2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

annemin kabanını giyiyorum.. tarzı bana uyan bir kabanı var benim montumdan iki üç beden büyük... ama baktım seneye zayıflayamıyorum artık kaban alırım o zaman

çiğ soğan sür canım emzirmeden önce, tahinin yağını sürüyorlar, ayva çekirdeğiyle jel yapılıp sürülüyor
Belkide bebişin parmaklarını cıtlatıyordur. Bende cok severımde cıtlatmayı .
bencede eklemleri çıtlıyor bariz duyuluyor zaten, benimde her yerim çıtlar:)
Ayak izi ve biberon 50 adet ve üzerine 1 tlymiş, geçenlerde mesaj atmıştım cevap vermiş.
canım bitti o kampanya dedi üzüldüm yaptıramam daha kendi paramla yaptıracaktım eşim ne gerek var diyecek çünkü
Saol canim yaa icimi rahatlattin :)
Bu arada senin oglus sanirim parmaklarini citlatiyo galibaa ayy yerim ben onu annesi kendini hatirlatiyo sana

Oyle canim oyle yada boyle cikaricagiz hayirliyla
bencede çıtlatıyor:)
inşaallah canım
canım yazmıştım sana bencede senin ki sezaryancı
kesinlikle doğru demiş dr katılıyorum eşim hiç istemesede devlette erkeğe gidiyorum artık ama doğumumu özelde bayan yapacak yarın gidicem bakalım hiç sevmiyorum kadını gıcığın teki ama özel diye katlanıcam
ayy canınızın isteyebileceğini unuttum hakkını helal et
helal olsun canım aldırırım sorun değil:) iyi yaptın söylemekle
iyi aksamlar kizlar.örgü battaniye,yelek ve ceketleri nasl yikadnz.yavas yavas onlarida yikayayim dedim.yardimlarinizi bekliirum
yün programında yıkıyorum ben
maşaallah bebeğine, nasip öyleymiş canım normal en iyisi tabi ama şartlar neyi gerektiriyorsa o oluyor
sağol canım, az kalmış ablana kavuşmana sevindim:)
canım inşaallah toparlanır keremin çıkarsınız evinize, doyulmuyor gebeliğe canım dokuz ay da taşısan gebelik başka oluyor
kesinlikle canım sezaryana gıcık olsamda iki doğum şeklinede hazırlanmak lazım sonra benim gibi depresyona girersiniz niye normal olmadı diye
ohh şifa olsun güzel bir beslenme şekli olmuş
Kızlar hastane icin bu terliği aldım nasıl olur mu sizce sizinkiler gibi süslü püslü degil ama..
çok güzel üstüne bir kurdale yapıştır canım al sana süs:)
kızlar dünkü çektiğim sancılardan sonra bugün iyiyim 3. hamileliğim böyle bir acı yaşamamıştım
canım benimde ilkte yoktu ama bunda çok sancım oldu zor oluyor gerçekten
canım inşaallah doğum pozisyonuna döner miniğin
şal takıcam canım bebe mavisi
canım merak etmiştik sağlıkla kavuş miniklerine
Aslinda normal dogumdan ote alttan muayeneden korkuyorum. Bi suru arkadasim sirf o yuzden sezaryen oldular. Internette de okudum baya acitiolarmis.. kac kere gelip gelip bakiolarmis.
canım tuşeyi diyorsun ben sekiz kere oldum:) sonra sezaryan oldu ama olsun, kendini kasmazsan acımıyor ilişkide ki gibi kendini sıkınca acır ya bu da öyle, geçen nst ye girince kadını yan da muayene etti ebe 8 cm açılması varmış gıkı çıkmadı kimisi yıkıyor ortalığı sıktıkları için kendilerini
canım ben kütahyada yaşamıştım bir süre oranın adetlerine çok benziyor
canım evet yapmışlar ama çerkezlere gelin olmakta zahmetlidir tam gelinlik beklerler hizmet beklerler
Hatta bnm babamın evinin orda bi komsumuz var cok tatlı bi kadın.. Cok esprili abbow kız bu kıızn şeyinde elmas mı var bu ne demişti... Halbukı ne alaka.. Kısmet nasip..
ha hay doğru demiş bende altından mı derim hep

canım al bence ben ablamınkini giyiyorum ama ağır geliyor ince kaşe alıp diktiricem bahara kadar ihtiyacımız olacak çünkü:)

Günaydın güzel anneler. Bugün taaaa 5te randevumuz var. Gram uyumadım sanki hamileliğimi yeni öğrenmiş gibi heyecanlıyım. Inşallah güzel haberlerle döneriz
inşaallah canım

Reactions: idL
Kızlar bikaç arkadaşın yazısına denk geldim tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın ama çok şaşırdım. Kendiniz emeğinizle çalışarak kazandığınız maaşlarınızı niye eşlerinize veriyorsunuz anlamadım. Elbette bütçe ortaktır ortak harcanır ama eskidenmiş o kocanın eline bakmak yani. İnanın çok şaşırdım hala böyle şeylerin olduğuna. Eşime kartımı vericem sonra o çekip bana verecek harçlık falan istyicem ha? Yok öyle bi dünya yani deli misiniz? Sizin yıllarca emek vererek birikiminiz sonucu girdiğiniz işten aldığınız parayı istediğiniz gibi harcama özgürlüğünüz var bunu unutmayın. Unutmak isteyen kocalara da hatırlatın. Benim eşim bazen kredi kartı borcuma laf eder 900 lirayı nereye harcadın diye. Para kazandım güzel güzel harcadım derim. Kime ne yani! Aman aman ipin ucu kaçınca geriye dönüşler zor olur unutmayın. Yazdıklarımı sakın yanlış almayın. Feminist damarım tuttu bi an :)

Kızlar ciciler sayfasına da yazdım ,süt yapıcı çayların özü çemen otu yani çemende süt yapıyor tabi sarımsak kokusunu takmazsanız

Hera canım alıntıladım ama yazmayı unutmuşum bende arada sadece soru sormak için girenlere gıcık oluyorum hayır sordukları sorunun cevabına teşekkür bile etmiyorlar tekrar cevap bile yazmıyorlar

çok haklısın canım ben çalışmıyorum hep pişmanlık duyuyorum bunun için, çalışsam asla vermem eşime birikim yaparım ev alırım ne diye vericem ki erkek evi geçindirmekle yükümlü zaten

Bu kegel egzersizi hanincis yaparken idrari tut birak tarzi gbi olan mi :)
Evet canim bu egzersiz

Sabbim saglicakla ucunu de kucagina almayi nasip etsin
Maşallah bu zamana kadar getirdin inşallah bundan sonraki süreçte sorunsuz ilerler
kızlar ben diyorum başka dr da gideyim hep aynı dr a gidiyorum

iyi olur diye düşündüm
Canim bende hep ayni doktordayim
Çünkü yasadigimiz ilçede bir devlet bir özel.var. özelde başka doktora gitmek istemiyorum doktorunun tepkisinden cekinerek devlete de hic gitmesin.
Bundan sonra da kalirim tek doktorla sanirim
Ama imkanin varsa git mutlaka

Psikoljim bozuldu

Ayni dert bende de car canim
Geniş kalbin bir ceket aldim. Üstüne de yakasi kürklü triko bir sal aldim onla idare ediyorum şimdilik. Panco baktim kaban seklinde ama bulamadim internette. Bulursam alirim hemen bende.

Çok doğru söylüyorsun canım aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum.

Kızlar hastane icin bu terliği aldım nasıl olur mu sizce sizinkiler gibi süslü püslü degil ama..
bende böyle bi terlik düşünüyorum canım plastik daha rahat ederim sanki üstüne de ufak süsler yapcam ben yapıştırcam sonra sökerim eve de yapcam güzel bi terlik çünkü beyaz alıp

canım niye bozuldu düğünde yapılanlara mı onaysa boş ver sen bana yapılmayanı duysan psikolojin düzelir üç tane bilezik bir alyans yapıldı, sonra gelinliğimin altına ayakkabı bile almadım, sonra düğün fotosunu sadece 3 poz çekinebildim, en can alıcısı ben eşyasız eve gittim, eşimin bekar yatağı bir uzun yer minderi 37 ekran tv babamın verdiği çeyiz olmasa halısız yataksız mutfak eşyasızda kalırdım, bir tane lütfen çekyat alındı eşimin memlekete gelme hayali kurduğu için eşya almadı babasınında canına minnet bir çöp yapmadı, sonra baktım bizim dönme imkanımız uzun süre yok komşular sıkıştırıyor hoşgeldine gelicez diye, klotuk takımı aldık eşimle, perdelerim başkasının esksiydi iki sene kullandım ben onları renkleri gri gri, çamaşır telim bile yoktu yatak odama ip gerip çamaşır kuruttum ben, dah sayıyım mı şimdi gülüyorum ağlanacak halime, bunun yüzünden eşimle bağlarımız koptu zaten şimdi çok geç unuttum hepsini ama aramızda ki soğukluk kaldı bu meseleden, ben kendim kabul ettim bu şartları ama zoruma giden babasının kılını kıpırdatmaması oldu imkanı yoktu tamam ama kızı evlenince aldı onun yatak odasını falan, kaynım evlendi iki sene önce eltim eşyalı eve geldi kaynım aldı tamam ama onun kira derdi yoktu kayanatamın evinde beleş beleş oturuyor biz hala babasına para veriyorz evinde oturduğumuz için nasıl güzel mi bütün bunlara rağmen eşim anlamıyor ya ne diyeyim, ha kp severim ne yalan söylüyüm kv mi daha çok, hep Allah razı olsun diyorlar o da yetiyor artık:)

ay birde hiç unutmam iş yerinden abileri hanımlarıyla gelmişlerdi içlerinde biri adam bekar evi gibi oğlum eviniz demişti ben nasıl ağlamıştım onlar gidince.... Ki kütahya gibi bir yer gelinin evi a dan z ye döşenir kollarına dirseğe kadar bilezik yapılır neyse..........

birde o gıcık eltim eve kusur bulur kendi pasağından evi böcek bastı ki aynı binadayız bizde yok, evi havalandırmadığı aspiratör çalıştırmadığı için ev hep rutubetli kötü kokulu, o tüller perdeler var ya leş gibi onun parasınıda kaynatam verdi eminim bana söylenmiyor, ben onun yüzünden az ağlamadım kıymet bilmeyene yapıldı diye.....

benim buzdolabım eskiydi seksenlerden kalma, fırınım bile yoktu ah ah şimdi hepsi var ama neye yarar içimde ki ukde geçmez.............

sağlıklı mutlu haberlerini bekliyor olucaz Allah yardımcın olsun

Canım ben alıp almamakta kararsızım hala ama alırsam da sonra da giyebileceğim tarz da bir kaban alırım.

Günaydın güzel anneler. Bugün taaaa 5te randevumuz var. Gram uyumadım sanki hamileliğimi yeni öğrenmiş gibi heyecanlıyım. Inşallah güzel haberlerle döneriz

Günaydın benimde bugün 2 de randevum var.Aynen benimde kontrolden günler önce başlıyo heycanım.Çok özledim yavrumu.Dediğin gibi inşallah hayırlı güzel haberlerle döneriz.Rabbim korusun bebişlerimizi.

Kızlar ciciler sayfasına da yazdım ,süt yapıcı çayların özü çemen otu yani çemende süt yapıyor tabi sarımsak kokusunu takmazsanız

ay eflalim o bahsettiğiniz çay da koku yapıyomu terleyince filan.Bugün almayı düşünüyodum ama öyle koku yaparsa dayanamam

yok canım koku yapmıyor al sen

Şididen hayırlı olsun canım güzel güzel hikayeler bekliyoruz unutma bizi

İlk basta yapılmayan herşey insanin içinde kaliyor
Aslında bende iyi bir aileye gelin gittim, benim ailemde çocuklarına eaimin ailesi de cicuklarina çok düşkündür
Allaha şükür mandalimizdan tuvalet tasimiza kadar eksiksiz evlendik. Hic borçsuz evlendik.
Bunda eaimin de benim de evlenmeden önce 4 sene calismamizin ve birikim.yapmamizin katkisi oldu tabi.
Nazi arkadaslarim birctan dolayı eksik eşyayla evlenmisler ondan sonra eksiksiz almalarına rağmen içlerinde ukte kalmis hepsinin. Herşeyin zamanında yapilmasi güzel dediğin gibi.

Ben de mevlit yapmak çok istiyorum ona psikolojim bozuldu dedim. Biz ailelerimizden uzakta başka şehirde yasiyoruz burada sadece arkadaş ortamimiz var akraba yok. Ama 40 inda memlekete gidip mevlit yapmak istiyorum inşallah.

Herkes dört dörtlük hayat kurmak ister. Eminim esin de iatemistir tam çeyizli bir eve gelin gelmesi ama sartlar müsait olmamis.
Sen de bununla sinanmisin canim demek.
Rabbim cocuklarini sablna bagislasin.

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar araya teog sınavı girdi evdeydim yazılanları takip ettim ama yazma fırsatı bulamadım anladım ki ben işe devam etmeliyim evde durunca dinlenmek yerine daha çok yoruluyorum şu an o kadar kötüyüm ki hem de daha çok sıkılıyorum. kv lerden konuşmuşsunuz yani her insan farklı işte benim kayınvalidem de anlatsam çok mu iyti ya da çok mu kötü karar veremessiniz bana evlendiğimizden beri bir misafir gelse herşeyiyle yardım eder temizlik yemek vb her şey ama misafiri kim çağırır tabiki o bebeğe hakkını yiyemem elinden gelen herşeyi yapıyor alıyor ne düşüncelikler maddi manevi ama doğunca hangimiz anne karıştırıcak muhtemelen dediğim gibi kararsız kalıyor insan bir nankörlük yapmıyım yaptıklarına diye geçiriyorum bir de ama o olmasa zaten daha rahat olucam ki diyorum. ama hamilelik beni çok sakinleştirdi ya da ben bebeğimi üzmemek için sakinleştim bilmiyorum normalde kızcağım üzüleceğim şeylere takmıyorum tepki vermiyorum bebeğim huzursuz olmasın diye eşim bile nolur hep böyle kal çok değiştin sen diyor. eş ve para konusuna gelince eşimle ikimizde memuruz ben öğretmenim kartım benim de onda ama ne fatura ne ev masrafı hiç bir şeye karışmam hepsini halleder bütçemize para ayırır harcamalarıma asla karışmaz kredi kartımı yatırır paramın olduğuınu bilse de her gün veriyim mi var mı diye sorar ayrı gayrımız yok sorunuımuz da yok ama sizin ki gibi davransa ben de verme4zdim muhtemelen bazen yardım etmediği zamanlarda ev işlerine o benim asli görevim değil der ben de çalışmak ta benim değil o zaman ben çalışıyorsam sende ediceksin derim. ama her konuda yardım eder. dün yemekli misafirim vardı yardım ettiler kv ve annem ama yine de 3 4 saat ayakta mutfakta kalmıştım bugün belim den yürüyemiyorum ben evde kalınca da ev boş durmuyor ki hep misafir en iyisi ben okulda doğuruyum:) bir de karnım acayip kaşınıyor bir haftadır duramıyorum acaba neden neyse ben haftalık yazmış gibi oldum kusura bakmayın

canım memlekette yaparsın ne güzel işte gurbette gelen az olur mevlüte,inşaallah istediğin gibi olur canım

hayırlı haberlerle gel inş

annemin kabanını giyiyorum.. tarzı bana uyan bir kabanı var benim montumdan iki üç beden büyük... ama baktım seneye zayıflayamıyorum artık kaban alırım o zaman

ayy ne güzel denk gelmiş canm en iyisini yapmışsın ama bu kış çıplak mı gezeceğim ben diye düşünmeden edemiyorum o yüzden bana şart seneye bende zayıf olmak istiyorum aman yine alırız bir tane çok ta umrumda napalım hasta olmaktansa

aynen canım bende öyle düşünüyorum ve bahara daha dünya kadar zaman var

aynen canım çok doğru noktalara dokunmuşsun :)

canım içerken ve içtikten sonra kokuyormu o çay ben sarımsak soğan yemem de asla ondan sordum boşa almıyım başka çaylara yöneliyim

canım panço dediğin kolları açık vucudu geniş olan bişey mi bende var ondan lcw dan almıştım yıllar önce(3-4 yıl oluyor)
mevsim geçişlerinde giyebiliyorum onu sadece ısıtmıyor

bende canım bu kış beni idare edecek bişey alıcam işte

aynı kv yi paylaşıyoruz gibi hissettim benimkisi de tıpatıp aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…