2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yok canım kokmuyor hiç

kızlar kaç kilo aldınız benimki 12 te sabitlendi 2 haftadır dikkat etmiyorum iyi beslenmiyorum sanırım

bakalım kaç kilo alacağız son ayımızda hayırlısı olsun inş

tartımda bozuldu bu arada uyuz oluyorum 40 tane rakam gösteriyor

Hayırlı cumalar arkadaşlar ..hepimize güzel bir gün olur inşallah...yazılanları okudum herkesin derdi başka başka ,en başta evdeki huzur bence, eşimin ve benim babamız yok evlenirken a dan z ye herşeyimizi kendimiz aldık aileler sadece evi dizdikten n sonra kurulu evi görmeye geldiler...evlilik zor iş 6 senelik evliyim zamanla insan bazı şeyleri konuşmaktan söylemek den yoruluyor en azından ben öyle oldum artık...ikimizde çalışıyoruz ama evde de bütün yük benim omzumda kendisi kılını kıpırdatmaz hiç bir şey için ..kaç gündür çok hastayım kolumu kaldırcak halim yok ama bu halde bile çocukla kendimle evle gene ben ilgileniyorum adamın umrunda degil...işin özü kendi keyfine ve uykusuna çok düşkün ..o adar uzun ki anlatmakla bitmez...ben artık beklentilerimi o adar azaltım ki aynı orantıda hayal kırıklıklarım da azaldı...Allah bana güç kuvvet versin ve kimseye muhtaç etmesin tek dilegim o.....o yüzden kendinizi üzmeyin strese sokmayın ben varsam herkes var ben yoksam hiç kimse yok...ve kendimden başkasının bana faydası yok

68 kilo ile hamile kaldım 85 kiloyum ....gene iyi diyorum oğlumda 26 kilo almıştım..doğumdan sonra veririz inşallah

şimdi aklıma bir konu daha geldi arkadaşlar bi arkadaş kivinin faydalı olduğunu yazmıştı da ben de hiç yemiyorum neden derseniz belki biraz batıl gelebilir ama inanıyorum kiviyi çok yiyyen bi arkadaşın kızı sırtı kolları bile o kadar tüylü ki bazı şeyleri meyvelerden biliyoruz ya hani öyle söylemişti sonrasında ben de etkilendim yemiyorum çok sevmememe karşı bir de nara dokunmuyorum kaşıkla eşim çıkardıktan sonra yiyorum yine bi tanıdığımızın kızının elleri kıpkırmızı lekeliydi sorduğumda narın suyunun aktığını söyledi ay hep benim etrafımda mı var bilmiyorum ne düşünürsünüz ama söylemeden geçemedim

İş kanununda da zaten çok açık arkadaşım tekli gebeliklerde izin doğumdan tarihinden 8 hafta önce başlar, doktor raporuyla doğum tarihinden 3 hafta öncesine kadar uzatılabilir, kalan haftalar doğum sonrasına aktarılabilir diye yazıyor. 32. hafta çalışabilir raporu alıp sonrasında başka bir alanda doktor raporu alıp izine çıkılıyorsa kendi adıma çok sinir oldum.. Özel sektörde böyle birşey mümkün değil ve açıkcası da mantık dışı geliyor bana.. kimse üstüne alınmasın ama büyük haksızlık olarak düşünüyorum.. Özel sektörde yıllık 15 günlük hakkımızı bile bazen istediğimiz zaman alamayız birde gerçekten ciddi bir sağlık problemin yoksa keyfine doktor raporu alıp bunu onaylatmak bir mucize birde kalkıp en az 3 çocuk doğurun diye bağırıyorlar!

KIZLAR ŞU MESAJDAKİ SORULARIN CEVABINI BİLEN BİR CEVAP VERSİN LÜTFEN DÜN YAZMIŞTIM KİMSE CEVAPLAMAMIŞ AMA KAYNAMASIN HATIRLATAYIM.

şu göğüse soğan işi tam olarak nasıl oluyor tekrar net şekilde konuşalım
  1. soğan çiğ mi olacak yoksa közlenmiş mi?
  2. doğumdan sonra emzirmeden önce sadece 1 kere mi sürülecek?
  3. sürüldükten sonra göğüste ne kadar kalacak?
  4. bebek emmeden önce silinecek mi yoksa o şekil mi emecek?
  5. soğan kürünü ilk emzirmeden başka da uygulamamız gerekli mi yoksa 1 kere yeterli mi?
bir başka duyduğum etkili yöntemde anne sütünün antiseptik ve koruyucu özellikte olması. Saklama poşetlerini kare kesip göğüs pedi yerine veya üzerine yerleştirip göğsü ilk olarak sütle ıslatıp sonra bu naylonu üzerine kaparsak göğüs nemlenip korunuyormuş.
Bir başka yöntem ise göğüs kalkanı(göğüs bir şeyi ama kalkanı olmayabilir) mı ne var ya onun içine biraz süt sağıp akşamları 2-3 saat göğüs uclarını onun içinde bekleterek onarımını sağlamakmış.
3ü de bana mantıklı geldi.
Birde doğuma 20 gün kala göğüs ucu kremi iyi bir markadan kullanmayı düşünüyorum veya aynı şekilde saf zeytinyağının da faydalı olacağına inanıyorum.

Ben panço aldım kabanımın üstüne gidiyorum sıcacık tutuyor..

internette tutku hamile igiyimde var canım kaşe panço ben montumu ordan aldım memnunum

Ay öyledir sağolsun düşünür çocukları büyük olduğu için hevesleniyo :) kendi çocuklarına yapmamış çünkü :)

bu mıntun kreminden bende var ama önü kapanmıyo canım eğer hamile için değilse alma hiç

Günaydın arkadaşlar. Faranjit olmuşum boğazım ağrıyor kbb Dr u antibiyotik Largopen ve andorex gargara verdi. Aranızda bunlardan kullanan var mı? Ben bugün başlamayı düşünüyorum.

canim bende giremiorum icine artk kabanlarima.bide ayakkabilarima da.havalarda sogudu bide dogumdan sonra tekrar icine girebilecegime sanmiyirm alicaz mecbur

Ay cnm allah sizinle olsun inşallah meleklerinle dönersin sağlıklı bir şekilde evinize inşallah üç minik ne tatlı olur onlar :)

bizde sizin gibiyiz canım aslında eşlerde bitiyo ortak bütçe işi. ben kartımı vermedim cüzdanımda durması bana güven veriyo ama maaşı aldığım gün eşime eft yaparım tüm masraflarımızı borcumuzu o halleder ki zaten fikir alışverişi sürekli vardır bizde birbirimizden habersiz iş yapmayız ben ona danışırım o bana danışır
kredi kartımı öder kendime ayırdığım para da yanıma kar kalır ki üstüne ben biriktiririm bişey alcak olduğumuzda kullanırız sağolsun sürekli paran var mı diye sorar bazen sormaz cüzdanıma koymuştur ki ben sadece çekmeyi unutmuşumdur hesabımda vardır param ona rağmen hemen koyar allah başımdan eksik etmesin derim ev işine de karıştırmam bu da kendi tercihim zaten ihtiyacım olduğunda yardım ediyo yoksa istemem evimin idaresi bende olunca daha mutlu oluyorum. sorun yaşayan arkadaşlarıma da çok üzüldüm okudukça inşallah onların da herşey yoluna girer iki kişi çalışıyosa tek kişiye yüklemek bana mantıklı gelmiyo hayat her şekilde müşterek çok ekstrem durumlar hariç kadının parasını paylaşmaması bana şirket evliliği gibi geliyo yadırgıyorum açıkçası ama saygı da duyuyorum herkesin kendi tercihi diyorum.

aslinda panco fikride güzel de gezip kalin guzel bir sey bulmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…