm doğmuştu açığı kapatmıştı hemen:) yani seninkinin kilosu normal
Saol canim yaa icimi rahatlattin :)
Bu arada senin oglus sanirim parmaklarini citlatiyo galibaa ayy yerim ben onu annesi kendini hatirlatiyo sana

hahahha artık bir yolunu bulur
Oyle canim oyle yada boyle cikaricagiz hayirliyla

Aslında bu konuyu çok düşünmemek lazım çünkü son dakikada belli olan bişey. Yani normal diye girip 4 saat sancı çekip sezaryene de gireni var, sezaryen olacak diye düşünüp son dakikada çocuk hemen gelince normal yapan da. O yüzden ne yaşanacaksa yaşanacak deyip biraz akışına bırakmakta fayda var. Normal doğumun doğum anında çektiğin acının fazla olmasına rağmen sonrasının rahat olması gibi bi avantajı var. Sezaryende ise doğumda acı sancı çekmiyosun ama sonrasında toparlanmak zaman alabiliyor.Yani hepsinin artıları ve eksileri var. Benim ilk doğumum normal olmuştu. Epidural aldım ve ağrım çok azaldığı ve doğum ilerlemediği için suni sancı vererek tekrar ağrıyı arttırmışlardı. hiçbir şeyin garantisi yok yani. O yüzden inşallah hepimiz hem bebek hem de kendi sağlığımız için uygun olan yöntemle doğruruz.

Boşver doktoru cnm içinde bişey kalmasın kapı süsü yeni bisürü çeşit gelmişti mağazaya nette çıkmıyo zaten :)

Ay canım valla sanki beni anlatmışsın.Aynı şeyleri yaşamışız.Bizde eşimle öğretmeniz ve düğünümüzü kendimiz yaptık.Ne onun ailesi ne benim ailem 5 kuruş para harcamadı.Tamam ikimizin ailesininde durumu yok ama yetmezmiş gibi bide bizimkinin babası köy düğünü yapacaksınız diye tutturdu.3 gün boyunca milleti yedirdi içirdi ağalık yaptı eski borçlarını ödedi eşimin çektiği krediyle bi çeyrek altın bile takmadı.Göstermelik bilezik takıp emanet diye geri aldılar.50 bin çekti 20 binde faizi 70 bin eşiminki.20 bin de ben nişan kına için çektim düşün borcumuzun hesabını.Üstüme başıma doğru düzgün kıyafet bile alamıyodum.Alsam birsürü tantana.Şahsi ihtiyçlarımı geçtim evin ihtiyaçlarını bile alırken ne diyecek diye korkuyodum.Sonra bi gün patladım bi sürüde ağladım dedimki ben bunun içinmi dötümü yırtıp okudum.Hiiç kusura bakma bende kazanıyorum zira ev hanımı olsam bile sen benim ihtiyaçlarımı almak zorundasın.Ki bende başkaları gibi herşeyin en pahalısını en lüksünü istemiyorum.Artık bişey alırken sormuyorum bile.

Benim de 29+6da 1700 gr dı. Bana da iki hafta önden gidiyor göbekli dedi. Şekere düşkünlüğün var mı dedi yok dedim zaten şeker yüklemesi de normaldi. Bana da sen kaç kilo doğdun dedi falan. Ben çok yemiyorum vitaminler yarıyor herhalde.

O yuzden belkide dun decavit vitamin hapini biraktirdi bana cnm

genelde bayanlar evlenince veya en geç çocuk sahibi olunca bırakıyorlar çalışmayı. Bana bu kadar çalışma baskısı yapılırken bırakıp oturmayı gururuma yediremiyorum. Eşime diyorum ki yılbaşına kadar çalışmayı düşünüyorum diye geçen gün bana dediği oooh 15-20 gün evde ense yapacaksın. napayım yani artık sokakta mı doğurayım millet ilk günden bırakıyor aman hamileyim diye benim 38. haftaya giricem yılbaşında.
Benim tek iyi tarafı 6 ya doğru geliyorum eşim 7 gibi geliyor aradaki 1 saatte yemek ve sofra işini hallediyorum. Hep tedarikli gidiyorum bugün çorba yapıyorum yarın yemek ve salata v.s çorba yemek salata hepsini 1 saatte yetişemiyorum, yetişsemde sersem gibi oluyorum onun için dengeliyorum. Çalışmayı sigortamda gün doldurmak içinde istiyorum 9 yılım kaldı. Çalışmasam kim ödeyecek?

eflalim ilgin ve yorumların için teşekkür ediyorum. artık bir çare bullacam çalışmam gerektiğini her ne olursa olsun biliyorum . ve bir gün keser döner sap döner gün gelir hesap döner diye hayal kuruyorum .

seninde durum zormuş çalışmaman zor olacak. İyi bir insan yok mu etrafında akraba tanıdık v.s bir miktar ücretle baksın çocuklara. sende bu arada hiç olmassa sigortanı doldurursun.

canım çok güzel yazmışsın ben de sazı elime aldım bir kaç kez ama çok fena huzurum kaçtı .hatta birgün kavga ettik yeter dedim . işe geldim tüm kartalar iptal ettim . gitmiş benzinciye depoyu doldurmuş tam ödeyecek kart geçersiz bir o yana koşmuş bir bu yana delirmiş . ama ne yaptı ben işteyim eve gitmiş tüm eşyalarını toplamış yalan olmasın 7-8 koli yapmış senin kızın beni rezil etti demiş anneme çıkmış gitmiş . sonra geldi tabi. nasıl oldu hatırlamıyorum kesin bana iyi davranmıştır. hoppp kartlar yine onda . valla ağlanacak halime şuna gülüyorum. hormanlarda çok fena .

Yaa varya bunlari duydukca korku gelmeye basladi icime cnm ya ,kara kara dusunur oldum ben ya,ikidir bebegin iri diyip diyip duruyo,sezeryan yapmak icin alt yapimi yapiyor anlamadim ,33. Haftamdayim olaki 36 lara dogru yine ayni seyi yaparsa baska bir dr a daha gorunurum ama o zmnda bakalim bizi kim o saatte kabul eder randevu alabiliyormuyuz bakalim

yok canım niye üzüleyim doğru demişsin .baba örneği konusu hep aklımda hala değişir diye bekliyorum . tabi bu arada eşim 15 senedir aynı . ne komik demi . ama insanlar hayalleri ile yaşarmış benim hayalimde değişmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…