- 15 Ekim 2014
- 510
- 1.328
- 128
ayyy çok güzel canım bayıldım, larkinin aldığından sanki yanlış hatırlamıyorsam
Ay ne yalan soyleyim bende ustume alinmistim ama ben tlfdan girince bazen goremiyorum yoksa bana cevap gelmeyince bozuldugum bile oluyor yani :):) :) belki o qrkadasimizda gormuyordur ne bilim valla
duydum :) bebeğime kalmadan kendi yüzüme sürdüğüm için kutu yarısına indi bile :) ayy napim mankenler bebek poposu gibi olsun diye yüzlerine sürüyorlarmış,bende gititm mothercarden aldım 2.ci alana yuzde 50 olunca 2 kutu aldım,benm cildim son 2 yıldır çok kötü oldu,hamıleyım dıye bir tedavi yapılamıyor malesef,dr doğur emzir 2 yıl sonra gel dedi,sanırım şu roaucotan denen sivilce hapını yazacak,bende dedım belki sudocrem işe yarar,oda olmadı,ama ben halen sürmeye devam edıyorum,bu arada ben onun namını duyduğum için aldım,amerikada herkes bunu kullanıyormuş,yok efendim pişik asla olmuyormuş,öyle böyle o kdr yorum okudumki,bakalım inşallah kullanıcam oğluşuma,umarım onda faydasını görürümKizlarrr sormayi unuttum yaa pisik kremi olarak sudocrem duyan kullanan veya kullancak olan varmi aranizda ....
linkini gönderiyorum sitenin buradan bakabilirsin http://www.pijamadunyasi.com.tr/kırmızı puanlı çok güzel
hangi sitede var ben de bakayım
Tamamm :) bu arada az kalmis doguma dr bise dedimi sanirim ikinci bebisin karistirmadiysam :)ayyy çok güzel canım bayıldım, larkinin aldığından sanki yanlış hatırlamıyorsam
yok canım belirttim kim olduğunu boş ver neyse.. alınma sen üstüne:)
Ayy benim de karnim cok kasiniyoAyy arkadaşlar ben de kaç gündür bu konuyu yazıyim soruyum diyordum fırsat bulamamıştim pazartesi doktora gidiyim diye bekledim ama keşke bir haftadır beklemeseydim karnim o kadar kasiniyor ki duramiyorum geceleri sabahları sürekli tatlı tatlı kasiniyor çok rahatsız edici inş çok önemli değildir anlattığınız gibi pazartesi öğrenince yazarım yine size çok mutsuzum korkuyorum ama keşke bir haftadır beklemeseyidm
ben sipariş vermeden önce aradım telefona çıkan kadın bir sıkıntı durumunda değişim olabileceğini söyledi. kilomu sordu kiloma göre hangi bedeni alabileceğimi söyledi. ben 70 kiloyum m beden aldım. beden tablosu sitede de vardı. bulamazsan yaz bana onun linkini de gönderebilirim.bir de ürün eline geçtiyse kalıpları geniş mi, büyük beden almak gerekir mi
Ayy benim de karnim cok kasiniyo ama ben catir catir catliyorum her aynaya baktigimda biraz daha catlamis oluyorum :) bi de bebeyagina ve lierac a ragmen. Buyumesin diye ben suruyorum o catliyo :) oglusumdan hatiraAyy arkadaşlar ben de kaç gündür bu konuyu yazıyim soruyum diyordum fırsat bulamamıştim pazartesi doktora gidiyim diye bekledim ama keşke bir haftadır beklemeseydim karnim o kadar kasiniyor ki duramiyorum geceleri sabahları sürekli tatlı tatlı kasiniyor çok rahatsız edici inş çok önemli değildir anlattığınız gibi pazartesi öğrenince yazarım yine size çok mutsuzum korkuyorum ama keşke bir haftadır beklemeseyidm
Evet newjoy dan aldık teşekkür ederim daha guzelleri sizin olsunCanım çok güzel güle güle kullanın.New joydanmı aldınız?
Merhaba.. Hs geldin..arkadasım bişi sorabilirmiyim.. Bende 3 gündür bni cok rahatsız eden bi kaşıntı var.. Geceleri cıkıyo özellikle.. Böle sanki vucudumda geziyo göz altlarım bile kasonıyo artık.. Eklem yerlerim böle tatlı tatlı bi kaşıntı ama cok dinir bozucu.. Cildimde bi kabartı döküntü kozarıklık yok kasınan yerlerde.. Basta alerjık sandım daha belli degil ama degişik birsey yemedim.. Ne bilim... Bi arkafasta bi k saat önce kasındıını yaZınca önmsedim.. Bu kou halkında bi bilginiz varmı ??
Öyle mi canim bilmiyordum, inşallah bebişin annesini dinlicek ve babasını beklicek
Bu arada 10 gün önceki kaşıntımda ilk kan testlerim yapıldı, hatta dr sonuçların çok iyi ama yinede kolestazsın, doguma kadar kasintilarin geçmicek dedi ve ursofalk diye bir ilaca başlattı, 3 gundur yine kaşıntılarım artınca bugun tekrar kan testi istedi ve sonuca gore karar vericez dedi, yani isin ilginc yanı degerlerim gayet iyi olarak başladı kaşıntılarim :)
3 gün çamaşırlarını yıkadım saatlerce ütü yaptım evi sildim süpürdüm toz aldım,sonra bir akşam tam otururken göğsümün altın da bir sertlik hemde dışarı çıkmış dokunuyorum taş gibi ertesi gün randevum vardı meğer poposuymuş,koca popolu çocuğum benm ben yerım onun döütünü,midemde bulanmıştı o zmn anlamıştım dedım bu döndü galibaKızlar bu aksam oğluşuma besik ve dolap bakmaya gidicez inş istediğimi bulur alırım dua edin. Bebişim bütün gece hareket halindedir uyuyamadim gözlerim aciyo yaa zombi oldumdaha önce bu kadar çok hareket hissetmemistim
perşembe günü kontrolde bebek ters donmus dedi doktor bebeği ters donmus olup doğum pozisyonuna dönen arkadaşlar neler yaptınız bunun için ve döndüğünü nasıl anladınız
Bizde zuzo modelini aldık newjoydan.Sen hangi parçalarını aldın fiyat olarak ne ödediniz cnm?Evet newjoy dan aldık teşekkür ederim daha guzelleri sizin olsun
Çok teşekkürler begenmenize sevindim. Amin sizlerde sağlıcakla kullanın inş aldiğiniz herseyi .Canim cok guzel bi takim secmissiniz. Cok cici duruyor. Allah saglikla mutlulukla kullanmayi nasip etsin insaallah. Sanki @Larkin in aldigi takim da bu muydu yokaa buna mi benziyodu bilemedim.
tarihi bi beşik canim annem verdi yazın annemin zamanindan kalma çok otantik bişey . Şimdilerde bulunması zor yapımı yok yani ahsap beşik .sağol canım benim gidemedim zaten:)
sağol canım amin
inşaallah bulursunuz
amin canım
sivas canım olur olur mahalle arası tuhafiyelerde de oluyor
hadi gözün aydın olsun
sağol canım eşim yok desede gidicem çift dr a:)
o hangi beşik canım?
aynen canım oğlumu tekli koltukta yatırdım bende 20 gün kadar sığıyordu:) gözümün önündeydi hep sonra ana dizi aldım
canım pamuk satenler çok şık dantelli olanlar diktirmek istedim bende ama olmayacak sanırım, fiyatları yüksek ama:)
hadi bakalım canım erkenci senin bebek demek hayırlısı
sağol canım burdayım:)
hayırlı olsun canım
aynen canım aynen
bence çok hoş canım
canım sen yazdıktan sonra aklıma geldi komşunun kızı da yanı kaşınıyordu senin durumdandı sebebi ama o 40. haftasında doğurdu yani erken doğuma sebep olmayabiliyor haberin olsun
sağol canım, nasip her şey gönül istiyor ki tabiri caizse çatır çatır doğuralım ama ne yapalım bebeklerimiz iyi olsun tabi bizde olalım ki bakabilelim:) benimkide alı pozisyonunu ama ne fayda
maşaallah canım , benimde hep karın baş çevresi önde bacak boyu haftasında
canım kadir tuğcu bir sitede soruları cevaplıyor bıkmadan usanmadan hem de ben çok soru sordum ona bugüne kadar tam benlik bir dr:)
maşaalah bebeğine, sana da geçmiş olsun bilgim yok canım
Begenmenize sevindim tesekkurlerayyy çok güzel canım bayıldım, larkinin aldığından sanki yanlış hatırlamıyorsam
yok canım belirttim kim olduğunu boş ver neyse.. alınma sen üstüne:)
çok merak ettim,resmini göremiycekmiyiz ?ahşap beşik dedigin nasıl bişey cnm sepet beşik gbimi? Kızlar bnde bi beşik var gormeniz lazım eski ahsap koy beşikleri varya onlardan annemin beşigi bu yaz annem verdi bebegi belki yatırırım diye . Tabi çok eski bi beşik ama bn onarımını yaptırdım tamir ettrdim gıcır gıcır oldu ama verniklettrmedim hm bebegin sagligina zararli hm orjinalini bozmk istemedim içine yorgan yatak yastık bile diktm bakalım bebiş sevip yatacakmi? Yatmassa bile iki tane daha var birş oyun parkı buyuk biride yuksek sepet beşik . Beşik yonunden zenginim :)
sağol canım benim gidemedim zaten:)
sağol canım amin
inşaallah bulursunuz
amin canım
sivas canım olur olur mahalle arası tuhafiyelerde de oluyor
hadi gözün aydın olsun
sağol canım eşim yok desede gidicem çift dr a:)
o hangi beşik canım?
aynen canım oğlumu tekli koltukta yatırdım bende 20 gün kadar sığıyordu:) gözümün önündeydi hep sonra ana dizi aldım
canım pamuk satenler çok şık dantelli olanlar diktirmek istedim bende ama olmayacak sanırım, fiyatları yüksek ama:)
hadi bakalım canım erkenci senin bebek demek hayırlısı
sağol canım burdayım:)
hayırlı olsun canım
aynen canım aynen
bence çok hoş canım
canım sen yazdıktan sonra aklıma geldi komşunun kızı da yanı kaşınıyordu senin durumdandı sebebi ama o 40. haftasında doğurdu yani erken doğuma sebep olmayabiliyor haberin olsun
sağol canım, nasip her şey gönül istiyor ki tabiri caizse çatır çatır doğuralım ama ne yapalım bebeklerimiz iyi olsun tabi bizde olalım ki bakabilelim:) benimkide alı pozisyonunu ama ne fayda
maşaallah canım , benimde hep karın baş çevresi önde bacak boyu haftasında
canım kadir tuğcu bir sitede soruları cevaplıyor bıkmadan usanmadan hem de ben çok soru sordum ona bugüne kadar tam benlik bir dr:)
maşaalah bebeğine, sana da geçmiş olsun bilgim yok canım
3 gün çamaşırlarını yıkadım saatlerce ütü yaptım evi sildim süpürdüm toz aldım,sonra bir akşam tam otururken göğsümün altın da bir sertlik hemde dışarı çıkmış dokunuyorum taş gibi ertesi gün randevum vardı meğer poposuymuş,koca popolu çocuğum benm ben yerım onun döütünü,midemde bulanmıştı o zmn anlamıştım dedım bu döndü galiba
canim resim yukeyemiyorumki çok denedim olmuyor. Bak profilimde album yukle diye bir yer var giriyorum oraya album ismini yazıyorum snra sıra resim yuklemeye geldiginde dosya boyutum buyuk geldigi için yuklenmiyor . Neden boyle oluyor anlamadım . Ahh bi yapabilsem neler neler yuklicmde . Biraz yardmci olursanz belki beceririm:)çok merak ettim,resmini göremiycekmiyiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?