yok canım kokmuyor hiçhayırlı haberlerle gel inş
ayy ne güzel denk gelmiş canm en iyisini yapmışsın ama bu kış çıplak mı gezeceğim ben diye düşünmeden edemiyorum o yüzden bana şart seneye bende zayıf olmak istiyorum aman yine alırız bir tane çok ta umrumda napalım hasta olmaktansa
aynen canım bende öyle düşünüyorum ve bahara daha dünya kadar zaman var
aynen canım çok doğru noktalara dokunmuşsun :)
canım içerken ve içtikten sonra kokuyormu o çay ben sarımsak soğan yemem de asla ondan sordumboşa almıyım başka çaylara yöneliyim
canım panço dediğin kolları açık vucudu geniş olan bişey mi bende var ondan lcw dan almıştım yıllar önce(3-4 yıl oluyor)
mevsim geçişlerinde giyebiliyorum onu sadece ısıtmıyor
bende canım bu kış beni idare edecek bişey alıcam işte
aynı kv yi paylaşıyoruz gibi hissettim benimkisi de tıpatıp aynı
kızlar kaç kilo aldınız benimki 12 te sabitlendi 2 haftadır dikkat etmiyorum iyi beslenmiyorum sanırım
bakalım kaç kilo alacağız son ayımızda hayırlısı olsun inş
tartımda bozuldu bu arada uyuz oluyorum 40 tane rakam gösteriyor
Kizlar milliegitimde isleyis oyle mi bilmiyorum ama ben gumruk bakanliginda calisiyorum, bana dedikleri calisabilir raporu aldiktan sonra fillen calisabildigin kadarini dogumdan sonraya aktarabilecegim.yani herhangi bir doktordan rapor alip gitmezsem dogum iznimden yemis olurum. 657de boyle duzenlendigini soylediler personel dairesinden.
ayy kızlar kaban aldınız mı ben dün eve gelirken tüm soğuk içime girdiboğazlarım şiş gibi şimdi de
göbeğim örtülmüyor ama sevdiğim kabanım da olmuyor göğüslerim büyüdüğü için ve tabiki karnım olduğu için omuzları da dar geliyor
bu demek oluyor ki doğumdan sonra da olmucak göğüsler yüzünden o yüzden bana kaban lazım
montum var o oluyor ama artık mont her yere giyilmiyor alışverişe falan giderken giyiyorum eşimle gezerken falan
okul staj işlerinde olmuyor
bugün defactoya bakıcam bir iki şey takıldı gözüme birini beğenir alırım inş
internette tutku hamile igiyimde var canım kaşe panço ben montumu ordan aldım memnunumEvet canim bu egzersiz
Sabbim saglicakla ucunu de kucagina almayi nasip etsin
Maşallah bu zamana kadar getirdin inşallah bundan sonraki süreçte sorunsuz ilerler
Canim bende hep ayni doktordayim
Çünkü yasadigimiz ilçede bir devlet bir özel.var. özelde başka doktora gitmek istemiyorum doktorunun tepkisinden cekinerek devlete de hic gitmesin.
Bundan sonra da kalirim tek doktorla sanirim
Ama imkanin varsa git mutlaka
Psikoljim bozuldu
Ayni dert bende de car canim
Geniş kalbin bir ceket aldim. Üstüne de yakasi kürklü triko bir sal aldim onla idare ediyorum şimdilik. Panco baktim kaban seklinde ama bulamadim internette. Bulursam alirim hemen bende.
Ay öyledir sağolsun düşünür çocukları büyük olduğu için hevesleniyo :) kendi çocuklarına yapmamış çünkü :)maşallah canım gözün aydın bu arada darısı başımıza :)
hayırlısı olsun hepimiz için üzülme boşver :) bizim sonumuz ne olack bilmem :)
rabbim muhabbetinizi bozmasın canım ne güzel düşünüyor eltin
bu mıntun kreminden bende var ama önü kapanmıyo canım eğer hamile için değilse alma hiçCanım ben alıp almamakta kararsızım hala ama alırsam da sonra da giyebileceğim tarz da bir kaban alırım.Eki Görüntüle 1317487
Günaydın benimde bugün 2 de randevum var.Aynen benimde kontrolden günler önce başlıyo heycanım.Çok özledim yavrumu.Dediğin gibi inşallah hayırlı güzel haberlerle döneriz.Rabbim korusun bebişlerimizi.
ay eflalim o bahsettiğiniz çay da koku yapıyomu terleyince filan.Bugün almayı düşünüyodum ama öyle koku yaparsa dayanamam
canim bende giremiorum icine artk kabanlarima.bide ayakkabilarima da.havalarda sogudu bide dogumdan sonra tekrar icine girebilecegime sanmiyirm alicaz mecburayy kızlar kaban aldınız mı ben dün eve gelirken tüm soğuk içime girdiboğazlarım şiş gibi şimdi de
göbeğim örtülmüyor ama sevdiğim kabanım da olmuyor göğüslerim büyüdüğü için ve tabiki karnım olduğu için omuzları da dar geliyor
bu demek oluyor ki doğumdan sonra da olmucak göğüsler yüzünden o yüzden bana kaban lazım
montum var o oluyor ama artık mont her yere giyilmiyor alışverişe falan giderken giyiyorum eşimle gezerken falan
okul staj işlerinde olmuyor
bugün defactoya bakıcam bir iki şey takıldı gözüme birini beğenir alırım inş
Ay cnm allah sizinle olsun inşallah meleklerinle dönersin sağlıklı bir şekilde evinize inşallah üç minik ne tatlı olur onlar :)arkadaşlar 33+3 olduk yarın yatış yapıyorum,üçüzler için iyi bir hafta... salı günü yani 34. haftanın bitiminde de sezaryan günü verildi,yaklaşık 1 ay kadar da kuvez süreci olacak...umarım aranıza iyi haberlerle dönerim
bizde sizin gibiyiz canım aslında eşlerde bitiyo ortak bütçe işi. ben kartımı vermedim cüzdanımda durması bana güven veriyo ama maaşı aldığım gün eşime eft yaparım tüm masraflarımızı borcumuzu o halleder ki zaten fikir alışverişi sürekli vardır bizde birbirimizden habersiz iş yapmayız ben ona danışırım o bana danışırgünaydın hayırlı cumalar arkadaşlar araya teog sınavı girdi evdeydim yazılanları takip ettim ama yazma fırsatı bulamadım anladım ki ben işe devam etmeliyim evde durunca dinlenmek yerine daha çok yoruluyorum şu an o kadar kötüyüm ki hem de daha çok sıkılıyorum. kv lerden konuşmuşsunuz yani her insan farklı işte benim kayınvalidem de anlatsam çok mu iyti ya da çok mu kötü karar veremessiniz bana evlendiğimizden beri bir misafir gelse herşeyiyle yardım eder temizlik yemek vb her şey ama misafiri kim çağırır tabiki o bebeğe hakkını yiyemem elinden gelen herşeyi yapıyor alıyor ne düşüncelikler maddi manevi ama doğunca hangimiz anne karıştırıcak muhtemelen dediğim gibi kararsız kalıyor insan bir nankörlük yapmıyım yaptıklarına diye geçiriyorum bir de ama o olmasa zaten daha rahat olucam ki diyorum. ama hamilelik beni çok sakinleştirdi ya da ben bebeğimi üzmemek için sakinleştim bilmiyorum normalde kızcağım üzüleceğim şeylere takmıyorum tepki vermiyorum bebeğim huzursuz olmasın diye eşim bile nolur hep böyle kal çok değiştin sen diyor. eş ve para konusuna gelince eşimle ikimizde memuruz ben öğretmenim kartım benim de onda ama ne fatura ne ev masrafı hiç bir şeye karışmam hepsini halleder bütçemize para ayırır harcamalarıma asla karışmaz kredi kartımı yatırır paramın olduğuınu bilse de her gün veriyim mi var mı diye sorar ayrı gayrımız yok sorunuımuz da yok ama sizin ki gibi davransa ben de verme4zdim muhtemelen bazen yardım etmediği zamanlarda ev işlerine o benim asli görevim değil der ben de çalışmak ta benim değil o zaman ben çalışıyorsam sende ediceksin derim. ama her konuda yardım eder. dün yemekli misafirim vardı yardım ettiler kv ve annem ama yine de 3 4 saat ayakta mutfakta kalmıştım bugün belim den yürüyemiyorum ben evde kalınca da ev boş durmuyor ki hep misafir en iyisi ben okulda doğuruyum:) bir de karnım acayip kaşınıyor bir haftadır duramıyorum acaba neden neyse ben haftalık yazmış gibi oldum kusura bakmayın
canim bende giremiorum icine artk kabanlarima.bide ayakkabilarima da.havalarda sogudu bide dogumdan sonra tekrar icine girebilecegime sanmiyirm alicaz mecbur
aslinda panco fikride güzel de gezip kalin guzel bir sey bulmak lazimEvet canim bu egzersiz
Sabbim saglicakla ucunu de kucagina almayi nasip etsin
Maşallah bu zamana kadar getirdin inşallah bundan sonraki süreçte sorunsuz ilerler
Canim bende hep ayni doktordayim
Çünkü yasadigimiz ilçede bir devlet bir özel.var. özelde başka doktora gitmek istemiyorum doktorunun tepkisinden cekinerek devlete de hic gitmesin.
Bundan sonra da kalirim tek doktorla sanirim
Ama imkanin varsa git mutlaka
Psikoljim bozuldu
Ayni dert bende de car canim
Geniş kalbin bir ceket aldim. Üstüne de yakasi kürklü triko bir sal aldim onla idare ediyorum şimdilik. Panco baktim kaban seklinde ama bulamadim internette. Bulursam alirim hemen bende.
o kadar kisa sürede geri eski halimize dönmek mucize olurdu:)en iyisi yenisini alip psikolojimizi bozmamak sanirim.kisin bide hasta olmamak lazimaynn canım aynen hiçbirşeymn içine giremiyorum 15 kilo on an gitmcek giremem bende doğm sonrası almk şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?