Öğretmenim canim aynen.ya anlamiyor kimse bir sey burada ben de dogum oncwsi ne kadar az harcasam kardir diyorum.mudure bir soracağım yine al kabul ederiz derse alcam.bilmiyorsa da milliegitimle o halletsin 32.hafta raporu da istemedi yine de aldim duruyor.okuldan arkadaslar da karıştırma bosver diyorlar. Bende oyle yapcam kendi bilmiyorsa nenyapabilirim :)Canım öğretmen misin?bende öğretmenim 32. haftadan sonra çalışabilir raporu aldım 3 hafta çalışıp 2 hafta aile hekiminden rapor almaktı niyetim böylece 37. haftayı doldurup doğum sonrasına aktarabilecektim.ama çalışabilir raporu aldıktan sonra çalışamaz raporu alınamaz.direk doğum iznine ayrılmış sayılır dendi bana.sen nasıl yapacaksın ben yanlış mı biliyorum
hmm bi işe yaramıyor yanirapor alsanda doğum izninden gidiyor canım çalışabilir raporundan sonra rapor alınmıyor
canım sen alıyorsun raporu sıkıntı yok sonra aldığın rapor kayıtlara işleniyor ve doğum sonrası izninde karşına alınan rapor çıkıyor biraz tecrübeden 3. hamileliğim eğer 6 yıla kadar değişiklik olmadıysa durum bu yani aldığın raporun zararını ancak doğum sonra raporunda öğrenebiliyorsun onun yerine ayrılmak istiyorsanız ayrılın doğum sonrası izin bitince rapor alın nacizane fikrimKizlar raporla ilgili,eger kadin dogum disinda bir bolumden alirsaniz kabul oluyor ozaman dogum izninden sayilmiyor bilginiz olsun..benim arkadasim yapti simdi bende yapiyorum..oluyor eminim yani..35 te iki hafta baska seevisten rapor alip,dogum iznini 37 de baslatmis oluyoruz..:)
ama raporun sorumluluğu sende canım idareye teslim etmek zorundasınÖğretmenim canim aynen.ya anlamiyor kimse bir sey burada ben de dogum oncwsi ne kadar az harcasam kardir diyorum.mudure bir soracağım yine al kabul ederiz derse alcam.bilmiyorsa da milliegitimle o halletsin 32.hafta raporu da istemedi yine de aldim duruyor.okuldan arkadaslar da karıştırma bosver diyorlar. Bende oyle yapcam kendi bilmiyorsa nenyapabilirim :)
eğer çok yorulmuyorsan çalış çalışabildiğin kadar zaten az kalmış maşallah eğer idare edemiyosan izne ayrıl raporu doğum sonran bitince alırsın çalışan annenin işi çok zor hele izinler bu kadar azken bebek 56 günlük olunca işe başlamak çok az bence 2 aylık bile olmuyorhmm bi işe yaramıyor yani3 hafta çalışıp çıkarım izne napim ya bebişime yazık
Kizlar raporla ilgili,eger kadin dogum disinda bir bolumden alirsaniz kabul oluyor ozaman dogum izninden sayilmiyor bilginiz olsun..benim arkadasim yapti simdi bende yapiyorum..oluyor eminim yani..35 te iki hafta baska seevisten rapor alip,dogum iznini 37 de baslatmis oluyoruz..:)
eğer böyleyse iyiymiş ya raporu alabilirim ama benim müdür kıl biraz mırın kırın eder sinir eder beni of yacanlarım undemiol bende oyle sanıyordum ama arkadasın dedıgı gıbı kadın dogum olmayınca ıkı haftaya kadar kabul oluyormus arkadasım yaptı aktarması oldu hatta otuz ıkıde calısır raporu aldı arkasından ıkı hafta normal rapor sonra ayrıldı ıkı hafta calısmıs sayıldı aktarıldı.. Ben zaten 4hafta calıstım son bes gun ıcın pazartesı aıle hekımıme gdp alıcam
. Grubu maşallah ama bu kadar uzun kaybolma arada gir uyuyun de bariçoook zaman oldu gelemedim kızlar netimde sorun var
herkes iyidir inşallah biz iyiyiz çok şükür geçmişi okuyamadım2000 msj yazıyodu
bu Çerkezler pek bi süslü galiba Nişanda doğumda ohhhh missHoşgeldin sezincim.. Genelde makyajlı fönlü ve lohusa gecelik pijaması lohusa tacı sonra hastane önlüğü vs ile çekiliyorlar. Ama yine Çerkez bir arkadasım şık bir sütyen ve lohusa pijamasının altı ile çekilmiştiçıplak Göbek:) ve dantel sabahlık ve çamaşırlarla çekilmişti bunlar biraz özel pozlar ama odada yalnız kalırken böyle aksesuarların varsa çekilebilirsin. Kocası evlilik teklif eder gibi diz çöküp göbeğini öpüyordu kız dantel sabahlıkla ayakta gelin gibi.. Zaten bebek Doğduğu andan itibarenli pozlar duygusal olcak :)) çıplak Göbek pozunu sadece Göbek değil sizi boydan alarak da çeksin. Bir de bebek doğunca Baba'nın üstü çıplak onun omzunda göğsüne kolunda çekilsin. Sapık gibi gelmeyeyim de hani tenine temas ettiği fotoda belli olsun gibisinden demek istiyorum heheh :))
Hahahaha çok tatlıymış bu :))
Süsümüz yok diye dert ederken her şeyin en güzelini hem Dr el emeği işe yapmışsın ellerine sağlık inş sağlıkla kullanırsın.. Burada işlemler uzun Sürüyor ama aralığın ilk haftası Yanımda olacak inş..
Canım bol dua oku yaşanıyor böyle Şeyler...
Hoşgeldin canım seninle sat lar aynı senden takip ediyorum ben de :)) kaybolma bir yerlere:))
Valla canım 36. Haftadan itibaren krem süreceğim. Soğanı deneyeceğim. Ama olacak olan yine oluyor sanırım bir de sütyen takmayın Göğüs ucu sertlşsin diyorlar doğumdan önce..
Ağzına Sağlık canım çok güzel demişsin..
Canım benim bebek normal boyutlarda ama bana da vitamini bıraktırdı son ay..
9 yıl hiçbir şey değil sık dişini canım zor ama önemli..
Karısının çalışmasına alışan erkekler evde Olmasını sindiremiyor herhalde o Yüzden evdeyken Dr onlara şu perdeleri tak halıyı Çek dolabı indir çamaşırları yıkadım sepeti Taşı gibi vs işler söylemeli ki evde boş durmadığımızo anlasınlar tamir ya da alınacaklar listes vs vermeli.. Ama ne ladar anlarlar bilinmez
Canım sen hamileliğinin bebeğinin hareketlerinin tadını çıkar daha çok zaman var her şey nasip kısmet.. Sen rahat ol bebek ve vücudun ne yapmasını gerektiğini biliyorlar ve onu yapacaklar :) son anda değişikliklerde de doktorlar alıyor türkiye de için rahat olsun..
Sağlıklı olduğundan değil de rahat ve düşme tehlikesi olmadığından pilates topunun üstüne oturup yıkanıyorum. En sonunda da sırtıma suyu açıyorum pilates topunda oturarak sağ sol yapıyorum çoook rahatlıyorum tavsiye ederim. Normal doğum Sancısı çekerken de bu şekilde duşa sokuyorlar. Top kaymıyor diye.. Tabi dikkatli otur topa çok geriye doğru oturma..
Merveeee totomu kaldıramıyorum diyorsun iş yapıyorsun bu nasıl şey:)) maşallah sana...
Ben de aynısını düşünüp düşünüp korkuyorum:)))
Ben de sana Katılıyorum çağdışı gibi geliyor ama malesef gerçek bu. Kadınlar vakit ayıramıyor:)
Gelmiyor canım vakit bulamıyordur..
Hoşgeldiniz canım, bebek sen iyi olsun da gerisi önemli değil :)
Tabi canım da soylerlerse teslim ederim ben her ihtimale karşı onlar soylemese dahi aldim calisabilir raporumu.ama raporun sorumluluğu sende canım idareye teslim etmek zorundasın
gerçektende çok az canım ya nasıl bırakırsın kime emanet edersin gözünden sakındığını doğumdan sonrada inşallah rapor konusunda sıkıntı çekmemeğer çok yorulmuyorsan çalış çalışabildiğin kadar zaten az kalmış maşallah eğer idare edemiyosan izne ayrıl raporu doğum sonran bitince alırsın çalışan annenin işi çok zor hele izinler bu kadar azken bebek 56 günlük olunca işe başlamak çok az bence 2 aylık bile olmuyor
peki neden vermiyorsun ben verdim hemen idareye verilmemesinin sebebi ne canımya verdim ama korktum şimdiTabi canım da soylerlerse teslim ederim ben her ihtimale karşı onlar soylemese dahi aldim calisabilir raporumu.
Kizlar raporla ilgili,eger kadin dogum disinda bir bolumden alirsaniz kabul oluyor ozaman dogum izninden sayilmiyor bilginiz olsun..benim arkadasim yapti simdi bende yapiyorum..oluyor eminim yani..35 te iki hafta baska seevisten rapor alip,dogum iznini 37 de baslatmis oluyoruz..:)
acaba emeklı sandıgı ve ssk değişiyormu kı?ben sordugumda alınmıyor dogumıznınden sayılıyor denıldı cunku.memurum.
Bende bir cok yere sormuştum 32 den sonra rapor alsanda dogum sonrasindan düserler diye acaba o 2 hafta rapor alan arkadas dogum sonrasi izninden dusulup düşülüpmediginden bi bilgisi var mi? Yani böyle bi uygulama olsa gecen yıl bir cok arkadasim dogum yapti hickimse böyle dogum oncesi baska servisten rapor falan almadi ki böyle bi uygulama olsa herkesin haberi mutlaka olur ve öyle yaparlar diye düşünüyorum neyse biraz daha arastirayim bakalımcanım sen alıyorsun raporu sıkıntı yok sonra aldığın rapor kayıtlara işleniyor ve doğum sonrası izninde karşına alınan rapor çıkıyor biraz tecrübeden 3. hamileliğim eğer 6 yıla kadar değişiklik olmadıysa durum bu yani aldığın raporun zararını ancak doğum sonra raporunda öğrenebiliyorsun onun yerine ayrılmak istiyorsanız ayrılın doğum sonrası izin bitince rapor alın nacizane fikrim
Bende bir cok yere sormuştum 32 den sonra rapor alsanda dogum sonrasindan düserler diye acaba o 2 hafta rapor alan arkadas dogum sonrasi izninden dusulup düşülüpmediginden bi bilgisi var mi? Yani böyle bi uygulama olsa gecen yıl bir cok arkadasim dogum yapti hickimse böyle dogum oncesi baska servisten rapor falan almadi ki böyle bi uygulama olsa herkesin haberi mutlaka olur ve öyle yaparlar diye düşünüyorum neyse biraz daha arastirayim bakalım
Oyle bi sikinti olmuyor cunku 32. Haftada aldigim calisabilir raporunu 37.haftada sisteme giriyorlar.ben oncesindeki iki haftayi normal rapor verdim onu girdiler bitti.benim ucretli iznim 37 de baslayacak yani bu durumda.benden onceki hamile arkadasimda ayni durum oldu ve sikinti yasamadi..ben ogretmen degilim ama aynidir sanirim sistem.sonuc olarak size verilen calisabilir raporu hamilelikle ilgili baska bi hastaliginiz cikmis ve rapor almis olabilirsiniz bu niye dogum izninden dussunki..ama bazi kurumlar dogum izninden dusurmek icin oyle isine geliyor..
Canim ben seni de öğretmen sandim... milli eğitim farklı uyguluyor demekki süt izinlerinde bile bicok arkadasa sorun cikarabiliyorlar...Oyle bi sikinti olmuyor cunku 32. Haftada aldigim calisabilir raporunu 37.haftada sisteme giriyorlar.ben oncesindeki iki haftayi normal rapor verdim onu girdiler bitti.benim ucretli iznim 37 de baslayacak yani bu durumda.benden onceki hamile arkadasimda ayni durum oldu ve sikinti yasamadi..ben ogretmen degilim ama aynidir sanirim sistem.sonuc olarak size verilen calisabilir raporu hamilelikle ilgili baska bi hastaliginiz cikmis ve rapor almis olabilirsiniz bu niye dogum izninden dussunki..ama bazi kurumlar dogum izninden dusurmek icin oyle isine geliyor..
Aynen öyle canim bende cok arastirdim yonetmelikte dedigin gibi acik ve net fiilen calisilan süre eklenir diyor.Kizlar yonetmelikte fiilen calistigi gumler dogum sonrasi izne eklenir diyor. Bi arkadasin kurban bayrami girmisti araya, o hafta calistigi halde bayramda gecen gunler bile dusulmustu dogum izninden. Bazi kurumlarda tam bilmeyenler dusmeyebiliyorlar. Ancak isini bilen idareciler baska servisten de rapor almis olsaniz dogum izninden dusuyor malesef. Yoksa dediginiz gibi olsa herkes ayni seyi yapardi. Ki ocak annesi olacagiz ins, bu yilki raporlarimiz ocakta sifirlanacak. Kullanir gecerdik. Ama malesef olmuyor oyle..
uykular artk paramparca canim suya kalk wc ye kalk.bebislerin hareketleri derken artk duzenli uyku yok galiba.vucut agirlastikca disari bile cikmak istemez oldum ben.uzun süre ne ayakta kalabiliirum nede oturabiliorum.sag salim kucagimuza alacagmz gune kadar dayanacagiz artk
Canimm benim 30+4 de 1800 gramdibve dr sadece tombis olacak gibi dedi.hiccc sqllama bosver saglikli olsunlarda yeter bizebenim bebek de iri gidiyor, geçen hafta 32 haftasında 2200 gr dı,, dr um sen istedikten sonra ben doğurturum dedi,,,
sen kaldbini refah tut, bol bol kegel hareketi yap,,,,
Canım bence müdürün gerek yok dese de sen ver idareye raporunu.Bizim arkadaşın başına bu tarz bişey gelmiş.Müdür rapora gerek yok demiş bizim arkadaş da almamış.Sonra aradan zaman geçmiş arayıp rapor alman lazım yoksa başına iş açılır demiş.Adama baksana hiç sorumluluk almıyor bile.Sonra uğraşan sen olursunTabi canım da soylerlerse teslim ederim ben her ihtimale karşı onlar soylemese dahi aldim calisabilir raporumu.
Canim
Canimm benim 30+4 de 1800 gramdibve dr sadece tombis olacak gibi dedi.hiccc sqllama bosver saglikli olsunlarda yeter bize
Nasıl oldun ne oldu ki ya telefondan yazınca hangi Sayfayı okuduğumu karıştırıyorumkızlar dünkü çektiğim sancılardan sonra bugün iyiyim 3. hamileliğim böyle bir acı yaşamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?