Yandık valla o zamanbenimkide akşamları kuduruyo
bayan doktorlar bunu daha çok yapıyor korkutma olayını sezeryan onların kolayına geliyor. . 9 ay boyunca kadın doktora gittim sezeryan dedi . o kadar ağladım ki ne olur bi deneyelim normal doğumu dedim . çocuk çok iri 4kg çatın dar dedi. başka hastaneye gittim o akşam ve normal doğum yaptım burada daha önce anlatmıştım . bana doğum yaptıran doktor erkekti ve dedi ki o bayan doktorların ev-çocuk gibi bir sürü sorumlulukları var . normal doğum ne kadar süreceği belli olmuyor belki gece yarısına kadar hastanede kalacak . belki kabul edilemez amam kendi hayatları için sezeryanı tercih ediyorlar . kızım çocuk doktoru hamile olduğumu görünce kime gidiyorsun dedi söyledim . doğru karar dedi . kadın doğumcu erkek çocuk doktoru bayan olmalı dedi... bu tıpta böyledir dedi. kendisi çocuk doktoru:) bayan doktora gidenler korkmasın sonuçta bu bir söylem . Allah hepimize hayırlısını versinAnladim
Cnm ,eger bu kadin bana sezerysn icin bunlari planliyorsa hic bilmedigim dr a hastaneye giderim yinede ona gitmem o zmn bende,beklerim,hayir Allah korusun beni korkutan durum 40.haftaya gelipte halen dogmazsa 4 kg ya yaklasirsa yok kordon yok su bitti vs ile sezeryana girmek cok kotu iste ya
Yandık valla o zamanBen çok yaramazlık bebekken. Bana çekcek heralde .
Kızlar ben bısey sormak ıstıyorum. Ben ılk kızımda emzirirken ölüp ölüp diriliyordum. Gogus uclarımda derı yoktu artık yanı o kadar soylım. Emzirirken hep aglardım
Sımdı sorum su bu seferde boyle olmasın dıye napmak lazım. Herhangi bisey duyan varmı. Bana eczacı doguma bı ay kala kullanmaya basla kremı emzirmeye hazırlansın catlamaz dedi.
Ay canım valla sanki beni anlatmışsın.Aynı şeyleri yaşamışız.Bizde eşimle öğretmeniz ve düğünümüzü kendimiz yaptık.Ne onun ailesi ne benim ailem 5 kuruş para harcamadı.Tamam ikimizin ailesininde durumu yok ama yetmezmiş gibi bide bizimkinin babası köy düğünü yapacaksınız diye tutturdu.3 gün boyunca milleti yedirdi içirdi ağalık yaptı eski borçlarını ödedi eşimin çektiği krediyle bi çeyrek altın bile takmadı.Göstermelik bilezik takıp emanet diye geri aldılar.50 bin çekti 20 binde faizi 70 bin eşiminki.20 bin de ben nişan kına için çektim düşün borcumuzun hesabını.Üstüme başıma doğru düzgün kıyafet bile alamıyodum.Alsam birsürü tantana.Şahsi ihtiyçlarımı geçtim evin ihtiyaçlarını bile alırken ne diyecek diye korkuyodum.Sonra bi gün patladım bi sürüde ağladım dedimki ben bunun içinmi dötümü yırtıp okudum.Hiiç kusura bakma bende kazanıyorum zira ev hanımı olsam bile sen benim ihtiyaçlarımı almak zorundasın.Ki bende başkaları gibi herşeyin en pahalısını en lüksünü istemiyorum.Artık bişey alırken sormuyorum bile.
canım çok güzel yazmışsın ben de sazı elime aldım bir kaç kez ama çok fena huzurum kaçtı .hatta birgün kavga ettik yeter dedim . işe geldim tüm kartalar iptal ettim . gitmiş benzinciye depoyu doldurmuş tam ödeyecek kart geçersiz bir o yana koşmuş bir bu yanadelirmiş . ama ne yaptı ben işteyim eve gitmiş tüm eşyalarını toplamış yalan olmasın 7-8 koli yapmış senin kızın beni rezil etti demiş anneme çıkmış gitmiş . sonra geldi tabi. nasıl oldu hatırlamıyorum kesin bana iyi davranmıştır. hoppp kartlar yine onda . valla ağlanacak halime şuna gülüyorum. hormanlarda çok fena .
aynen benimde meyveye karşı o şekil bir düşkünlüğüm var birde doktor bana incir ye dedi bebek kilo alsın biraz diye. Nedense benim bebiş küçük hep mesela 31+2 de 1560 gr dı şimdi incir muz falan yiyorum her gün bakalım 5 aralıkta kontrol var kaç kg olacak. Ama çok ama çok üzülüyorum büyüsün istiyorumaynı durum bende de var canım yemeğe karşı iştahım gitti ama meyve görünce dayanamıyorum mutfağa her giriş çıkışta bi meyve yiyorum akşam da eşimle tabak hazırlıyorum kocaman onu yiyorum bıraksam daha da yerim o moddayım
bana eczarı e vitamin kapsüllerini iğneyle delip göğsün kahverengi kısmına hamileyken sür demişti, doğum sonrası içinde mustela krem tavsiye etti. ama ben duydugum her yöntemi uygulamayı dusunuyorum, doguma gitmeden önce soğanı ikiye bölüp göğüse bastırın diyolar biraz ilginç ama denemekten zarar gelmez :)
Bana da aynısı oluyor bazen. Aynen dediğinin aynısı. Uyku ile uyanıklık arasında hayal görüyoruz herhalde.günaydın annişkolar, yorumlarınızı vakit buldukça okumaya çalışıyorum, bende çalışabilir raporu alıp çalışanlardanım, bu sabah kötü bişey yaşadım. karabasanmıydı bilmiyorum. eşim benden önce çıkıyor evden 15 dakika sonrada ben uyanıp hazırlanıyorum. yataktayken ayak sesi duyar gibi oldum içimden eşimin geç kaldığını söylüyordumki gözlerimi açamadım ve ayağa kalkamadım. hemen besmele çekip ayetel kürsüyü okudum ve geçti. ama çok korktum ya inşallah bir daha yaşamam
büyür canım ben muz yiyorum hergün işe yaradığını söylüyolar kendilerini kurtarcak kadar büyüseler yeteraynen benimde meyveye karşı o şekil bir düşkünlüğüm var birde doktor bana incir ye dedi bebek kilo alsın biraz diye. Nedense benim bebiş küçük hep mesela 31+2 de 1560 gr dı şimdi incir muz falan yiyorum her gün bakalım 5 aralıkta kontrol var kaç kg olacak. Ama çok ama çok üzülüyorum büyüsün istiyorum
Bana da ailesi çok çalışma baskısı yaptı. Hala da ne yapıyorsun evde şudur budur diyorlar. Onların demesiyle çalışmam. Sen de dikkat et 38 hafta çalışmak için uygun değil bence doğum çok yakın.genelde bayanlar evlenince veya en geç çocuk sahibi olunca bırakıyorlar çalışmayı. Bana bu kadar çalışma baskısı yapılırken bırakıp oturmayı gururuma yediremiyorum. Eşime diyorum ki yılbaşına kadar çalışmayı düşünüyorum diye geçen gün bana dediği oooh 15-20 gün evde ense yapacaksın. napayım yani artık sokakta mı doğurayım millet ilk günden bırakıyor aman hamileyim diye benim 38. haftaya giricem yılbaşında.
Benim tek iyi tarafı 6 ya doğru geliyorum eşim 7 gibi geliyor aradaki 1 saatte yemek ve sofra işini hallediyorum. Hep tedarikli gidiyorum bugün çorba yapıyorum yarın yemek ve salata v.s çorba yemek salata hepsini 1 saatte yetişemiyorum, yetişsemde sersem gibi oluyorum onun için dengeliyorum. Çalışmayı sigortamda gün doldurmak içinde istiyorum 9 yılım kaldı. Çalışmasam kim ödeyecek?
boyu ve kilosu ne kadar dedi doktor size?cevaplarınız için teşekkürler, benimde bebeğimi doktorum kısa buldu geçen perşembe gitmiştim. aslında bende eşimde uzun boyluyuz ama anlamadım neyse doğuma kadar uzar inşallah
ayy canınızın isteyebileceğini unuttumdoğru canım oğluma çok yedirirdim hiç hasta olmazdı şimdi yemiyor maalesefbak canım istedi şimdi:)
VE KARNIM ÇOK AĞIR OLUYO AYAĞA KALKINCA
kızlar dün gece toplasanz 2 yada3 saat uymuşumdur kızım uyutmadı hiç karnımda dürtükledi durdu geceyle gündüzü karıştırdı herhalde
hıçırık tuttu geçti 2 yada 3 dk sonra yine tuttu
toplamda 20 dakka hışkırmıştır böbüşümüzüldm çok kıyamadm ama uyuyamadm da sonra tabi yine hareketler sadece su içmeye 3 kere kalktım 3 kere de tolet dersek yani dün gece uyumadım
sabah hortlak gibiydim
staj çıkışı alışveriş merkezine gittim 1 yada 2 saat durmuşumdur artık vucudum kilomu kaldırmıyor taşımıyor her yerim ağrıyor hmen eve döndm
kızlar dün gece toplasanz 2 yada3 saat uymuşumdur kızım uyutmadı hiç karnımda dürtükledi durdu geceyle gündüzü karıştırdı herhalde
hıçırık tuttu geçti 2 yada 3 dk sonra yine tuttu
toplamda 20 dakka hışkırmıştır böbüşümüzüldm çok kıyamadm ama uyuyamadm da sonra tabi yine hareketler sadece su içmeye 3 kere kalktım 3 kere de tolet dersek yani dün gece uyumadım
sabah hortlak gibiydim
staj çıkışı alışveriş merkezine gittim 1 yada 2 saat durmuşumdur artık vucudum kilomu kaldırmıyor taşımıyor her yerim ağrıyor hmen eve döndm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?