2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben 15 kilo aldim canim ya.ins dogumdan sonra veririzz

yok canım koku yapmıyor al sen
Tamam cnm çok sağol bugün alayım bari.

Aslında haklısın beklentilerimizi ne kadar fazla tuttukça o kadar hayal kırıklığı yaşıyoruz adamlar değişmiyor ne kadar uğraşırsak uğraşalım.

bu mıntun kreminden bende var ama önü kapanmıyo canım eğer hamile için değilse alma hiç
Canım aslında tam olarak demek istedğim bu değildi ama netten bulamadım resim.Buna benzer göğüs altından genişleyen kabanlar var.Benim karnım çok büyümedi zaten, zayıf hamile kaldım şuan 57 kiloyum.

Ay kızlar benim eşim maaşını falan hep bana verir sen madur olma ben erkeğim başımın çaresine bakarım der harçlık alır kendine gerisi bende artırmaya çalışırım lazım olunca çıkarırım veririm ona çok hoşuna gider çok aşığım ben ona bitanem benim o allahım hep korusun onu biz kavuşana kadar neler çektik9 sene bekledik kavuşmak için bu 9 seneye neler sığdi 2 yıl askerlik üniversite hazırlık iş kıskançlık aksiyon babamdan gizli Buluşmalar sırf meraktan düğünümuze gelenler oldu oooo bitmez şimdi bebeğimiz olucak nasıl severiz onu diyo aşkım benimçok duygusal oldum ben ama

Ah canım benim yaa..Allah bundan sonra inşallah daha iyileriniversin sana çok şükür varmış şimdi ama.

Günaydın arkadaşlar. Faranjit olmuşum boğazım ağrıyor kbb Dr u antibiyotik Largopen ve andorex gargara verdi. Aranızda bunlardan kullanan var mı? Ben bugün başlamayı düşünüyorum.

Gecmis olsun canim dikkat et kendine. Largopeni ben de kullandim 1 hfta 3.5 aylik hamileyken. Sorun yapmıyor kulkan bir an once iyiles :)

Gecmis olsun canim dikkat et kendine. Largopeni ben de kullandim 1 hfta 3.5 aylik hamileyken. Sorun yapmıyor kulkan bir an once iyiles :)

Geçmiş olsun banada doktorum augmentin verdi, zatürreye çevirecek diyince..5 gün kullandım bir sorun yaşamadım.. Arkadaşlar birde Sinus Rinse Kit diye bir burun temizleme suyu var. Okyanus suyuna benzer farkı toz halinde şişesi var kendiniz su ile karıştırıp bir burun deliğinizden sıkıyorsunuz diğer delikten çıkıyor.. Burun deliğinizde ne var ne yok temizliyor.Alerji problemim olduğu için devamlı kullanırım çok faydası oluyor..

Kizlar alıntı yapamiyorum ama bu esler konusunda benim de diyeceklerim var. Aslinda sonuc olarak butun erkekler kucuk bir çocuk gibiler. Duz mantik gidiyorlar. Yağlayip ballayip he canim diyip istedigini yaptirabiliyirsun. Bunu basarabilmrm kolay oldu mu hyr. Boşanmayi bile dusundum hatta okdr kotuydum ki yurtdisina annemlere düşünmeye gitmistim. Annem dedi ki seviorsan bu adami sahip cikicaksin evliligine. Cocuk buyutur gbi buyutceksin olgunluk bekleme ondan dedi. Sorunumuz neydi; istanbula dugunum icn geldim haziranda evlendim agustosta ise baslamistim ama esim bi turlu memnun olmuodu. Surekli assagilama kazandgm parayi kucumseme.. ki ben ekonomi mezunu 3 dil konusan biriyim turkuyede ne teklifler geliodu bana 4.500 tl maas+ ozel sigoeta vs bunlarada esim izin vermiodu ki suan bin pisman engel oldugu icin. Cok cektim psikolojik baskisindan. Iskence gbiydi inanin. Uzatmicam aldim bunu karsima guzel guzel anlattim. Dvm ederse ben yokum hayatinda vs dedim. Yani calismadgm zamanlarda atiyorum zar zor para birakir gerekmedikce harcama diyen bi tipti dusunun sacmaligi. Isleye isleye kaba olcak ama egittim onu. Cok degisti. Simdi maasallah taniyamiyorum onu.
Biz kadinlara cok is dusuo maalesef. Ozellikle erkek bebek bekleyen anneler ki benim de oglum olucak, farkli buyutmeliyiz ogullarimizi. Kadinlara saygili olgun bireyler sart bu topluma. Anne olarak gorev ustlendim bunu. Asla istemem birinin kizinin canini yaksin.. eslerimiz de cocuk gbiler iste maaleswf huyuna suyuna gitmek zorundayiz oyle oyle onlar farketmeden yontuyoruz bu oduncuklari :)

aynen canm hasta olursak daha fena benimde şuan 12 ama daha da alırım 1.5 ay var neredeyse

Maasallah ne guzel ya ben 2 hfta onceki kontrolumdevtam 20 kg almis ciktim :) ok coook cok zayif hamile kaldim ama nereye aldim nereme aldim bilmiyorum. Sizlerin maasallahi var yani sukredin :) dogumda gider hepsi 3-4 aya toplarsiniz ki umarim ben de toplarim

Maaş konusu çok sıkıntılı, ben de hamilelikten önce çalışıyodum ve maasimi alinca esime veriyordum ama eşim hic karismadi maasima, direk bankaya yatiriyordu, onun maasiyla geciniyoduk, arttirabilirse oda bankaya yatiriyordu, bana da harclik olarak sürekli kendisi veriyordu, hiç magdur etmedi beni Allah razı olsun, böylece iyi bir birikim yaptik araba aldik, dogum masraflarini karşılayacak kadar paramizda var bankada ancak baslarda tereddüt etmedim degil, bizden borc isteyen akrabalari falan oldu, esimin ailesinde para işleri biraz karışık o yüzden bana sorunca ben vermek istemedim oda saygı gösterdi sağolsun. Bende senin gibi düşünüyorum, yani kadının ben kazandım istediğim gibi harcarım demesinede karşıyım, erkeğin parayı alıp kadını mağdur etmesinede karşıyım. Evlilik iki tarafta verici olmaya çalışınca güzel, öteki türlü kadınlar üzülüyor ne yazık ki. Birde bizde bastan konusulmuyor bazı şeyler, genelde erkek egemen ailelerden geldiğimiz icin hemen kabul ediyoruz eşimizin isteklerini, halbuki oturup konuşsak, ortak bir yol belirlesek kadınlarda daha mutlu olacak.
Bilmem katılır mısınız ama erkek çocuğu olan danışanlarıma hep söylüyorum, oğlunuza dünyanın merkeziymis hissini yasatip o ne isterse olması farzmış gibi davranmayın, sonra kadınları ezmek haklarıymıs gibi düşünüyorlar.
Kız cocuğu olan danışanlarim da eğer sıkıntılı bir evlilik gećiriyorlarsa baştan uyarıyorum kızınızı erkek düsmanı olarak yetiştirmeyin, sürekli eslerinin istegine karsi muhalefet olan hanimlarda mutsuz.

saol canım veririz inş hep birlikte kiloları ben 67 kilo ile hamile kaldım 79 çıkıyorum bakalım kaç kilo ile kapatacağız boyum 171 boydan kurtarıyorum bende

Kızlar Nisa bebeğim için çikolata bakıyorum internetten, çok pahalı. Siz yaptırdınız mı ?

yok canm ya yaptırmadık daha bzim burda da çok pahalı netten hacışerife bak

kv ler almazsa ben oradan almayı planlıyorum onlar bakmışlar çikolatalara bana söylediler ,alırlar belki

doğumdan sonra da haydi ocak anneleri kilo vermeye diye başlık açarız :)) zaten diyetisyenler de doğumdan sonraki 3 ay diyet denemesi yapmayın diyorlar.. vücudun kendini biraz toparlaması lazım...

oyy üç tatlı bebek daha geliyor demek Allah üçünü de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, çarçabuk toparlanırlar inşallah.

Hoşgeldin canım önemli olan sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamız gerisi teferruat. Günün belli oldu mu peki? Gerçi daha erken..
Bir de ben de tüm forumu konuyu okuduğumu sanıyordum:))
yok günüm belli değil. doktorum aslında normal doğum yanlısı ama maalesef bu durumda normal doğumun uygun olmayacağını söyledi. bebek sürpriz yapmazsa en erken 39u bekleme taraftarı olduğunu söyledi, hemencik alalımcı doktorlardan değil yani :)
konuyu okumayla ilgili söylediklerimi yanlış mı anladın bilmiyorum ama özellikle gözüme batan bir kişi var ki sinirlerimi zıplatıyor yani her seferinde.. girip sorusunu soruyor, kaybolup gidiyor sonra. aç da geçmişe bir bak diyesi geliyor insanın aman neyse..

maşaallah bebeğine, nasip öyleymiş canım normal en iyisi tabi ama şartlar neyi gerektiriyorsa o oluyor

Hera canım alıntıladım ama yazmayı unutmuşum bende arada sadece soru sormak için girenlere gıcık oluyorum hayır sordukları sorunun cevabına teşekkür bile etmiyorlar tekrar cevap bile yazmıyorlar
evet normali çok istemiştim, kuzum da ne güzel pozisyonunu almış bekliyor ama nasip değilmiş.. yaa evet gıcık oluyormuşsun, aklın yolu bir.. çok sinir bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…