ayy bende seviniyordum catlaklarım yok henüz diye,demekki sevinmemek gerek doğumdan çıkana kdr neyin ne olcağı belli olmuyor o zmnÇatlak konusunda bunu çok duydum canim
1 günde catladik yada doğumdan sonra karin inince catlagini fark eden
Benim bacak ve kalcada oldu çatlaklar
Ne yapayim elimden geleni yaptim engel olamiyorsun
Çok rahatsiz olursam isin tedavisi görürüm artik.
Tesekkurler temizlik yapmak lazım3 gün çamaşırlarını yıkadım saatlerce ütü yaptım evi sildim süpürdüm toz aldım,sonra bir akşam tam otururken göğsümün altın da bir sertlik hemde dışarı çıkmış dokunuyorum taş gibi ertesi gün randevum vardı meğer poposuymuş,koca popolu çocuğum benm ben yerım onun döütünü,midemde bulanmıştı o zmn anlamıştım dedım bu döndü galiba
Ben de hep esimin kiyafetlerini giyiyorum ama ben hamilelikten once de giyerdim ozellikle gomleklerinievet benımde eşimin pijamaları üstümde ,hahahhaha,altı yalnız paçalar çok ucun belden 3 kere kıvırıyorum göbeğin altında tabi,o kdr gzl takımlar aldım giymiyordu nabkör,giymiyenin malını giyerlerrr ,hehehhee,
bende eczaneye lieracmı mustelamı dıye sordum kesinlikle mustela dedi diye ona başladım en başından beri normlde 80 lira bir kutu 2 kutu 135 idi,ben 9.haftada başladım sürmeye sabah akşam sürmeme rağmen 2.ci kutu geçen hafta bitti,dedim zaten kaldı 5 hafta 1kutu daha aldım tabi 80 e,şuan durum çatlak yok,ama sürmeye rağmen çatlayanda çokmuş son ayda ne olur,belki erken sürmem işe yarıcakmı,çok merak ediyorumben lieracın fıyatını görüncevarsın catır catır catlasın dedim
catladılarda
benim sabunlarım geldi boyanın kaçıcağını hiç düşünmedim walla bişe olmaz heralde.o kadar çabuk gitmez ya.benim banyomda bir sürü süs sabunum var hiçbirine bişe olmadıKizlar size sorularim ve bi tanede nacizane tavsiyemm olacak.. once affiniza sığınarak söylüyorum kabizlik ceken arkadasimiz varsa ben gebelik oncesindede cok cektim kabizlik suanda da ayni durumdayim..cok sey denedim kayisi vs falan bilindik seyker..muz falan huc yemiyordum korkumdan..bikeresinde hastanelik duruma gekdim.. o anlarsa yime burada okudugum biseyi yaotim peçeteye zeytinyağı dokup Afedersiniz o kisma surmek..bununyaninda tuvakete cikmak benim icin luks olmustu dort bes gunde anca oda aglaya zirlaya zirla oluyordu. .dr bana demir hapı verdiginde mideme dokunduğu icin meyvesuyu ile icmemi söyledi bende haola beraber kayisi suyu ictim.bastq anlamadim ama bananbaya iyi geldi. .hepinize tavsiye ederim hergyn bi bardak içiyorum ve her gun çıkabiliyorm sukur..bide sorum var. Duvar kagidi alan qrkadaslar vardi kaca aldilar onlar benim kizimin odasi baya kucuk..nereen almislardi bide..kizlar bide bu sabunlar varya mevlutte dagitmak icin simdiden alsak rwngi kacarmi sizce..simdiden Teşekkürler
Bende ilk zuzo yu beğenmiştim sonra bunu görünce kafam karıştı bayagi kararsiz kaldım sonrasında bunda karar kıldık ama zuzo da çok tatlı ya çok güzel bir tercih yapmışsın güle güle kullan. 3 kapili dolap ve buyuyen yatak aldik. Ilk olarak %20 indirimli 2900 küsür dedi. Sonra öğretmenler için %10 indirim var dedi döşekle beraber %6 indirim daha yaptırdi babamlar döşek le birlikte toplam 2600 e aldık. Ben tek olsam ilk fiyata almıştım babamlar indirim yaptirdi.Bizde zuzo modelini aldık newjoydan.Sen hangi parçalarını aldın fiyat olarak ne ödediniz cnm?
gözün aydın canım :)çok sevndim
Tskler canim :) hepimizin bebisleri iyi olsun aminnnnn
sağol canım benim gidemedim zaten:)
sağol canım amin
inşaallah bulursunuz
amin canım
sivas canım olur olur mahalle arası tuhafiyelerde de oluyor
hadi gözün aydın olsun
sağol canım eşim yok desede gidicem çift dr a:)
o hangi beşik canım?
aynen canım oğlumu tekli koltukta yatırdım bende 20 gün kadar sığıyordu:) gözümün önündeydi hep sonra ana dizi aldım
canım pamuk satenler çok şık dantelli olanlar diktirmek istedim bende ama olmayacak sanırım, fiyatları yüksek ama:)
hadi bakalım canım erkenci senin bebek demek hayırlısı
sağol canım burdayım:)
hayırlı olsun canım
aynen canım aynen
bence çok hoş canım
canım sen yazdıktan sonra aklıma geldi komşunun kızı da yanı kaşınıyordu senin durumdandı sebebi ama o 40. haftasında doğurdu yani erken doğuma sebep olmayabiliyor haberin olsun
sağol canım, nasip her şey gönül istiyor ki tabiri caizse çatır çatır doğuralım ama ne yapalım bebeklerimiz iyi olsun tabi bizde olalım ki bakabilelim:) benimkide alı pozisyonunu ama ne fayda
maşaallah canım , benimde hep karın baş çevresi önde bacak boyu haftasında
canım kadir tuğcu bir sitede soruları cevaplıyor bıkmadan usanmadan hem de ben çok soru sordum ona bugüne kadar tam benlik bir dr:)
maşaalah bebeğine, sana da geçmiş olsun bilgim yok canım
Kizlar size sorularim ve bi tanede nacizane tavsiyemm olacak.. once affiniza sığınarak söylüyorum kabizlik ceken arkadasimiz varsa ben gebelik oncesindede cok cektim kabizlik suanda da ayni durumdayim..cok sey denedim kayisi vs falan bilindik seyker..muz falan huc yemiyordum korkumdan..bikeresinde hastanelik duruma gekdim.. o anlarsa yime burada okudugum biseyi yaotim peçeteye zeytinyağı dokup Afedersiniz o kisma surmek..bununyaninda tuvakete cikmak benim icin luks olmustu dort bes gunde anca oda aglaya zirlaya zirla oluyordu. .dr bana demir hapı verdiginde mideme dokunduğu icin meyvesuyu ile icmemi söyledi bende haola beraber kayisi suyu ictim.bastq anlamadim ama bananbaya iyi geldi. .hepinize tavsiye ederim hergyn bi bardak içiyorum ve her gun çıkabiliyorm sukur..bide sorum var. Duvar kagidi alan qrkadaslar vardi kaca aldilar onlar benim kizimin odasi baya kucuk..nereen almislardi bide..kizlar bide bu sabunlar varya mevlutte dagitmak icin simdiden alsak rwngi kacarmi sizce..simdiden Teşekkürler
sağol canım benim gidemedim zaten:)
sağol canım amin
inşaallah bulursunuz
amin canım
sivas canım olur olur mahalle arası tuhafiyelerde de oluyor
hadi gözün aydın olsun
sağol canım eşim yok desede gidicem çift dr a:)
o hangi beşik canım?
aynen canım oğlumu tekli koltukta yatırdım bende 20 gün kadar sığıyordu:) gözümün önündeydi hep sonra ana dizi aldım
canım pamuk satenler çok şık dantelli olanlar diktirmek istedim bende ama olmayacak sanırım, fiyatları yüksek ama:)
hadi bakalım canım erkenci senin bebek demek hayırlısı
sağol canım burdayım:)
hayırlı olsun canım
aynen canım aynen
bence çok hoş canım
canım sen yazdıktan sonra aklıma geldi komşunun kızı da yanı kaşınıyordu senin durumdandı sebebi ama o 40. haftasında doğurdu yani erken doğuma sebep olmayabiliyor haberin olsun
sağol canım, nasip her şey gönül istiyor ki tabiri caizse çatır çatır doğuralım ama ne yapalım bebeklerimiz iyi olsun tabi bizde olalım ki bakabilelim:) benimkide alı pozisyonunu ama ne fayda
maşaallah canım , benimde hep karın baş çevresi önde bacak boyu haftasında
canım kadir tuğcu bir sitede soruları cevaplıyor bıkmadan usanmadan hem de ben çok soru sordum ona bugüne kadar tam benlik bir dr:)
maşaalah bebeğine, sana da geçmiş olsun bilgim yok canım
Teşekkür ederim cnm biz yatağını almadık 3 kapılı dolapla şifonyerini pazarlıkla 1900 e aldık.Beşik yerine park yatak aldım.Öğretmenler günü dolayısıyla mı indirim yaptı bende öğretmenim hiç öğretmen indirimi filan demedi.Biz bi kaç ay önce aldık amaBende ilk zuzo yu beğenmiştim sonra bunu görünce kafam karıştı bayagi kararsiz kaldım sonrasında bunda karar kıldık ama zuzo da çok tatlı ya çok güzel bir tercih yapmışsın güle güle kullan. 3 kapili dolap ve buyuyen yatak aldik. Ilk olarak %20 indirimli 2900 küsür dedi. Sonra öğretmenler için %10 indirim var dedi döşekle beraber %6 indirim daha yaptırdi babamlar döşek le birlikte toplam 2600 e aldık. Ben tek olsam ilk fiyata almıştım babamlar indirim yaptirdi.
Sen hangi parçaları aldın kaca aldın?
gerçektende öyleydi,detaylıya gittiğim zmn o kdr uğraştıki ne yaptıysa foto alamamıştık,prifil resmimdeki resmini sadece alabildik,o kdr çk karnıma vurmuştuki yüzünü dönsün diye ama yawrum korkudan iki eliyle yüzünü kapatınca o şekli hatıra kaldı bize,aradan 1 ay geçti,yahu dedim 400 e yakın para ver,1 tane bile yüz resmi olmasın,hemen tel açtım sekreteri çıktı,olurmu öyle şey dedi hemen geliosunuz ve altan bey fotoğraflarını veriyor dedi,uçarak gittim,saolsun belki yarım saat uğraştı,çok güzl 3 adet farklı resimlerimiz oldu,öpüp öpüp duruyorum onlarıbizde ona gittik
değil mi canım cok kaliteli bi doktor her halinden belli oluyodu valla
kocamda cok memnun kalmıştı o doktordan buna gelelim falan dedi
ama sanırım o doktor riskli gebelere bakıyo perinatolog oldugu için
bide randevusuz hastane
onun için gidemiyoruz oraya
sen resmi bilgisayara masaüstüne at,cevapla kısmında dosya yukleye gir,masaüstünden resmi bulup atıyorsun hepsi bu,cep telefonundan da yine aynı şekilde cevapla dosya yükle resmi seç yukarda dolan bir ekran çıkıyor o kapanınca otomatik resim çıkıyor ve gönderiliyorcanim resim yukeyemiyorumki çok denedim olmuyor. Bak profilimde album yukle diye bir yer var giriyorum oraya album ismini yazıyorum snra sıra resim yuklemeye geldiginde dosya boyutum buyuk geldigi için yuklenmiyor . Neden boyle oluyor anlamadım . Ahh bi yapabilsem neler neler yuklicmde . Biraz yardmci olursanz belki beceririm:)
Canim yapacak seyim olmazmi suan annemdeyim eve bi gideyim mutfak dolabi silincek kizimin dolabina ortu kesilcek yerlescek kiyafetler kapilar silincek gerci ev temizdir kv ben yokken temizlemistir garanti esime yemek yapiyo o arada temizligide hallederKeske benimde yapacak birseyim kalmasa da sıkılsam acaba bugun ne is yapsam diye
Masallah kofte dudaklina canim :) demek doktorunuda değiştin ozele gectin hayirlisi olsunDün ki tatsızlık için kimse kusura bakmasın ortamı germek değil benim amacım anlayan anladı zaten, beni tanıyanda tanımış, sabaha kadar sancım kasılmam oldu çok üzüldüm benimsedim çünkü bu sayfayı sizleri, 4 senedir kullanıyorum ben bu siteyi girmediğim gün sayısı nadirdir, ilginiz için teşekkür ederim, yazdıklarınızı okurken ağladım...
Sabah kontrolüm vardı, yeni dr umuza gittik, sezaryan tarihim 5 ocak, normale yanaşmadı o da, oğlumun başı iri boyunu tekrar tekrar ölçtü dr, biraz şaşırdı boyu kısa başı karnı büyük dedi, bende hep iki hafta önde çıkıyor başı ve karın çevresi ama boyu haftasında çıkıyor dedim, hem ilk bebeğimizinde başı iriydi dedim, eşimin başı büyük bu oğlum da ona çekmiş, tamam o zaman dedi, desenize benim gibi koca kafalı dedi:) normalmiş yani, kilosu bir hafta önceyle aynı çıktı bende endişelendim cihaz farklı dr farklı bebeğin normal hatta iri dedi zaten istesende bu koca kafayı normal doğuramazsın dedi:) köfte gibi dudakları var oğlumun tıpkı abisine benziyor:) nst ye girdim 30-40-50-80 de sancım çıktı ama düzenli değildi dr önemsemedi, nst için erken başladım bebek iri olduğu için dedi halbu ki ben bir aydır giriyorum devlette:)
Hafta içi devlette ki dr uma gitmek istiyorum kilosuna birde o baksın acaba fazla mı ölçüyor, eşim de ne gerek var dr a güven normal dedi diyor ama güvenemem ilk oğlumda ki gibi hataya düşmek istemiyorum
3 tüp kan verdim trambositim yükselmiş şükür henüz dr la istişare etmedim
Merak edenler haberler böyle
Bunu soyledigin iyi oldu canim ya nivea almayi planliyodum onceden ama sudocrem alicam sanirim ama sampuani niveadan aldimSudocremi duymadım ama nivea hiçbir işe yaramıyor
Ablamda oyle diyo iste cok guzel diyo sanirim onu alicam :)Aynen öle arkadasım.. Bazen öle hareketler yapıcakki aniden ahh diye bagırabilirsin bile..(PRENSES)
EBRUBİROL canım sudocrem ve bepantol kullandım ikiaindende cok memnun kaldım..
Dalinde güzel gelmişti kızıma.. Ama bnmki öle cok pişik olmadı.. Bn sürüyodum yinede cildi nemlensin diye.. Eltimin oglu cok pişik oluyodu ve sudocrem kullanıyosu cok öemnundu her görüsmemize diyodu merve böle bi krem yok diye
Cok saol canim alayim bende bari baya iyi oldugunu bende duydum :)duydum :) bebeğime kalmadan kendi yüzüme sürdüğüm için kutu yarısına indi bile :) ayy napim mankenler bebek poposu gibi olsun diye yüzlerine sürüyorlarmış,bende gititm mothercarden aldım 2.ci alana yuzde 50 olunca 2 kutu aldım,benm cildim son 2 yıldır çok kötü oldu,hamıleyım dıye bir tedavi yapılamıyor malesef,dr doğur emzir 2 yıl sonra gel dedi,sanırım şu roaucotan denen sivilce hapını yazacak,bende dedım belki sudocrem işe yarar,oda olmadı,ama ben halen sürmeye devam edıyorum,bu arada ben onun namını duyduğum için aldım,amerikada herkes bunu kullanıyormuş,yok efendim pişik asla olmuyormuş,öyle böyle o kdr yorum okudumki,bakalım inşallah kullanıcam oğluşuma,umarım onda faydasını görürüm
Begenmenize sevindim çok mutlu oldumnewjoy mobilya,biliyorum bu modeli,çok ama çok gzl bir seçim yapmışsınız güzel günlerde kullanın inşallah annesi çok sevdim çok beğendim
gerçektende öyleydi,detaylıya gittiğim zmn o kdr uğraştıki ne yaptıysa foto alamamıştık,prifil resmimdeki resmini sadece alabildik,o kdr çk karnıma vurmuştuki yüzünü dönsün diye ama yawrum korkudan iki eliyle yüzünü kapatınca o şekli hatıra kaldı bize,aradan 1 ay geçti,yahu dedim 400 e yakın para ver,1 tane bile yüz resmi olmasın,hemen tel açtım sekreteri çıktı,olurmu öyle şey dedi hemen geliosunuz ve altan bey fotoğraflarını veriyor dedi,uçarak gittim,saolsun belki yarım saat uğraştı,çok güzl 3 adet farklı resimlerimiz oldu,öpüp öpüp duruyorum onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?