2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Demekki aramizda tam 1 hafta var ,bidaha baktik kagida 2200 degilmis 2190 yaziyo demekki senin bebekle bnm bebek ayni kiloda sadexe ben senden bir hafta sonrayim,seninkide aslinda zayif degil bence gayet normal bir kilo bnmkine 3800 dogar dediyse seninkide bu durumda 3500 dogar bence :) sana peki dogum seklinde biseyler diyormu normal sezeryan gibilerinden?

burada çok güzel şeyler paylaşılıyor. tabi ki sıkıntılarını anlatan var ama benim gibi değil . ne olur kusura bakmayın . artık bunları anlatmasam daha iyi ....

canım öyle söyleme paylaşıcaksın ki rahatlayasın durumun gerçekten çok zor benim eşim ne kadar ücret aldığımı bile sormuyor ama bende her ay sorarım k.kartı geldiğinde yada ödemesi olduğunda veririm mutlaka çünkü bende çalışıyorum sadece onun için ve ev için çalışmıyorum ki hem kendime harcamamış olsam bile bende durması beni rahatlatıyor bir güven duygusu veriyor sende mutlaka bir çözüm bulmalısın biliyorum burdan söylemesi akıl vermesi kolay uygulamak zor ama kendini bu kadar sıkıntıya sokma yine sen çekiyosun bu sıkıntıların sonucunu bebeklerin var baktın olmuyor iki çocuk zaten bakıcı falan zor olur çalışmasan bir süre olmaz mı o yapsın sen ücretsiz izin alsan nasıl olur

aynı durum bende de var canım yemeğe karşı iştahım gitti ama meyve görünce dayanamıyorum mutfağa her giriş çıkışta bi meyve yiyorum akşam da eşimle tabak hazırlıyorum kocaman onu yiyorum bıraksam daha da yerim o moddayım

Hayallerini hiç kaybetme ama onlara takılı kalıp, geriye dönüp baktığında ahh da deme.. Bol şanslar

Anladim
Cnm ,eger bu kadin bana sezerysn icin bunlari planliyorsa hic bilmedigim dr a hastaneye giderim yinede ona gitmem o zmn bende,beklerim,hayir Allah korusun beni korkutan durum 40.haftaya gelipte halen dogmazsa 4 kg ya yaklasirsa yok kordon yok su bitti vs ile sezeryana girmek cok kotu iste ya

hayy ağzına sağlık çok güzel yazmışsın ama işte bazen uygulamak o kadar kolay olmuyor. Bazen durum kendimiz değilde sevdiğimiz birine hele ki evlatlarımız söz konusu olunca değişebiliyor sadece belki K kevserrrrr de o zaman bişeyler yapabilecektir.

Bebegim çok kıpırdiyo karnimi yerinden çikartacak gibi o kadar cok tekmeliyoki acaba sikintisi mi var sizdede ole mi
benimki de öyle canım nette okudum 32den sonra suyumuz sabit kalırmış bebek de içinde büyüyüp sıkıştığından hareketlerini daha çok hissedermişiz normal yani telaşlanma tadını çıkar ben oynuyorum sürekli kızımla şimdi bazen canımı acıtıyo ama olsun

caımm plates topuyla nasıl yıkanıyorsun benim bu banyomda küvet filan yok dümdüzz banyo yani daha sağlıklıysa ben de plates topumla yıkanayım

canım bu gittiğin doktora devam et bence doktorun güven vermesi çok önemli diğer türlü seni hastaneden hastaneye koşturdular stress oldun belki de stress olduğun için bebeğin kilo almamış olabilir

Slm canlarım.. Kahvaltıdan sonra evimi topladım.. Süre tutdum..
Yatak odamı topladım yorganı falan düzeltme 11 dk
Kızımn ytagını kaldırdım yerlestırdım 9 dk
Misafir odamın üstünden geçtim öle5 dk
Oturma odam topladım.. Koltuk yastıklaroydı sıyduoyuncak toplamaydı 18 dk
Mutfakkahvaltılılları koydum makınayı bosalttım kirli bulasıkları koydum mutfak dolabımı sildim ocak fıron içi sildim.. 48 dk
Bütün evi süpürdüm 19 dk
Parke tv ünitesi koltuk basları silindi 26 dk camasır astım 32 dk
E son banyoyuda güzelce ovdum wc lavaboyu 17 dk orda geçti makınaya camasır attım deterjanlıgı temizledim falan..
İşim bitti ...paat diye eşim aradı kvdem bana gelcekmiş oturmaya ne zaman böle erken iş yapasım gelse misafirim oluyo.. İçime doguyo heralde..
Evim miss gbi... Temizlk rahatlıktır cok rahatım.. O gelince bişiler yaparım .. Yeriz içeriz anacımla... Koly gelsinsizlerede öpüyorum

Minione canım yazcam yazcam bi türlü yazamadım.. Bebegine masallah kılosuda gayet normal .. Bnm dr da bana haftasının iletsinde ilerliyo demıstı kılosu hem boyu dedim herhangi sorun teşkil edermi hayır tabikide dedi.. Son anda sezeryan falan onu kılosu boyu belirlemez canım dedı.. Şöle olrsa cocuk 4 kıloya yaklasır annesinin cat dardır 41. Haftaya girmiş be hala dogum olmuyosa mecbur kalıp alırız dedi.. 41. Haftadan sonra cocugun kakasonı yapma ihtimali oluyo ama her bebekte böle bi durum sö konusu bile degil demişti... Bnm kızım 42. Haftamın basında dogdu.. Normal dogum yaptım.. Yani dr biraz seni korkutuyo giime geldi yada sezeryana hazırlıyo gibi.. Canım sen kafanı hiç bişeye takma hayırlı sı ne ise oolsın.. Ama normal dogum sansın..varken inş seni sezeryana sürüklemez..

Aynen benim kızım da vurmuyor itiyor:) geriniyor herhalde:)

seninde durum zormuş çalışmaman zor olacak. İyi bir insan yok mu etrafında akraba tanıdık v.s bir miktar ücretle baksın çocuklara. sende bu arada hiç olmassa sigortanı doldurursun.
yok canım hiç yok annemde memleketten geldi zaten . ama bakıcam bulacağım bir şekil de annem bazen der eller yakınından daha iyi diye . bakalım belki şansım güler ben çok iyi birini bulurum ..

Uyuyamıyor um! !! Kızlar 3 gündür uykular haram bana.Zombi gibi dolaşır oldum.Bebeğim akşam saat 8 gibi kıpırdanmaya başlıyor daha sonrası bu kıpırdanmalar şiddetli tekmelerle durmaksızın sabaha kadar sürüyor. Bir de anne karnında ne zaman uyaniksa o değişmez diyorlar.Geceleri uyutmıcak mı bu kız beni acabaa? ??

burada çok güzel şeyler paylaşılıyor. tabi ki sıkıntılarını anlatan var ama benim gibi değil . ne olur kusura bakmayın . artık bunları anlatmasam daha iyi ....
canım ne kusuru bizim üzülmemizin sebebii senin ezilmen bence bişekilde al şu kartlrını elinden ister ağlasın ister sızlasın bundan sonra böyle dersin naparsa yapsın yani boşver

canım şimdiki doktorların coğu sezeryancı
normal doğum daha beklenmedik olaylara acık diye doktorlar risk gibi görüyo normal doğumu
onun için çoğu sezeyancı ben bunun çok iyi farkına vardım
ki ne zaman istersen doktor değişebilirsin
hamilelik raporların evrakların tahlil sonuçların elinde olsun yeter
büyük ihtimalde seni burcu hanımda sezeyana yönlendirecek bende öyle çıkardım yorumlarından

benimkide akşamları kuduruyo

doktorlar tamm tam sezeryancı... ben son gittiğimde bana beklenen tarihten tam 10-15 gün öncesini söylüyor halbuki bebeğim haftasında görünüyor... bir de ben biliyorum adamın sezeryancı olduğunu normalde iki doktora gidiyorum zaten... off off bebeğim hayırlısıyla sana bir kavuşsaydım....

ayyy 3500 doğarsa cok sevinirim
valla bana doğum şekli hakkında hiç bişey sormadı yada demedi ama
zaten demesine gerek yok o sevinci yaşıyodur eminim
çünkü benim bebe ters durdugu için normal doğuma uygun olmadığımı biliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…