2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
[QUOTE="Meraklii, post: 38016782, member: 2889 egzersizi hanincis yaparken idrari tut birak tarzi gbi olan mi :)[/QUOTE]
Onu bilmiyomkii :)) ben hic yaomadim bilene sormak lazim.bende normal olsun istiyorum ne yaoabikriz acaba bunun icin

[QUOTE="Meraklii, post: 38016782, member: 2889 egzersizi hanincis yaparken idrari tut birak tarzi gbi olan mi :)
Onu bilmiyomkii :)) ben hic yaomadim bilene sormak lazim.bende normal olsun istiyorum ne yaoabikriz acaba bunun icin[/QUOTE]

Sanirim o :) idrar tut birak egzerszi ctesi kontrolum var sorim doktora. Normal dogumu ben de istiyorum ama korkuyorum.

Başörtülü arkadaşlar doğumdan sonra hastanede başörtüsü konusunda ne yapacaksınız.Taç filan kullanamayacağım için şal düşünüyorum.Rahat edermiyim? Yoksa beyaz tülbentmi alsam.Pijama takımlarım mavili beyazlı.sizler ne yapacaksınız?

bende tülbent örtüm nasipse benim pijama kırmızı

Kızlar hastane icin bu terliği aldım nasıl olur mu sizce sizinkiler gibi süslü püslü degil ama..

gayet şirin duruyor canım güzel almışsın :)

aynen canım rabbim yardımcımızolsun da en güzel şekilde atlatalım son günleri

canım rabbim yardımcın olsun inş çok güzel bir şekilde geçer bu süreç inş ve hayırlısıyla yavrularını kucaklar evinize dönersiniz hep beraber
çok güzel aynı anda 3 adet bebeğin olucak rabbimin ne büyük mucizesi

Canim allah yardimcin olsun. Bebislerinle evinize sagsalim donun insallah. Sevgiler :)

Reactions: oas
kızlar ben diyorum başka dr da gideyim hep aynı dr a gidiyorum

iyi olur diye düşündüm

Canim doktorun seni baska bi goz gorsun diye yönlendirmedi mi zaten baskasina detaylı ultrason icin? Beni 5. Ayimda baska bi goz gorsun diye bi profesore yonlendirmisti. Icinden öyle geliyorsa git tabi baskasina canim

Canım benim inşallah sağlıkla bebeklerini kucağına Alman nasip olsun ne güzel artık kucağına alıcaksın 3 tane melek hem kendine gende onlara iyi bak inşallah hayırlı haberlerini ver bize :)

Canim doktorun seni baska bi goz gorsun diye yönlendirmedi mi zaten baskasina detaylı ultrason icin? Beni 5. Ayimda baska bi goz gorsun diye bi profesore yonlendirmisti. Icinden öyle geliyorsa git tabi baskasina canim

kendi baktı canım yönlendirmedi hiç
aklımda hep başka dr a görünmek ama işleve sokamadm
en yakın zamnda gidelim biz eşimle

Allahim 3ünude sag salim kucagina almayi nasip etsin insAllah.insallah en kisa zamanda toparlarlarda en kisa zamanda evinize donersiniz.Ara sira ugra buraya merak ederiz :)

Allah yardimcin olsun inş hersey yolunda gider öncelikle içini rahat tut bebeklerine kavuşacagin anı düşün rahatla. Güzel haberlerini bekliyoruz hersey iyi olacak dualarımiz yanında

kızımla oturuyoruz yatakta o tekmeliyo ben dokunuyorum bundan sonra böyle giderse yandık

İyi geceler sevgili ocak annişleri.. Bugun cok yogundum... Ahhhh...
Sabah erken kalktım kahvaltıdan sonra azcık yatarım dedim ama kızım saolsun yatırımı.. Yatamıcamı anlayınca evde kendimle yarısarak bi temizlk yaptım tammm dinlenmek üzere totoöu koydum tel caldı kvdem bana geliyomus.. Ol dedım bişiler hazırladım ..yedik içtîk.. Bu gece bende kvdem... Okuldan arkadaslarım aradı süprîz kapıdayız ... Yuhhh dedim yani.. 4 arkadasım ellerinde hediyler gelmişler saolsunlar...
Onlarla beraber bişiler hazırladık yedik içtik makınam bostu hediyeride yıkadım hassata astım güzelce battanıyeler zıbınlı takımlar patikler..resim atmk istedim ama net paketim cok sz hmn biter buraya giremem diye atmamdım.. Bi dahaki ay paket yenilenice inş..

Biraz uzandım artık onlar gıdınce şimdi iyiyim biraz daha..

Ben ilkten şal düşünüyodum ama raht edemem sanırım.. Mevlütte inş...
Tülbent takıcam..
Beyaz tülbent tavsiye etmm zaten kanamadan dolayı ruh gibi oluyo yüzümüz bide beyaz tülbent ııı olmıyo..
Pijama tk veya gecelikte hangi renkli renk varsa ondan kullanırsak daha iyi olur belki

Bu kegel egzersizi hanincis yaparken idrari tut birak tarzi gbi olan mi :)
idrar yaparken tutuo bırakmak yani kegel yapmak zararlıymış,,,
ama evet sanki idrarını tutar gibi vajinal kasların kasıp rahat bırakılarak yapılan bir hareket,, fazlası da zararlı bu arada,,,
günde ben 30 (3x10) şeklinde kere falan yapıyprum ama hamileleğimin ilk başlangıcından beri yapıyorum hatta daha evveliyatından da yaparım birde ,, doğumdan sonra da yapmak çok yararlı oluyormuş,,,,
internette araştır istersen,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…