2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayyy çok güzel canım bayıldım, larkinin aldığından sanki yanlış hatırlamıyorsam
Ay ne yalan soyleyim bende ustume alinmistim ama ben tlfdan girince bazen goremiyorum yoksa bana cevap gelmeyince bozuldugum bile oluyor yani :):) :) belki o qrkadasimizda gormuyordur ne bilim valla

yok canım belirttim kim olduğunu boş ver neyse.. alınma sen üstüne:)

Kizlarrr sormayi unuttum yaa pisik kremi olarak sudocrem duyan kullanan veya kullancak olan varmi aranizda ....
duydum :) bebeğime kalmadan kendi yüzüme sürdüğüm için kutu yarısına indi bile :) ayy napim mankenler bebek poposu gibi olsun diye yüzlerine sürüyorlarmış,bende gititm mothercarden aldım 2.ci alana yuzde 50 olunca 2 kutu aldım,benm cildim son 2 yıldır çok kötü oldu,hamıleyım dıye bir tedavi yapılamıyor malesef,dr doğur emzir 2 yıl sonra gel dedi,sanırım şu roaucotan denen sivilce hapını yazacak,bende dedım belki sudocrem işe yarar,oda olmadı,ama ben halen sürmeye devam edıyorum,bu arada ben onun namını duyduğum için aldım,amerikada herkes bunu kullanıyormuş,yok efendim pişik asla olmuyormuş,öyle böyle o kdr yorum okudumki,bakalım inşallah kullanıcam oğluşuma,umarım onda faydasını görürüm

Ayy benim de karnim cok kasiniyo

bir de ürün eline geçtiyse kalıpları geniş mi, büyük beden almak gerekir mi
ben sipariş vermeden önce aradım telefona çıkan kadın bir sıkıntı durumunda değişim olabileceğini söyledi. kilomu sordu kiloma göre hangi bedeni alabileceğimi söyledi. ben 70 kiloyum m beden aldım. beden tablosu sitede de vardı. bulamazsan yaz bana onun linkini de gönderebilirim.

Ayy benim de karnim cok kasiniyo ama ben catir catir catliyorum her aynaya baktigimda biraz daha catlamis oluyorum :) bi de bebeyagina ve lierac a ragmen. Buyumesin diye ben suruyorum o catliyo :) oglusumdan hatira

3 gün çamaşırlarını yıkadım saatlerce ütü yaptım evi sildim süpürdüm toz aldım,sonra bir akşam tam otururken göğsümün altın da bir sertlik hemde dışarı çıkmış dokunuyorum taş gibi ertesi gün randevum vardı meğer poposuymuş,koca popolu çocuğum benm ben yerım onun döütünü,midemde bulanmıştı o zmn anlamıştım dedım bu döndü galiba

tarihi bi beşik canim annem verdi yazın annemin zamanindan kalma çok otantik bişey . Şimdilerde bulunması zor yapımı yok yani ahsap beşik .

çok merak ettim,resmini göremiycekmiyiz ?

çok güzel canım :)

tş ederz canm :) çok sevndim bu arada

ayy darısı başımıza yaa

çok merak ettim,resmini göremiycekmiyiz ?
canim resim yukeyemiyorumki çok denedim olmuyor. Bak profilimde album yukle diye bir yer var giriyorum oraya album ismini yazıyorum snra sıra resim yuklemeye geldiginde dosya boyutum buyuk geldigi için yuklenmiyor . Neden boyle oluyor anlamadım . Ahh bi yapabilsem neler neler yuklicmde . Biraz yardmci olursanz belki beceririm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…