ben 15 kilo aldim canim ya.ins dogumdan sonra veririzzkızlar kaç kilo aldınız benimki 12 te sabitlendi 2 haftadır dikkat etmiyorum iyi beslenmiyorum sanırım
bakalım kaç kilo alacağız son ayımızda hayırlısı olsun inş
tartımda bozuldu bu arada uyuz oluyorum 40 tane rakam gösteriyor
aslinda panco fikride güzel de gezip kalin guzel bir sey bulmak lazim
aksaraydayim canim bende buralardan bakayim bi artkAnkarada Ümitköy pazarından 50 Tl'ye aldım, siyah yün kenarları tüylü gayet geniş.. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama fikir verebilir..
o kadar kisa sürede geri eski halimize dönmek mucize olurdu:)en iyisi yenisini alip psikolojimizi bozmamak sanirim.kisin bide hasta olmamak lazim
ben 15 kilo aldim canim ya.ins dogumdan sonra veririzz
evet son haftalar daha da aliniyor malum kilolar:)aynen canm hasta olursak daha fenabenimde şuan 12 ama daha da alırım 1.5 ay var neredeyse
Tamam cnm çok sağol bugün alayım bari.yok canım koku yapmıyor al sen
Hayırlı cumalar arkadaşlar ..hepimize güzel bir gün olur inşallah...yazılanları okudum herkesin derdi başka başka ,en başta evdeki huzur bence, eşimin ve benim babamız yok evlenirken a dan z ye herşeyimizi kendimiz aldık aileler sadece evi dizdikten n sonra kurulu evi görmeye geldiler...evlilik zor iş 6 senelik evliyim zamanla insan bazı şeyleri konuşmaktan söylemek den yoruluyor en azından ben öyle oldum artık...ikimizde çalışıyoruz ama evde de bütün yük benim omzumda kendisi kılını kıpırdatmaz hiç bir şey için ..kaç gündür çok hastayım kolumu kaldırcak halim yok ama bu halde bile çocukla kendimle evle gene ben ilgileniyorum adamın umrunda degil...işin özü kendi keyfine ve uykusuna çok düşkün ..o adar uzun ki anlatmakla bitmez...ben artık beklentilerimi o adar azaltım ki aynı orantıda hayal kırıklıklarım da azaldı...Allah bana güç kuvvet versin ve kimseye muhtaç etmesin tek dilegim o.....o yüzden kendinizi üzmeyin strese sokmayın ben varsam herkes var ben yoksam hiç kimse yok...ve kendimden başkasının bana faydası yok
Canım aslında tam olarak demek istedğim bu değildi ama netten bulamadım resim.Buna benzer göğüs altından genişleyen kabanlar var.Benim karnım çok büyümedi zaten, zayıf hamile kaldım şuan 57 kiloyum.bu mıntun kreminden bende var ama önü kapanmıyo canım eğer hamile için değilse alma hiç
Ay kızlar benim eşim maaşını falan hep bana verir sen madur olma ben erkeğim başımın çaresine bakarım der harçlık alır kendine gerisi bende artırmaya çalışırım lazım olunca çıkarırım veririm ona çok hoşuna gider çok aşığım ben ona bitanem benim o allahım hep korusun onu biz kavuşana kadar neler çektikOh Allah bozmasın muhabbetinizi:) valla bizim Elhamdülillah para ihtiyacımız yok eşimle ama sürekli hanım sende bozukluk var mı hanım sende bütün var mı dolar var mı tl var mı ilk beni tırtıklar:)))
Karı parası erkeklere tatlı geliyor..
Ah canım benim yaa..Allah bundan sonra inşallah daha iyileriniversin sana çok şükür varmış şimdi ama.canım niye bozuldu düğünde yapılanlara mı onaysaama.ver sen bana yapılmayanı duysan psikolojin düzelirüç tane bilezik bir alyans yapıldı, sonra gelinliğimin altına ayakkabı bile almadım, sonra düğün fotosunu sadece 3 poz çekinebildim, en can alıcısı ben eşyasız eve gittim, eşimin bekar yatağı bir uzun yer minderi 37 ekran tv babamın verdiği çeyiz olmasa halısız yataksız mutfak eşyasızda kalırdım, bir tane lütfen çekyat alındı eşimin memlekete gelme hayali kurduğu için eşya almadı babasınında canına minnet bir çöp yapmadı, sonra baktım bizim dönme imkanımız uzun süre yok komşular sıkıştırıyor hoşgeldine gelicez diye, klotuk takımı aldık eşimle, perdelerim başkasının esksiydi iki sene kullandım ben onları renkleri gri gri, çamaşır telim bile yoktu yatak odama ip gerip çamaşır kuruttum ben, dah sayıyım mı şimdi gülüyorum ağlanacak halime, bunun yüzünden eşimle bağlarımız koptu zaten şimdi çok geç unuttum hepsini ama aramızda ki soğukluk kaldı bu meseleden, ben kendim kabul ettim bu şartları ama zoruma giden babasının kılını kıpırdatmaması oldu imkanı yoktu tamam ama kızı evlenince aldı onun yatak odasını falan, kaynım evlendi iki sene önce eltim eşyalı eve geldi kaynım aldı tamam ama onun kira derdi yoktu kayanatamın evinde beleş beleş oturuyor biz hala babasına para veriyorz evinde oturduğumuz için nasıl güzel mi bütün bunlara rağmen eşim anlamıyor ya ne diyeyim, ha kp severim ne yalan söylüyüm kv mi daha çok, hep Allah razı olsun diyorlar o da yetiyor artık:)
ay birde hiç unutmam iş yerinden abileri hanımlarıyla gelmişlerdi içlerinde biri adam bekar evi gibi oğlum eviniz demişti ben nasıl ağlamıştım onlar gidince.... Ki kütahya gibi bir yer gelinin evi a dan z ye döşenir kollarına dirseğe kadar bilezik yapılır neyse..........
birde o gıcık eltim eve kusur bulur kendi pasağından evi böcek bastı ki aynı binadayız bizde yok, evi havalandırmadığı aspiratör çalıştırmadığı için ev hep rutubetli kötü kokulu, o tüller perdeler var ya leş gibi onun parasınıda kaynatam verdi eminim bana söylenmiyor, ben onun yüzünden az ağlamadım kıymet bilmeyene yapıldı diye.....
benim buzdolabım eskiydi seksenlerden kalma, fırınım bile yoktu ah ah şimdi hepsi var ama neye yarar içimde ki ukde geçmez.............
Günaydın arkadaşlar. Faranjit olmuşum boğazım ağrıyor kbb Dr u antibiyotik Largopen ve andorex gargara verdi. Aranızda bunlardan kullanan var mı? Ben bugün başlamayı düşünüyorum.
Gecmis olsun canim dikkat et kendine. Largopeni ben de kullandim 1 hfta 3.5 aylik hamileyken. Sorun yapmıyor kulkan bir an once iyiles :)
aynen canm hasta olursak daha fenabenimde şuan 12 ama daha da alırım 1.5 ay var neredeyse
Nasıl oldun ne oldu ki ya telefondan yazınca hangi Sayfayı okuduğumu karıştırıyorum
geçti çok şükür canım göbek çevremde çok şiddetli acılar vardı daha iyiyim sağol
bizde sizin gibiyiz canım aslında eşlerde bitiyo ortak bütçe işi. ben kartımı vermedim cüzdanımda durması bana güven veriyo ama maaşı aldığım gün eşime eft yaparım tüm masraflarımızı borcumuzu o halleder ki zaten fikir alışverişi sürekli vardır bizde birbirimizden habersiz iş yapmayız ben ona danışırım o bana danışır
kredi kartımı öder kendime ayırdığım para da yanıma kar kalır ki üstüne ben biriktiririm bişey alcak olduğumuzda kullanırız sağolsun sürekli paran var mı diye sorar bazen sormaz cüzdanıma koymuştur ki ben sadece çekmeyi unutmuşumdur hesabımda vardır param ona rağmen hemen koyar allah başımdan eksik etmesin derim ev işine de karıştırmam bu da kendi tercihim zaten ihtiyacım olduğunda yardım ediyo yoksa istemem evimin idaresi bende olunca daha mutlu oluyorum. sorun yaşayan arkadaşlarıma da çok üzüldüm okudukça inşallah onların da herşey yoluna girer iki kişi çalışıyosa tek kişiye yüklemek bana mantıklı gelmiyo hayat her şekilde müşterek çok ekstrem durumlar hariç kadının parasını paylaşmaması bana şirket evliliği gibi geliyo yadırgıyorum açıkçası ama saygı da duyuyorum herkesin kendi tercihi diyorum.
Maasallah ne guzel ya ben 2 hfta onceki kontrolumdevtam 20 kg almis ciktim :) ok coook cok zayif hamile kaldim ama nereye aldim nereme aldim bilmiyorum. Sizlerin maasallahi var yani sukredin :) dogumda gider hepsi 3-4 aya toplarsiniz ki umarim ben de toplarim
Kızlar Nisa bebeğim için çikolata bakıyorum internetten, çok pahalı. Siz yaptırdınız mı ?
doğumdan sonra da haydi ocak anneleri kilo vermeye diye başlık açarız :)) zaten diyetisyenler de doğumdan sonraki 3 ay diyet denemesi yapmayın diyorlar.. vücudun kendini biraz toparlaması lazım...saol canım veririz inş hep birlikte kiloları ben 67 kilo ile hamile kaldım 79 çıkıyorum bakalım kaç kilo ile kapatacağız boyum 171 boydan kurtarıyorum bende
yok canm ya yaptırmadık daha bzim burda da çok pahalı netten hacışerife bak
kv ler almazsa ben oradan almayı planlıyorum onlar bakmışlar çikolatalara bana söylediler ,alırlar belki
oyy üç tatlı bebek daha geliyor demekarkadaşlar 33+3 olduk yarın yatış yapıyorum,üçüzler için iyi bir hafta... salı günü yani 34. haftanın bitiminde de sezaryan günü verildi,yaklaşık 1 ay kadar da kuvez süreci olacak...umarım aranıza iyi haberlerle dönerim
yok günüm belli değil. doktorum aslında normal doğum yanlısı ama maalesef bu durumda normal doğumun uygun olmayacağını söyledi. bebek sürpriz yapmazsa en erken 39u bekleme taraftarı olduğunu söyledi, hemencik alalımcı doktorlardan değil yani :)Hoşgeldin canım önemli olan sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamız gerisi teferruat. Günün belli oldu mu peki? Gerçi daha erken..
Bir de ben de tüm forumu konuyu okuduğumu sanıyordum:))
maşaallah bebeğine, nasip öyleymiş canım normal en iyisi tabi ama şartlar neyi gerektiriyorsa o oluyor
evet normali çok istemiştim, kuzum da ne güzel pozisyonunu almış bekliyor ama nasip değilmiş.. yaa evet gıcık oluyormuşsun, aklın yolu bir.. çok sinir bozucu.Hera canım alıntıladım ama yazmayı unutmuşum bende arada sadece soru sormak için girenlere gıcık oluyorum hayır sordukları sorunun cevabına teşekkür bile etmiyorlar tekrar cevap bile yazmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?