2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bayan doktorlar bunu daha çok yapıyor korkutma olayını sezeryan onların kolayına geliyor. . 9 ay boyunca kadın doktora gittim sezeryan dedi . o kadar ağladım ki ne olur bi deneyelim normal doğumu dedim . çocuk çok iri 4kg çatın dar dedi. başka hastaneye gittim o akşam ve normal doğum yaptım burada daha önce anlatmıştım . bana doğum yaptıran doktor erkekti ve dedi ki o bayan doktorların ev-çocuk gibi bir sürü sorumlulukları var . normal doğum ne kadar süreceği belli olmuyor belki gece yarısına kadar hastanede kalacak . belki kabul edilemez amam kendi hayatları için sezeryanı tercih ediyorlar . kızım çocuk doktoru hamile olduğumu görünce kime gidiyorsun dedi söyledim . doğru karar dedi . kadın doğumcu erkek çocuk doktoru bayan olmalı dedi... bu tıpta böyledir dedi. kendisi çocuk doktoru:) bayan doktora gidenler korkmasın sonuçta bu bir söylem . Allah hepimize hayırlısını versin

Yandık valla o zaman Ben çok yaramazlık bebekken. Bana çekcek heralde .

hah işte sen annene ne cektirdiysen oda sana cektirecek görcen gününü sen
şaka şaka
ama anne karnında nasılsa doğuncada aynı oluyo derler
ayyy bana cekerse valla çok rahat ederim
benim uykularım cok iyidir başımı yastıga koyunca hemen uyuyuveririm artı kimse dokunmasın 12 saat deliksiz uyurum bide

bana eczarı e vitamin kapsüllerini iğneyle delip göğsün kahverengi kısmına hamileyken sür demişti, doğum sonrası içinde mustela krem tavsiye etti. ama ben duydugum her yöntemi uygulamayı dusunuyorum, doguma gitmeden önce soğanı ikiye bölüp göğüse bastırın diyolar biraz ilginç ama denemekten zarar gelmez :)

Ya o acıyı yasıcagıma herseyı denerım.. Canımı söküyorlardı sanki..

Deryacim bi cogumuz yasiyoruz benzer seyleri. Ama onemli olan uzatmadan istedigini yapmak. Sabirla olmuyor o isler. Sen nasil onu kabullenebiliyorsan o da seni mutlaka kabullenecektir. Ha kabullenmiyo mu o zaman kendi bilir valla. Beni bosasa benden iyisini mi bulacak. Valla benim cevremdeki tum calisan bayanlar maaslarini kendilerine ayirdiklari gibi ihtiyaclarini da eslerine karsilatiyorlar.. onlar yaraniyo da biz sacimizi supurge ettigimiz halde yaranamicaz oyle mi, yok oyle dava. Ben cile cekeyim diye evlenmedim valla..

Ah canim dinsizin hakkindan imansiz gelirmis. Sen de esine ona gore davran bence. Bak 15 yildir ayni diyosun. Tabiki hic birsey bi anda duzelip gulluk gulistanlik olmaz. Kis cetin gecicek ardindan bahar ve yaz gelicek. Yani sen hayatinda koklu degisiklikler yaparken esin elbette sakince karsilayip peki hayatim nasil istersen demiyecek. Biraz kavga biraz tartisma sorunlar yasarsiniz elbet ama onlari astiginizda hersey guzel olur. Yeter ki sen kararli ve istikrarli ol.

aynen benimde meyveye karşı o şekil bir düşkünlüğüm var birde doktor bana incir ye dedi bebek kilo alsın biraz diye. Nedense benim bebiş küçük hep mesela 31+2 de 1560 gr dı şimdi incir muz falan yiyorum her gün bakalım 5 aralıkta kontrol var kaç kg olacak. Ama çok ama çok üzülüyorum büyüsün istiyorum

soğanı bende duymuştum ve mutlaka denicem... çünkü benim daha şimdiden gögüs uçlarım fena acıyor.. lansinosh krem kullanmaya başladım ama çok acıyor ve ilk bebeğim yani korkuyorum o yüzden soğanı mutlaka denicem inşallah :)

Bana da aynısı oluyor bazen. Aynen dediğinin aynısı. Uyku ile uyanıklık arasında hayal görüyoruz herhalde.

büyür canım ben muz yiyorum hergün işe yaradığını söylüyolar kendilerini kurtarcak kadar büyüseler yeter

kızlar dün gece toplasanz 2 yada3 saat uymuşumdur kızım uyutmadı hiç karnımda dürtükledi durdu geceyle gündüzü karıştırdı herhalde
hıçırık tuttu geçti 2 yada 3 dk sonra yine tuttu
toplamda 20 dakka hışkırmıştır böbüşüm üzüldm çok kıyamadm ama uyuyamadm da sonra tabi yine hareketler sadece su içmeye 3 kere kalktım 3 kere de tolet dersek yani dün gece uyumadım
sabah hortlak gibiydim
staj çıkışı alışveriş merkezine gittim 1 yada 2 saat durmuşumdur artık vucudum kilomu kaldırmıyor taşımıyor her yerim ağrıyor hmen eve döndm

cevaplarınız için teşekkürler, benimde bebeğimi doktorum kısa buldu geçen perşembe gitmiştim. aslında bende eşimde uzun boyluyuz ama anlamadım neyse doğuma kadar uzar inşallah

Bana da ailesi çok çalışma baskısı yaptı. Hala da ne yapıyorsun evde şudur budur diyorlar. Onların demesiyle çalışmam. Sen de dikkat et 38 hafta çalışmak için uygun değil bence doğum çok yakın.

kızlar inanın kv kb derdi bitmez.. biz de kirada oturuyoruz ne zaman bizi görseler " ay siz de bir ev alsaydınız rahat edecektik" sanki biz istemiyoruz... bir de düğünümüzü fln her şeyi biz kendimiz yaptık iki yıldır kira paramızı da kendimiz veriyoruz ve her ay kendilerine para gönderiyoruz. en sonunda " siz bize alırsanız evimiz olur yoksa biz nerden alalım şimdi" dedim. oh iyi dedim valla biraz susarlar inşallahh.. valla bıktım bende

Aynı geceyi yaşamışız resmen dün gece benimkini de ilk kez hıçkırık tuttu galiba.hatta korktum eşimi uyandirdim bebek aynı hareketi yapıp duruyo diye.sonra hıçkırık olabileceği dank etti

canım son zamanlara yaklaşıyoruz normal.. kendini yormadan biraz gez biraz dinlen sonra yine gez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…