- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Canım soğuk suda ya da makinenin yünlü ayarında tıklayabilirsin sanırım.iyi aksamlar kizlar.örgü battaniye,yelek ve ceketleri nasl yikadnz.yavas yavas onlarida yikayayim dedim.yardimlarinizi bekliirum
seni inan ki anlıyorum,, ama yarım gün bakıcı 1200-1500 tl yi bulmaz,, 1000 tl yi işini halledersin,, hem bir kaç yıl olsun senin eline para kalmasın, ama dışarıda bir hayatın olur birde işi bırakınca kızlar büyüyünce o zaman çok sıkılırsın, ve çocuklar büyüyünce para lazım asıl onşarın dersane masrafoydı üniversite masrafıydı falan filan,,,
mutfak alış veriş olayına gelirsen yapmıyorsa yapmıyor boşver gitsin,,, sen hafta sonları kendin ve kızın için yemeklik alışverişine çıkarsın,,, bir çocukla bir yetişkinin yiyeceği yemekden ne olucak ki,,,, ( misal ben 1 kg ıspanak alıyorum yıkıyorum, 3 e bölüyorum buzluğa atıyorum,,, sen 4 e bölersin misal),,,
eşini çağırma yemeğe,,, bırak ne haki varsa görsün,,, hem almıyor hemde yardım etmiyor birde senin taşıdığını yiyecek yok öyle yağma :) ,,,,
şu hayattan öğrendiğim tek şey var oda sana çirkef olana daha da çirkef olucaksın ama konuşmayacaksın da,,,,
benim babam da biraz bencil bir adamdır, annem ne zaman çalışmaya başladı, o zaman rahatladık,,, ilk başta babam da istedi maaşını ama annem vermedi oda evdeki hiçbir şeye karışmazdı,,, hatırlıyorum ay sonu oldu mu annem evde yol parası zor bulurdu,,,,
Ama annem çalışmasaydı ben ve kardeşimin hayatı çok farklı olurdu maddi imkansızlıklar yüzünden,,,
bu arada yanlış anlaşılmasın babamın kazancı çok iyi,,, yani annem çalışmasaydı da gayet standart iyi bir hayatımız olabilirdi,, ama kendi kazandığını kendi yiyen bir adam ki hala da öyledir,,,
Leble canım erkekler karı parası yemeyi çok seviyor:) kocan Sakıp sabancı da olsa öyle:) hanım senin düğün altınlarını ver de yat alalım diyorlar.. Ya da zor zamanlarda çocuğu doktora götürmek masrafken fuzuliyken kendi sigara puroları ihtiyaç oluyor
Canım protein ve sebze ağırlıklı beslen. Faydalı kuruyemişlerin de yiyebilirsin. Vitaminini de ihmal etme. Ama son trimesterda bir hafta vs gerilik önemli değil dert etme...Kızlar neler yersek bebek kilo alır normal haftasından bi hafta geride söyledi de dr. :-(
Ah keşke :) Rabbim iyilerle karşılaştırsın Kötüleri de uzak etsin inş..Keske Hicbiseyi takmadan yasamayi ogrenebilsek kizlar degilmi.. bazi insanlar varki sadece bi kelime ile insanin.buyun sinirlerini ziplatiyor ve gununun berbat geçmesine neden oluyor.biz bol bol dua edelim en iyisi su hamile halimie cektigimizi bi rabbim anlar ona siginalim
Hoşgeldin canım önemli olan sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamız gerisi teferruat. Günün belli oldu mu peki? Gerçi daha erken..Merhaba anneler,
Biz de bugün doktora gittik, kuzumuzu gördük. 1900 gram 45 cm olmuş
Tosbam doğum kanalına girmiş, daha da dönmezmiş. Ben döndüğünü hissediyordum zaten, onaylamış olduk.
Ama maalesef normal doğum yapamayacakmışım geçen yıl olduğum bir ameliyattan ötürüHem şimdiki doktorum hem de ameliyatımı yapan doktor aynı şeyi söyledi. İkisine de çok güveniyorum, o yüzden kabullendim sezeryanı. Hayırlısı artık ne yapalım.
Bu arada kaç seferdir söyleyeceğim tutuyorum kendimi ama dayanamadım artık, şu hiçbir muhabbete dahil olmayıp, geçmişi de okumayıp, kendi derdi için sorusunu sorup kaybolanlara sinir oluyorum. Bir değil iki değil, çok sinir bozucu
Bir de ben de tüm forumu konuyu okuduğumu sanıyordum:))
Tekrar Hoşgeldin canım inş bi sonraki hamileliğinde keyifle yaşarsın hamilelik bi yol sen varman gereken yere varmış Bebeğini kucağına almışsın önemli olan bu.. Inş sütün de gelecek azıcık kalmış Allah yardımcın olsun inş..Herkese tüm guzeldilkler dualar icin Teşekkürler. Süt hala yeterince verimli degil.ama bebek emmeden olmycak heralde bu is. Nekdar olsa plastigin memeye degmesiyle bebegin degmesi bambaska. Misssuperfine cnm evet rüyamda oyleydi bide hep bign busayfayi acicam cok erkenken dogum yapmış birinin haberini alcam diye korkardim korkum meger kendimdenmis. Aslianne inşallah yazaym vnm.biara zaman bulabilirsem ki pek bulamiyorm bu ara ama anlatmak istiyorum dogumu. Herkesin Allah yardmvisi olsn hamilelign tadini cikaryin ben hic doyamadim cok özlüyorum icimdeki kipirdamalarini minnak minnak tekmelemelerini hickirmalarini. Ömrümün klanini hamile.olarak gecirmek istiyorum hatta :)
Oh maşallah :) ben kahvaltımı hazırlasam yetiyor iyice kilitlendi vücudum :)Yawrum bi başladımmı duramıyorum.. Bide kendimle iddiaya girdim... Süre tutdum... O yüsden bi baktım bitmiş işim