aslında şartlandırmadım hakkımızda hayırlısı ablam 22 yaşında sezeryanla anne olmuştu,anneme kalsa o bile sezeryanla kestir al kurtul zihniyetinde,adı üstünde normal yani ,normal olmasında bir sakınca yokken sezeryana alınırım korkusu oluştu dünden beri,senin başına gelenler,dr un tutumu,gerçi kadının ağzından sezeryan falan daha çıkmadı,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah,ben sadece atıyorum 36.haftada yok işte bu bebek çok şişko yok doğuramazsın sezeryan şart mart gibi bir duyumlar olursa x bir dr a giderim mutlaka anlamında dedim,herşey nasip kısmet tabi,ben 9 ocak doğumluyum,19 ocak gözükuyor gebelık takvımınde ama belki nasip sezeryandır 9 ocakta oluruz belkide :) hakkımızda hayırlısı artık,iyiki yine aynı hastane ve aynı dr a gidiyor olmamız bile bir şans bence ,fikir alıp vermiş oluyoruz ne güzellcanımcım bu kadar şartlama kendini normal diye
bende normal istiyodum ama bebem ters
hastane değişsen bile son anda bile işler değişebiliyo
tabi senin kararın normal doğum yapsak tabikide çok iyi olur
ama sen kendini bu kadar şartlamışken normale, son anda sezeryan sende ciddi moral bozuklugu yapar Allah muhafaza
sezeryanıda psikolojini alıştırmak için en azından düşün
naçizane fikrim
uykular artk paramparca canim suya kalk wc ye kalk.bebislerin hareketleri derken artk duzenli uyku yok galiba.vucut agirlastikca disari bile cikmak istemez oldum ben.uzun süre ne ayakta kalabiliirum nede oturabiliorum.sag salim kucagimuza alacagmz gune kadar dayanacagiz artkkızlar dün gece toplasanz 2 yada3 saat uymuşumdur kızım uyutmadı hiç karnımda dürtükledi durdu geceyle gündüzü karıştırdı herhalde
hıçırık tuttu geçti 2 yada 3 dk sonra yine tuttu
toplamda 20 dakka hışkırmıştır böbüşümüzüldm çok kıyamadm ama uyuyamadm da sonra tabi yine hareketler sadece su içmeye 3 kere kalktım 3 kere de tolet dersek yani dün gece uyumadım
sabah hortlak gibiydim
staj çıkışı alışveriş merkezine gittim 1 yada 2 saat durmuşumdur artık vucudum kilomu kaldırmıyor taşımıyor her yerim ağrıyor hmen eve döndm
canim hastanede giymek icin bende boyle bir sey istiyorum.üstüne kurdele tutturacagm hattaKızlar hastane icin bu terliği aldım nasıl olur mu sizce sizinkiler gibi süslü püslü degil ama..
o zaman şimdi gittiğinde konuş eğer kafana uymuyor ve güvenmiyorsan başka doktora bak derim,,,inşalah cnm,sorun zaten bebeğimin kilosunda değil artık bnm dr umun senınkı gibi ben onu doğurturum gibi lafları yok teselli edemiyor,her muayenede tombik tombik lafları beni geriyor,gerçi ağzından böyle giderse sezeryan olur demedi hiç,doğum şeklinden hiç bahsetmedik ama yine de endişeliyim bakalım ilerleyen haftalarda tepkisi ne olacak.
Bende pazartesi temizlik yaptım oh dedim mis gibi oldu ev akşamına bebeğin hatekerleği çok asagida hissetmeye başladım o günden beri hep öyle bugün kontrolüm vardı bebek ters donmus ayakları asagida oldugu icin öyle hissediyormusum 2 hafta önce başı asagidaydi bebisimin ters döndüğünü duyunca temizlik yaptığıma pişman oldumYawrum bi başladımmı duramıyorum.. Bide kendimle iddiaya girdim... Süre tutdum... O yüsden bi baktım bitmiş işim
zamanında doğum yapanlar bile özlüyormuş hamilelik günlerini, senin doyamaman çok normal. ama çok şükür bebeğin sağlıklı, kısa zamanda da iyice toparlanır inşallah kuzucukHerkese tüm guzeldilkler dualar icin Teşekkürler. Süt hala yeterince verimli degil.ama bebek emmeden olmycak heralde bu is. Nekdar olsa plastigin memeye degmesiyle bebegin degmesi bambaska. Misssuperfine cnm evet rüyamda oyleydi bide hep bign busayfayi acicam cok erkenken dogum yapmış birinin haberini alcam diye korkardim korkum meger kendimdenmis. Aslianne inşallah yazaym vnm.biara zaman bulabilirsem ki pek bulamiyorm bu ara ama anlatmak istiyorum dogumu. Herkesin Allah yardmvisi olsn hamilelign tadini cikaryin ben hic doyamadim cok özlüyorum icimdeki kipirdamalarini minnak minnak tekmelemelerini hickirmalarini. Ömrümün klanini hamile.olarak gecirmek istiyorum hatta :)
Amin, bütün kuzular sağlıkla doğsun inşallahMaşallah canim bebisinesağlıkla dogar inşallah. ..dogumu hangi hastanede yapmayı düşünüyorsun doktorun bisey dedi mi bende dun gittim de hastane isini konusmayi unutmusum
Canım 32.haftadan sonra rapor alamıyorsun dogum iznine ayrılman gerekiyor yani şöyle soyleyim rapor alsan bile o dogum oncesi 8 haftandan dusuluyor iznin sonra baslamis olmuyorÖğretmen annisler bir sorum olacak dogum izni icin müdürüm 32.hafta raporu falan istemedi dilekce yazman yeterlidir dedi.valla bilmiyor mu artık ben de ustune dusmedim ama her ihtimale karsi raporumu da aldim.simdi ben 5 aralikta 10 gun rapor alip iznimi sonra başlatabilir miyim. Burası küçük bir yer kimsenin bir seyden haberi yok da :)
uzunnn ca zaman plates yapmıştım şimdi de top havası inik duruyor kenarda değerlendiriyim bariHoşgeldin sezincim.. Genelde makyajlı fönlü ve lohusa gecelik pijaması lohusa tacı sonra hastane önlüğü vs ile çekiliyorlar. Ama yine Çerkez bir arkadasım şık bir sütyen ve lohusa pijamasının altı ile çekilmiştiçıplak Göbek:) ve dantel sabahlık ve çamaşırlarla çekilmişti bunlar biraz özel pozlar ama odada yalnız kalırken böyle aksesuarların varsa çekilebilirsin. Kocası evlilik teklif eder gibi diz çöküp göbeğini öpüyordu kız dantel sabahlıkla ayakta gelin gibi.. Zaten bebek Doğduğu andan itibarenli pozlar duygusal olcak :)) çıplak Göbek pozunu sadece Göbek değil sizi boydan alarak da çeksin. Bir de bebek doğunca Baba'nın üstü çıplak onun omzunda göğsüne kolunda çekilsin. Sapık gibi gelmeyeyim de hani tenine temas ettiği fotoda belli olsun gibisinden demek istiyorum heheh :))
Hahahaha çok tatlıymış bu :))
Süsümüz yok diye dert ederken her şeyin en güzelini hem Dr el emeği işe yapmışsın ellerine sağlık inş sağlıkla kullanırsın.. Burada işlemler uzun Sürüyor ama aralığın ilk haftası Yanımda olacak inş..
Canım bol dua oku yaşanıyor böyle Şeyler...
Hoşgeldin canım seninle sat lar aynı senden takip ediyorum ben de :)) kaybolma bir yerlere:))
Valla canım 36. Haftadan itibaren krem süreceğim. Soğanı deneyeceğim. Ama olacak olan yine oluyor sanırım bir de sütyen takmayın Göğüs ucu sertlşsin diyorlar doğumdan önce..
Ağzına Sağlık canım çok güzel demişsin..
Canım benim bebek normal boyutlarda ama bana da vitamini bıraktırdı son ay..
9 yıl hiçbir şey değil sık dişini canım zor ama önemli..
Karısının çalışmasına alışan erkekler evde Olmasını sindiremiyor herhalde o Yüzden evdeyken Dr onlara şu perdeleri tak halıyı Çek dolabı indir çamaşırları yıkadım sepeti Taşı gibi vs işler söylemeli ki evde boş durmadığımızo anlasınlar tamir ya da alınacaklar listes vs vermeli.. Ama ne ladar anlarlar bilinmez
Canım sen hamileliğinin bebeğinin hareketlerinin tadını çıkar daha çok zaman var her şey nasip kısmet.. Sen rahat ol bebek ve vücudun ne yapmasını gerektiğini biliyorlar ve onu yapacaklar :) son anda değişikliklerde de doktorlar alıyor türkiye de için rahat olsun..
Sağlıklı olduğundan değil de rahat ve düşme tehlikesi olmadığından pilates topunun üstüne oturup yıkanıyorum. En sonunda da sırtıma suyu açıyorum pilates topunda oturarak sağ sol yapıyorum çoook rahatlıyorum tavsiye ederim. Normal doğum Sancısı çekerken de bu şekilde duşa sokuyorlar. Top kaymıyor diye.. Tabi dikkatli otur topa çok geriye doğru oturma..
Merveeee totomu kaldıramıyorum diyorsun iş yapıyorsun bu nasıl şey:)) maşallah sana...
Ben de aynısını düşünüp düşünüp korkuyorum:)))
Ben de sana Katılıyorum çağdışı gibi geliyor ama malesef gerçek bu. Kadınlar vakit ayıramıyor:)
Gelmiyor canım vakit bulamıyordur..
Hoşgeldiniz canım, bebek sen iyi olsun da gerisi önemli değil :)
Canım öğretmen misin?bende öğretmenim 32. haftadan sonra çalışabilir raporu aldım 3 hafta çalışıp 2 hafta aile hekiminden rapor almaktı niyetim böylece 37. haftayı doldurup doğum sonrasına aktarabilecektim.ama çalışabilir raporu aldıktan sonra çalışamaz raporu alınamaz.direk doğum iznine ayrılmış sayılır dendi bana.sen nasıl yapacaksın ben yanlış mı biliyorumYaaa bır suru sey yazdım yanlıslıkla ıptal yaptm.. Teogda son anlar yarın veda gunu bebelerıme saka maka 4hafta calıstım pazartesı bes gunluk rapor alıcam aıle hekımınden esımde ayrılıyor kıs ıznıne on bes gun evde sonrada dogurursam babalık ıznı on gun ohh o doguruyor sankı :) eflalım unutmadım seni.....
Evet canim bende Öyle biliyorum zaten yonetmelikte acik bende merak ettim simdi Girlboymom nasıl yapacak acaba?Canım öğretmen misin?bende öğretmenim 32. haftadan sonra çalışabilir raporu aldım 3 hafta çalışıp 2 hafta aile hekiminden rapor almaktı niyetim böylece 37. haftayı doldurup doğum sonrasına aktarabilecektim.ama çalışabilir raporu aldıktan sonra çalışamaz raporu alınamaz.direk doğum iznine ayrılmış sayılır dendi bana.sen nasıl yapacaksın ben yanlış mı biliyorum
rapor alsanda doğum izninden gidiyor canım çalışabilir raporundan sonra rapor alınmıyorÖğretmen annisler bir sorum olacak dogum izni icin müdürüm 32.hafta raporu falan istemedi dilekce yazman yeterlidir dedi.valla bilmiyor mu artık ben de ustune dusmedim ama her ihtimale karsi raporumu da aldim.simdi ben 5 aralikta 10 gun rapor alip iznimi sonra başlatabilir miyim. Burası küçük bir yer kimsenin bir seyden haberi yok da :)
Canim işte ben de aynen bundan bahsediyordum :) burda milliegitim herseyden habersiz malesef. Cok sagol.Kizlar raporla ilgili,eger kadin dogum disinda bir bolumden alirsaniz kabul oluyor ozaman dogum izninden sayilmiyor bilginiz olsun..benim arkadasim yapti simdi bende yapiyorum..oluyor eminim yani..35 te iki hafta baska seevisten rapor alip,dogum iznini 37 de baslatmis oluyoruz..:)
canlarım undemiol bende oyle sanıyordum ama arkadasın dedıgı gıbı kadın dogum olmayınca ıkı haftaya kadar kabul oluyormus arkadasım yaptı aktarması oldu hatta otuz ıkıde calısır raporu aldı arkasından ıkı hafta normal rapor sonra ayrıldı ıkı hafta calısmıs sayıldı aktarıldı.. Ben zaten 4hafta calıstım son bes gun ıcın pazartesı aıle hekımıme gdp alıcamCanım 32.haftadan sonra rapor alamıyorsun dogum iznine ayrılman gerekiyor yani şöyle soyleyim rapor alsan bile o dogum oncesi 8 haftandan dusuluyor iznin sonra baslamis olmuyor
Canım öğretmen misin?bende öğretmenim 32. haftadan sonra çalışabilir raporu aldım 3 hafta çalışıp 2 hafta aile hekiminden rapor almaktı niyetim böylece 37. haftayı doldurup doğum sonrasına aktarabilecektim.ama çalışabilir raporu aldıktan sonra çalışamaz raporu alınamaz.direk doğum iznine ayrılmış sayılır dendi bana.sen nasıl yapacaksın ben yanlış mı biliyorum
acaba emeklı sandıgı ve ssk değişiyormu kı?ben sordugumda alınmıyor dogumıznınden sayılıyor denıldı cunku.memurum.Kizlar raporla ilgili,eger kadin dogum disinda bir bolumden alirsaniz kabul oluyor ozaman dogum izninden sayilmiyor bilginiz olsun..benim arkadasim yapti simdi bende yapiyorum..oluyor eminim yani..35 te iki hafta baska seevisten rapor alip,dogum iznini 37 de baslatmis oluyoruz..:)
Canım ya al bi kucağına eve getir bak herşey ne kadar güzel olucak ne zaman dönüyorsunuz keremle eveHerkese tüm guzeldilkler dualar icin Teşekkürler. Süt hala yeterince verimli degil.ama bebek emmeden olmycak heralde bu is. Nekdar olsa plastigin memeye degmesiyle bebegin degmesi bambaska. Misssuperfine cnm evet rüyamda oyleydi bide hep bign busayfayi acicam cok erkenken dogum yapmış birinin haberini alcam diye korkardim korkum meger kendimdenmis. Aslianne inşallah yazaym vnm.biara zaman bulabilirsem ki pek bulamiyorm bu ara ama anlatmak istiyorum dogumu. Herkesin Allah yardmvisi olsn hamilelign tadini cikaryin ben hic doyamadim cok özlüyorum icimdeki kipirdamalarini minnak minnak tekmelemelerini hickirmalarini. Ömrümün klanini hamile.olarak gecirmek istiyorum hatta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?