2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Öğretmenim canim aynen.ya anlamiyor kimse bir sey burada ben de dogum oncwsi ne kadar az harcasam kardir diyorum.mudure bir soracağım yine al kabul ederiz derse alcam.bilmiyorsa da milliegitimle o halletsin 32.hafta raporu da istemedi yine de aldim duruyor.okuldan arkadaslar da karıştırma bosver diyorlar. Bende oyle yapcam kendi bilmiyorsa nenyapabilirim :)

canım sen alıyorsun raporu sıkıntı yok sonra aldığın rapor kayıtlara işleniyor ve doğum sonrası izninde karşına alınan rapor çıkıyor biraz tecrübeden 3. hamileliğim eğer 6 yıla kadar değişiklik olmadıysa durum bu yani aldığın raporun zararını ancak doğum sonra raporunda öğrenebiliyorsun onun yerine ayrılmak istiyorsanız ayrılın doğum sonrası izin bitince rapor alın nacizane fikrim

ama raporun sorumluluğu sende canım idareye teslim etmek zorundasın

hmm bi işe yaramıyor yani3 hafta çalışıp çıkarım izne napim ya bebişime yazık
eğer çok yorulmuyorsan çalış çalışabildiğin kadar zaten az kalmış maşallah eğer idare edemiyosan izne ayrıl raporu doğum sonran bitince alırsın çalışan annenin işi çok zor hele izinler bu kadar azken bebek 56 günlük olunca işe başlamak çok az bence 2 aylık bile olmuyor

eğer böyleyse iyiymiş ya raporu alabilirim ama benim müdür kıl biraz mırın kırın eder sinir eder beni of ya

çoook zaman oldu gelemedim kızlar netimde sorun var
herkes iyidir inşallah biz iyiyiz çok şükür geçmişi okuyamadım 2000 msj yazıyodu
. Grubu maşallah ama bu kadar uzun kaybolma arada gir uyuyun de bari

bu Çerkezler pek bi süslü galiba Nişanda doğumda ohhhh miss

gerçektende çok az canım ya nasıl bırakırsın kime emanet edersin gözünden sakındığını doğumdan sonrada inşallah rapor konusunda sıkıntı çekmem

acaba emeklı sandıgı ve ssk değişiyormu kı?ben sordugumda alınmıyor dogumıznınden sayılıyor denıldı cunku.memurum.
Bende bir cok yere sormuştum 32 den sonra rapor alsanda dogum sonrasindan düserler diye acaba o 2 hafta rapor alan arkadas dogum sonrasi izninden dusulup düşülüpmediginden bi bilgisi var mi? Yani böyle bi uygulama olsa gecen yıl bir cok arkadasim dogum yapti hickimse böyle dogum oncesi baska servisten rapor falan almadi ki böyle bi uygulama olsa herkesin haberi mutlaka olur ve öyle yaparlar diye düşünüyorum neyse biraz daha arastirayim bakalım

Oyle bi sikinti olmuyor cunku 32. Haftada aldigim calisabilir raporunu 37.haftada sisteme giriyorlar.ben oncesindeki iki haftayi normal rapor verdim onu girdiler bitti.benim ucretli iznim 37 de baslayacak yani bu durumda.benden onceki hamile arkadasimda ayni durum oldu ve sikinti yasamadi..ben ogretmen degilim ama aynidir sanirim sistem.sonuc olarak size verilen calisabilir raporu hamilelikle ilgili baska bi hastaliginiz cikmis ve rapor almis olabilirsiniz bu niye dogum izninden dussunki..ama bazi kurumlar dogum izninden dusurmek icin oyle isine geliyor..

Kizlar yonetmelikte fiilen calistigi gumler dogum sonrasi izne eklenir diyor. Bi arkadasin kurban bayrami girmisti araya, o hafta calistigi halde bayramda gecen gunler bile dusulmustu dogum izninden. Bazi kurumlarda tam bilmeyenler dusmeyebiliyorlar. Ancak isini bilen idareciler baska servisten de rapor almis olsaniz dogum izninden dusuyor malesef. Yoksa dediginiz gibi olsa herkes ayni seyi yapardi. Ki ocak annesi olacagiz ins, bu yilki raporlarimiz ocakta sifirlanacak. Kullanir gecerdik. Ama malesef olmuyor oyle..

Canim ben seni de öğretmen sandim... milli eğitim farklı uyguluyor demekki süt izinlerinde bile bicok arkadasa sorun cikarabiliyorlar...

Aynen öyle canim bende cok arastirdim yonetmelikte dedigin gibi acik ve net fiilen calisilan süre eklenir diyor.

Kocam cidden gicik edio beni. Halbuki iyidir genelde. Artik ozellikle aksamlari agirlasiyorum israrla algilamio annesine yemege gidicekmusiz. Bir haftadir once dis etlerim sonra bogazim en son boyun tutulmasi yasiyorum evden cikmamisim k o

32. Haftamdayim bende hamilelikten once aktif olan bey smdi agirlastim disarda 2 saatten fazlasi yoruyor beni.. ozellikle taxiler deli gbi kullaniolar hop hop hopluyo bebegim. Artik yakin yerleri tercih edicem

Tabi canım da soylerlerse teslim ederim ben her ihtimale karşı onlar soylemese dahi aldim calisabilir raporumu.
Canım bence müdürün gerek yok dese de sen ver idareye raporunu.Bizim arkadaşın başına bu tarz bişey gelmiş.Müdür rapora gerek yok demiş bizim arkadaş da almamış.Sonra aradan zaman geçmiş arayıp rapor alman lazım yoksa başına iş açılır demiş.Adama baksana hiç sorumluluk almıyor bile.Sonra uğraşan sen olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…