2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba anneler,
Biz de bugün doktora gittik, kuzumuzu gördük. 1900 gram 45 cm olmuş
Tosbam doğum kanalına girmiş, daha da dönmezmiş. Ben döndüğünü hissediyordum zaten, onaylamış olduk.
Ama maalesef normal doğum yapamayacakmışım geçen yıl olduğum bir ameliyattan ötürü Hem şimdiki doktorum hem de ameliyatımı yapan doktor aynı şeyi söyledi. İkisine de çok güveniyorum, o yüzden kabullendim sezeryanı. Hayırlısı artık ne yapalım.
Bu arada kaç seferdir söyleyeceğim tutuyorum kendimi ama dayanamadım artık, şu hiçbir muhabbete dahil olmayıp, geçmişi de okumayıp, kendi derdi için sorusunu sorup kaybolanlara sinir oluyorum. Bir değil iki değil, çok sinir bozucu

Hoşgeldin sezincim.. Genelde makyajlı fönlü ve lohusa gecelik pijaması lohusa tacı sonra hastane önlüğü vs ile çekiliyorlar. Ama yine Çerkez bir arkadasım şık bir sütyen ve lohusa pijamasının altı ile çekilmiştiçıplak Göbek:) ve dantel sabahlık ve çamaşırlarla çekilmişti bunlar biraz özel pozlar ama odada yalnız kalırken böyle aksesuarların varsa çekilebilirsin. Kocası evlilik teklif eder gibi diz çöküp göbeğini öpüyordu kız dantel sabahlıkla ayakta gelin gibi.. Zaten bebek Doğduğu andan itibarenli pozlar duygusal olcak :)) çıplak Göbek pozunu sadece Göbek değil sizi boydan alarak da çeksin. Bir de bebek doğunca Baba'nın üstü çıplak onun omzunda göğsüne kolunda çekilsin. Sapık gibi gelmeyeyim de hani tenine temas ettiği fotoda belli olsun gibisinden demek istiyorum heheh :))

ayy yerim ben onu yaa benimkide 1,5 yaşında gelip gelip karnımı öpüyo bebek ayyy bebek diyo babası da göbekli onada aynı şeyi yapıyo işin kötüsü.. annecim onda bebek yok diyoruz ikna olmuyor

Hahahaha çok tatlıymış bu :))

sağol canım, tacı tamamlamadım daha terlikle takım yapıcam inşaallah:)

ablan gelecekti yanına geldi mi canım?
Süsümüz yok diye dert ederken her şeyin en güzelini hem Dr el emeği işe yapmışsın ellerine sağlık inş sağlıkla kullanırsın.. Burada işlemler uzun Sürüyor ama aralığın ilk haftası Yanımda olacak inş..

Canım bol dua oku yaşanıyor böyle Şeyler...

Günaydın kızlar bugun 35. HFtamıza meehaba dedik allah hayırlısıyla tamamlamak nasip etsin..
Hoşgeldin canım seninle sat lar aynı senden takip ediyorum ben de :)) kaybolma bir yerlere:))

Valla canım 36. Haftadan itibaren krem süreceğim. Soğanı deneyeceğim. Ama olacak olan yine oluyor sanırım bir de sütyen takmayın Göğüs ucu sertlşsin diyorlar doğumdan önce..

Ağzına Sağlık canım çok güzel demişsin..

O yuzden belkide dun decavit vitamin hapini biraktirdi bana cnm
Canım benim bebek normal boyutlarda ama bana da vitamini bıraktırdı son ay..

9 yıl hiçbir şey değil sık dişini canım zor ama önemli..
Karısının çalışmasına alışan erkekler evde Olmasını sindiremiyor herhalde o Yüzden evdeyken Dr onlara şu perdeleri tak halıyı Çek dolabı indir çamaşırları yıkadım sepeti Taşı gibi vs işler söylemeli ki evde boş durmadığımızo anlasınlar tamir ya da alınacaklar listes vs vermeli.. Ama ne ladar anlarlar bilinmez

Canım sen hamileliğinin bebeğinin hareketlerinin tadını çıkar daha çok zaman var her şey nasip kısmet.. Sen rahat ol bebek ve vücudun ne yapmasını gerektiğini biliyorlar ve onu yapacaklar :) son anda değişikliklerde de doktorlar alıyor türkiye de için rahat olsun..

caımm plates topuyla nasıl yıkanıyorsun benim bu banyomda küvet filan yok dümdüzz banyo yani daha sağlıklıysa ben de plates topumla yıkanayım

Sağlıklı olduğundan değil de rahat ve düşme tehlikesi olmadığından pilates topunun üstüne oturup yıkanıyorum. En sonunda da sırtıma suyu açıyorum pilates topunda oturarak sağ sol yapıyorum çoook rahatlıyorum tavsiye ederim. Normal doğum Sancısı çekerken de bu şekilde duşa sokuyorlar. Top kaymıyor diye.. Tabi dikkatli otur topa çok geriye doğru oturma..

Merveeee totomu kaldıramıyorum diyorsun iş yapıyorsun bu nasıl şey:)) maşallah sana...

Ben de aynısını düşünüp düşünüp korkuyorum:)))

Ben de sana Katılıyorum çağdışı gibi geliyor ama malesef gerçek bu. Kadınlar vakit ayıramıyor:)

kızlar bir de ben mi denk gelmiyorum ama sıla yı hiç görmüyorum.
Gelmiyor canım vakit bulamıyordur..

çoook zaman oldu gelemedim kızlar netimde sorun var
herkes iyidir inşallah biz iyiyiz çok şükür geçmişi okuyamadım 2000 msj yazıyodu
Hoşgeldiniz canım, bebek sen iyi olsun da gerisi önemli değil :)

Cnm cok sagol benımde 6. Haftam kaldı bende artık surmeye baslıcam kremı falan bakalm..

Herkese tüm guzeldilkler dualar icin Teşekkürler. Süt hala yeterince verimli degil.ama bebek emmeden olmycak heralde bu is. Nekdar olsa plastigin memeye degmesiyle bebegin degmesi bambaska. Misssuperfine cnm evet rüyamda oyleydi bide hep bign busayfayi acicam cok erkenken dogum yapmış birinin haberini alcam diye korkardim korkum meger kendimdenmis. Aslianne inşallah yazaym vnm.biara zaman bulabilirsem ki pek bulamiyorm bu ara ama anlatmak istiyorum dogumu. Herkesin Allah yardmvisi olsn hamilelign tadini cikaryin ben hic doyamadim cok özlüyorum icimdeki kipirdamalarini minnak minnak tekmelemelerini hickirmalarini. Ömrümün klanini hamile.olarak gecirmek istiyorum hatta :)

Yawrum bi başladımmı duramıyorum.. Bide kendimle iddiaya girdim... Süre tutdum... O yüsden bi baktım bitmiş işim

Sağol cnm hepimiz inşallah sağlıcakla giydirelim bebişlerimize cicilerini :) bugün gelenlerinde resmini attı eltim h&mden almış çoğunu

benim bebek de iri gidiyor, geçen hafta 32 haftasında 2200 gr dı,, dr um sen istedikten sonra ben doğurturum dedi,,,
sen kaldbini refah tut, bol bol kegel hareketi yap,,,,

Ay cnm ya bebiş ve sen iyisiniz ya gerisi boş ne güzel kavustunuz inşallah bizde kavuşuruz miniklerimize zamanı gelince tabi :) hikayeni de anlatırsin fırsat bulunca heyecanla bekliycem

benim bebek de iri gidiyor, geçen hafta 32 haftasında 2200 gr dı,, dr um sen istedikten sonra ben doğurturum dedi,,,
sen kaldbini refah tut, bol bol kegel hareketi yap,,,,
inşalah cnm,sorun zaten bebeğimin kilosunda değil artık bnm dr umun senınkı gibi ben onu doğurturum gibi lafları yok teselli edemiyor,her muayenede tombik tombik lafları beni geriyor,gerçi ağzından böyle giderse sezeryan olur demedi hiç,doğum şeklinden hiç bahsetmedik ama yine de endişeliyim bakalım ilerleyen haftalarda tepkisi ne olacak.

maşallah canım gözün aydın bu arada darısı başımıza :)
hayırlısı olsun hepimiz için üzülme boşver :) bizim sonumuz ne olack bilmem :)

Sağol cnm hepimiz inşallah sağlıcakla giydirelim bebişlerimize cicilerini :) bugün gelenlerinde resmini attı eltim h&mden almış çoğunu
Eki Görüntüle 1316484

rabbim muhabbetinizi bozmasın canım ne güzel düşünüyor eltin

canımcım bu kadar şartlama kendini normal diye
bende normal istiyodum ama bebem ters
hastane değişsen bile son anda bile işler değişebiliyo
tabi senin kararın normal doğum yapsak tabikide çok iyi olur
ama sen kendini bu kadar şartlamışken normale, son anda sezeryan sende ciddi moral bozuklugu yapar Allah muhafaza
sezeryanıda psikolojini alıştırmak için en azından düşün
naçizane fikrim

yani ben annem ile babamın boşanmasını çok istedim,,,, annem de bizim için boşanmadı ama sonra kardeşim ile ben çok direttik anneme boşan diye,,, boşnamadı,, bizim için,,,
inan bana şimdi kendisi de çok pişman , biz babasız kalmayalım diye aynı evde yaşadılar ama hala geçinemiyorlar artık boşanmak içinde çok geç,,,, babam 62 yaşında çünkü,,, yanlış anlaşılmasın babamı çok severim ama,,,
onun için çocuklar için fedakarlık yapmamak gerekiyor hem huzursuz bir ortamda büyüyürlar hemde annenin yada fedakarlık yaptığını bildiği için bir eziklik oluyor,,,

Maşallah canim bebisine sağlıkla dogar inşallah. ..dogumu hangi hastanede yapmayı düşünüyorsun doktorun bisey dedi mi bende dun gittim de hastane isini konusmayi unutmusum

evet hemen hemen aynı cnm . Doktor bana incir, bulgur pilavı, et , süt dedi. Elimden geldiğince dikkat ediyorum ama neden büyümedi bu çocuk diye takıyorum işte.

canım benimde 8 gün önce 1700dü banada doktor zayıf demişti moralim bozulmuştu sonra
sütü günde 2 bardaga cıkardım(sabah-akşam)
ayran 1 bardak
muz günde 2 taneye cıkardım(sabah-akşam)
günde mutlaka 1 yada 2 tane haşlanmış yumurta
bide sık sık yiyorum saat başı
suan 2100 oldu
8 günde 400gr aldırdım bebeme bence gaytet iyi oldu bu sistem yaradı bebege
bide şekerli gıdalar kilo yapıyo bebekte aklında olsun

ay canim iyu demissin.kendi dügünumuzu yaptigimiza o kadar borcu ödedigiMize sükreden yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…