2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aslında şartlandırmadım hakkımızda hayırlısı ablam 22 yaşında sezeryanla anne olmuştu,anneme kalsa o bile sezeryanla kestir al kurtul zihniyetinde,adı üstünde normal yani ,normal olmasında bir sakınca yokken sezeryana alınırım korkusu oluştu dünden beri,senin başına gelenler,dr un tutumu,gerçi kadının ağzından sezeryan falan daha çıkmadı,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah,ben sadece atıyorum 36.haftada yok işte bu bebek çok şişko yok doğuramazsın sezeryan şart mart gibi bir duyumlar olursa x bir dr a giderim mutlaka anlamında dedim,herşey nasip kısmet tabi,ben 9 ocak doğumluyum,19 ocak gözükuyor gebelık takvımınde ama belki nasip sezeryandır 9 ocakta oluruz belkide :) hakkımızda hayırlısı artık,iyiki yine aynı hastane ve aynı dr a gidiyor olmamız bile bir şans bence ,fikir alıp vermiş oluyoruz ne güzell

uykular artk paramparca canim suya kalk wc ye kalk.bebislerin hareketleri derken artk duzenli uyku yok galiba.vucut agirlastikca disari bile cikmak istemez oldum ben.uzun süre ne ayakta kalabiliirum nede oturabiliorum.sag salim kucagimuza alacagmz gune kadar dayanacagiz artk

o zaman şimdi gittiğinde konuş eğer kafana uymuyor ve güvenmiyorsan başka doktora bak derim,,,
doktor gerçekten çok önemli,,,
yani ben normal olsun istiiyorum ama belki sezeryan olucak ama sezeryan olursa bunu bileceğim ki zorunlulukdan sezeryan olacağım,,, doktoruma o denli güveniyorum,,,
darısı herkesin başına,, istediği ve sağlıklı şekilde doğum yapması :)))

Yawrum bi başladımmı duramıyorum.. Bide kendimle iddiaya girdim... Süre tutdum... O yüsden bi baktım bitmiş işim
Bende pazartesi temizlik yaptım oh dedim mis gibi oldu ev akşamına bebeğin hatekerleği çok asagida hissetmeye başladım o günden beri hep öyle bugün kontrolüm vardı bebek ters donmus ayakları asagida oldugu icin öyle hissediyormusum 2 hafta önce başı asagidaydi bebisimin ters döndüğünü duyunca temizlik yaptığıma pişman oldum inşallah döner ya normal doğum istiyorum doktor diyo ki bizim için fark etmez ters olmasi önemli değil benim için önemli ilk bebeğim ve normal dogum istiyorum Allah im daha zaman var inş döner dua edin

zamanında doğum yapanlar bile özlüyormuş hamilelik günlerini, senin doyamaman çok normal. ama çok şükür bebeğin sağlıklı, kısa zamanda da iyice toparlanır inşallah kuzucuk Allah hem fiziksel hem psikolojik bol güç versin inşallah sana.

Maşallah canim bebisine sağlıkla dogar inşallah. ..dogumu hangi hastanede yapmayı düşünüyorsun doktorun bisey dedi mi bende dun gittim de hastane isini konusmayi unutmusum
Amin, bütün kuzular sağlıkla doğsun inşallah bu kontrolde ben de bir şey sormadım ama geçen gelişimde doğumları medline'da yaptığını söylemişti. benim de cıktıktan sonra aklıma geldi keşke daha ayrıntılı sorsaydım diye. bir iki hafta gecsin de arayıp sormayı düşünüyorum iyice öğrenmek için.

Öğretmen annisler bir sorum olacak dogum izni icin müdürüm 32.hafta raporu falan istemedi dilekce yazman yeterlidir dedi.valla bilmiyor mu artık ben de ustune dusmedim ama her ihtimale karsi raporumu da aldim.simdi ben 5 aralikta 10 gun rapor alip iznimi sonra başlatabilir miyim. Burası küçük bir yer kimsenin bir seyden haberi yok da :)

Canım 32.haftadan sonra rapor alamıyorsun dogum iznine ayrılman gerekiyor yani şöyle soyleyim rapor alsan bile o dogum oncesi 8 haftandan dusuluyor iznin sonra baslamis olmuyor

uzunnn ca zaman plates yapmıştım şimdi de top havası inik duruyor kenarda değerlendiriyim bari

Canım öğretmen misin?bende öğretmenim 32. haftadan sonra çalışabilir raporu aldım 3 hafta çalışıp 2 hafta aile hekiminden rapor almaktı niyetim böylece 37. haftayı doldurup doğum sonrasına aktarabilecektim.ama çalışabilir raporu aldıktan sonra çalışamaz raporu alınamaz.direk doğum iznine ayrılmış sayılır dendi bana.sen nasıl yapacaksın ben yanlış mı biliyorum

Evet canim bende Öyle biliyorum zaten yonetmelikte acik bende merak ettim simdi Girlboymom nasıl yapacak acaba?

rapor alsanda doğum izninden gidiyor canım çalışabilir raporundan sonra rapor alınmıyor

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ooof cumartesi temizlik var Allahtan elimi sürmiycem ama düşünmek bile yetiyor

Kizlar raporla ilgili,eger kadin dogum disinda bir bolumden alirsaniz kabul oluyor ozaman dogum izninden sayilmiyor bilginiz olsun..benim arkadasim yapti simdi bende yapiyorum..oluyor eminim yani..35 te iki hafta baska seevisten rapor alip,dogum iznini 37 de baslatmis oluyoruz..:)

Canim işte ben de aynen bundan bahsediyordum :) burda milliegitim herseyden habersiz malesef. Cok sagol.

Canım 32.haftadan sonra rapor alamıyorsun dogum iznine ayrılman gerekiyor yani şöyle soyleyim rapor alsan bile o dogum oncesi 8 haftandan dusuluyor iznin sonra baslamis olmuyor
canlarım undemiol bende oyle sanıyordum ama arkadasın dedıgı gıbı kadın dogum olmayınca ıkı haftaya kadar kabul oluyormus arkadasım yaptı aktarması oldu hatta otuz ıkıde calısır raporu aldı arkasından ıkı hafta normal rapor sonra ayrıldı ıkı hafta calısmıs sayıldı aktarıldı.. Ben zaten 4hafta calıstım son bes gun ıcın pazartesı aıle hekımıme gdp alıcam

acaba emeklı sandıgı ve ssk değişiyormu kı?ben sordugumda alınmıyor dogumıznınden sayılıyor denıldı cunku.memurum.

Canım ya al bi kucağına eve getir bak herşey ne kadar güzel olucak ne zaman dönüyorsunuz keremle eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…